כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קרית מלאכי - דרום הרגשתם? ציינו היכן אתם גרים
-
- 70 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הוא ישרף/יתכבה? או שלא יקרה כלום וכל הכח ילקח מהמערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ריצות בבוקר.. כל פעם שאני מנסה לרוץ לא משנה 2000 או 100 אחרי 5-10 דקות שאני מסיים תריצה קורא אחד משלושת הדברים: או מתעלף או מאבד תהכרה או סחרחורת קשה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד אנחנו חיים בחברה קומוניסטית. כולם מרווחים את אותה משכורת. האם עדיין הייתם הולכים ללמוד את המקצוע שאתם לומדים או שהייתם בוחרים משהו אחר? אני, למשל, הייתי הולך ללמוד היסטוריה וארכיאולוגיה כי מדובר בתחומים שמאד מעניינים אותי.
-
- 120 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
http://onemorelevel.com/games.php?game=453 אתם יכולים לבנות "מסלולים" משלכם ולתת לאנשים אחרים. הינה 2 המסלולים שלי 1. -6t,58,-6t,-1p -1i,-21,-6v,-21 -6t,-21,-6t,-1n -4h,5l,-6t,58 -6t,58,-6t,ed -6u,be,-42,cu p,f1,-6u,f1 -6t,ec,-6t,f2 -4i,5l,-m,5u -1j,-21,8n,-21 e,c4,-2v,ag -1i,1i,-1i,-21 -1i,1i,1i,1i -m,5u,45,7b 1h,1h,68,1h 1i,4p,n,4g 4a,co,e,c4 q,f1,e8,f1 72,5t,2v,4o 30,4p,1i,4p 51,9k,33,9l 45,7b,35,9k 8l,co,4a,co 51,9l,cr,9l 68,1h,8t,39 91,5g,72,5t 8n,-21,ji,-21 8t,39,9i,39 a7,5q,9b,64 9b,64,91,5g ct,bn,8l,co 9h,38,ci,21 co,6g,a7,5q 9h,f0,e1,dq co,6g,jh,6g jh,bn,ct,bn e1,dq,ek,di e7,f1,ji,f1 jh,g,jh,-20 jh,6g,jh,g jh,6f,jh,dq jh,dq,jh,f1 #-63,49 -5r,e8 -4a,8o -t,4f …
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש מצב זה סאן פדרו?
-
- 24 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להשתמש בebay, כדאי להשתמש בpayapl? יש אלטרנטיבות? אני קצת פראנואיד לגבי הכרטיס אשראי
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק סוללות לפני שאני זורק אותן... אני יודע שסוללות AA חדשות מספקות 1.5V מאיזה עוצמה הן כבר לא שימושיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה בחורף קר? אחד מהצבא בא ושאל אותי אתה יודע למה בחורף לא חם השמש לא מחממת אמרתי לא לא הוא אמר לי שבחורף בגלל הרוח והגשם השמש לא חמה כמו בקיץ חחח הוא צוחק עלי:\
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלומות, אני זוכר שמתישהו בפורום הזה ראיתי תמונה שממחישה את ההבדל בין דוקטרינת הלחימה של צה"ל לדוקטרינת הלחימה של ארגוני הטרור הפלשתינאים, מצד אחד נראית עריסה וחייל צה"ל עומד לפניה, כמגן עליה. מן הצד השני נראית עריסה וטרוריסט(או "לוחם חופש" בשביל מר רון פאוול שלנו) עומד מאחוריה, כך שהעריסה מגנה עליו. הינני מחפש את התמונה כבר די הרבה זמן, תוך כדי ניסוי כל מיני צירופים שונים ומשונים, באנגלית ובעברית גם יחד וללא הועיל... תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
יש תוכנות פשוטות שעובדות על כל מכשיר סלולרי כמעט. עובדות גם על המכשירים הפשוטים יותר כמו 6600 וכו'. בקיצור, התוכנות האלו לא צריכות גישה לWAP ול GPRS. הם צריכות רק מקלט GPS ואותו אפשר לרכוש חד פעמית. הבעיה הגדולה היא מפה. אז חשבתי אולי לקחת את המפות עם זום גדול ורזולוציה הגבוהה מ גוגל. הםא אפשר לקחת את המפות מגוגל במכה אחת? כלומר, אני מסמן את כל מדינת ישראל ועושה DOWNLOAD לכל המפות(בזום המקסימלי)? מכל זה ניצור מפה אחת גדולה ואותה נכניס ללתוכנת ניווט. תודה לעונים.
