עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אנשים הנושא הזה מעניין אותי כי אני עוד חודשיים וחצי מתגייס וזה מתחיל להיות משהו שאני רואה בו חשוב... אז ככה:נכון החיילים אחרי שיש את שרשת החיול בבקום וכל זה מקבלים תעודת חוגר?ונכון זה מאפשר להם לנסוע ב3 שנים האלו בתחבורה הציבורית חינם לכל מקום בארץ בו הם משרתים או חוזרים הבייתה לא משנה איזו חברה ציבורית? אבל,האם המדינה,או יותר נכון רכבת ישראל או אגד או כל חברה אחרת לא מפסידה המון כסף מיזה שהם נותנים לחיילים את האופציה בחינם?האם הם לא מעדיפים שהחיילים יהיו כמו כולם וישלמו ואת הכסף החברות ישקיעו בשיפורן?או שבגלל שצריך לנסוע כל יום למקומות מאוד רחוקים הם מתחשבים בחיילים שזה יוצא להם המון כסף ל3 שנים האלה? או שבכלל,עצם זה שהנסיעות הן בחינם,זו הוקרת התודה של המדינה על כך …

• 77 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות הביתה בריכה מהסוג הזה: http://www.sportcenter.co.il/home/doc.aspx?mCatID=58258 (האתר לדוגמה בלבד של סוג הבריכה שאני מחפש) יש כמה סוגים אבל הפרנציפ דומה... בריכה העשויה PVC, התקנה מהירה, נייד וזול היתי שמח לשמוע את דעתכם אם אולי יש לאנשים פה בפורום בריכות מהסוג הזה בבית תאמת אני דיי מפחד כי אם דבר כזה מתפוצץ זה סיוט והמים יכולים לזרום לתוך הבית ולהציף אותו בקיצור מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. לי נראה שמיקרוסופט חיים בסרט, אין מצב שיש להם משהו שמתקרב למה שהם הציגו ב E3 http://www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by QQQ,

כמה זה במספרים?

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by Rafi921,

שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by radioactive,

שלום, אני מחפש רשימת יבואנים עדכנית לרכיבי חומרה. (עשיתי חיפוש כאן בפורום אך לא מצאתי מידה שימושי) לפני שנים עסקתי בתחום מכירת מחשבים, ויצא לי לעבוד הרבה מול חברת מור-לוי בעיקר בגלל המחירים הנוחים שלהם וזמינות מוצרים במלאי, פחות עם גראנד-אדוונס בגלל ששנאתי את הלוחות של pc-partner הזולים והמאוד בעייתיים שהם היו מוכרים בזמנו, מדי פעם יצא לי להזמין מחברת מידי-קום כשהייתי צריך כל מיני דברים מיוחדים ומוצרים לרשתות אבל המחירים שלהם לרוב המוצרים האחרים היו בשמיים, חברת אלודה לכל מה שקשור לסורקים ומצלמות דיגיטליות, וחברת סוקראטס לכל מה שקשור לציוד scsi ופתרונות storage מיוחדים. רציתי לדעת מה המצב היום בשוק ומי היום היבואנים המובילים לחומרה למחשבים, ציוד רשתות, מארזים Antec ו Lian…

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by E. Shambuzzi,

לפני כחודשיים נתתי כרטיס Inno 9600GT ישן שנרכש לפני כשנה וחצי באייבורי (סניף ת"א) לחבר. הכרטיס התקלקל לפני מס' ימים והצעתי לחבר ללכת לממש אחריות באייבורי. החבר הגיע לסניף, מסר את הכרטיס (לא עשו לו בכלל בעיות עם זה שלא הוא רכש את הכרטיס) ומכיוון שלא היה את ה INNO הספציפי הזה במלאי, הוצע לו לקבל על המקום zotac 9600GT . לאחר התייעצות איתי החלטנו לסרב להצעה כיוון שה Inno המדובר הגיע עם קירור מיוחד של AC והמהרה מהמפעל. מכיוון שהחבר היה זקוק לכרטיס בדחיפות עבור העבודה, סופק לו כרטיס חלופי ובינתיים הוזמן הדגם המדוייק של הכרטיס. לאחר יומיים הודיעו לו שה inno הגיע, הוא חזר לסניף, החזיר את הכרטיס החלופי וקיבל את הכרטיס החדש. אז נכון שיהיו כאלה שיאמרו שהחנות בסך הכל עשתה את מה שמצו…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by aviad91,

