עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נמאס לי מהם, אני רוצה לנקום. להלביש להם כפכף זה לא טוב כי הם נמרחים על הקיר. מוסקיטו לא ממש עוזר... יש דרך יותר "נקייה" לעשות זאת (יעיל ואפקטיבי)? איזה שיטות וחומרים אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by benor,

מה אתם אומרים על אתרים כמו www.neobux.com www.bux.gs הם אמינים לדעתכם? מישהו התנסה בעבר בסוג כזה של אתרים?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. Started by factor,

אם הייתה ניתנת לכם בחירה כיצד תרצו למות, באיזו דרך הייתם בוחרים?

• 64 תגובות
    • 8.8k צפיות
  4. Started by J0n1,

אני רוצה לעשות משהו כזה: אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להשיג את המצרכים. אני צריך: 1. קסדה, מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? אולי תחפושת של כבאי? (היי אתה, הכבאי שמסתובב בפורום, יש לך אחד כזה? ;D ) 2. צנרת ומחברים, אפשר להשיג משהו כזה בACE, או שצריך לגנוב לאיזה מודר? וצריך לחשוב על דרך לחבר את הפחיות/בקבוקים לקסדה, כמו הסל הזה שיש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by רונן י.,

שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by Jaman,

אני צריך להרשם לתואר כפול להנדסת חשמל ואלק' ופיזיקה. באפשרויות להרשם (דרך פה https://www.ims.tau.ac.il/Md/rishum/smdr000.asp ) אפשר לבחור בהנדסת חשמל ואלק', או בהנדסת חשמל ופיזיקה, בשניהם זה מסמן אוטומטית את אופן הלימוד כ"מורחב". חוץ ממורחב עבור חלק מהמסלולים האחרים אפשר לבחור ב"דו-חוגי". השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להרשם למסלול המבוקש? מה ההבדלים בין דו-חוגי, תואר כפול, מורחב, ורגיל? בקיצור מה עלי לעשות? נ"ב- הייתי מתקשר אליהם אם הם היו עונים עכשיו, אבל זה די דחוף לי להרשם כמה שיותר מהר, לכן אני שואל פה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by matessim,

שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by yigael_o,

"http://news.cnet.com/8301-1001_3-10209580-92.html"

9. Started by DeaglinG,

אהלן אני מעוניין להזמין מחו"ל נעלי ריצה של נייק עם ה- nike+ שמאפשר לחבר את האייפוד. יש להם באתר מלא סוגים שונים ואין לי מושג מה יותר טוב ומה פחות. מה עדיף לקחת? מישהו יכול לתת לי הסבר או לינק לאתר שמסביר על כל הסוגים שלהם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Iko89,

תוכלו להמליץ לי על סרטים טובים ? בסגנון 'אני האגדה', 'האויב שבפנים' או 'קלוברפילד' וכל דבר אחר בסגנון ? ד"א, סרטים כגון המערה 1+2, הנוסע השמיני נגד הטורף וכד' גם יתקבלו בברכה חוצמיזה, אתם יכולים להמליץ על סתם סרטים שאתם ממש אוהבים .. ההמלצה שלי היא פעולה (מכות) Never Back Down קומדיה - Superhero Movie ומדע בדיוני - The Number 23

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השאלה דיי פשוטה, העלמת שריטות קלות מזכוכית שקופה, יש למישהו ניסיון או עצה איך ?

