כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
מישהו היה ויכול להעלאות תמונות? מבחינתי היה מפגש פצצה! כמה אימפרזות ואיבויים... ועוד כמה אופנועי RR שלחצו (מבחינתי ה-Rים היו הכי מרגשים)! שכחתי להטעין את הסוללות לכן לא הבאתי את המצלמה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח. אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X [בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך ]. מסך אחד - בצבע שחור של IBM מסך שני - בצבע לבן של LG כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם. --------- לחילופין: אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות : *לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב. ערב טוב . . .
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי חולצה שחורה עם הדפס לבן, על התווית כתוב שצריך לכבס על 30 מעלות, אני לא יודע אם להפוך את החולצה או לא...למישהו יש מושג? :-\
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם אני כבר מעל שנה שלא נחשף לשמש בכלל אני מתעורר ב6-7 בערב והולך לישון ב 7 בבוקר בערך בגלל שאני עובד בלילה הרבה אנשים אמרו לי שזה לא בריא אבל לא אמרו למה וחיפוש בגוגל לא ממש עזר אז מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה כדי שאוכל להמשיך בחיי הערפד נטולי השמש שלי לנצח נצחים תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על ידי חיפוש בגוגל הגעתי לאלפי תוצאות של פרוקסי ורובם איטיים בטרוף ומעצבנים מה גם שקופצים כל רגע פירסומות ושאר מרעין בישין ..... אשמח להמלצה לפרוקסי מומלץ תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני לא מבין, הביקורת אמורה ליהיות על כרטיסי מסך, אבל לא מצויין שם ולו דגם אחד של כרטיס מסך, והשוואות ביצועים. אולי יש טעות ולא העלתם את הכל.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה להבהיר קודםכל שאני לא מבקש עזרה בהסברה איך מחברים וכדומה אלא אני מבקשר עזרה וחוות דעת על העיצוב שאני מתכנן.. טוב אז זאת הסקאלה ומה שחשבתי לעשות זה כך: מחוגים-אדום סמל של הטנק דלק , RPM X1000 , מה שמעליו בקטן , הסמל במחור של החום מנוע , והKM/H - ירוק כל שאר המספרים והחצאי עיגולים שמסביביהם יהיו כחול! ואיפה שיש חלק אדום יהיה כמובן אדום.. הקונסולה המרכזית ניראת ככה נכון לעכשיו .. (לא מזמן סיימתי ואולי אני ישלב שמה למטה שני כפתורים ירוקים , חדי העיין ישימו לב איפה זה ) מה אתם חושבים על העיצוב ? יהיה נכון ויפה? (לפני זה הכל הייה ירוק של בית חולים . )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים שעושות משלוחים בינ"ל... מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בבקשה תרשמו כמה שירים שאתם אוהבים... **(ולא לרשום --אין הם תותחים תשמע הכל...זה לא עוזר...)** נ.ב- אוהבי הרוק שלא מכיר את הלהקה הזו אז כדי לו להכיר אחלה להקה!!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=hwYxRGV-kBc שצאק מחרבן יוצא ברוס ל שהכלב הזה מחברן יוצא צאק.. עריכה: לא יודע אם מותר לפרסם פה אבל מצאתי אתר שמראה איך הכלב הזה אוכל כל פעם לפי התור: פיטבולים, רוטווילרים..
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מצא לאילו ערכי M קטנים ערכי הפונקציה y=(4m-12) x^2 +(2m-6)x מ-1 לכל X שאלה נוספת *הראה שלכל ערך של M יש למשוואה X^2-3X-M^2+5M-4=0 לפחות שורש ממשי אחד *מצא לאילו ערכי M שני שורשי המשוואה גדולים מ-1 מישהו יכול להנחות אותי בקצרה מה עושים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבסוט מיוסי מילשטיין, עדין נוימן ודניאלה פיק (גם הכתב הזה בהתחלה עיניין אבל אחר כך פשוט לא הצלחתי להאמין למילה למה שאמר, שום דבר לא נשמע הגיוני) הרשימה שלי: יצחק אברגיל (להכניס אותו לוילה מהראשונים) דרור אלפרון (אחרי שהם חושבים שאין יותר דיירים להכניס אותו בהפתעה כמו שעשו עם האקס של מאיה בוסקילה) דן מנו ביבי איזה פרופסור או שתיים שיהיה גם דברים מעניינים ירון לונדון אורי חזקיה אדיר מילר אורית פוקס אסתי גינצבורג קמילה מפרוייקט Y מורון אייזנשטין רותם סלע ואולי איה מנכ"ל של בנק
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=54215 לא נורמלי.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כל המיטות ששכבתי עליהם מרגישות אותו דבר. נראה כאילו ההבדלים היחידים זה סוג הבד, הצבע, והרגליים. אמרתי נשאל כאן, מקסימום לא נקבל תשובה. אבל לא יזיק אולי נקבל כאן עיצות טובות. סאונד (מיטה וחצי מסדרת Silver) לינקים: http://www.israhit.co.il/product/%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%97_%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%94_%D7%95%D7%97%D7%A6%D7%99_Silver_%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%93/517,id http://www.isleep.co.il/products/118916 יתרונות: המרכז הבריאותי Plus,. חסאונות: רגליים פחות יפות, לא ניתן לקנות עם שכבת viscojel. מחיר: 4290 ש"ח. תמונה מהקטלוג : http://img5.imageshack.us/img5/7632/dscf2130.jpg איזי (ניתן לקנות רק דרך רשת "גוד נייט") לא מצאתי תמונת/קישורים ברשת: יתרונות: הרגליות יותר יפות(?…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
רצח בני אדם וגזענות קרה לאורך כל ההיסטוריה וגם היום ולא זכורה לי יותר מיד התערבות משאר העולם מה קרה בדרום אפריקה שעשו עליהם חרם? (שהצליח כל כך יפה)
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
לוקחים תמונות כאלה לאחרונה ופשוט עושים להם תיוג. למישהו יש עוד תמונות מגניבות? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=XnMDrv8Mx3E Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet movie theater. Interior-Crocodile-Alligator. I drive a Chevrolet …
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
למי שיש ניסיון באי ביי ויכול בבקשה להסביר לי בשלבים פשוטים איך נרשמים ואיך עושים פיי פל ואיך זה עובד זה יעזור לי מאוד. כמו כן האם נלקח מס על קניות?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לעוד מישהו פה יש בעיות עם ה-Gmail ? או שאני היחיד ?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-