כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מדובר בפחמים שנשרפו מעץ ולא קנויים
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן חברה. ה EMAIL שמוגדר לי בחשבון של ה LIVE ID זה האימייל של ספקית האינטרנט, ועכשיו אני מעוניין לעבור לספק אחר. השאלה שלי היא האם זה יפגע בחשבון ה LIVE שלי, או שאני צריך להחליף את המייל ואם כן איך אפשר להחליף?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נהג חדש אבל כל שאר המשפחה שלי כבר לא (חוץ מאחי הקטן שבן 13 ) אני צריך להשים את השלט של הנהג חדש אבל זה די מעיק להוריד אותו ולהדביק אותו כל הזמן. השאלה שלי היא אם אני משאיר את השלט נהג חדש ואמא שלי נגיד נוהגת באוטו, אפשר לתת לה קנס?
-
- 10 תגובות
- 21.7k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הי. כל כמה חודשים אני צריך לנקות את המחשב שלי מבפנים. לצורך העניין אני קונה בכל פעם שתי פחיות ספריי של אוויר דחוס (400 מ"ל) כדי לבצע את העבודה. התחלתי לחשוב לאחרונה אולי לקנות מדחס אוויר חשמלי קטן ולחסוך כסף לתווך ארוך. ראיתי מדחסים כאלה שנועדו למילוי אוויר בצמיגים לרכב בסביבות 250 ש"ח. הנה דוגמה לאחד כזה: http://www.21.tv/p-81104/d79ed793d797d7a1+d7a7d795d79ed7a4d7a8d7a1d795d7a8+d79cd7a8d79bd791/cf-6/?a=a למישהו יש ניסיון עם מכשיר כזה? זה יכול לעשות את העבודה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם אפשרי להזמין מוצרים מ Amazon בימים אלו? והאם זמן השליחה יהיה עד חודש או יותר?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
היי לכולם. לאור נאומו של נשיא ברה"מ ובו הודיע כי ברה"מ מפתחת כלי נשק חדשים שאין כדוגמתם / ברמתם במערב, קשה שלא לשאול את השאלה שבכותרת. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5139164,00.html
-
- 56 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הנא טסט חמוד http://noar.education.gov.il/addiction/upload/gen/test.html תבדקו ותגידו את התוצאות לי יצא 62 מה איתכם?
-
- 51 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תודה למשתתפים בסקר, ואגב - אני מאד ממליץ לשמוע את שלושת האלבומים האחרונים שלהם: Into (2001) Dead Letters (2003) Hide From The Sun (2005) יש להם עוד כמה אלבומים (שאותם אישית לא ממש אהבתי): Peep (1996) Playboys (1997) Hellofatester (1998) ככה זה שם האלבום, למרות שאם מפרקים יוצא Hell of a Tester
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
-
משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עכשיו אני בתכנן מוד יפה למארז שכולו מבוסס על רגישות לUV ורציתי לקנות עטים רגישים ולצייר במארז איתם... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים איפה ניתן להשיג כאלו עטים אם בכלל בארץ... תודה. אם אפשר בלי תגובות לך תחפש באופיס דיפו, קרביץ וכו למה אני הולך לעשות את זה בימים הקרובים
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בואו נשתף אחד את השני: אני הצבעתי לא, מהסיבה הפשוטה שאני לא מרכיב.
-
- 62 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
האם אתה מתכוון לצום ביום כיפור, אם כן אז זה כרוך בכל השיט האחר (אי הדלקת חשמל וכו' וכו') ? מילא לצום, אבל יומיים בלי מחשב זה טירוף... בקשר אליי, עוד לא סגור על זה. נ.ב אם אני אראה פה תחילה של מריבה או רמיזות לכיוונים מסויימים I'll kick your virtual asses !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
http://i.madblast.com/funflash/swf/ColorBlind2.swf?sOpenLinkIn=New בדקו את עצמכם.!!
-
מעניין אותי לדעת כמה שומרים את האריזות מהסיבה שאם יקרה משהו יותר נוח לשלוח אותו בחזרה עם האריזה שלו כמו כרטיסי מסך לוח וכו'
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איתכם ,אבל אני אחרי שתפסתי את החברה שלי לשעבר בבגידה עם קולגה לעבודה וחטפתי ממנה חיידק בגרון (אני בניגוד אליה הייתי נאמן ,כך שברור לי שזה ממנה מפני שהייתי איתה תקופה ארוכה ). ממנה נפטרתי בקלות וללא היסוסים , אבל מ- "המתנה שלה " לקח לי זמן רב להיפטר באמצעות אנטיביוטיקה חזקה שגרמה לי לתופעות לוואי . השיעור שקיבלתי היה באופן יחסי זול , למזלי חטפתי רק חיידק שניתן היה להיפטר ממנו באמצעות תרופות , אם זה היה וירוס ,יתכן מאוד שהייתי ניתקע איתו לכל החיים . אחרי 3 חודשים מורטי עצבים ,התבשרתי שלא חטפתי איידס ולמזלי גם שום מחלת מין אחרת מלבד אותו חיידק ארור . הערה :רק אחרי כ-3 חודשים מהמגע המיני האחרון (הלא מוגן ) ניתן לקבל אבחון אמין לגבי הדבקה באיידס . תחשבו על זה רג…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי.. אני לדוגמה נשאר על 100 ה"פ סתם בשביל היופי.. *סלחו לי אם הסקר דבילי, טיפשי, מטופש וכו', פשוט לא ישנתי איזה 21 שעות
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
האם אתם מוצאים את הטעם של הבירה כטעם טוב. או שאתם שותים בירה רק מסיבות אחרות (או לא שותים בכלל). בו נגיד ככה... הייתם מורידים דאבל עם בירה במקום קולה?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-