אהלן אני עוד כמה ימים הולך למיונים מבחנים ראשונים וכל מיני.. מישהו שעבר את זה יכול קצת להכין אותי או להסביר לי מה הולך להיות שם? תנסו להיות ספציפיים והקטע עם הבדיקות הרפואיות/בדיקות ביצים/בדיקות שתן נגמרנו נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by amir85,

הייתם מתים ש WINDOWS 8 יראה כך.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הפריטים הם [יד שנייה כמובן]: -אוזניות SHURE SE102 [במצב מעולה - לא ניתן לזהות כי היו בשימוש] -DVD נייד KOSS PDVD-450 [ממש כמו חדש] -פלאפון סוני אריקסון K530I [משומש במצב סביר - המסך שרוט קצת עקב שימוש] -קריסטלים בטכניקת צריבה [הדמויות צרובות בתלת-מימד] של: שור בגובה של כ-20 ס"מ, של דב באותו הגודל, של ציפורים בגודל של כ-10ס"מ על 10ס"מ וקרסיטל של אלוויס [אל תשאלו למה יש לי את הקריסטלים האלה, סיפור ארוך] בגודל של כ-15 ס"מ על 7ס"מ. [כמו חדשים, אולי יש עליהם 2 שקיטות בתחתית שבקושי נראות] כמוכן אף אחד מהפריטים לא בא באריזה המקורית, אבל כל האביזרים עימם הגיע שמורים. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  12. חשבנו על רודוס או על איה נאפה, התאריכים הם בין ה-3.7 ל 7.7 זאת אומרת 4 ימים.. עכשיו בכל מיני אתרים כמו גוליבר אני רואה שיש מבצעים כאלה "מהיום להיום", ככה שזה יוצא זול כמו נסיעה לאילת (כולל טיסה, כל החבילת נופש). שווה לחכות עד יום לפני ביולי כדי להזמין איזו חבילה כזאת? כל מה שמנסים להזמין מהיום יעלה הרבה יותר יקר. דוגמא: http://www.gulliver.co.il/GulliverPackagesFamily/content/Results.aspx?destinationId=RHO יש שם אחלה מבצעים אבל כשרוצים לראות מחירים לחודש הבא המחירים מסריחים יותר. מישהו כאן שנסע יודע איך הוא עשה את זה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by Avi Levin,

אהלן חבר'ה אני מארגן מסיבה לקיץ, וחשבתי שחלק מה"כיבוד" יהיה בסטייל קייצי - אבטיחי וודקה. יש לצידי 300 ש"ח רק על אבטיחי הוודקה, הקטע שהאנשים במסיבה יהיו כ-20, מתוכם 15 שתיינים כבדים - עליי לגרום לאנשים להשתכר באופן בינוני + מהאבטיחים, כי כל שאר הכסף הולך לשתייה ואוכל רגילים, וכלים - כוסות צלחות וכו', ואולי בקבוק אחד או 2 של וודקה יקרה בצד בשביל כאלה שרוצים להרים כוסית. חשבתי של-15 (נניח ו-15 אנשים ישתו\יאכלו תקראו לזה איך שבא לכם) איש יספיקו 7.8 ליטר של וודקה, מתוכם 6.8 ליטרים בתוך האבטיחים- אני לא כל כך מודע למחיר של אבטיח אבל אני משער שזה לא יותר מ-15 ש"ח: 8 אבטיחים - 120 ש"ח 4 פרפקט 1.7L - (אל תרצחו אותי על זה! גם ככה לא מרגישים בטעם של הוודקה כשהיא בתוך האבטיח, למה לאז…

