עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הדיסק הכי חדש אני מכיר שלו זה hit the machine מ2004....הוא פשוט תותח מתיי אמור לצאת עוד דיסק שלו או שיש כבר ואני לא יודע עליו?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  2. הייתי מעוניין לדעת אם יש אוטובוס\מונית שירות שמגיעים מרחובות בדיוק לים באשדוד או באשקלון, יש חיה כזאתי?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני קונה סלולרי מחו"ל, ורציתי לשאול האם יש ביטוח כמו של MACK, שהוא בין לאומי למצלמות, אבל לסוללרים? אריאל.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. שאפשר להציע להם הצעות שונות.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. אותו בהאוטלוק ... ? וכן אני יודע שהם לא פריירים ורוצים שיעברו באתר שלהם ..אבל אולי בכול זאת!! כי את וואלה אי אפשר... ואת GMAIL גם אי אפשר... אז... אולי שמעתם על משהו?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  6. כי אני מחפש איזה סרט אימה שדסרנט וושינגטון שיחק בו ואני לא מוצאאא... אולי תוכלו לעזור לי... :s05:

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. אני יודע שהרבה מהאפשרויות האלה נחסמו אחרי 11.9 בגלל שזרים לא יכולים יותר להחזיק חשבון בנק. אבל האם אין שום אפשרות לכרטיס אשראי שמשוך על בנק אמריקאי שאפשר להטעין אותו בכסף איכשהוא לקניות? כל רעיון יתקבל בברכה.

• 18 תגובות
    • 7.9k צפיות
  8. Started by iakovl,

המשך לת'ראד אחר שהחל לסטות מכיוונו המקורי

• 372 תגובות
    • 29.8k צפיות
  9. יש לי בויסטה בכל חלון אפשרות לחיפוש מהיר בתוך התיקייה שבה אני נמצא. האם יש משהו כזה לXP או אולי יש את זה בSP3 ? אשמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לשאול תיאורטית, האם אפשר להרכיב מחשב ולעולם לא להתעסק עם החומרה? לאו דוקא 3 שנים, אלא כוונתי למשך תקופה ארוכה. תודה.

• 38 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. שמעתי מאנשים שיש אפשרות כזאת , יש דברים בגו ? אני רוצה ( אחותי יותר נכון ... לא חשוב .. ) לגשת לבחינה אבל מאחר והמגן יחסית נמוך לוותר עליו כבר מראש ולהבחן .. מישהו מכיר ? שמע \ יודע ..... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. וגם מי מאלו שלא חברים שלי ? (אני מתכוון ממש לדעת מתי וכמה פעמים לא רק אם כן או לא) תודה.

• 15 תגובות
    • 8.1k צפיות
  13. כמו שכתוב האימייל שלי הוא סתם מילה שהמצאתי ואני רוצה לשנות למשהו יותר פשוט

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. האם אני יכול לעשות משהו כדי שהמחשב יקליט לי את השיחות טלפון שאני עושה בבית? ומה צריך בשביל זה? תודה וסליחה אם זה לא המקום המתאים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש להשיג בארץ? :

• 57 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. טוב אז שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני הרבה זמן. הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך והוא 9800 GTX של TWINTECH. בקיצור עברו כמה ימים הביאו לי כרטיס מסך זמני X500 בקיצור זבל. חיכיתי עוד קצת זמן לא חזר הכרטיס מסך הביאו לי כרטיס מסך זמני אחר אחרי שהתלוננתי (9500 GT). בקיצור עברו עד היום 42 ימים והכרטיס מסך שלי עדיין לא אצלי. התקשרתי לפחות 7 פעמים לחנות שאת שמה אני לא רוצה לציין בינתיים ואומרים לי שמחכים שהכרטיס מסך יגיע חזרה כי היה צריך לשלוח אותו לחול ופעם אחת אמרו לי שהחברה פשטה את הרגל (לא הבנתי על איזה חברה הם מדברים בכלל). אז אני רוצה לדעת האם אפשר איכשהו לזרז תהליכים, אולי להתלונן, לדרוש פיצוי או משהו כי בסדר הביאו לי שני כרטיסי מסך זמניים אבל אחרי הכל אני צריך לקבל את הכרטיס מ…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  17. אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. האם אפשר ואיך כמו שרשום שם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 11.2k צפיות
  19. המכוון מראות שלנו בפאסאט נשבר (אבא בטעות שבר אותו עם הברך : /) במוסך רוצים משהו כמו 400 שקל על חתיכת פלסטיק קטנטנה וחשבתי אולי יש אתרים שמוכרים חלקים, מדובר בחלק קטן לכן אני חושב שלא תיהיה בעיה לשלוח אחד לכאן.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. מחפש אתר או תוכנה שמלמדת או עוזרת לי ללמוד.. עד עכשיו מצאתי רק דברים בתשלום כמו סרטים והכל...:\

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. אני מחפש את טפסי השאלות עצמם ולא את הפתרונות.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לשתף באתר תמונות שאיתו יהיה שיר שמתנגן ברקע, יש כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  23. טופיק...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.