עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Avi Levin,

השכנים מלמטה עושים שיפוצים אז הם חייבים להעיר אותי בכל יום ב-8!!! בעוד שבעקבות הנסיבות אני הולך לישון בד"כ מאוד מאוחר, ואני צריך את השינה שלי אחרת אני עייף במהלך היום. אני יכול לגרום להם להפסיק ע"י כך שאני פשוט מכוון את הרמקולים כלפי מטה ומפעיל את הפלייליסט שלי על full volume (הם כבר מבינים את הרמז), נראה לי שאני עוזר להם קצת עם שבירת הקירות ;D בכל אופן הבגרות שלי מחר בשעה 14:00 ואני רוצה לישון כמו שצריך, מה לאזעזל אני יכול לעשות בכדי שיפסיקו??!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by GaLmgnT,

שלום אנשים (: דוד שלי נוסע לארה"ב עוד כמה זמן, וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לקנות שעון חדש וטוב ככה שלקנות אחד מארה"ב יכול להיות רעיון טוב. אני מעוניין בשעון שישמש אותי גם לתקופת הצבא (למרות שיש לי עוד כשנה, בערך ), ולעוד הרבה שנים לאחר מכן, לכן ממה שראיתי אני כבר דיי נעול על G-Shock, השאלה רק איזה דגם. לא אכפת לי להשקיע בשעון הזה מפני שהוא באמת הולך להישאר איתי תקופה ארוכה מאוד. אחד השעונים שממש אהבתי כשבדקתי את האתר של G-Shock הוא הדגם הזה: G7710-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/G7710-1_medium.png אבל אחר כך ראיתי שגם יש מיני סידרה של שעונים חדשים שהם יותר ספציפיים לצבא, כגון... DW5600MS-1 - http://www.gshock.com/resource/images/products/lrg/DW…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by freefall,

ראה נושא.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by r1plet,

יש שיגידו שזה טמטום מוחלט וילדותיות חסרת אחראיות, יש שיקראו לזה "אקסטרים" .. אך אין ויכוח עם העובדה שבמצב בו בת הזוג לא לוקחת גלולות כל העניין יהיה הרבה יותר מהנה בלי אותו הקונדום המתועב ;D. מה דעתכם? האם התנסתם בעניין? עושים זאת על בסיס קבוע?

• 65 תגובות
    • 8.7k צפיות
  5. משקה שנוכל לרדת עליו שנינו בבקבוק יחיד (לא איזו וודקה נקייה), חשבתי על קאבה (CAVA), אבל אני לא בטוח שהיא תאהב או שיהיה אפשר לרדת על כל הבקבוק.. המלצות מישהו?

• 54 תגובות
    • 10.7k צפיות
  6. Started by Avi Levin,

מצאתי כמה משחקים לסלולארי שהומרו על ידי אנשים פרטיים מהמחשב שאני מוכן לחלוק: WARCRAFT 3: http://s60mobilegames.blogspot.com/2008/08/warcraft-3.html HEROES III OF MIGHT AND MAGIC: http://www.noeman.org/gsm/symbian-os-9-1-games/39878-heroes-might-magic-mod-240x320-java.html המשחקים הם פשוט מציאה, הבעיה היא שהם ברוסית, ולמרות היותי רוסי, יצא כך והתחנכתי באופן צברי לחלוטין, כך שדי קשה לי לקרוא ולכתוב ברוסית. אם מישהו מצא גרסא באנגלית ומוכן לחלוק עמנו, בבקשה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by arik100,

אני גר באזור רמת גן-בני ברק , איך אני מגיע לחרפ צריפין ? איפה זה נמצא? איזה קווים ? דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by LILIAN_81,

שאלה לגברים שפה. אם הייתם מכירים מישהי ואחרי כמה זמן ( נגיד חודש) היתה מספרת לכם שהיא דו מינית, הייתם "זורמים" איתה לקשר רציני או שזה משהו שיגרום לכם לנתק איתה את הקשר? אתם חושבים שתוכלו לבטוח בה לאורך זמן?

• 157 תגובות
    • 16.6k צפיות
  9. Started by Blinker,

הורגש בנצרת עילית עוד מישו ?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  10. שלום לכולם, אהבתי מאוד את השיר Rap Des Armas: http://www.youtube.com/watch?v=BpnN13We14s שמתנגן עכשיו ברדיו. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על עוד שירים "מקפיצים" בסגנון. תודה רבה, אביעד

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. אני זוכר היה פעם איזה דבר כזה, בוחרים נושא או תמונה וצריכים לשחק איתה וכל אחד שם פה את התוצאה שלו... נגיד חתימות או משהו על איזה סרט/משחק חדש או סתם כל דבר משהו משעשע (זאת לא באמת תחרות כל הקטע זה השתתפות ) מישהו רוצה? אם כן תבחרו נושא / תמונה ויללה נעשה משהו ... או כמו בפורום עיצוב YOU"LL LEAVE ME HANGING :'(

• 55 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by kobi_af,

שלום אם אני מקבל פרופיל 45 נפשי זה אוטוטמטי מבטיח לי קל"ב או צריך להצטרף אליו סעיף לינת בית?תודה

• 31 תגובות
    • 9.2k צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

בזמן האחרון חזרתי לשחק כדורסל כמה פעמים בשבוע והכדור הישן שלי כבר דיי גמור מנסיון עבר יש כדורים שמחזיקים יותר ופחות באספלט, מישהו מכיר דגם ספציפי בעל עמידות יפה ושלא הופך להיות חלקלק אחרי יומיים ? נ.ב. אני אמור להגיד כדור כדורסל, או רק כדרוסל ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by naoriko,

שלום אני רוצה להכין שרוכים של הצבא כמו של ההדרכה וכאלה אני רוצה לדעת איך הולכת הקשירה יש למישהו מדריך אולי?

• 2 תגובות
    • 12.1k צפיות
  15. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם, אני לומד מדמ"ח באונ' תל אביב, שנה ראשונה וכנראה גם אחרונה.. עבדתי קשה במהלך השנה הזאת, אבל לא יצאתי עם תוצאות טובות. נכשלתי ברוב הקורסים, ובאחרים לא קיבלתי ציונים גבוהים מי יודע מה.. היחס לסטודנטים מחפיר!!! דוגמה רלוונטית אחרונה: אני לא רשאי לגשת למבחן הסופי בקורס בגלל שהגשתי 6 עבודות במקום 7.. והיה לי נסיבות, ולא עזר כמה השפלתי את עצמי והתחננתי למרצה\ מתרגל\ בודק עבודות ! אז.. נרשמתי והתקבלתי באונ' חיפה למערכות מידע ניהוליות (וגם למדמ"ח כעדיפות שנייה) ? מה דעתכם על החוג הנ"ל ? האם הוא יותר קל ? האם מה שנלמד בו הוא דומה למה שנלמד במדמ"ח ? האם אפשריות התעסוקה אחרי קבלת התואר הם מצומצמים יותר ? אשמח לכל תגובה\ עצה\ טיפ שיכול להיות רלוונטי

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. למשל כמו השיר StairwayToHeaven אני ממש מכור לשיר הזה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש פה לא מעט חבר'ה בזמן/שסיימו צבא וחלקם גם היה בכל מה שקשור למודיעין וביטחון, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מידע על היחידות היותר מובחרות בצה"ל, שעוסקות בדברים הבאים: כל מה שקשור למחקר ופיתוח בנושאים רגישים, אבל לא סתם לשבת מול מחשב ולכתוב קוד, אלא שירות מאתגר יותר. כל מה שקשור בהתעסקות עם סודות מדינה (כן אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן שחושב שזה מגניב!!!1111 אבל לא מצאתי תיאור הולם יותר), גם בעניין של מחקר ועיבוד המידע, אני מתאר לעצמי שזה התפקיד של יחידות במודיעין. ויחידות שמשלבות את הדברים שאמרתי (עד כמה שאפשר) או כל מה שקשור לתואר/כל דבר אחר שבו הצבא יכול לסדר אותי בעתיד, ושירות קרבי (עד כמה שאפשר) כמו לדוגמא טייס, שמוציא לתואר לאחר השירות. אני מניח שאת היחידות…

• 82 תגובות
    • 12.2k צפיות
  18. Started by gtabak_37,

שלום לכולם, אני שעות מחפש את הפירוש של המילה hankerchief בכל המילונים באינטרנט ובמילונים בספרייה שלי ואני לא מוצא, אשח אם תעזרו לי למצוא את הפירוש. המשפט: cover carefully with a cotton hankerchief תודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  19. יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

אני כרגע מחובר לHOT (בלי התחייבות) אבל אני מעוניין לעבור ל-YES לפני שאני עובר אני צריך שתמליצו לי האם זה מתאים לדרישותיי. דרישות: *מחיר נמוך ל-2 ממירים לערוצים הבאים: כעיקרון הערוצים שהמשפחה הכי צופה: ערוץ 22/10, ערוצי הספורט למיניהם, ערוץ היידע (נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'...) וערוצי האוכל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן אני מעוניין לקנות טלפון דיגיטאלי לבית, הבנתי שאלה שבטכנולוגיית-dect הכי טובים. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by gili207,

מה עדיף ? אינטל ליבה כפולה E8400 / E8500 לוח אם Gigabyte P43 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II כ.מסך GeForce 8400GS 512MB ב 2050 ש"ח או AMD ליבה משולשת 8450 / 8650 לוח אם Gigabyte זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320/500GB SATA II כ.מסך 9400GT 512MB ב 1960 ש"ח

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by Yehudaa,

ויקי אשמח להמלצות הערות והארות תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. אהלן, שאלה פשוטה לי אליכם: איפה הכי כדאי לקנות מסך 2443BW של SAMSUNG באיזור ירושלים? מישהו התנסה עם אייבורי - מה מדיניות הפיקסלים המתים שלהם והאם אפשר לפתוח ולראות את המסך בחנות? תודה לעונים. עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שמדיניות החלפת הפיקסלים הפגומים של היבואן של סמסונג-חיון, איומה ונוראה. אחרי שכבר נסגרתי על המסך הזה, פתאום הבנתי שאולי זה לא כדאי. מישהו יכול להרגיע?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.