עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by janluca,

לפני שבועיים החליטו ראשי הקבוצות הגדולות בכדורגל המקומי לקחת מאיתנו כסף על דבר שהורגלנו מאז ומתמיד לקבל ב"חינם": את הכדורגל של שבת. בשביל להיות בטוחים שאנחנו, הצרכנים הכפייתיים נהיה חייבים לשלם הם גם גרמו לביטול התוכנית שירים ושערים בשביל שאפילו את תוצאות המשחקים לא נדע בלי לשלם להם. כמובן שיש להזכיר שאנחנו משלמים גם על החיבור לכבלים וערוץ 5, גם משלמים לערוצים 5+ וערוץ הקבוצות, ולא להזכיר את המענקים שמקבלות קבוצות הכדורגל מהמדינה כלומר מאיתנו, הציבור. כל זה לא שינה במאום לסחטנים שפשוט ראו הזדמנות פז לחלוב עוד כסף. בתגובה פתחנו בחרם צרכנים. לא התחברנו, התאפקנו, כססנו ציפורניים וראינו כדורגל אירופאי בערוץ 5+ - המפלט למכורים האמיתיים. אתמול החליטו ראשי הקבוצות להתחיל בנ…

2. כשנכנסתי קצת לעניין המודינג עקב הקריאה כאן באתר פתחתי את המחשב שלי ופשוט נדהמתי ממה שראיתי, יש לי מאוורר פיצפון על המעבד עצמו ועוד מאוורר על הספק שמוציא אוויר נדמה לי וזהו !!!! לפני שנה בערך נגשתי לטכנאי מחשבים שגם מוכר מחשבים ורכשתי ממנו מחשב חדש. כל מה שידעתי על מחשב באותה תקופה שהכי טוב זה פנטיום 4 לא ידעתי מה זה לוח אם ומה זה מעבד ,,לא ידעתי כלום בנושא המחשב. "הטכנאי" אמר לי אל תדאג אני אתן לך את הכי טוב שיש "סמוך עליי" הוא לקח ממני 4500 ש"ח על מחשב ללא מסך מאחר ותכננתי לחבר אותו לטלוויזיה עם כרטיס TV OUT . פנטיום 4 1.6 של אינטל הארד דיסק של 40 ג'יגה טייוואני וכנ"ל הכונן תקליטורים, תוצרת סינית או טייוואנית זולה, כרטיס המסך שהוא נתן לי הוא ג'יפורס 2 ולוח האם עצמו אינ…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. לפני כמה שבועות נשפכו מים על הטלויזיה של הסלון מהאקווריום שצמוד אליה, וכחצי שעה אח"כ הופיעו כל מיני סימנים על המסך וקווים - הפאנל הלך בקיצור. הטלוויזיה עדיין באחריות של ניופאן (טושיבה) אבל לדבריהם האחריות לא תופסת פה. פסדר, הבית מבוטח והחברת ביטוח הסכימה לשלם את הנזק (שעמד במקור לפי המעבדה על כ 3000 ש"ח ואיכשהו תפח ל 4500 ש"ח). הסיכום היה שהמעבדה (א. מ. אלקטרוניקה - ירושלים) מחליפה לנו מסך (ז"א פאנל) ומחזירה את אותו הדגם (37WL68E של טושיבה), שוב, בעלות של 4500 ש"ח! ד"א הציעו לנו בהתחלה להחליף את זה לדגם 37AV500 - טלויזיה נחותה בהרבה שעולה חדשה 4200 ש"ח, כמובן שלא הסכמתי. היום הגיעה הטלויזיה כשלא הייתי בבית, ואמא שלי קיבלה אותה. כשהגעתי הביתה ישר משהו הרגיש לי לא בסדר - המ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by NI4NI,

חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב חדש. הוא לא ממש מבין במחשבים אבל המחשב עצמו תותח לא קטן (למרות מעבד אינטל) והוא קנה אותו בחנות אמיתית, לא ברשת. היום באתי אליו לראות את המחשב ובאופן טבעי הדבר הראשון שרציתי לעשות זה לפתוח את המכסה ולראות מה יש בפנים, איזה רכיבים וכ"ו. איך שאני פותח את הברגים של המארז אני קולט שהדלת הצדדית מודבקת עם מדבקה שעליה שם החנות וכתוב שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות (כן כן, כמו על הארד-דיסקים). הם בעצם מכסים את עצמם ולא מרשים ללקוח לגעת בכלום !!! ומה אם אני קונה דיסק חדש ורוצה להכניס אותו למחשב ? ואיך אני בכלל מאמת שהרכיבים שהכניסו למחשב זה באמת מה שהם טוענים שהם הכניסו ? זאת פשוט חוצפה ! זה כמו שימכרו לי מכונית ויאסרו עליי לפתוח את מכסה המנוע... ברור ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Shasoosh,

