כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה שממוננות ע"י כופת חולים לכבדי שמיעה מישהו יודע עוד פרטים?(בשביל קשיש)
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מכירים את זה........ מכירים שאתם חולמים שאתם מסתובבים ערומים ברחוב? מכירים את זה שאתם מנגבים את התחת ופשוט החרא לא מפסיק להימרח על הייר? מכירים את זה ש ב 2 בלילה בא לכם פיצה? מכירים את זה שאתם חייבים משהו חדש ואחרי שאתם קונים אותו אתם בכלל לא מתלהבים. מכירים את זה שהתחתונים נכנסים לכם בתוך התחת ואתם חושבים שזה קקי? 8) לילה טוב זון...
-
- 55 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט הזה נראה לי רק פעם אחת: הסרט מתרחש ברוסיה ובארה"ב, בהתחלה יש רכבת ברוסיה שיש בה ראשי נפץ גרעיניים ויש ברכבת חיילים רוסים וקבוצה של חיילים (כנראה) אחרים נכנסים לרכבת (כדי לגנוב את ראשי הנפץ) ויש קטע שיש חושך ברכבת ורואים הרבה לייזרים אדומים את המצחים של כל החיילים הרוסים שעל הרכבת ואחרי זה הורגים את כולם (את אלה שהיו ברכבת). קצת אחר כך יש קטע שמתפוצץ ראש נפץ (או יותר) ורואים את הפיצוץ מרחוק מבית של זוג מבוגרים שהם מסתכלים על הפיצוץ שהיה ממש רחוק מהם (שטח פתוח) ואז הפיצוץ מגיע אליהם. בסוף הסרט יש 2 חיילים (או שוטרים או משהו - גבר ואישה) שמחפשים אחרי מישהו שיש לו ראש נפץ בתיק הגב שלו והוא נמצא בניו יורק והוא מחפש מקום לפוצץ את זה ובסוף הוא נכנס לכנסיה והם מוצאי…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שיט: זה אמור להיות בכללי שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר"ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע …
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי עבודה ואני חייב לדעת איך עושים שינוי באחוזים מישהו יכול לתת לי את הנוסחה? נגיד יש לי מספר התחלתי שהוא x ואחרי שינוי מסויים הוא הפך ל y מה השינוי באחוזים? ואם אתם צריכים מספרים אז למשל האיקס הוא 2.80 והואי הוא 3.17 תודה
-
- 1 תגובה
- 33k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קרית מלאכי - דרום הרגשתם? ציינו היכן אתם גרים
-
- 70 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הוא ישרף/יתכבה? או שלא יקרה כלום וכל הכח ילקח מהמערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ריצות בבוקר.. כל פעם שאני מנסה לרוץ לא משנה 2000 או 100 אחרי 5-10 דקות שאני מסיים תריצה קורא אחד משלושת הדברים: או מתעלף או מאבד תהכרה או סחרחורת קשה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד אנחנו חיים בחברה קומוניסטית. כולם מרווחים את אותה משכורת. האם עדיין הייתם הולכים ללמוד את המקצוע שאתם לומדים או שהייתם בוחרים משהו אחר? אני, למשל, הייתי הולך ללמוד היסטוריה וארכיאולוגיה כי מדובר בתחומים שמאד מעניינים אותי.
-
- 120 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
http://onemorelevel.com/games.php?game=453 אתם יכולים לבנות "מסלולים" משלכם ולתת לאנשים אחרים. הינה 2 המסלולים שלי 1. -6t,58,-6t,-1p -1i,-21,-6v,-21 -6t,-21,-6t,-1n -4h,5l,-6t,58 -6t,58,-6t,ed -6u,be,-42,cu p,f1,-6u,f1 -6t,ec,-6t,f2 -4i,5l,-m,5u -1j,-21,8n,-21 e,c4,-2v,ag -1i,1i,-1i,-21 -1i,1i,1i,1i -m,5u,45,7b 1h,1h,68,1h 1i,4p,n,4g 4a,co,e,c4 q,f1,e8,f1 72,5t,2v,4o 30,4p,1i,4p 51,9k,33,9l 45,7b,35,9k 8l,co,4a,co 51,9l,cr,9l 68,1h,8t,39 91,5g,72,5t 8n,-21,ji,-21 8t,39,9i,39 a7,5q,9b,64 9b,64,91,5g ct,bn,8l,co 9h,38,ci,21 co,6g,a7,5q 9h,f0,e1,dq co,6g,jh,6g jh,bn,ct,bn e1,dq,ek,di e7,f1,ji,f1 jh,g,jh,-20 jh,6g,jh,g jh,6f,jh,dq jh,dq,jh,f1 #-63,49 -5r,e8 -4a,8o -t,4f …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש מצב זה סאן פדרו?
-
- 24 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להשתמש בebay, כדאי להשתמש בpayapl? יש אלטרנטיבות? אני קצת פראנואיד לגבי הכרטיס אשראי
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק סוללות לפני שאני זורק אותן... אני יודע שסוללות AA חדשות מספקות 1.5V מאיזה עוצמה הן כבר לא שימושיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה בחורף קר? אחד מהצבא בא ושאל אותי אתה יודע למה בחורף לא חם השמש לא מחממת אמרתי לא לא הוא אמר לי שבחורף בגלל הרוח והגשם השמש לא חמה כמו בקיץ חחח הוא צוחק עלי:\
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-