• 14 תגובות
    • 18.1k צפיות
  12. 5 שנים אחרי שהאחיות שלי עזבו את הקן, אמא שלי הבינה שהם כנראה לא יחזרו לגור פה בזמן הקרוב, וסוף-סוף קיבלתי אישור לעבור לחדר משלי החדר הוא לא כ"כ גדול, 300x400 בקרוב. כגע נמצאות בו 2 מיטות שהולכות להמכר, ארון שהולך להמכר, מין שולחן שהמטרה שלו אף פעם לא הייתה ברורה לי, שהולך להתלש מהמקום, ומין ספריה מוזרה עם חפצי רגשי לא נחוצים. כל החפצים בעלי ערך רגשי / כספי, שבבעלותם ישלחו אליהם, מה שמשאיר אותי עם חדר ריק מתוכן. אז השנה, ברוח ה"עשה זאת בעצמך" שהביא איתו המיתון, אני מעוניין לעצב את החדר בצורה נחמדה +. עד עכשיו אני רק מסתכל על התמונות של "פינת העבודה שלי" וחושב איך הם הגיעו לזה, ולמה החדר שלי נראה כמו מעבדת מחשבים לא מצליחה. אז כסיעור מוחות עם עצמי, חשבתי להעביר את המיט…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by Zadu,

הביאו לי מייל חדש ואני רוצה להיכנס אליו . הסיום שלו זה @msn.com .. לאיזה אתר צריך להיכנס בשביל להיכנס למייל הזה ?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  14. היי לכולם, קצת רקע לפני הכל, אני בוגר קורס ברמנים של זמן אמיתי, בינתיים נסיתי לחפש עבודה דרך החברה שהם עובדים איתה ,וורקוהוליק, אבל איך להגיד..כל קשר בין מציאת עבודה לבין האתר עצמו מקרי בהחלט. נסיתי גם קצת באינטרנט בדרושים, ללא הצלחה. מכשול נוסף הוא שאני עובד ביום יום בעבודה קבועה, ולהיות ברמן אני מחפש רק בסופי שבוע\ בערב (עדיף בסופי שבוע..). קשה למצוא מעסיק שיעסיק גם מישהו חדש בלי נסיון וגם רק בסופי שבוע.. אז רגע לפני שאני שוכח מה זה וודקה (סיימתי את הקורס לפני חודשיים..) תעזרו לי! בבקשה! אני אשמח לשמוע על שיטות וטיפים למציאת עבודה, או אולי יש פה אנשים שעובדים כברמנים וצריך אצלם מישהו אז בכלל יהיה מעולה(: תודה לכל מצילי החיים!

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by alexpir,

אז ככה, אני ואמא של חברה שלי מסתדרים מצויין, היחסים שלנו מעולים ואנחנו תמיד מדברים עד עכשיו, היא ראתה אותי ואת חברה שלי מתנשקים אנחנו בגיל 17,16 עכשיו היא לא מוכנה שאני אבוא אליהם יותר, היא רבה עם הבת שלה על זה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר את השם שלי, חברה שלי שאלה אותה מה הביג דיל ואמא שלה אומרת שהיא רוצה לשמור עליה . עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לתקן את המצב הזה ולחזור לקדמותו ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. נסיך מצרים ראיתי כבר וממש נהנתי. יש עוד איזה סרט המדבר על עשרת המכות ויציאת מצרים וכדומה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DarkMoh,

שמתי לב שבווידאו-טוקבקים בוואלה תמיד מופיעה אישה פסיכית בשם רינה שמתלוננת על אולמרט וממשלת קדימה בכל ידיעה שקשורה לביטחון... האם גם אתם יכולים למצוא את רינה? ;D הנה רינה! http://news.walla.co.il/?w=/1/1463799 הנה רינה מסתתרת מאחורי שמן שרוצה לחלוק את דעתו (תעבירו לווידאו השני): http://news.walla.co.il/?w=/9/1463772 הנה מישהו צוחק על רינה, ערס שמן שמח ורינה! (להעביר בעזרת החצים) http://news.walla.co.il/?w=/9/1463650 עכשיו תורכם למצוא את רינה! עריכה: מצאתי את רינה מסתתרת באפלה! http://news.walla.co.il/?w=/22/1463824

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יכול להמליץ על פנסים מDX? יש שם מלא פנסי CREE ואין לי מושג מה כדאי. התקציב מקסימום מקסימום 20$. אם מישהו הזמין פעם פנס משם אשמח לחוות דעת. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. התקציב שלי דיי עלה לאחרונה בגלל שאני לא רוצה משהו מיושן שעבר עליו הרבה. כמובן שאני רוצה רכב יד שנייה אך ורק ולא מעבר לזה. שאני אהיה יד שלישית וזה מספיק. כמובן שחסכוני בדלק, נפח מנוע של 1.4-1.6 לא יותר מזה וגיר אוט', והתקציב שלי הוא כרגע נע על 35,000 עד 40,000 גג. הרכבים שחשבתי עליהם בתקציב הזה הם: פולו, גולף, פיג'ו 206. במחיר הזה אני מצליח למצוא 2001-2002. השאיפה שלי להביא גם משהו ש-2003. גולף יותר יקרה כי היא נפח מנוע 1.6 לעומת הפולו 1.4. הפיג'ו 206 יש כל מיני דגמים. מה אתם ממליצים לבחור צעיר, שצריך אוטו חסכוני, קטן ולא בעייתי מבחינת חלקי חילוף למינהם? חשבתי גם על פורד פוקוס בהתחלה ועל מאזדה לאנטיס, אבל אני מעדיף רכב קטן חסכוני וקומפקטי עם השילוב של כל מה שרשמתי. תודה ל…

• 44 תגובות
    • 14k צפיות
  20. Started by neogod,

מה התוכנה שאיתה אתה רואים סרטים בHD - קבצי MKV ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ori14,

שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by H.I.V,

שלום לכם אני רוצה לספר לכם מה קרה לי ושתנסו להסביר לי את זה לפני שבוע אני ועוד מישהו שתינו וודקה פינלנדיה וזה היה הפעם הראשונה שאני שותה דבר כזה שתיתי 7 שוטים ואז איבדתי תהכרה לכמה דקות ומאז משהו מאוד מוזר קרה לי חוש הריח שלי נהיה ממש מפותח ואני לא מתכוון לסתם שאני מריח יותר טוב אלא שזה ממש נהיה משהו מדהים למשל פגשתי בן אדם לפני יומיים וישר הרחתי שהוא שתה אלכוהול אז שאלתי אותו מה שתית? הוא ענה איך אתה יודע לקחתי רק כוסית אחת ואז אמרתי לו בדיוק מה הוא שתה אני מריח סיגריות ממרחק ועד היום זה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו שאני ליד מישהו מעשן אני מרגיש ממש כאילו אני מעשן בעצמי כשאמא שלי מבשלת או מטגנת משהו אני לא יכול להתקרב בגלל שאני מרגיש תריח כל כך חזק האם שמעתם פעם על מקרה כזה…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  23. http://www.kolbotex.co.il/product.php?id=25482 http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle/sr-i500_trs6/ תודה רבה

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  24. שלום לכם , לקראת פסח הקרב ובא אני מעדיף לשמור כשרות (מטעם כיבוד הדת) ולשתות אלכוהול אשר לא מיוצר מדגנים. אחד מהמשקאות האלכוהולים הכשרים הוא לימונצ'לו,המיוצר מקליפות לימונים בתוספת אלכוהול, מים וסוכר. ולכן נחשב כשר, לא כמו רוב הוודקות כיום שמיוצרות מדגנים (פעם וודקה היתה מיוצרת מתפוחי אדמה בלבד) . למרות שקיימות וודקות דיי עממיות ומסריחות אשר כשרות : קיקלויץ' (כולל לימון) , וודקה גולד וכו'. ההיתי שמח אם תוכלו להאיר את עיניי בחג הזה לגבי הלימונצ'לו , כמה עולה , מה הם החברות האיכותיות ומה האיכותיות פחות. איך מומלץ לשתות , אחוז אלכוהול וכו'..... תודה רבה ושיהיה לנו חג בנ"ז. ד"א,אם אתם תוהים למה אני מפרסם את זה בפורום מחשבים .. כזכור לי יש פה כמה אנשים שכן מבינים באל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nadavtwtw,

אני מכור לדבר הזה, יש סכנה בכמויות גדולות?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים