כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתוב האימייל שלי הוא סתם מילה שהמצאתי ואני רוצה לשנות למשהו יותר פשוט
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות משהו כדי שהמחשב יקליט לי את השיחות טלפון שאני עושה בבית? ומה צריך בשביל זה? תודה וסליחה אם זה לא המקום המתאים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש להשיג בארץ? :
-
- 57 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני הרבה זמן. הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך והוא 9800 GTX של TWINTECH. בקיצור עברו כמה ימים הביאו לי כרטיס מסך זמני X500 בקיצור זבל. חיכיתי עוד קצת זמן לא חזר הכרטיס מסך הביאו לי כרטיס מסך זמני אחר אחרי שהתלוננתי (9500 GT). בקיצור עברו עד היום 42 ימים והכרטיס מסך שלי עדיין לא אצלי. התקשרתי לפחות 7 פעמים לחנות שאת שמה אני לא רוצה לציין בינתיים ואומרים לי שמחכים שהכרטיס מסך יגיע חזרה כי היה צריך לשלוח אותו לחול ופעם אחת אמרו לי שהחברה פשטה את הרגל (לא הבנתי על איזה חברה הם מדברים בכלל). אז אני רוצה לדעת האם אפשר איכשהו לזרז תהליכים, אולי להתלונן, לדרוש פיצוי או משהו כי בסדר הביאו לי שני כרטיסי מסך זמניים אבל אחרי הכל אני צריך לקבל את הכרטיס מ…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
האם אפשר ואיך כמו שרשום שם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 11k צפיות
-
-
המכוון מראות שלנו בפאסאט נשבר (אבא בטעות שבר אותו עם הברך : /) במוסך רוצים משהו כמו 400 שקל על חתיכת פלסטיק קטנטנה וחשבתי אולי יש אתרים שמוכרים חלקים, מדובר בחלק קטן לכן אני חושב שלא תיהיה בעיה לשלוח אחד לכאן.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מחפש אתר או תוכנה שמלמדת או עוזרת לי ללמוד.. עד עכשיו מצאתי רק דברים בתשלום כמו סרטים והכל...:\
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש את טפסי השאלות עצמם ולא את הפתרונות.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף באתר תמונות שאיתו יהיה שיר שמתנגן ברקע, יש כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
-
שלום רב האם יש אתר שיכול להציג לי בזמן אמת את שם השיר המדוייק שמתנגן נגיד ברדיו 99? פעם היה אתר כזה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם דיסקוגרפיה (רשימת הדיסקים שהלהקה הוציאה + השירים שבדיסק) של להקות (אין סגנון מסויים) [תעזרו לי לנסח את זה :-X ]
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לברר את החוקים של מס הכנסה או את החוקים להקמת עמותה או לא יודע מה...... יש אתר כזה שמכיל את כל החוקים?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
היי יש אתר לצפיה באיכות HD און ליין בערוציי הטלויזיה הישראלית? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אתר שבודק ויטמינים ותוספי מזון ב-review כמו שיש אתרים שבודקים חלקי מחשב , כך גם לתוספי מזון , יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היה פעם את האתר הזה 441 אם אני לא טועה,כמובן שבזק תבעו אותם והאתר נסגר,האם יש אתר דומה שמאפשר לאתר כתובת ע"י הקלדת מספר טלפון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי סגרו את הLH וכנראה זה יהיה לתמיד...באסה להם..ולי... עכשיו יש אתר בסגנון כזה של הורדות..(בלי לינקים=חוקי...אבל עם האש.??..או שם יחודי שדרכו אפשר להגיע לסרט המדויק..)
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר שמרכז את הIP של האתרים? כי םשוט לוקח זמן עד שהDNS מתעדכן אם האתר החליף שרת. ואני צריך להגיע לאתר דיי דחוף שעבר לשרת אחר וכתובת הDNS שלו עדיין לא עודכנה
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-