ביולי 2003 התחברתי לאינטרנט המהיר דרך שירות ה ADSL, לחבילת החצי מגה. בחרתי ספק, קיבלתי מחיר, והייתי מרוצה (הספק היה בזק בינלאומי אך אין זה ממש רלוונטי) הספק הסביר לי על החבילה המוצעת ועל חצי שנה התחיבות שכלולה בעסקה, בזק לא העלו על הפרק שום דבר בקשר להתחייבות, ההתחיבות היא אך ורק לספק, כך לפחות טענו אז (הטעות שלי שלא ביקשתי מהם שום דף כתוב שמעיד על העסקה, דבר שהיו צריכים לעשות על דעת עצמם כמו כל חברה שמכבדת את עצמה ). ינואר השנה מאס עלי החיבור ה"איטי" ורציתי שידרוג, התקשרתי, ביררתי, פתאום נודע לי שאני מחוייב לפי בזק לשנה, ואיני יכול לעבור לרשת הכבלים. כעסתי, צעקתי, וביקשתי לנתק את החיבור, כמובן שמדובר בקנס של 120 ש"ח. התכוונתי לשלם את הקנס, לעבור לכבלים ולחסוך את כל…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  7. אני נתקל במצבים שאני מגיע לפרמט מחשב של חברים וכנראה הטכנאים שהם תיקנו אצלהם פעם את המחשב החליטו לשים סיסמא על הביוס וכך לגרו להם לחזור ולתקן רק אצלם הבעיה יותר חמורה שזה קורה במחשבים ניידים.. מה אתם חושבים על המצב הזה!?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. באו לפני חודש לבית ספרי- אורט הורוביץ כרמיאל, נציגים של קידום, נתתי פרטים כדי שייתקשרו, ולפני פחות משבועיים הם התקשרו ואמא שלי אישרה את העיסקה- במחיר של כ1300 לתלמידי שנה הבאה י"ב. אחרי בירורים של לפני יומיים הגעתי למסקנה שאני לא לעשות את הפסיכומטרי היום, וזאת לאחר המלצה של אנשים שעברו את זה. התקשרתי לבטל והם דרשו 150 שקל דמי הרשמה. בחוזה רשום- שאפשר לבטל עד שבוע לפני אך מחוייבים ב 150 ש"ח אך כידוע לי עיסקה טלפונית אפשר לבטל תוך 10 יום מהרגע שנסגרה. מה עליי לעשות? האם אני טועה? *נ.ב הם שלחו כמה חוברות קטנות בדואר היום, אבל אני בטוח שאפשר לשלוח להם אותם חזרה... :AR15:

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Chymes,

סיימתי את לימודי במקיף ה' אשדוד לפני 3 שנים. במהלך השירות הצבאי נרשמתי למספר בגרויות ושיפרתי אותן ללא בעיה. היום הגעתי להירשם לבגרות היסטוריה מורחבת (5 יחידות) והפקידה סירבה לרשום אותי בטענה שלא שילמתי כסף לבית הספר ובגלל זה אסור לרשום אותי לבגרות. ראיתם פעם כזאת חוצפה?! נתחיל בזה שזו לא פעם ראשונה שאני משפר בגרויות בתיכון. נמשיך בזה שיש חוק חינוך חינם במדינת ישראל ועפ"י חוק זה אסור להם לגבות ממני אגורה מכיתה א' עד כיתה י"ב. במשך שנים בתיכון סירבתי לשלם כסף בטענה שאסור להם לגבות ממני את הסכומים האלו. אבל עכשיו כשאני רוצה לשפר בגרות אחרונה ולהתחיל ללמוד באוניברסיטה הם החליטו להחזיק אותי בביצים?! אין סיכוי! מה אפשר לעשות? עשיתי חיפוש ובשום מקום אני לא מוצא את החוק. התקשרתי…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קנינו לפני שבוע מדיח כלים חדש של באוכנט ב4000 ש"ח, מדיח מצויין, החברה שקנינו מהם "האחים סט כרמיאל" אמרו שכדי לקבל את ה1 שנה אחריות מלאה ו7 שנים לחלקים, אסור לפתוח את המדיח אחרי שהוא הגיע, חייב להתקשר לטכנאי שירות שהם נותנים את האחריות, והם חייבים לפתוח אותו בעצמם, אז סבבה, התקשרנו ל"מעוז הקור" והם שלחו טכנאי, הוא היה אמור להגיע בן 1 ל4, והוא הגיע אחרי 4, היה ערבי, הוא היה ממש עצבני ולחוץ, עשה הכל מהר ומגעיל, ואז כשהוא חיבר את הצינור המאורך לכניסת מים, לצינור כניסת מים של המדיח עם החלק המחבר שאנחנו הבאנו, אז הייתה נזילה, החלק הזה עלה 3 שקל. הוא הוציא חלק דומה מהקופסא שלו חיבר ולא הייתה נזילה, ואז הוא אומר לנו שזה עולה 45 שקל!!!! למרות שהחלק גם מפלסטיק ועולה בחנות 3 שקל!!!!…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לפני כ7 חודשים עלתה הצעה של איסור הטלת קנסות יציאה על לקוחות של יס והוט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4007642,00.html רציתי לדעת אם יש התקדמות עם ההצעה הזאת, לא הצלחתי למצוא מידע עדכני בקשר לחוק הזה. כיום קנסות יציאה מהחברות עלולים להגיע לאלפי שקלים, פשוט לא הגיוני. אשמח לתשובה. שבוע טוב לכולם