• 45 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. בקניה רגילה אני יכול להחזירתוך 14 ימים, ובתנאי שלא פתחתי את הקופסה, והכל בשלמותו. בקנייה מרחוק(בטלפון/אינטרנט), אני יכול להחזיר במידה ופתחתי את קופסה נכון?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by חן מ,

שלום איך משחקים יעבדו על מעבד טריפל קור,כרטיס מסך 8800GT,וLCD37 FHD,וכמובן וויסטא עם מדיה סנטר והכל? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. http://games.nana10.co.il/Article/?ArticleId=641151&sid=144

18. שלום, יש לי את ה DREAM SCENE במחשב שלי כבר לא מעט זמן, ויש לי סרטון נחמד של מפל מים שאני ממש אוהב, הבעיה זה שהוא ברזולוציה של 1024X768. והמסך שלי הוא 1400X1050. ופשוט זה מפריע לי לראות את הסרטון שהוא לא באיכות הכי טובה בגלל הרזולוציה הטבעית אצלי, אז חיפשתי באינטרנט מלא סרטונים של מעל 720 ומצאתי רק 1080 אחד והוא היה מעפן. אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא סרטונים בחינם עם רזולוציה כמו שלי ומעלה (לא אכפת לי העיקר שהאיכות תהיה טובה) אז אני מאוד אודה לכם. אם אפשר בבקשה סרטונים אמיתיים (לא ערוכים בפוטושופ, זה מעפן לדעתי) זה מפלים,חוף ים, שדה פרחים ושאר דברים עם שמש צבעוניים. תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אז.. היום החלטתי להישאר ער לראות את המשחק הראשון בסדרת הגמר של ה-NBA אורלנדו נגד הלייקרס וקיבלתי שוק.... כל 2 דקות {בלי להגזים ביכלל} יש הפסקה של פרסומות 5 דקות!! המשחק התחיל בשעה 4 והמחצית עוד לא התחילה ב-5 וחצי!! נידדתי שינה מעניי כדי לראות פרסומות מטומטמות ולשמוע את קובי ברטיינט מחרטט בשכל האם זה תמיד ככה!? אי אפשר לראות משחק רגיל שלם בצורה מסודרת?! יש פה עוד אנשים שרואים מדי פעם ויכולים להעיד!?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by sgt_flippy,

אני שמעתי שאם אתה משמיע מוזיקה במספרה או מסעדה ונכנס ניצג של אקום יכולים לתבוע אותך , האם זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Be BEN,

אני מעוניין לקנות כמה דברים מחו"ל כמו קירור מים ועוד כל מיני דברים 1)איך משיגים או/ו קונים? פותחים חשבון. (מה עושים)?? 2)איך מכניסים כסף ל"חשבון "הזה? בתודה לעוזרים מראש :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by artyom,

אני רוצה להזמין כמה מוצרים שעולים יותר מ50$ ולא בא לי לשלם למכס, אז אם אני יעשה שתי הזמנות בו זמנית (שאני יקבל אותן אחת אחרי השניה) ששניהן פחות מ50$ אז האם אני אצטרך לשלם למכס אם אני יקבל אותן בו זמנית? יש לי אפשרות להזמין לשתי כתובות שונות, האם זה יכול לעזור? (ההזמנה מתבצעת מאותו כרטיס שהוא ויזה נטען מהדואר) אם מישהו יודע כמה אחוז PAYPAL לוקחים על ההעברה משקלים לדולרים יהיה נחמד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Respect,

היי אני חייל משוחרר כבר חצי שנה ואני רוצה לטוס לטייל בעיקר בדרום אמריקה הייתי שמח לשמוע הצעות או חבילות שנתקלתם או אתם מכירים! בין שבועיים לחודש! תקציב 10-12 אלף שקל

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by redti,

פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום.. שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות . שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח" באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ .. הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.