כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=POqKaqFNp4A תודה מראש את הלינקים לפרטי...
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה http://www.music123.com/Electro-Harmonix-Tube-Zipper-153313-i1124709.Music123 הבנתי מהאתר שזה כולל משלוח עד לארץ... אבל מישהו יכול להגיד לי כמה אני אצטרך לשלם על זה כולל מכס ומעמ והכל הכל?!??! תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היום 285 יום אחרי קבלת הרשיון שלי עשיתי את התאונה הראשונה שלי, פניה לא מוצלחת שמאלה המכונית שלי בלי שריטה שקע קטן במכונית השניה. נהגת ממש נחמדה (וכוסית בטירוף!) :\ החלפנו פרטים בשקט ואני עדיין תוהה אם הייתי צריך להתחיל אתה.. אז ספרו, איך הייתה התאונה הראשונה שלכם
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
א.האם אחריות על זכרונות היא מול היבואן פה בארץ או מול החברה בחו"ל?כי אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים שהזכירון שלהם יתקלקל שולחים אותו לח"ול לחברה עצמה ואז מחליפים להם אותם. ב.מעבדים,ספקי כוח,וכל שאר החומרה והציוד ההיקפי הם מול היבואן שנמצא בארץ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שמתם לב שיש תנועת מטוסים ומסוקים בצורה מטורפת ביומים האחורנים..? לדעתכם זה בגלל התרגיל הזה עם הרמטכ"ל...? או ש..
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו מעוניין לשלוח מכתב לחברת קריטק? ואני רצינית, הם לא יכולים סתם לפרסם: Recommended System Requirements OS Windows XP / Vista Processor Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ Memory 2.0 GB RAM GPU NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar http://www.incrysis.com/wiki/index.php/Crysis_System_Requirements והמחשב לא מריץ כמו שצריך, מי שמעוניין שיגיד אני בעד. אפשר להמשיך לשתוק ולקטר על זה אבל לדעתי זה טוב שהם יידעו מזה. אולי נציע לאתר HWZONE שהם ייכתבו להם מכתב כזה או משהו. מה דעתכם? לפחות שהם ירשמו את הדרישות האמיתיות של המשחק ושלא יעשו תרגיל שיווקי בשביל הכיס שלהם. נראה לי שזה האתר ששולחים אי מיל: http://www.crytek.com/contact.html
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אומרים לי שיש מע' מש' אי הומוגניות M, של 3X3, ואומרים ש- (1,2,1) ו- (2,1,1) פתרונות שלה. אומרים גם ש- (1,1,1) הוא פתרון למערכת ההומוגנית (O), בעלת אותה מטריצת מקדמים מצומצמת (ללא עמודת הפתרון), כמו למע' המקורית, שנקרא למצומצמת A. א) מבקשים ממני להוכיח כי (0 , 1- , 1) הוא פתרון למע' O הומוגנית. ב) רוצים שאני אראה כי כל שורה במטריצה A היא היא מהצורה (a,a,-2a), ולמצוא מטריצה מדורגת קנונית שקולת שורות ל- A. ג) רוצים שארשום פתרון כללי של מע' O ולהוכיח כי הפתרון הכללי של M הוא: (2,1,1) + s(1,1,1) +t(1,-1,0) XXXXXXXXXXXXXX איך אני ניגש לכל סעיף ? אני חייב הדרכה איך לעשות כדי שאוכל לפתור .... תודה !
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום עזרו לי בפתרון החידה הזאת ניקח את סטט' הפורום , רשום 240 אורחים ו315 משתמשים , משתמשים הבנתי אבל מי אלו 240 האורחים בדיוק?אני רואה את זה גם בפורומים אחרים במספרי אורחים בהרבה גבוהים יותר מהמשתמשים. ???
