עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

אם אתם מתוחים/עצבניים/לחוצים?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by alexbmw,

שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by Or ei,

סוף חודש הבא אני טס לדרום אמריקה (מתחיל בארגנטינה) יש לי כרטיס מסטרקרד השאלה אם עדיף שבחשבון הכסף יהיה בדולרים במקום בשקלים כדי לחסוך עמלות המרה בדרא"מ (דרום אמריקה) לפי מה שהבנתי עם החשבון שלך בשקלים אז כל פעם שאתה מושך שם בבנקט הוא ממיר את השקל לדולר ואת הדולר למטבע מקומי ככה שאתה משלם על 2 המרות + עמלות משיכה אם אני אמיר את זה עוד בארץ אז זה יהיה עמלה רק על משיכה והמרה למטבע מקומי השאלה מה עדיף? כי גם להמיר את כל הסכום בחשבון לדולרים יעלה לא מעט

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. בדיוק כמו אותו פרק בסיינפלד גם IQPC כנראה לא יודעים מה ההגדרה של "הזמנה" בסוף השבוע שעבר ביצעתי הזמנה דרך האתר למארז CM 690 (אפילו פתחתי על זה נושא) אז חיכיתי לאישור הזמנה שלהם (טלפונית וגם דרך האתר) וביום שני אחר הצהריים מתקשרים אליי (אני מזכיר, זה ערב חג) אומרים לי שיהיה אפשר לאסוף אותו רק ביום חמישי או שישי עד 12 עבר ראש השנה וביום חמישי לא הייתה לי אפשרות להגיע לאשדוד אז האבא עשה טובה ונסע בעצמו לאשדוד ביום שישי(היום) הוא מגיע לחנות, והפתעה! המארז שלי נמכר למישהו אחר כי עבר יותר מידי זמן והם הציעו לי 590+משלוח בחינם עד הבית ואמרו שה690 לא יגיע עד החודש הבא (אנחנו ב3 לחודש היום לעזאזל) אז אולי צריך לתקן את ההגדרה של "הרבה זמן"? עברו בדיוק 2 ימי עבודה (אפילו לא 2 שלמים)…

• 46 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by pavelr,

בזמן האחרון (למען האמת אף חודשים אחדים) אני חווה איטיות מחרידה בהורדות מרשתות p2p. כמובן התקשרתי לתמיכה של 013, וכמה מפתיע, הם מתכחשים להכל וכמובן אני יוצא האידיוט בכל הסיפור. בקיצור, כבר כמעט גיבשתי החלטה לעבור לבזק, אך לאור הטראדים החדשים שנפתחו בנוגע לאיטיות גלישה בבזק, אני כבר בספק אם זה כדאי (בברק אין לי בעיה של כניסה לאתרים, אלא אולי רק סרטונים עולים נורא לאט). מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by Kurt,

טוב hdtv,dvd ו-erotica די מסבירים תעצמם, אבל מה לעזאזל יש ב- boneless,core,nl,x? פשוט לא בא לי להוריד חצי מיליון headers במשך שבוע כדי לגלות

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. שלום חברים, יש לי אומנם כמה כלים שמספיקים לי לעבודות שלי, אך אני כבר דיי הרבה זמן חושב על רוטר (למרות שלמעשה, לא יהיה לי יותר מדיי שימוש בו). מניסיון עבר שלי עם כלים של אנשים אחרים (לא רוטרים אני חייב לציין), למדתי כי כדאי ללכת על גלים איכותיים יותר. זה למה כל הכלים החשמליים שאני קונה לעצמי הם של bosch שאני רואה בה חברה טובה, ואני דואג להשקיע בכלים טובים יותר גם אם מדובר בדברים בסיסיים יחסית כמו מברגים או כלים שאינם חשמליים. לעניין, אני עומד בפני פרוייקט או שניים אשר אם לומד את האמת, רוטר יעשה לי בהם חיים קלים הרבה יותר מאשר הפתרונות החלופיים. אומנם זה ייצא יקר יותר, אך אני גם ארוויח כלי שאני משתוקק לו הרבה זמן. כל החברות עלומות השם ששמעתי עליהן דברים לא מחמיאים/עבדתי עם …

9. עוד מספר ימים אני אבלה שבוע בטורקייה באזור אנטליה ואני מעוניין לשמוע המלצות של חברה שהיו שם לגבי מה כדאי לקנות ומה הם האטרציות שאסור לפספס. ברור שאני אקנה מעילי עור וחגורות עור ואעשה חריש (תרתי משמע ) של אותם מקומות שבהם שוהות נערות "עובדות" :ylsuper: מטורקייה ומאוקראינה .... המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. כנראה שאני טס לגרמניה ואני מכיר חנות אלקטרוניקה שיש שם אזור למחשבים ומודינג, אני רוצה לעשות השוואה לארץ אבל אני לא מוצא את המודינג באתר שלהם....

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. היום הלכתי לאסוף את המחשב החדש שלי מהחנות של נעה מחשבים בנשר. המחשב, חתיכות מתכת, פלסטיק ועוד מיני חומרים בשווי כולל של 7 אלף, חיכה לי כמו טטלה בחנות. עד כאן הכל טוב ויפה... דבר ראשון שנוחת עליי הוא שהמוכר שבא לקבל ממני את התשלום אומר לי שהוא לא רואה ששילמתי מקדמה על סך 200 שקלים, מקדמה ששילמתי עוד באותו היום של ההזמנה. הוא "החליק" את זה, ואמר שהוא ייבדוק את זה שוב. אז פה הוא יצא סבבה. אחורי זה, כשהלכתי לקחת את המוצרים, למרות שאני מאמין ובוטח בנעה מחשבים, בדקתי את כל המוצרים לראות אם לא הושתל להם שם מישהו מדייבולי (שם שהמצאתי כרגע, כל קשר בינו לבין שם אחר שנשמע דומה הינו מקרי בהחלט). בעודי מתבונן ומהנהן עם הראש קרתה לי התקלה, שמא נקרא לזה קריסה, של הוינדוס, עוד אפילו…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by J0n1,

רציתי ללמוד סינית, אבל אין לי זמן, וירדתי מזה. אני מחפש שפה שאוכל ללמוד לבד באמצעות קלטות לדוגמא, חשבתי על צרפתית, אבל אני לא יודע איך זה יעזור לי תכלס.. אני רוצה גרמנית, אבל הבנתי שזאת שפה קשה. אני לא רוצה ללמוד ערבית ורוסית... רעיונות?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by RTTW,

תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=47823

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אם למישהו יש או יודע איפו אפשר להוריד תביאו לי אני צריך ממש דחוף את זה למי שלא הבין אני בונה משחק דומינו במחשב - אני צריך את התמונות של כל קוביית דומינו כדי לעשות את המשחק תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  16. יש סרטים וסדרות שצולמו בשיטת תמונה-אחר-תמונה, כמו סדרות של פלסטלינה עם הארנב הזה וגם סאות'פארק. אם למישהו יש ידע בנושא או שהוא אפילו מקצוען בזה, אני אשמח לחוות דעת ולהמלצות מה לקחת בחשבון כי אני מתכנן להשתמש בשיטה הזו. אני אשמח לקבל חוות דעת נוספות בנושא.

17. לא מעט אנשים קנו מהם .. גם אני קניתי איזה הרדיסק מהם אבל טיבה של חנות נמדדת כאשר רוצים לממש אחריות . מישהו מימש אחריות ויכול לשתף אותנו ? או שקיבל מוצר תקול , וביקש מהם להחליף . או כל דבר שקשור לשירות אשמח לשמוע כל חוות דעת ממקור ראשון . שבת שלום וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Yair Tz,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לרכוש רהיטים ומוצרי חשמל באמצעות PAYPAL ו-ALERTPAY? - הכוונה לסכומים די גבוהים של 3500$ + (אם כן, אילו חנויות תומכות בזה?) 2. האם ניתן להעביר לחשבון בנק ישראלי כספים מ-PAYPAL ו-ALERTPAY? האם מישהו התנסה בכך? (ושוב, הכוונה לסכומים גבוהים) 3. אם הסעיף שלמעלה לא אפשרי, שמעתי שניתן לפתוח חשבון בנק בחו"ל, להעביר אליו את הכסף ולקבל כרטיס אשראי בינלאומי שבו ניתן להשתמש בארץ, כיצד התהליך מתבצע, ומה עלי לעשות? (והבנתי שזה עובד רק על PAYPAL) 4. האם ALERTPAY שולחים צ'קים לארץ? אם כן, כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע? אם יש למישהו פה נסיון בעניינים האלו? אם כן, אשמח לתשובות.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  19. Started by methodman,

אני מתכנן לקנות מהם פלאפון ביום ראשון למישהו יש ניסיון איתם ? http://www.tikcom.co.il/

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה. משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגרים www.freerobotchicken.com

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לכתבה הבאה בכתבה כתוב ככה: "חברת לוג'יטק העולמית עורכת שני מחזורי השקה גדולים בשנה, השקת החורף במרץ והשקת הקיץ באוגוסט, כשבין לבין יש השקות מוצרים נוספות, למוצרים בודדים." [פסקה ראשונה שורה 2 לפני הסוף] ואז מציגים את החידושים שהולכים להיות מוצגים. השאלה היא האם כל מה שהציגו שם בכתבה זה הדברים שהולכים לצאת בקרוב או שיצאו גם מוצרים שלא מופיעים שם? כן,בטח עכשיו תגידו הינה עוד שאלה מטומטמת ומלא שטויות אבל תעשו טובה אם מישהו יודע שיענה, תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by aviv00,

שלום מישהו יודע מה הסיסמא לביוס שלהם ? זה IBM THINKCENTRE אבל לא מצאתי מה הסיסמא או איך פורצים אותו ?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, במסגרת העבודת גמר שלי לתואר ראשון אני כותב מאמר על מערכת הבריאות בישראל, ניסיתי למצוא נתונים על כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל (כמות בלבד ללא חלוקה לנושאי תביעה) בשנת 1997-8, בנוסף כמות תביעות בנושא רשלנות רפואית בישראל בשנת 2007. עד עכשיו העלתי חרס בידי, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר או מאמר עם נתונים מסוג זה. (אגב, חיפשתי באתר של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ובאתר של לשכת עורכי הדין, וכמובן בגוגל). תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  24. Started by !elad!,

מישהו יודע עם אתר שמפרסם קישורים ותכנים להורדה באתר עצמו אך הקישורים לא נמצאים על השרת שלהם אז הוא נחשב לחוקי? כלומר למי שלא הבין, נגיד שאני פותח אתר להורדות משחקים וכו' בהורדות ישירות/אימיול והקישורים שאני מפרסם הם לא על האתר שלי אלא על שרתים כמו RS וFF ,האם האתר שלי חוקי למהדרין ולא יהיה סכנה לעסק עם בתי משפט בעתיד?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by omri_ro,

האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים