כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה כבר שלושה ימים לרשום שם הודעה וכל פעם שאני לוחץ שלח תגובה האתר אחסון הזה עולה לי http://abuse.spd.co.il/index2.php
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דרוש היום על מנת ללמוד טכנאות מחשבים משמע טכנאות ותחזוקה של מחשבים בחנות מורשית כמו: גיל השכלה שנות לימוד מהלך הקורס אייפה לומדים אותו כמה הוא עולה תעודת Certifieced ובסופו של דבר רמת הדרישה והתשלום שעה\יומית כטכנאי בחנות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר לעשות העברה בנקאית מהחשבון שלי בבנק הפועלים לחשבון שלי בPAY PAL?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד שבוע בערך יש לי מבחן בגרות באנגלית, ותקעו לי מבחן יום לפני בפיזיקה. יש חוק שאוסר את זה? ניסיתי לחפש אבל האתר של משרד החינוך לא מובן בכלל.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לפני כמה שנים היה לי על המחשב מאין קובץ שכשפתחת אותו זה פתאום אמר לך שזה מתחיל למחוק את כל קונן C ו D ולא היה אפשר ללחוץ על CENCEL כאילו זה היה ממש נאצי... ואז אחרי שכל המחשב כביכול נמחק המסך הפך לשחור והיה רשום באותיות ירוקות כאלה thank god it's only a game.... אקיצר רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע מאיפה אני יכול להוריד או למצוא את זה כי לא מצאתי את זה באינטרנט גם לא ידעתי כל כך מה לרשום. אולי למישהו מכם יש את זה שיוכל לשלוח לי ... תודה בכל מקרה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שימו לב ללינקים הבאים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.418.39222.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3553467,00.html אותה כתבה בשינוי של כמה מילים. לא ברור מי גונב ממי, אבל זה בהחלט קורה. כבר כמה פעמים שמתי לב לכתבות כאלו, שלחתי תגובות בשני האתרים, ואף אחת מהתגובות לא עברה את הסינון. פשוט מגוחך...
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. לא מעט חברות מדביקות מדבקה על המארז, ועליה כתוב שפתיחת המארז מבטלת את האחריות. אפשר להתווכח לכאן או לכאן האם הנ"ל עושה שכל (לדעתי לא), אך אני מעוניין לדעת האם הנ"ל חוקי. כלומר, האם חוקי לבטל לצרכן את האחריות, כאשר הוא פותח את המארז ? האם יש התייחסות לכך בחוק ו/או בפסיקה ? 2. האם מותר לדון כאן על חנויות המחשיבם השונות, מבחינת איכות חלקים, איכות השירות וכו' ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לראות את המשחק היום של הולנד - איטליה ? ... דרך האינטרנט בחינם או בתשלום , העיקר שהאיכות תהיה טובה . בכל החברות משדרים בערוצי הזמנה ... ולא בא לי לעשות עכשיו תהליך בשביל משחק אחד .
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
גולשים יקרים! דיון זה נועד בשביל להכיר יותר טוב את האנשים שאתם מתכתבים איתם, למי שלא יוצא להגיע למפגשי הפורום. תרגישו חופשי לספר על עצמכם (שמכם, מאיפה אתם, בני כמה אתם, מה אתם עושים [חוץ מלשחק עם המחשב], על התחביבים שלכם, על הדברים שאתם שונאים, המוזיקה/סרטים/סדרות שאתם הכי אוהבים וכו' וכו' ) ולתאר את חייכם בקיצר.. כמו כן אני בטוח שכולם ישמחו לראות אחד את השני אז אם יש לכם תמונות ברשת תצרפו קישור אליהן, לא להתבייש! ;D אם בפוסט המקורי שלכם משהו לא יצא כמו שצריך, תמיד ניתן להשתמש בכפתור ה- על מנת לנסות שנית (או כדי לעדכן את התמונות/פרטים). שימו לב !!! על מנת לשמור על הסדר: הודעה אחת בלבד לכל משתמש! אין להגיב על הודעות של משתמשים אחרים! הודעות שכאלו ימחק…
-
- 35 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
מין עיבות קל שגורם למסך להראות לא ישר/שטוך ומקשה בעיקר על קריאה מהמסך.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אולי למשהו יש ניסיון... ובבקשה, בלי כל מיני ליצנויות. לא מצחיק.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
יש לי בגרות בתנך שבוע הבא ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה ספר מיקוד הכי טוב לתנך. תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לפתע צדע את עיני הגדרה "בירתה של אשור".... LOL :silly: :jump: :jump: :jump: לא יודע מה איתכם אבל אותי זה הצחיק! מי שלא ראה Monty Python and the Holy Grail לא יבין כלום
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
46 הכונן הקשיח 56 המהעבד ... פשש ...מגניב ... אני עוד דאגתי שהמוזיקה תהיה ב FLASH ולא בקשיח ...זה לא עזר ... מה זה הזמן מזגן ? זה מזיק הטפר הללו ?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 13:46:34 מצחיק ...עכשיו אני רואה שאני משתמש ב 800MEG זיכרון ...ו לא 3G זיכרון ....פשש לא הירגשתי את זה ...מצחיק מה שהולך פה ..[attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יום אחד כשהייתי בכיתה ט', ראיתי ילד מהשכבה שלי שהיה בדרכו הביתה מביה'ס, שמו היה עידו. נראה היה שהוא סוחב את כל הספרים שלו. חשבתי לעצמי : למה ילד ייקח את כל הספרים שלו הביתה מביה'ס? הוא בטח יורם. היה לי סופשבוע עמוס (מסיבות ומשחק כדורגל עם החברים שלי בשבת אחה ' צ) אז משכתי בכתפי והמשכתי ללכת . בשעה שהלכתי , ראיתי חבורה של ילדים רצים לכיוון עידו , העיפו לו את כל הספרים מהיד והפילו אותו לאדמה. המשקפיים שלו עפו וצנחו על הדשא במרחק 3 מ' ממנו. הוא הביט למעלה וראיתי את העצב בעיניו. ליבי יצא אליו, רצתי וכשהוא זחל מסביב כדי לחפש את משקפיו וראיתי דמעות בעיניו. נתתי לו את המשקפיים ואמרתי לו 'החברה האלה מגעילים' הוא הסתכל אלי ואמר 'היי- תודה ' וחייך אלי. זה היה אחד מאותם חיוכי…
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
;D מכירים עוד "סודות" פייסבוק? חיפוש קצר הראה שזה משהו מוכר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקשר למספר בארהב שזהו המספר +1-402-935-2050 איך אני מתקשר מהארץ? אגב זה המספר של PAYPAL
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=IDoOV0FFPvA
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי *166 ולא עונים לי במוקדים. לפני רגע שוב שלחו לי אחת מאוסף הבדיחות הלא מצחיקות שלהם (מהמספר 6661): "איך קוראים לאשתו של חוטב עצים? גזענית." דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! איך אני מפסיק את החרא הזה? *פרסומות שקשורות אליהם גם אפשר לבטל?
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
לכל האמנים יש לי נעל אתלטיקה שאני רוצה לעבוד עליה כפרוייקט להצגה. אני רוצה לצבוע את הסולייה (100 אחוז פלסטיק קשיח עם מסמרים לאחיזה במסלול) בצבע כרום ואת הUPPER (מעין עור כזה) בזהב. איזה חומרים הכי טובים לכל חלק ? איך אני שומר שהוא יהיה עמיד במים+לא יתקלף ? לצבוע עם ספריי מיוחד ? איזה פיניש לשים ? במה להשתמש על העור ? כל מידע יעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-