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לכו תנסו את מזלכם. [אין לי שום קשר לזה פשוט יש פה הרבה מבינים]. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=144&id=1142
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אם זכיתי במשהו והם לא עושים משלוחים לישראל אז אני לא יכול לקבל את זה? או שיש דרך לייבא את זה?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי אנשים קיבלתי פלאפון חדש... מדובר בחברה לא מוכרת בארץ מסין... מדובר בפלאפון בעל מערכת הפעלה וינדוז XP מוביל... רק לא ידוע לי מה הגירסה... וזאת גירסה מסורסת של מערכת ההפעלה קיצר המכשיר של חברת LEADY דגם GT6107 המכשיר בעל מצלמה 2 מגה פיקסל, שני מקומות לשני סים קארדים, מסך גדול QVGA, חריץ הרכבה, מסך מגע, רמקולים שפשוט אין חזקים בטירוף, המכשיר שקיבלתי תומך בשלוש שפות סינית-אנגלית-ערבית אגב תגידו שכחתי להוסיף את השאלות חח מה אפשר להתקין על פלאפון שכזה? תוכנות-משחקים וכו... מאיפה? איך אפשר לדעת מה המפרט שלו כי אין אליו כלום באנגלית... ואני לא מכיר אתר שמתרגם סינית לאנגלית
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3465721,00.html
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כבוד, הרבה כבוד. לכל מי שלא ראה: פרוייקט יצירתי ביותר.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כא…
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איזה עכביש זה: יש לי מלא כאלו בחדר כל פעם נכנסים מהגינה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב... אז לא יודע.. מזה יותר משנה וחצי שהיפסקתי את הדברים האלה: לא מעשן לא שותה קפה לא שותה תה לא אוכל גרעינים לא שותה קולה... או כל דבר מוגז אחר.. וכל זה במטרה אחת שהשיניים שלי יהיו יותר לבנות... אני מצחצח פעמיים ביום ופשוט לא יודע הכל ניראה לי אותו הדבר המשחות שיניים.. ולאן שאני חותר להגיע.. אני פשוט לא מצליח יש איזה משחה שבאמת מומלץ להישתמש בה כדי להלבין את השיניים... כי היבנתי שיש חומר פעיל מסויים אחד שעושה את העבודה הזאת.. אבל שמים אותו במינונים מאוד נמוכים במשחות השיניים... למרות שלפני איזה חצי שנה קולגייט הוציאה משחה.. עם מינון טיפה יותר גדול... וכן היה מורגש את האמת ההבדל... בקטנה כזה... אבל המחיר שלו... זה הפריע לי
-
- 23 תגובות
- 32.9k צפיות
-
-
יש הצעות? אם מישהו מכיר סרט כמו CLICK זה גם יהיה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ky-JTAPhmUo כן אני יודע שזה ישן, אבל ראיתי את זה עכשיו ולא הפסקתי לצחוק.. אז הייתי חייב לשתף! ואגב מותר להשים FUCK בכותרת?? טוב נו נצנזר..
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן. היום זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לנסות את הסודה של אווקה נובה. למי שכבר כן ניסה- אומר להיות לזה ריח די חזק של ביוב וטעם טיפה חלש יותר, גם כן של ביוב? ברשימת הרכיבים יש גם גפרית, אבל מצד שני יש את אותה כמות במים הרגילים שלהם (שהם בסדר). זה אמור להיות ככה או שזה איזה פגם בייצור? תודה וליל"ט.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני העלתי תמונה מתוך המחשב שלי לתוך ImageShack (כשהעלתי את התמונה בחרתי ברזולוציה הכי קטנה אני לא זוכר כמה) ובעריכת הפרופיל שלי העתקתי את הלינק ואחרי שאישרתי את השינויים בהגדרות באיזור התמונה רשום לי doing nothing או משהו כזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
לטובת שיתוף ידע ודברים. אם יש פה מישהו כזה אנא צרו איתי קשר. יש לי בפרטים את כל הדרכים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי אנשים. צילמתי במועדון מישהי, אני מנסה לאתר אותה איכשהו עכשיו. שמתי שעל השרשרת שלה היה כתוב השם שלה. חתכתי את התמונה באיזור השרשרת, תנסו לבצע הגדלה אולי זה יעזור. תנסו לקרוא מה כתוב , אני באמת לא הצלחתי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעתמאיפה אני משיג א תהשירי שהשמיעו בסדרה the contender ... אם למישהיו יש ואתם או מכיר את השמות של הזמרים אשמח לקבל ליאור,
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז מה קורה חבר'ה ? תקשיבו, יום רביעי אני מקבל את הרישיון אחרי חודש שהייתי בשלילה בגלל שהסעתי יותר מ2 באוטו (נהג חדש - חוק מפגר ברמות). אני לא יכנס לזה למה נסעתי עם אוטו מלא אבל אני צריך לשתענו לי על כמה שאלות. ב29.11 יש לי משפט, עכשיו אני צריך שתגידו לי אם יש מכם מיש'ו שבעבר היה במצב של שלילה על יותר מהמותר באוטו ? אם כן מה נתנו לכם במשפט ? ומה יכולים לתת לי הכי הרבה ? יש לי גם רישיון לאופנוע, והמקרה קרה באוטו. האם במשפט אני יוכל לבקש שישאירו לי את הרישיון של האופנוע במקרה שישללו אותי שוב ? הרישיון של האופנוע יותר חשוב לי, זאת העבודה שלי (שליח). אני מאוד מודה לעוזרים, ובבקשה אל תהפכו את הדיון סבטוחה, מתן ולילה טוב !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח [היפוטטית ] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא. עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד." יש תפקיד כזה? "מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? איך לעזאזל מתקבלים לשם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-