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
https://www.facebook.com/ מישהו יכול לתת חוות דעת, חסרונות וייתרונות....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר איחסון כדי להעלות קבצים, אבל חשוב לי שיעמוד בתנאים הבאים.. 1. לפחות 50 מגה לכל קובץ 2. הקובץ נשמר לנצח 3. שיהיה מהיר (שיאפשר העלאה של לפחות 64Kbyte/sec והורדה לפחות 150) 4. שיאפשר לי לעשות רשימה לא מוגבלת של קבצים שאני רוצה להעלות ושיעלה אותם אחד אחרי השני... תודה רבה רבה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראיתם מחר יוצא הסרט היטמן אתר הבית : http://www.matalon.co.il/Minisites/hitman/hitman.html אני אחד שחולה היטמן סיימתי את כולם אז נישמע מעניין מה אתם אומרים? אני מחכה שאולי יהיה אותו ב TL באיכות 720p :silly:
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתכון החודש עוף עם וויסקי מתכון מעולה נפלא לימים מיוחדים מצרכים: בקבוק מאלט וויסקי משובח עוף צעיר - עד 2 ק"ג מלח, פלפל, ועשבי תיבול שליש כוס שמן זית מעולה אופן ההכנה: לשטוף היטב את העוף לשתות כוס וויסקי לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית לחמם את התנור ל 180 מעלות עד שהתנור מתחמם לשתות עוד כוס וויסקי לסים את העוף בתבנית גדולה לשתות עוד 2 כוסות וויסקי לסים הטרבוסתת במספר 3 אחרי עשרים דקים להכניס את בציפור אחרי חסי שאה להציף בתוך התחת של הציפור ועם הוא אסה קקה להחליפ חיטול תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיס של הציפור לטפור- לוושל- לא חשוב שילח ליזדיין הציפור לשיר הציפור הבן זונה בטנור לנסות לוצי בלי לסרופ היד תשפוח אוד וויס…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן... אחרי שקראתי כמה ביקורות שקטלו לחלוטין את הסרט הנ"ל החלטתי שאני בכל זאת אלך לסרט הזה...ורק בגלל שהיה משעמם [ואם תשאלו אותי- אני שונא את סדרת המשחקים HITMAN..אף פעם לא התחברתי למשחקים האלה והם נראו לי משעמים..מה גם שSPLINTER CELL תמיד היה אלטרנטיבה טובה יותר] ולהפתעתי - זה היה אחלה סרט...קשה לי להאמין שקטלו את הסרט כ"כ, אבל הסרט פשוט זורם, קטעי פעולה אדירים, עלילה סבבה לגמרי עם כמה טוויסטים, אווירה מצוינת ואחלה שחקנים. [פשוט הזרימו שם חופשי את הקאסט של "אבודים" ו"נמלטים"]. עוד יש לציין שהשחקין הראשי שנבחר להיות סוכן 47 עושה עבודה נפלאה, וזה לאחר שהייתי בטוח שהוא הכי לא מתאים שיכול להיות לסרט שכזה. אם בקיצור ולעניין - אני ממליץ לאנשים ללכת לסרט הזה, הוא הרבה הרבה הרב…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
www.misradia.co.il מה קורה עם האתר? האם גם לכם הוא לא נכנס? שהוא תחת בניה? לפני ימים ספורים דיברתי עם נציגה מהחנות, נראה לי מאוד מוזר שהחנות 'סגורה', היות וזו חנות וירטואלית :-X
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לאמא שלי יש HUNDAI ATOS PRIME שעושה בערך 13 ק"מ לליטר והיא לא מוכנה לקנות אוטו שהוא פחות מזה ואם כן אז שיהיה באיכות חבל"ז. עד כה המועדמות הן TOYOTA YARIS ו MAZDA 2 הקטנות. אני מחפש אתר שייתן עוד מועמדות וייתן איזו טבלת השוואה של צריכת דלק וכו' . . . כמו כן אתר כמו זאפ רק למכירי מכוניות חדשות יישמח ללבי גם כן. תודה חברה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-