עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכל המשוטטים הליליים. אני צריך פתרון זמני כי הכלבה שלי משתגעת. היא מגדלת עכשיו שיניים והיא מחפשת מה לנשוך. הדבר החביב עליה היא הכף יד שלי כמובן, אבל מכיוון שהיא לא זמינה החלטתי לנסות להביא לה מגבת, אבל היא פשוט מעיפה אותה לכל מקום ואחר כך חוזרת לכף יד שלי. מחר אני אלך לקנות לה עצם, אבל מה אפשר לעשות בינתיים?! יש איזה משהו ביתי שאפשר להביא לה לנשוך? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by ellell,

חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם מישהו סיפר לי שהיו הרבה כתבות בעיתונים וכו' מישהו יודע על זה משהו? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Mesatla,

בקרוב מאוד עולה הסרט Postal לאקרנים הבמאי הוא הבמאי הכושל יו בול, הפעם רוב הביקורות אומרות שבסרט הזה אולי סוף סוף רואים ניצנים לגאונות מיו סוף סוף. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): יו בול הוא במאי סרטי-משחקים כושל שכל הסרטים שהוא יצר סוחפים הפסד אדיר ביותר והוא שובר שיאים כאדם שהורס משחקים בעזרת סרטים הטוב בעולם. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): הסרט הוא מבוסס משחק המחשב POSTAL משחק מחשב זה הוא אלים מגעיל ושובר שיאים בארצות הברית כמשחק שהעיפו כמעט כל החנויות. הסרט יוצא ב 12 לאוקטובר לקולנוע ומחר לאימיול סתם.. http://imdb.com/title/tt0486640 חיפשתי אם מישהו הזכיר אותו ולא ראיתי נושא אחד שיש עליו טריילר: בעמוד הראשי של האתר הראשי http://www.g…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by IlanF,

אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מדבר על משחקים כמו מאפיה(רוצח) או סתם משחקי קלפים. כל דבר שאפשר לשחק בו עם הרבה אנשים(5+) ושיהיה כיף. אשמח אם תתנו גם פירוט קצר על משחק שאתם מציעים, כדי שמי שלא מכיר את השם יוכל להבין על מה מדובר. יאללה תוציאו מה שיש לכם!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by netanel38121,

רציתי לשאול בקשר לזכויות שלי בתור עובד . אני עובד כשנה וחצי בנגרות. לפתע הבעל הבית שלי הכניס עוד 2 שותפים סך הכל יש לי עכשיו 3 בוסים. אני חושב שיש לי זכויות לקבל פיצויים מהבעל הבית . ובנוסף לקבל תוספת ולהמשיך לעבוד. האם יש לכם תשובה או חוקים שאני יכול להדפיס בכתב ? או שתסבירו לי משהו בעניין. בתודה נתנאל.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  8. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר מקור לשידור המשחק ברשת? תבורכו

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by rikus,

http://www.milkandcookies.com/link/63909/detail/ עריכה: לא יודע איך להגדיר את המשחק, מזכיר את הסגנון מודים שיש ב WARCRAFTIII שצריך לעצור קבוצות של מפלצות ע"י מגדלים בעלי כוח אש מסוים מלהגיע לסוף המבוך...?

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by שייט לעתיד,

שלום מישהו מכיר חנת באיזור הרצליה רעננה כפר סבא שמוכרת את הנעל:http://www.brooksrunning.com/prod.php?k=23660&p=BSI41196 יש לציין שעברתי כול חנות ספורט אפשרית בהרצליה ואף אחת לא מוכרת... חיפשתי גם בגולל ולא מצאתי.. =( תודה אבי.

