עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה מצדיק את הקניה של כמה עשות שקלים האלה? או שבכלל לא לחשוב על קנייה כזאת?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  2. היי. אני נוסע לגרמניה שבוע הבא ורציתי להיות בטוח, אם יש לי כבל עם 2 פינים, זה יעבוד 100% או שעלי לקנות מתאם חשמל כדי להיות בטוח? תודה.

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  3. Started by watch out,

אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by abstract,

אני בטוח שרובכם קיבלתם את ההודעה בICQ המזהירה שבקיץ 2006 צריך להתחיל לשלם עבור שירותי ההודעות. הדבר נראה לי תמוה... כיוון שהחינמיות של ICQ היא אחד הדברים שמבדילים אותה לטובה, ואנשים פשוט יעזבו אם הם יצטרכו לשלם עבור השירות.. ובכל זאת, ההודעה מדאיגה. מישהו יודע לבטח? תודה.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בכל רחבי הרשת מאמר אחד סותר את השני... מה דעתכם, חברים? מישהו ניסה דיאטה טבעית, כלשהי, שבאמת עזרה לו עם זה?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. מדי פעם אני צריך להקליד קוד אימות בחשבון הgmail שלי. הקוד מגיע לסלולארי (מנוי בחברת פלאפון). האם לוקחים ממני כסף על כל הודעת SMS?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש משהו בסגנון של http://free-online-surveys.co.uk אבל בעברית. תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. חיפשתי ב mtv.com הכל שם חצי דקה :-\

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by coold,

שלום, לפני 6 שנים עשיתי את תעודת הזהות שלי, לפני יומיים היא נהרסה בכביסה. בימים הקרובים חשבתי לגשת למשרד הפנים ולעשות חדשה, יש לי דרכון אבל הוא מלפני 11 שנים כך שאני נראה אחרת למדי. אז באילו אמצעים משרד הפנים יוכל לזהות אותי (אין לי רישיון ואני לא נשוי)?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. שלום האם מישהו מכיר גוף כזה? אני מדבר על משהו שניתן להפנות אליו תלונות נגד אתרים על מסירת פרטיים אישיים לדוגמא תודה

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by taimor,

בקיצור הייתי בסופר עשיתי קניות ואחרי זה בקופה בא ניגש אליי אדם נחמד ושואל אותי : " תגיד, כמה עולה המזלג הזה שיש בדוכן שם ? " ואז נכנסתי להלם בחיי, כאילו הבן אדם היה מוכן לשלם על המזלג הקטן הזה, זה היה דבר מפתיע כעיקרון אני לא יכול להגיד פה מה הייתה העדה שלו אבל הוא גם לא נראה ממש אדם עשיר. אבל בחיים שלי לא ראיתי אדם כזה ועוד ישראלי ששואל את זה, כמובן שעניתי לו שזה בחינם וזה טעימות של הסופר, הוא לא ממש שינה את הפנים שלו והגיב ב" טוב, תודה. " כי בנינו כמעט כל אחד מאיתנו מנסה להשיג את הדברים שהיו כמה שיותר זולים ואף פעם לא חשבתם שמזלג של טעימות בסופר יעלה לכם כסף וגם אם כן לא נראה לי שהייתם משלמים עליו. קטע קצת מוזר שהיה לי והייתי חייב לספר. אז האם קיים ישראלי חדש ? ושונה ?

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  12. לפני כמה חודשים הזמנתי ipod touch ודפקו לי 500 ש"ח כשזה הגיע לארץ אלוהים יודע על מה. אני מתכנן להזמין בזמן הקרוב מס' מוצרים באמצעות משלוח UPS: עכבר אלחוטי של לוג'יטק למחשב נייד סטיק זיכרון RAM למחשב נייד כרטיס זיכרון SDHC האם אני אתבקש לשלם עוד כסף מעבר למחיר המוצרים+משלוח כאשר תגיע החבילה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by NaNdoS,

האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש מפסק תאורה, כשבכל לחיצה על המפסק האור או חשמל יעבוד x דקות, כמו בחדר מדרגות שלוחצים פעם אחת והאור דולק דקה. ( בחדרי מדרגות מתקינים 'אוטומט חדר מדרגות' בארון חשמל) אני מחפש פתרון פשוט יותר להתקנה, סוג של שקע או מפסק חכם מבלי להתעסק בארון חשמל. אשמח להפניות וקישורים מהיכן ניתן להשיג.

15. האם יש יישוב בישראל שאפשר לגור בו שעונה על שלושה הרפמטרים הבאים: 1) לא צפוף\לא עיר גדולה. עיר וצפיפות יוצרים לחץ והתושבים יותר לחוצים ואגרסיבים באזור מגורים כזה. זה משהו אוניברסאלי לכל הערים הגדולות בעולם כמעט. תלוי גם בתיכנון עורבני. 2) לא מזוהם(מדי). בא נגיד שזיהום מרכבים זה איכשהו סביר, אבל זיהומים קשים ממפעלים אוליי זה יותר בעייתי. בכלל הבנתי שעדיף לגור ליד כור גרעני מאשר תחנת פחם. 3) לא בסוף העולם. כלומר מיקום שיהיה ניתן להגיע למרכז או לצפון בזמן סביר. אז עדיף באזורים צפונית לתל אביב, ואם לא אז לפחות שתהיה תחנת רכבת קרובה. הפרמטר הרביעי הוא כמובן כסף. כי יש לי תחושה שהמקומות היחידים שיענו על כל הדרישות יהיו לעשירים בלבד. חשבתי על פרדס …

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. של הליגה שלנו כמובן... יש איזה אתר שבו ניתן לראות תקצירים של המשחקים?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  17. בדף של מישהו אחר? ביקרתי בדף fb כלשהו ולחצתי בשוגג על share בהודעה כלשהי ואינני יודע כיצד לחזור בי 😞

18. יש לי מחשבון casio fx-911es אני רוצה להגדיר משתנה, ואז להשתמש בו בחישובים. איך אני עושה את זה? אם במחשבון הזה לא קיימת האפשרות, עם איזה מחשבונים כן אפשר לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 9.1k צפיות
  19. שלום, הסרטים הם בסטרים - ואני רוצה לשומרם על קובץ ניסיתי מספר כלים האמורים לשמור סטרים - אך ללא אועיל - אם מישהו מכיר שיטה בדוקה - אשמח לעיצה כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  21. אבל לי תשאר האופציה לבקש חברות מאחרים

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  22. לא נהגים חדשים אלה נהגים צעירים בני 19ומעלה! תודה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by imac,

יש לי חומרה במצב טוב ואני רוצה נגיד להחליף איזה רכיב ברכיב אחר, האם קיימת חנות שמסכימה לעשות את זה? רצוי בדרום.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום . מלפני כחודשיים קניתי נייק שוקס והייצור שלהם היה בוויאטנם . עכשיו בגלל שיש גשמים קניתי היום עוד זוג (סדרה אחרת ) ככה שאם זוג אחד נרטב אז אני ילך עם הזוג השני . בזוג שקניתי היום אז הייצור שלהם זה בסין . אז הנעל הזאת מזוייפת ? כי יש לי עוד כמה פריטים של נייק וכולם יוצרו בויאטנם . תודה לעוזרים .

• 11 תגובות
    • 10.6k צפיות
  25. Started by Retalin,

האם קעקוע מוריד פרופיל או קב"א?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.