כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
ביום ראשון אני חוזר מוגאס ואני רוצה לקנות אייפון אני חיפשתי די הרבה ולא מצאתי בלי אקטביציה.. מישהו פעם קנה אייפון בוגאס ? או יודע איפה לקנות? זה ממש דחוף :s05: -אני החלטתי לשים את זה בכללי ולא בגאדג'טים כי זה בכל זאת איפה לקנות ולא מה, אם היה אמור להיות בגאדג'טים אז סליחה ותעבירו..-
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
EP43-DS3L- 80$ E8400- 150$ 2GB 1066MHZ OCZ- 10$ (בקשר למחיר של הזכרונות, אני לא צוחק, יש כזה דבר...) סך הכל 240$=920ש"ח המחיר של מפרט כזה בKSP למשל: 1495 ש"ח. חסכון של 575 שקל עכשיו, אני יבקש מקרוב משפחה שגר באזור לקנות את הרכיבים ולשלוח אליי לארץ או פשוט להזמין מהחנות בחו"ל. לפי מה שראיתי באתר של המכס (http://62.219.95.10/taarifhistory/TaarifList.aspx?type=2&code=42&helek=16&perek=85&prat=42&seif=0000&pratmeches=0 ) אין מכס או מס כלשהוא על חלקים אלקטרונים אבל לפי מה שהבנתי יש מע"מ... אם ישלחו לי את זה(לא החנות) בדואר, כמה אצתרך לשלם למשלוח ולמע"מ או מה שצריך? כמה יעלה מע"מ אם אזמין מהחנויות בחו"ל?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדיוק בתאריך 1.12008 רכשתי מחשב ב 5,200 שקלים והנה תמונה של המפרט [http://img266.imageshack.us/img266/5140/5kpg7.jpg/ http://img266.imageshack.us/img266/5140/5kpg7.jpg מעניין אותי לדעת,כמה המחשב הזה חדש לגמריי עולה היום.. מעניין סתם לדעת בשנה כמה ירדנו
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום שלום אני מחפש עבודה ומי שיכול להציע לי משהו בכיף.. יש לי ניסיון עמוק במחשבים וידע טכני גבוה מחפש עבודה בתחום החומרה או בתחום מערכות הקולנוע (פריק רציני בתחום) מי שמעוניין ליצור קשר המייל: eran26bm@gmail.com ואני אשלח ק"ח תודה חבר'ה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מי בפורום הזה נוהג על משהו(הכוונה יש לו רישיון)?הרישיון הוא לאוטו או לאופנוע? אם לאוטו,כמה שיעורים עשיתם עד לטסט ואיזה טסט עברתם? כמה זמן יש לכם רישיון? טוב אותן שאלות יהיו גם לאופנוע רלוונטיות על איזו מכונית נוהגים? אם אני אתחיל ממני אז ככה: נוהג על אוטו עשיתי בכללי 100 שיעורים(בבקשה אל תצחקו),ועברתי טסט 5 יש לי רישיון 8 חודשים נוהג על מאזדה 3,ועל פיאט פונטו ספייס(אחלה אוטו) ועכשיו הכדור עובר אליכם
-
- 164 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
http://www.facebook.com/profile.php?id=1082400579&ref=profile#/group.php?gid=43410748597&ref=mf למי שרוצה לדעת עוד- הוא חבר כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334561.0 (אני לא יודע אם זה חוקי או לא- חשבתי שמכיוון שזה פורום "כללי" אז זה חוקי)
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הנה זה בא... עוד שעה ו20 דקות אז בזמן האמיתי אני כניראה אהיה מסטול תחת או פשוט לא זמין לכן ארצה לברך את כל חברי הפורום, גם את אלו אשר לא ממש מתעניינים בסילבסטר... אז אני רוצה לאחל לכם שנה פורייה ודלת חסרונות. אני מאחל לכם אהבה בריאות ואושר, ולבחור ששאל בקשר להליכונים אאחל הרבה כושר (מי שצריך שיקח זה לכולם). אני מאחל לעם ישראל חיי שלום או ניצחון קל ללא אבדות. לכל העובדים אני מאחל העלאה במשכורת, לכל המתחתנים אני מאחל משפחה הדוקה וחמה, לכל הגיימרים שבינינו (בני מיני ;D) אני רוצה לאחל הרבה ניצחונות ויותר הנאה, לכל האוברקלוקרים שבינינו אני מאחל תדרים גבוהים וטמפרותות נמוכות. ולכל תושב פורום אחר אני מאחל שסנטה קלאוס ישים לו מתחת למיטה מחשב עם COREI7 וGF295GTX QUAD SLI ואחרי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
"אובייטקים לא מתאפסים לאחר הפקת פרודקט" תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
רק רציתי להזכיר לכם שהשנה (שנת 2008) מתארכת בשנייה אחת!!! אז על תתנשקו מוקדם מידי....LOL אה כן וסעו בזהירות!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קרר בירושלים.. ובגלל שאנחנו רק 15, אין ממש מה לעשות.. קצת מסתובבים ואז בבית. צריך המלצות לסרט טוב, רומנטי משהו אם אפשר P: תודה לכם!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך לראות פשוט דו"ח של חברה מסויימת לגבי גובה המכירות שלה אבל אני לא מוצא...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני נורא צריך את זה לחודש חודשיים אבל אני מפחד בגלל מה שאומרים (בעיקר הנושא של הזיות/התקפים פסיכוזים.. ) נזק לעתידי לאחר הפסקת השימוש. מישהו שתמש בזה? לכמה זמן? איזה מינונים? דבר שני האם זה עושה איזה שהוא נזק שאני ירצה להתגייס
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שנה חדשה טובה לכולם :ylsuper: אני מאחל לכולם שב2009 יגמרו במלחמות/ירי טילים על ישראל וסוף למשבר הכלכלי העולמי והרבה הצלחה
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הדבר היחיד שאני זוכר שקרה בפרק זה שג'ורג החליט שהוא מעכשיו כל הזמן "פורש בשיא", אז אחרי שהוא מספר איזה בדיחה או משהו מצחיק הוא יוצא מהחדר....קצת מעורפל אבל אולי מישהו בכל זאת זוכר ?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה אומרים ?????????????????????????????????????? :hat:
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3647044,00.html אני מקווה שלא יעלו מחירים בגלל זה לקח לי הרבה זמן עד שקניתי משחק מחשב (GTA 4 )
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי. העליתי מספר קליפים שלי שברקע יש שירים של להקה מוכרת. משום מה ביוטיוב לא נוכנים לאפשר לי לפרסם את הקליפ באתר שלהם מהסיבה של "זכויות יוצרים". לא מקובלת עלי הסיבה כי יש מאות סירטונים ביוטיוב עם השיר הנ"ל שדווקא כן מפורסמים אז למה הם כן מפורסמים ואני לא? מה הסיבה? מישהו יכול לעזור לי? לא מצאתי מייל באתר שניתן לפנות אליו... תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הקשיבו נא ילדים לסיפור קצר: יש לי קרובי משפחה המתגוררים לא מעט שנים בבניין לא חדש במיוחד, שיש בו חניה פרטית לכל דירה הרשומה על שם הדיירים. לקרובי המשפחה האמורים אין ולא היה רכב, אך עדיין החנייה נרכשה כחלק מהנכס והיא בבעלותם. בקומת הקרקע של אותו בניין פועל עסק קטן. לאותו עסק יש מקום חניה אחד השמור לו ברחוב, אך היות ויש בו יותר מעובד אחד בעל רכב ומדובר באזור שיש בו מצוקת חנייה לא קטנה, מחפשים פתרונות יצירתיים - וכתוצאה מכך, אחת העובדות היתה חונה באופן קבוע במקום החניה של אותם קרובי משפחה מבלי שהדבר הפריע למישהו. הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד באו לבקר חברים בעלי רכב. הם הגיעו כשהעסק היה סגור, ומן הסתם חנו במקום החנייה הנידון שהיה פנוי באותו רגע. למחרת בבוקר כשהעסק נפתח התעו…
-
- 111 תגובות
- 21.3k צפיות
-
-
צריך לקחת בחשבון מכס אני מניח... מחשב נייד אני מביא בטוח (עם שנה אחריות בינלאומית שאפשר לממש בישראל). אני גם מתכנן קנית גיטרה חשמלית לאחרונה,כדאי להביא משם ?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-