11. שלום לכולם מעוניין למצוא כתוביות ברוסית שאוכל לצרף לסרט.... מיועד לאבא של חברה שלי. אני דובר עם עיברית (עם קצת הבנה ברוסית) אשמח בעזרתכם... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by iem,

מישהו רכש נגן מבוסס HD בארה"ב דרך האינטרנט פעם ? האם הדבר מומלץ במידה ואין כאן את מה שאתה מחפש ? מישהו קנה באינטרנט דרך B&H ? האם אמינים איך איכות המוצרים ? אורזים כמו שצריך ? והאם במידה ואני מזמין משלוח עד לישראל יהיו לי בעיות עם המכס ? האם אצטרך חלילה לשחרר אותו בדרכים לא דרכים ? ומה הטיפים הטובים ביותר לעשות ? תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by benjo_s,

לא מעויניין לדעת על החנות שלא ממולצות... מחפש חנות זולה + אמינה+רספונסיבית במקרה של תקלות וכ'ו... תודה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by DimaX,

אינ צמיע לכם לצפות לפחות בפרק 1+2. יצאו בינתיים 3 פרקים. סידרה ממש נחמדה וכיפית להעביר את הזמן. http://www.tv.com/greek/show/71239/summary.html?q=&tag=search_results;title;1Show Score: 9.0, Superb - 276 votes People Tracking: 559 This show is about a super social sister and her anti-social brother who are both dealing with living the Greek life in college. The series focuses on a group of college students in and out of the fraternity and sorority system at a campus. Set at the fictitious Cyprus-Rhodes University, which focuses on the social minefield that is the Greek system. We will see the characters through this treacherous terrain as they try to find their p…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by Googleness,

שלום לכולם, לא מצאתי פורום מתאים יותר אז נשאל בכללי. לא יודע אם חלקתי איתכם פעם אבל אני לומד לתעודת הסמכה של איש תמיכה למחשבים עזבו מסובך להסביר. אני כבר הרבה זמן עובד בזה באופן פרטי ככה מגיל צעיר ורציתי להתייעץ איתכם מכיוון שכל פעם אני שומע על דברים חדשים איזה כלים, תוכנות וכו' חובה לכל איש תמיכה במחשבים להחזיק בהישג יד. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אתה מכירים את זה בוודאי שמישהו שואל אותכם משהו ואתם אומרים לו בחזרה מה?? ואז לוקח למוח כמה שניות והוא מפענח מה שאמרו לכם ואז אתם עונים בחזרה.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by danield51,

נתקלתי במושג הזה כמה פעמים ורציתי לדעת מה זה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by MilkMan,

http://www.crazymonkeygames.com/swf/boxheadmorerooms.swf

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by sagi_10,

תראו את שאר הסירטונים שלו , יש לו קול...מיוחד , לדעתכם זה ערוך בצורה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by ori-silver,

יש איזה המלצות על חנויות אמינות ששווה לקנות בהם מבחינת מחיר ואמינות?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. שלום! מה יכול אדם לעשות אחרי או במקום צבא ללא תעודת בגרות וללא מקצוע שלמד... אני מתכוון - בלי להשלים אותה, תשובות רציניות בבקשה. תודה.

• 70 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. Started by ConRoe X Fire,

1 The speed of light is generally rounded down to 186,000 miles per second. In exact terms it is 299,792,458 m/s (equal to 186,287.49 miles per second). 2 It takes 8 minutes 17 seconds for light to travel from the Suns surface to the Earth. 3 10 percent of all human beings ever born are alive at this very moment. 4 The Earth spins at 1,000 mph but it travels through space at an incredible 67,000 mph. 5 Every year, over one million earthquakes shake the Earth. 6 When Krakatoa erupted in 1883, its force was so great it could be heard 4,800 kilometers away in Australia. 7 Every second around 100 lightning bolts strike the Earth. 8 Every year lightning kills 1000 peop…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by LoveStoned,

מישהו יודע איפה מוכרים נעלי sneakers של lacoste? וכמה הם עולות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. Started by TAsraf,

שלום לכם אני שדרן אז חיפשתי לי מיקסר טוב במחיר סביר מצאתי את המיקסר BEHRINGER MX 602A חיפשתי עליו קצת וגיליתי שהוא עולה 600 שקל הלכתי לחבר של אחי והיה לו מיקסר כזה שלא היה בשימוש והוא מכר לי ב150 שקל אני שדרן רדיו אז בקרוב אני קונה קונדנסר C1 גם של ברינהגר =]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים