כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפסק תאורה, כשבכל לחיצה על המפסק האור או חשמל יעבוד x דקות, כמו בחדר מדרגות שלוחצים פעם אחת והאור דולק דקה. ( בחדרי מדרגות מתקינים 'אוטומט חדר מדרגות' בארון חשמל) אני מחפש פתרון פשוט יותר להתקנה, סוג של שקע או מפסק חכם מבלי להתעסק בארון חשמל. אשמח להפניות וקישורים מהיכן ניתן להשיג.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
האם יש יישוב בישראל שאפשר לגור בו שעונה על שלושה הרפמטרים הבאים: 1) לא צפוף\לא עיר גדולה. עיר וצפיפות יוצרים לחץ והתושבים יותר לחוצים ואגרסיבים באזור מגורים כזה. זה משהו אוניברסאלי לכל הערים הגדולות בעולם כמעט. תלוי גם בתיכנון עורבני. 2) לא מזוהם(מדי). בא נגיד שזיהום מרכבים זה איכשהו סביר, אבל זיהומים קשים ממפעלים אוליי זה יותר בעייתי. בכלל הבנתי שעדיף לגור ליד כור גרעני מאשר תחנת פחם. 3) לא בסוף העולם. כלומר מיקום שיהיה ניתן להגיע למרכז או לצפון בזמן סביר. אז עדיף באזורים צפונית לתל אביב, ואם לא אז לפחות שתהיה תחנת רכבת קרובה. הפרמטר הרביעי הוא כמובן כסף. כי יש לי תחושה שהמקומות היחידים שיענו על כל הדרישות יהיו לעשירים בלבד. חשבתי על פרדס …
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
של הליגה שלנו כמובן... יש איזה אתר שבו ניתן לראות תקצירים של המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בדף של מישהו אחר? ביקרתי בדף fb כלשהו ולחצתי בשוגג על share בהודעה כלשהי ואינני יודע כיצד לחזור בי 😞
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשבון casio fx-911es אני רוצה להגדיר משתנה, ואז להשתמש בו בחישובים. איך אני עושה את זה? אם במחשבון הזה לא קיימת האפשרות, עם איזה מחשבונים כן אפשר לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום, הסרטים הם בסטרים - ואני רוצה לשומרם על קובץ ניסיתי מספר כלים האמורים לשמור סטרים - אך ללא אועיל - אם מישהו מכיר שיטה בדוקה - אשמח לעיצה כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אבל לי תשאר האופציה לבקש חברות מאחרים
-
- 5 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
לא נהגים חדשים אלה נהגים צעירים בני 19ומעלה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי חומרה במצב טוב ואני רוצה נגיד להחליף איזה רכיב ברכיב אחר, האם קיימת חנות שמסכימה לעשות את זה? רצוי בדרום.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום . מלפני כחודשיים קניתי נייק שוקס והייצור שלהם היה בוויאטנם . עכשיו בגלל שיש גשמים קניתי היום עוד זוג (סדרה אחרת ) ככה שאם זוג אחד נרטב אז אני ילך עם הזוג השני . בזוג שקניתי היום אז הייצור שלהם זה בסין . אז הנעל הזאת מזוייפת ? כי יש לי עוד כמה פריטים של נייק וכולם יוצרו בויאטנם . תודה לעוזרים .
-
- 11 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
-
מכונת גילוח (כמו של ספרים) ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מדבר על עבודה במפעל או סדרן סחורה בסופר. על כל משרה עשויים להיות עשרות מועמדים, ולבסוף מתקבל מועמד אחד. למשל: התראיינתי ל- Alljobs עבור משרה מסויימת, ונאמר לי על ידם שיש להם יום ראיונות שלם ולבסוף רק אדם אחד יתקבל לתפקיד. ראבק על משרה מסכנה לראיין חצי מדינה? יש לי איזו תחושה שזה מה שהולך כאן במדינה הרבה מועמדים על מעט משרות. יותר משרות לאקדמאים ופחות משרות לאנשים חסרי מקצוע או בעלי הכשרה מקצועית. התחרות קשה בחוץ או שזה רק אני? צריכים להפגין יכולות על אנושיות ולהתבלט בצורה יוצאת דופן בראיונות עבודה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
בקרוב אני משתחרר והגיע הזמן להתחיל לחשוב על לימודים גבוהים. לצערי עם 3 יח' מתמטיקה לא ניתן ללמוד דבר בימינו ובטח שלא להתקבל לפקולטות מכובדות. לכן, התחלתי ללכת לפגישות יעוץ בבתי ספר אקסטרנים במטרה לקחת קורס שיפור בגרות מתמטיקה. היועצים בבתי ספר בהם ביקרתי (יואל גבע ומכללה פרטית במרכז ת"א) המליצו לי לעשות 4 יח' בטענה שמאוד קשה לעשות 5 יח' ורוב התלמידים שעושים 5 יח' הם בעלי ציון מכובד ב-4 או ציון נמוך ב-5. אין לי ספק שמאוד קשה לקפוץ מ-3 ל-5. אני לא חיי באשליה שזה יהיה קל ופשוט. השאלה היא האם אלה עצות כנות או עומד מאחורי זה אינטרס סמוי? אגיד לכם גם למה אני חושב ככה. בתי הספר האלה נותנים מין "תעודת אחריות" לתלמיד. האחריות הזאת אומרת שהאם אני לא מרוצה מהציון ונכחתי ב-90% מהשיע…
-
- 18 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
היי הדבקתי משהו בבית עם סיליקון ויש ריח ממש חזק, ואני ממש נחנק ממנו (אני גם חולה אסתמה) ועכשיו הריח לא עובר.... זה יכול לגרום לאיזה בעיה או משהו? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
השאלה פשוטה: האם ריצה פעמיים בכל יום(או לחילופין, פעם בכל יום), כל יום במשך השבוע לאדם אשר כרגע לא נמצא בכושר עלולה לגרום נזק לגוף? האם ישנו סף שלאחריו כל המוסיף גורע?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם ריקי פן: קשורה בקשר משפחתי או כל קשר אחר ל: אלכסנדר פן? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9C%D7%9B%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%A8_%D7%A4%D7%9F ועל הדרך : מישהו היה פעם בהופעה שלה?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה ידוע שרעש בעוצמה חזקה יכול לגרום נזק לאוזניים. אבל האמת היא שגם רעש בעוצמה בינונית יכול לגרום נזק אם אתה שומע אותו רצוף לאורך זמן. אז השאלה האם הרעשים בתדירות גבוהה של מחשבים עלול לגרום טינטונים באוזניים(מכיוון שלאלו שעובדים עם המחשב אנחנו יושבים שעות רבות ליד המחשב)? יש לכם מושג? הסיבה שאני חושש היא התדר הגבוה של רעש מהמחשב, כי התדר הגבוהה הוא מה שבדרך כלל נפגע ראשון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים, הגעתי למצב שאי אפשר לגלוש באתר. זמני טעינה ארוכים ומייגעים. לפעמים זה מסתדר יש פעמים שלוקח המון זמן(דקה ויותר) לדף להטען. זה רק אצלי? או אצל כולם? אשמח לתשובה. אריאל
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האם יש לה שם בישראל או בשאר העולם? או שאני מתבלבל בינה לבין MIT? הרשת הזו מוערכת בכלל? מישהוא מכיר? שמע?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היה לי שבר ביד ימין לפני איזה חמש שנים עכשיו שעושים לי צילום זה עדיין יראה שבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-