כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות שהוט מפרסמים על עונה חמישית של אבודים או שזה סתם שידור חוזר של הרביעית?? כי לפי הפרסום חוזרים לאי אני לא מוצא שום דבר על עונה חמישית של אבודים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה האשכול המתאים, אבל שאני מנסה להכנס להורדות באתר הוא מקפיץ חלון של שם וסיסמא וזה לא הסיסמא או השם שנירשמתי באתר יש משהו מיוחד שפיספסתי?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=xmmkizmtr2nw.bmp השאלות הן: 1) מצא לאילו ערכי M יש למשוואות הבאות א)שני שורשים ממשיים שונים ב) שורש ממשי אחד ג)אין שורשים ממשיים _________________________ לפי מה שאני יודע התנאים לסעיף א' הם דלתא>0 וגם A לא שווה ל-0. התוצאה שלי יצאה M לא שווה ל-1 וזה נכון אבל כשצריך את המשוואה > מדלתא יוצאות לי התוצאות 3- ו 5 שהן לא נכונות
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי גיטרה עם גשר צף והיא טיפה ישנה ולא עברה סט אפ כבר 6 שנים... עכשיו אני לא כל כך מנוסה ורציתי לדעת כמה זה בערך אמור לעלות... היו חברים שאמרו לי 150 שקל והיו שאמרו 400 שקל... אני צריך לדעת פחות או יותר כדי שלא יעבדו עליי וגם היה איזה אחד שהציע לי לעשות סט אפ אבל הוא צריך שאני אקנה מיתרים... אומרים שהוא טוב... כמה זה בערך אמור להוריד לי מהמחיר?
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.crayonphysics.com/index.html אתה צריך לצייר "גשרים" וכו'.... על מנת שהעיגול האדום ייגיע לכוכב. ניתן להוריד באתר הזה רק את הדמו.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טכנאי/חנות מחשבים קטנה, עצמאי, עוסק מורשה. לאחר שסיימתי את הלימודים, עובד מעל ל-3 שנים במעבדה בבית ובאתרי לקוחות. בגדול אני בד"כ עובד מול איסטרוניקס, טק דטה, מורלוי, תגה מגם, ויז'ואל, צג עליתה ואחרים.... אלו יבואנים שמייבאים לרוב סחורה רגילה ולא מה שמעבר... הבעיה צצה כאשר מעת לעת לקוחות המעוניינים במחשבים שהם פשוט...שקטים לגמרי או "מיוחדים". הדגש הוא על שקט לגמרי כברירת מחדל. ספק כח שקט, מאווררים שקטים, מארזים איכותיים. (אין לי טענות על רעש מהמאווררים שבאים עם מעבדי ה45 ננו) אשמח להמלצות מקולגות בתחום על יבואנים שמתמחים בתחום הנ"ל ושמוכרים ספציפית את מה שציינתי ו...כמובן שקהל היעד שלהם הוא דילרים בלבד, משמע חנויות וטכנאים. כמו כן אשמח להמלצות על מארזים/ס…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=609177&sid=127
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי שלום לכולם קיבלתי את המחשב השין של סבא במטרה למכור אותו בתיקווה להרוויח כמה שקלים למישהו יש מושג כמה בערך שווה מחשב פנטיום 4 1.8 עם 1 גיגה של ddr 3200. לוח של אינטל (אני לא ממש זוכר איזה) עם כרטיס מסך OB בלי הארד-דיסק ובלי כוננים (חוץ מפלופי) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם ראיתי חתימות של אנשים שכתוב "XX ימים עד היום הולדת ה-XX" או "XX עד קבלת הרישיון". כאשר זה מופיע על ציר תהליך שכזה... מה כתובת האתר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי את כל האפשריות קניתי עוד טלפון לא עזר , יש הפרעות שאני מתקרב לחדר שלי... יש שם ראוטר אלחוטי ומחשב ... זהו ולפעמים יש הפרעות בסלון לא יודע למה זה ... הטלפון : Apx 7000IL Uniden עובד בתדר 1.8 והראוטר 2.4......... מה אפשר לעשות עם זה ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
האם כל מכשיר חשמלי נטען צריך הטענה ראשונה ארוכה או שזה תלוי בסוג הסוללה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
כפי שאתם יכולים לראות האדם הזה- JORDAN RUDESS , מחזיק איזה משהו מוזר כזה משום מה זה נראה לי מוכר , לא מצליח להיזכר אשמח אם תעזרו
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אלן אני מחפש תמונות ברצולוציה ממש גבוהה , 5000 על 3500 פלוס מינוס , מי שהוא מכיר אתרים לגדלים כאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תגידו, איפה אני יכול למצוא רקעים ברזולוצייה גבוהה של ההפצצות של צה"ל בעזה? אני מחפש רקעים של עזה המופצצת עם פיצוצים ותמרות עשן, כמו שיש ברקעים בחדשות. למישהו יש משהו?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נניח שאני רוצה להתקבל לעבודה כלשהי ויש לי תואר ראשון במדעי המחשב עם ציונים דיי טובים האם המעסיק יסתכל לי על תעודת הבגרות בכלל? ואם כן, עד כמה זה ישנה? עכשיו נניח גם שהייתי בגאמא בצבא בנוסף לכל אני צריך תעודת בגרות? אני מניח שזה לא בהכרח אותו דבר בכל מקום, אבל בכל מקרה אם מישהו עונה אשמח גם לביסוס כלשהו תודה!
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד כמה ימים קבצים מ megaupload מוריד לי על 5 קיי..? לכולם זה ככה ?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אני מנסה להיכנס לYOUTUBE אבל זה לא נכנס זה טוען את האתר ולא נכנס, ניסיתי בשני הדפדפנים FIREFOX וEXPLORER בשניהם אותה בעיה מישהו אולי יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם משהו בדק פעם מערכות של מקינטוש מבחינת ביצועים ומשחקים. למרות שלא נראה לי שיש הבדל,או שיש?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3654833,00.html כל תושבי הדרום, טווח של 40km, יקבלו 10 נקודות תוספת לציון, בנוסף להארכת זמן. מתאים רצח ;D
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-