עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

זהו,השבוע אנחנו(אני לפחות יב ועוד כמה פה מהפורום אני בטוח) גמרנו יב תחשבו על זה שלא נראה יותר את הביצפר,לא יהיו מבחנים,עבודות,ההורים שלנו לא יצטרכו לבוא לימי הורים,לא ניהיה במתח מתי נקבל את הבחינה ואיזה ציון נקבל וכו' שיעורי הספורט המעצבנים לא יהיו,שיעורי החינוך המיותרים לא יהיו וזהו יהיה רק צבא,צבא,צבא ובסופי שבוע בילויים אז איך ההרגשה? אני מרגיש עם זה ממש טובה,לא לבוא למקום הזה שנקרא "בית כלא" יותר,מבנה רעוע בן 70 שנה שכל רעידת אדמה הכי קטנה מפילה לו את הצורה...אפילו לא דואגים לשיפוץ של המבנה חוץ מיזה נמאס לי,אני רוצה חופש בלי מבחנים בלי לימודים בלי כלום,וזה הגיע

• 126 תגובות
    • 9.8k צפיות
  2. Started by Melike Pk,

מה ההבדל בין זיון טוב לחירבון טוב? [glow=black,2,300]אחרי חירבון טוב אתה לא צריך לחבק את האסלה חצי שעה ולהגיד לה שאתה אוהב אותה[/glow] לסמן את הקו השחור כדי לראות את התשובה... (מי שלא יודע איך עושים את זה זה בG ירוק כזה..פשוט תשנו את הred לblack קדימה! לפרסם בדיחות!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by אבשה,

הודיעו עכשיו לפי מה שאמרו לי שמייקל ג'קסון נפטר מהתקף לב.... R.I.P

• 182 תגובות
    • 11.8k צפיות
  4. Started by Fighter,

הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by composite,

www.lastprice.co.il אני רוצה להזמין משם מכונת גילוח, מכירה רגילה, והיא "קנייה חכמה" בזאפ. מישהו מכיר? אשמח לחוות דעת. תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מה ההבדל בין גלובוס הזהב לאוסקר ? מי מהם נחשב/רציני יותר ?

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by pringles,

אהלן רציתי לשאול מי מכם יודע אולי מידע לפי ניסיון אישי עם האוניברסיטה האם התואר שווה? רמת הלימודים, המרצים, דרך הלמידה(לבד או בכיתות) מעונות בעקרון מה שאני רוצה זה ללמוד שם שנה ולעבור או לבןגוריון או לטכניון וכל מידע נוסף יעזור

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Idad-D,

שלום לכולם, האם אני יכול להגדיר בפייסבוק שכל תגובה שלי גם בקירות של חברים תופיע בדף הפרופיל שלי, או לפחות רק ירשם שהגבתי לחבר מסויים? דיי דחוף.. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by גד :),

אני מסתכל היום על כפכפי הקרוקס הקרועים שלי שעדיין מרגישים לי נוחים ;D אבל אני בסוף מחליט להחליף.. קרוקס כפכף (לא אצבע) נדיר... מצאתי איפה לקנות, רק מה, במידה שלי כתוב 9/11 (בלי קשר לאסון התאומים) כל מספר בתוך עיגול מה המידה בכלל של התנין שמחייך אלי בפה מלא שיניים!

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by composite,

אני מתעניין בה כיוון שיש להם סניף בכפר סבא וזה מאוד קרוב למקום מגוריי. איך המחירים? ואיך השירות והאמינות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by smack,

היי לכולם מישהו מכיר אתר שמראה בצורה מסודרת את כל האקודים לפסנתר(בצורת סימון נקודות על הקלידים),ושיהיה אפשר להדפיס את זה משם??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. אני פשוט לא מצליח לגלח אותו!! ועוד יש לי את ה philips arcitec שאמורה לעשות את זה יותר קל! לא נראה לי שעשיתי גילוח שאוי של הצואר מאז שהתחלתי להתגלח! יש למישהו רעיון איך לגלח את הצואר עם מכונה (ולהשאיר אותו במקום ומחובר לכל שאר הגוף תוך כדי)?

• 58 תגובות
    • 6.2k צפיות
  13. לוח אם ללא מאוורר. יכול להיות גם סלרון.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  14. אשמח לדעת איזה סרט ואן דאם הרוויח הרבה כסף אמרו לי שלב האריה זה הסרט שואן דאם הרוויח הכי הרבה מכל הסרטים שלו האם זה נכון אשמח לכתבה או מאמר בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש אפקט לגיטרה חשמלית שיגרום לה להישמע כמו גיטרה אוקוסטית.. אני יודע שזה לא יהיה הדבר האמיתי וכל זה... ולא ישמע הכי איכותי... יש בכלל דבר כזה או שזה בלגן ענקי וכמעט בלתי אפשרי? איפה אפשר בארץ למצוא כזה?

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. לא ידעתי איפה להוסיף את הנושא הזה, לכן כתבתי אותו כאן =] . אני מחפש לקנות מצלמת וידיאו, שתהיה איכותית, עדיף על DVD או כרטיס זיכרון, ושיהיה נוח להחזיק אותו! מחפש משהו בסביבות ה900+ - . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by raiman1,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס זיכרון למצלמה CANON A550? וכמה זה עולה??

18. שלום! אחרי כמה פידבקים שקיבלתי הבנתי שאת הקהל לא מעניינת טכניקה במנגינה לא יפה לכן אבקש את חוות דעתכם על הקטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=KcmWRhxi-7o נישמע מוזיקלי? או שהוא משתייך לקבוצת הדברים שלא הייתם רוצים לשמוע תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by David647,

יש לי ברכב קודן, אבל לצערי הכפתורים אינם נלחצים. האם יש דרך בה אוכל לנתק באופן זמני את הקודן? מדובר על מיצובישי לנסר שנת 2006. אני יודע שזה קצת Long shot...אבל אני אשמח בכל זאת יש אם יש דרך לעשות משהו לפני שאני פונה לאדם מקצועי.

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל דוחפים צימוקים לכל מקום ולכל דבר?! אני שונא צימוקים!!!

• 51 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. איפה אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות ובמחיר הרגיל...

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by BedB0y,

מה אתם הייתם עושים? אני מאמין שעוד כמה חודשים תהיה לי הזדמנות להכנס לאוניברסיטה. כרגע אני עובד בתור טכנאי רשתות בחברת היי-טק גדולה כבר שנה וחצי, במשרה מלאה. אני מתלבט האם לזרוק את העבודה (בעיקרון זאת אחלה עבודה, בואו נגיד שאף פעם לא הייתי שבוז פה יותר מדי), או לשלב בין לימודים לעבודה. כשאני אומר לשלב, אני מתכוון ללמוד בערבים ובשישי, ובעיקרון להיות בלי חיים ב3-4 שנים הללו. או למצוא עבודה די מעפנה ומשביזה במשמרות וללמוד במקביל ולהיות קצת יותר משוחרר מהכל. מה אתם הייתם עושים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by naor-007,

אני מזמין משם יויו מיוחד לאחי הקטן והוא עולה 14$ כמה יעלה לי המשלוח לארץ בערך? (תתחשבו בזה שהחבילה קטנה ושוקלת מעט)

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  24. Started by shai_ka,

שלום לכולם ברצוני לשתף את חברי הפורום ( במיוחד הגיימרים שבינכם) בחווית קניה של כרטיס Palit Revolution Deluxe 4870X2 .... ובכן הכל התחיל בפניה למספר חנויות ש"מוכרות" את הכרטיס אך הוא לא במלאי (לא בחנות ולא אצל היבואן....) נציג אחד אף אמר לי שיש בוודאות את הכרטיס במלאי ! לאחר שהגעתי לחנות ...לא כרטיס ולא נעליים ,גם לא אצל "היבואן" (היה נחמד מצדו להציע לי משהו אחר...) לבסוף נמצא צדיק...R.S.M....הזמנתי ולמחרת קיבלתי את הכרטיס! ( גם במחיר מעולה...). כאן העלילה מסתבכת.... שמח ומאושר קיבלתי את הכרטיס הראשון . לא עבד . Bios לא עולה...בשני מחשבים. חזרתי ל R.S.M . ללא כל בעיות הכרטיס הוחלף. שמח ומאושר קיבלתי למחרת את הכרטיס השני . לא עבד. מסך כחול בהתקנת דרייברים. כל גרסאות הדריי…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים