עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. שלום לכולם, אהבתי מאוד את השיר Rap Des Armas: http://www.youtube.com/watch?v=BpnN13We14s שמתנגן עכשיו ברדיו. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על עוד שירים "מקפיצים" בסגנון. תודה רבה, אביעד

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

נתמקד יותר באיכות העדשה. הייתי אתמול באופטיקנה ושמתי עין על משפי שמש של ריי-באן ב950 שקל אחרי הנחה. מצד שני מצאתי משקפים לא פחות טובות ב450 שקל באירוקה, נידמה לי הם היו של אירוקה. מבחינת איכות, המשקפים של אירוקה לא נפלו מהם בהרבה. מה פשר הפרש המחירים הזה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מישהו מכיר כמה אתרים מומלצים סגנון RAPIDSHARE בשביל להעלות קבצים?? כאשר לא מדובר בקבצים גדולים ואני מעדיף שרות בלי הרשמה בסגנון TINYPIC לתמונות ובלי המתנה / פרסומות מעצבנות בזמן הורדה??

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

אני כרגע מחובר לHOT (בלי התחייבות) אבל אני מעוניין לעבור ל-YES לפני שאני עובר אני צריך שתמליצו לי האם זה מתאים לדרישותיי. דרישות: *מחיר נמוך ל-2 ממירים לערוצים הבאים: כעיקרון הערוצים שהמשפחה הכי צופה: ערוץ 22/10, ערוצי הספורט למיניהם, ערוץ היידע (נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'...) וערוצי האוכל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gtabak_37,

שלום לכולם, אני שעות מחפש את הפירוש של המילה hankerchief בכל המילונים באינטרנט ובמילונים בספרייה שלי ואני לא מוצא, אשח אם תעזרו לי למצוא את הפירוש. המשפט: cover carefully with a cotton hankerchief תודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  7. שלום, אני מחפש המלצות לספרים קלילים בכדי להעביר את הזמן בפינת המשפחה הביתית,הז'אנר שאנחנו מחפשים זה : *בדיחות *משלים *ידע כללי *ספרי תמונות מצחיקות וכ"ו... אין בעיה עם יש בדיחות גסות או משהו בסגנון,לאף אחד לא אכפת במילא אין תקציב ככה שכל ספר/ון שתציעו אני אבדוק תודה לעוזרים

8. Started by eliil1,

מישהו יודע מה האנשים (לפחות 10 אנשים) הכי עשירים בעולם? ובמה הם עוסקים, איפה,האם יש להם תואר באיזה מקצוע או משהו ... תודה.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by nivi125,

חחח דיפדפתי לי בהנאתי בעמודים האחרונים של פורום כרטיסי מסך, בערך בעמוד 1360 אני רואה את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=40006.0 אנשים אשכרה שילמו 3000 שקל בשביל כרטיס מסך ?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי?? עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן אני מעוניין לקנות טלפון דיגיטאלי לבית, הבנתי שאלה שבטכנולוגיית-dect הכי טובים. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. אהלן, שאלה פשוטה לי אליכם: איפה הכי כדאי לקנות מסך 2443BW של SAMSUNG באיזור ירושלים? מישהו התנסה עם אייבורי - מה מדיניות הפיקסלים המתים שלהם והאם אפשר לפתוח ולראות את המסך בחנות? תודה לעונים. עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שמדיניות החלפת הפיקסלים הפגומים של היבואן של סמסונג-חיון, איומה ונוראה. אחרי שכבר נסגרתי על המסך הזה, פתאום הבנתי שאולי זה לא כדאי. מישהו יכול להרגיע?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בן דוד שלי לומד כרגע משהו בתחום השיווק. הוא קיבל עבודה להגשה שבטוח העבודה הוא צריך להשיג פרטים מסויימים על אתר, הוא בחר באתר "תקשוב" [של החברה תקשוב מן הסתם]. כמו הדרג המנהלי של החברה, שמות. הכנסות. ומכל מיני כאלה. וצריך גם לראות את העיצוב הישן. אם מישהו זוכר פרסמו פה פעם אתר שרושמים כותבת וזה מראה את האתר כמו שהוא נראה פעם. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הפרטים השונים? מקורות מידע? [חוץ מלדבר איתם] תודה רבה וסוף שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. Started by ביצה,

אהלן! מה המצב? יש לי עכשיו לרעיוןן לאתר חדש שלא קיים או לפחות לא שמעתי/ראיתי דבר כזה אתר מיוחד שלדעתי אם הוא יעבוד טוב הוא יהיה אחד מהאתרים הגדולים. השלאה היא איך אפשר לקדם דברים כאלה? יש חברות שמתעסקות בסטראט אפ ופיתוח רעיונות בארץ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gili207,

