כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אני וחברים שלי מתכננים נסיעה לחרמון מיאזור מודיעין וחרמון ללא רכב פרטי... לכן חשבתי על שתי אופציות מתחנה מרכזית בת"א או מהמרכזית בחיפה.... למישהוא יש מושג אילו קוים מגיעים לשם מהמקומות הנ"ל וכמה הם עולים? תודה מראש רז
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני יודע שזה כיסא די מפורסם. אשמח לדעת מי המעצב\ת, ועבור איזו חברה הכסא עוצב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מניח שזו שאלה נורא טריוויאלית, אבל באמת שאין לי מושג. באמצעות איזה כבל מחברים מחשב נישא למושב במטוס? אני טס אוטוטו, לוקח איתי לראשונה מחשב לטיסה הארוכה, ורוצה לעבוד איתו (לא שזה צריך לשנות, אבל מדובר ב-MSI WIND). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=110360446565&Category=51071 לאחר מכס,מע"מ מס גולגולת וכו'
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית והבנתי שהמתחים בין ארה"ב לפה שונים, יש משהו שעושים בנידון ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ליקנות תופים ב2000 שקל (יש אפשרות ליד שניה) כמה שאלות 1 מה ליבדוק שקונים יד שניה 2 איזה חברות נחשבות לטובות ואיזה לא 3 מה הכלים בסיסים בתופים שחייב 4 יש משהו חדש במחיר הזה ששווה משהו ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זה ממש מטומטם שאין בחולון מוניות שירות! צריך לעשות עם זה משהו... :s07:
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במידה ויש לי עכשיו מייל של וואלה, ואני רוצה לפתוח מייל בגוגל, אפשר לעשות כמו "עקוב אחריי" כזה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פרט קטן ומפתיע שגיליתי שצפיתי ב Watchmen בקולנוע David Hayter המדובב את solid snake בסדרת המשחקים Metal Gear http://en.wikipedia.org/wiki/David_Hayter הוא אחד משני תסריטאים של Watchmen http://en.wikipedia.org/wiki/Watchmen_(film) גם אחראי על התסריטים של X-Men1\2 The Scorpion King
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שמעתי שיר שלהם בburnout paradise, ראיתי עוד אחד בyoutube, וחוץ מזה אין עליהם כלום באינטרנט... הם שינו את השם או משהו... מישהו יודע מה איתם? אני מחפש לקנות אלבום שלהם לפחות כי הם נשמעים ממש טוב
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לכל נשות הפורום (ואני מקווה שיש כאלה) ברצוני לאחל לכן חג שמח! הרבה בריאות, אושר ואהבה. וכל מה שאשא צריכה. ממני מקס ;D אגב פרחים עלי אני אשלח בהודעה פרטית למי שרוצה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה נירה לכם אני בודק בישביל אחותי... תודה
-
- 102 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון קראתי פה כ"כ הרבה על DX ואיך שמהללים אותם, שהחלטתי לעשות השוואה קטנה. יש 2 דברים שאני צריך, את שניהם אפשר למצוא בשני המקומות. הזמנתי אחד מפה ואחד משם, לראות אם האתר אכן שווה את כל השבחים שממטירים עליו. נכון לעכשיו, המצב מ DX: יום ביצוע ההזמנה: Date: 2/25/2009 2:20:13 PM היום ה 06/03 Status: Packaging כלומר, החבילה עוד לא נשלחה אפילו. Dealextreme? more like SLOWextreme איביי: יום ביצוע ההזמנה: Wed, Mar 4, 2009 at 6:28 PM מצב ההזמנה: Thu, Mar 5, 2009 at 4:51 PM Order Status: Shipped מיותר להגיד שבאותו המייל קיבלתי גם מספר משלוח. מה לגבי הנסיון שלכם? כמה זמן בד"כ לוקח ל DX לשלוח ולדברים להגיע? קשה לי לחשוב על להזמין שם שוב שבאיביי המחירים זהים, והכל פשוט הולך...…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Redback - Blundstone - אני מאוד רוצה לקנות זוג נעליים אוסטרליות כאלה. צבע שחור, מה הכי מומלץ מבינהם? אני האמת יותר נוטה לכיוון הרדבק, אהבתי את הסגנון שלהם. איפה אפשר למצוא כאלה באיזור השרון? באיזה טווח מחירים נעים הנעליים האלו? ולמי שיש, איך הם לעבודה? או בכללי על הרגל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
מישהו היה ויכול להעלאות תמונות? מבחינתי היה מפגש פצצה! כמה אימפרזות ואיבויים... ועוד כמה אופנועי RR שלחצו (מבחינתי ה-Rים היו הכי מרגשים)! שכחתי להטעין את הסוללות לכן לא הבאתי את המצלמה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח. אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X [בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך ]. מסך אחד - בצבע שחור של IBM מסך שני - בצבע לבן של LG כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם. --------- לחילופין: אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות : *לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב. ערב טוב . . .
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי חולצה שחורה עם הדפס לבן, על התווית כתוב שצריך לכבס על 30 מעלות, אני לא יודע אם להפוך את החולצה או לא...למישהו יש מושג? :-\
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם אני כבר מעל שנה שלא נחשף לשמש בכלל אני מתעורר ב6-7 בערב והולך לישון ב 7 בבוקר בערך בגלל שאני עובד בלילה הרבה אנשים אמרו לי שזה לא בריא אבל לא אמרו למה וחיפוש בגוגל לא ממש עזר אז מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה כדי שאוכל להמשיך בחיי הערפד נטולי השמש שלי לנצח נצחים תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על ידי חיפוש בגוגל הגעתי לאלפי תוצאות של פרוקסי ורובם איטיים בטרוף ומעצבנים מה גם שקופצים כל רגע פירסומות ושאר מרעין בישין ..... אשמח להמלצה לפרוקסי מומלץ תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה לנגן מוזיקה וסרטים (לא חייב עם מסך ענקי... יותר קומפקטי, נגיד 2.5") התקציב הוא 480 ש"ח, מומלץ פחות ומומלץ חנות באיזור רחובות אבל לא חייב! חשבתי על creative zen... מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני יכול להביא בטווח המחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-