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by X-BLADE,

אם אני קונה מכשיר GALAXY S I9000 מחנות פרטית בארץ ומביא לאורנג' קבלה, איזה זיכוי בדיוק אני אקבל אצלם? האם ניתן לקבל את אותו הזיכוי שהייתי מקבל אילו הייתי קונה את המכשיר מאורנג'? הגרסא שאורנג' מוכרים היא רק גרסת ה16 ג'יגה, מה קורה אם אני קונה גרסת 8 ג'יגה? איזה זיכוי אני מקבל אז? תודה מראש ולילה טוב

13. Started by hitman123,

ערב טוב! היום הזמנתי טכנאי להתקנה של ציוד כלשהו שלא אפרט כאן. קבענו לשעה מסויימת. לאחר איחור של שעה התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מתעכב וזה יקח עוד שעה שעה-וחצי. לאחר שעתיים מהמועד שנקבע התקשרתי פעם שניה והוא אמר שוב שהוא יתעכב לעוד כשעה שעה וחצי. לאחר כמעט שלוש שעות התקשרתי אליו פעם שלישית ושאלתי אותו מתי הוא מגיע, הוא אמר שהוא יתעכב שוב, לא הופתעתי, ואמרתי לו שאני רוצה לבטל את ההזמנה. הטכנאי אמר שאי אפשר לעשות זאת כי כבר הזמנתי טכנאי ואני אמור לשלם על הזמנתו. מה הוא החוק לגבי משך זמן ההמתנה לטכנאי והאם אני אמור לשלם משו למישו בכלל? (כל העיסקה נסגרה בטלפון). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by -LosNir-,

קיבלתי הודעות פרסומיות מחברה X (בנק) שאני בטוח ב 100% שלא נרשמתי אליהם ו/או אישרתי דבר מה פרסומי. ההודעות נשלחו דרך חברת פרסום בשם Publicators. זה נמשך גם לאחר שפניתי וביקשתי להפסיק את ההודעות, ושאלתי מאיפה הם קיבלו אישור לשלוח לי דברים פרסומיים - כמובן שלא קיבלתי תשובה. את מי עלי לתבוע? as simple as that.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. קיבלתי את זה עכשיו במייל: זה מה שנותן לנו חוק הספאם? אימיילים מבלבלים שנותנים למפרסם את האפשרות לטעון בזמן התביעה "אמרנו לו להגיב עם המילה"הסרה" ולא "הסרה " לכן הלקוח לא הוסר מרשימת התפוצה. הרי המייל הנ"ל אומר בברור "אם ברצונכם להמשיך ולקבל מאיתנו דיוור אנא הגיבו למייל זה" ויחד עם זאת "במידה ואינם מעוניינים נא להגיב עם המילה "הסרה" " :

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by elite group,

מישהו יודע אם מותר לבטל עסקה עד 14 יום גם אם התחייבתי בפון ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by Aviko,

יש לי עבודה בשלח ואני חייב לכתוב מה זה חוק מחלול ואיך הוא מתקשר לקקל?? עזרה!?!?!?!?!?! תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886856,00.html אני מקווה שזה יעבור כי 90% ממי שמעשן באוטו זורק את הסיגריה דרך החלון ומלכלך תסביבה וזה סתם דבר מגעיל שונא שעושים את זה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sofix4,

כבר תקף? אם לא, מתי יהיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הקיצור של 4 חודשים יהיה רק לאלה שיתגייסו ממחזור מסויים או כאלה שכבר התגייסו ממחזור מסויים?

21. Started by Gilo2005,

כרגע יצאתי מחנות וראיתי משהו מוזר מאוד שם. מכירת אלכוהול מגיל 21 קראתי על החוק ולא מצאתי בשום מקום האם הוא עבר בכנסת או לא? עכשיו איך מאשרים דבר כזה? מה יהיה מועדונים, פאבים וכו..? רוב המקומות האלה עושם את כספם ע"י מכירת אלוכוהול? יעלו את גיל הכניסה למועדונים ולפאבים? טמטום לדעתי.. איך בגיל 18 נותנים לנער נשק ללחימה, אבל לשתות ולצאת למקומות אסור לא ? לא יותר קל לעקף יותר את הילדים הקטנים ששותים ? דעתכם..

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by RayZ,

ומי קבע את זה? אני, אחרי הסרטון הבא: http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World לא חראם על המקלדת? היה מביא לי אותה, אני אוסף מקלדות משנות ה-90 המוקדמות.. :screwy:

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by Xt,

http://planet.nana.co.il/xpt/WR.pps תרשמו תגובות

• 48 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by THE FOX,

יש מדריכים לחוקי השפה העברית? בתחום הדיקדוק , ניקוד וכדומה... *לכתיבת מאמרים.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  25. אבא שלי חולם לקנות גלאי מתכות. חוקי להכניס לארץ או לא? לא מצאתי תשובה ברשת.

• 5 תגובות
    • 9.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.