מה עדיף ? אינטל ליבה כפולה E8400 / E8500 לוח אם Gigabyte P43 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II כ.מסך GeForce 8400GS 512MB ב 2050 ש"ח או AMD ליבה משולשת 8450 / 8650 לוח אם Gigabyte זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320/500GB SATA II כ.מסך 9400GT 512MB ב 1960 ש"ח

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

ויקי אשמח להמלצות הערות והארות תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. שלום אני חיפשתי קצת על הנושא של ספרים וירטואליים אבל לא מצאתי אתרים יש אתר כלשהו שניתן להשיג בו ספרים וירטואליים שפשוט מתקינים במחשב וקוראים במקום ספר?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by arik100,

המשקה ההונגרי UNICUM - יוניקום , זה כשר? http://en.wikipedia.org/wiki/Unicum http://www.zwackwebshop.hu/display/index.phtml?op=webshop&op2=kategoriaoldal&category_id=001 תודה מראש אני אישית לא הצלחתי להבין..

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by pain_killer12,

חברים, חניתי בכחול-לבן בלי לשלם וקיבלתי דו"ח 100 ש"ח על השמשה. רציתי לדעת אם בקרוב אני צריך לצפות שיגיע מכתב עם הדו"ח הביתה, או שאני יכול ללכת לשלם את זה וזהו? וככה להינצל מכאב הראש של ההורים. ד"א, איפה משלמים את זה? בבנק? בדואר? תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. מה עדיף? להקצות יותר כסף למעבד וכך להרוויח מחשב יותר מהיר, או לחילופין להקצות יותר כסף לכרטיס מסך כדי שנקבל ביצועים חזקים יותר במשחקים לטווח הקצר... אולי בכלל עדיף לאזן ולצאת מגולחים משני הצדדים בצורה כזאת שהמחשב יהיה בינוני במקום חזק במשחקים או מהיר בתוכנות.... מה דעתכם? בהתחלה חשבתי שכדאי לרכוש INTEL חלש לעשות OC של איזה 60-70 אחוז ולהינות מזה... ולקנות כ. מסך חזק... כעת דעותיי השתנו - אני חושב שכדאי להשקיע במעבד חזק ולעשות לו OC להגיע לתוצאות טובות מאוד ולקנות כ. מסך בינוני (700-600) וכך עוד שנה-שנתיים להחליף כ. מסך ולהמשיך להינות ממעבד חזק לאורך זמן.

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by Iko89,

שבוע הבא יש לי יומלת ואני רוצה לעשות מסיבה במקום כלשהו בחיפה אני צריך מקום דיי מרכזי אבל שלא יסגרו לי אותו ב12 .. אמרו לי יערות הכרמל אבל זה בעייתי כי קצת רחוק וגם שמעתי ששם סוגרים מסיבות גם.. אני רוצה לעשות משהו קטן .. לא יותר מ50 איש .. יש לי כבר פלטה רמקולים וגנרטור.. אני צריך רק מקום .. חשבתי על מי שמכיר כשניכנסים לשכונת ורדיה ממש בכניסה יש מצד שמאל יער אולי אפשר להכנס לשם אחרי דיבור עם השכנים הקרובים (אני מכיר את אחד הדיירים) מצד שני לא בטוח שכולם יסכימו וזה.. אמרו לי אולי בים אבל זה בעייתי כי אולי צריך להשכיר שם וגם אם לא זה בעיה כי זה חול והציוד יתלכלך.. יש לכם רעיונות אולי ?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  23. אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שמעו אני בן 15. מטר 60, נראה קצת קטן לגילי. זה אמור להיות בעיה? :s05:

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  25. היום אני בן 17 ו3 חודשים. קיבלתי לפני כמה ימים בדואר מצה"ל את המכתב הרשמי עם התאריך גיוס. הבנתי שאם יש לי תאריך גיוס אפשר לפתוח חשבון בנק עם תנאים מאוד מינימליים. אני לא מבין מי יודע מה בכל מה שקשור באשראי אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לי לפתוח? (הפועלים, דיסקונט, לאומי, מזרחי......) 2. מה העלויות/תנאים בפתיחת/אחזקת חשבון בנק? (כמובן שאני מתכוון גם לכרטיס אשראי) 3. האם כרטיס האשראי שאני אקבל יעבוד עם PAYPAL? 4. מה המגבלות אם יש כאלה? תודה

• 31 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים