עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eyalha,

אהלן, שבוע הבא, ביום חמישי (ה22 לחודש) אני עתיד להתגייס לצבא.. עד כמה שהבנתי אני מיועד לאלקטרוניקה (מילאתי מנילה בה הייתי אמור לדרג שלוש חילות ודרגתי תקשוב/אוויר/חימוש). כרגע אני עדיין לא יודע לאן אני הולך, לפי לשכת הגיוס אני אראה קצין מיון ביום הגיוס לקביעת החיל וקצין מיון בסוף הטירונות על מנת להשתבץ לקורס המתאים.. יש לכם עצות כדי להגיע לקורסים מעניינים או לפחות שמות הקורסים/מקומות שנחשבים יותר? אני מעוניין לשרת בבסיס סגור, ולא לעשות יומיות.. יש לי קב"א 56 דפ"ר 90 ופרופיל 64. (עד השבוע הייתי בטוח שאני יוכל להעלות פרופיל ולהגשים חלום ולהתגייס לקרבי אבל הברכיים מונעות זאת ממני) הבעיה העיקרית היא שאמנם אני טוב באלקטרוניקה ומחשבים.. אבל אני לא אוהב את התחום הזה.. ואני מ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Mesatla,

בקיץ. שיעולים נזלת כאבי בטן גרון ראש חום ;_; מרגיש רע, בבית כבר שלושה ימים זה פשוט לא עובר. האם יש סיכוי שזו שפעת החזירים? אני לא יוצא מהבית הרבה אז אני לא יודע איך חטפתי את זה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by שוקו,

טוב אני מחפש משהו לשים בפלאפון שיצלצל טוב. (לא כל שיר יפה יצלצל טוב, וההפך). צריך שיתחיל לצלצל מספיק חזק, אבל לא עצבני מידי אנשים מסביבי עדיין שומעים את זה אפשר גם כל מיני דברים קצביים (ניסיתי למצוא דברים של אינפקטד אבל לא נסגרתי על כלום), וגם כל מיני דברים יותר רגועים ועליזים. אין לי בעיה לחתוך פזמונים או קטעים אם עולה לכם בראש. תודה נ.ב. אבתי ת'סמיילי

• 16 תגובות
    • 14.8k צפיות
  4. היי כולם אני בסוג של דילמה כרגע, יש לי עוד שנה אחת לפני שאני מתגייס(אמור להיות בנובמבר 2010), ואני חושב לקנות מחשב. עכשיו אני במגמת הנדסת תוכנה אז אני צריך מחשב ללימודים, וכרגע ההורים שלי מפנים לי את המחשב הגרוטאה הזה(ראו מפרט) כל פעם שאני צריך לעבוד. זה לא נח לא לי ולא להם, אבל בואו לא נשקר - את המחשב אני רוצה כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף במשחקים קצת יותר חדשים. הבעיה היא שאחרי הגיוס הזמן שיהיה לי לשחק בו הוא אפסי, ואז המחשב ה"חדש" סתם ישב ויתכסה באבק. יש לי בסביבות ה-2800 ש"ח. מה דעתכם? כדאי לקנות מחשב זול שיריץ משחקים על מדיום/high(אבל לא הכי), או לחיות עם המחשב הזה ולא לקנות חדש עד אחרי שאני אשתחרר? יש גם סיכוי שאני אתקבל לעתודה(אם אני לא אצליח גאמ"א) ואז אני אקבל מחשב …

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום. כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו) בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה. אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה. ואני רוצה להדגיש שא…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  6. אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?

7. היי אני בן 27 יש לי תואר בכלכלה ומנהל עסקים אבל מאוד מעניין אותי תחום המחשבים ( אני יודע שזה תחום מאוד מאוד נרחב). בהתחלה חשבתי לעשות הסבה לתחום של מנהל או מהנדס רשת אבל הבנתי שמאוד קשה למצוא עבודה בתחום הזה לחסרי נסיון/רקע. לאחר התיעצות המליצו לי ללמוד את תחום ה- erp . בדגש על sap. שווה ללכת ללמוד את התחום הזה ? איזה קורס טוב לקחת ? שיהיה בו יחסית יותר ביקוש ומשכורת סבירה. אשמח לכל תגובה תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אתמול והיום פשוט לא הפסיקו להספים אותי בשיחות מהמספר הזה. לשעצמו זה לא מיוחד, אני נתקל בתופעה כמה פעמים בודדות בחודש ועד עכשיו זה לא ממש הפריע לי, אבל זה כבר מוגזם, במשך 24 שעות קיבלתי 42 שיחות ועוד החראות האלה משאירים הודעות בתא הקולי. כשאני מקבל את השיחה נאמר לי בקול של מגיש חדשות כזה שיש לי איזושהיא הודעה במאגר שלהם ואם אני רוצה לקבל אותה אני צריך להקיש 1 או אם אני רוצה למחוק אז 2. אני מכיר את העוקץ הזה על כל סוגיו המגוונים אז כמובן שאני לא נופל בפח. אבל זה כבר מעצבן, הם לוקחים הפסקה של כמה שעות ואז ב10 דקות פשוט מפציצים אותי בשיחות!! אני יודע שלהתלונן למשטרה או לגוף אחר זה חסר טעם. אבל אם למישהו יש הצעות איך לטפל בבעיה הזאת אני אשמח לשמוע.

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by gtaboy34,

איך המכללה הזו? אני גר בצפון הארץ, וחושב ללכת ללמוד במכללה האקדמית אשקלון מדעי המחשב. איך המכללה? איך התואר שלה? וכול מידע שימושי אחר. תודה!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by YarYar,

דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by mc_elad,

כולם מכירים פוקר\21\מלחמה..... אני מחפש משחקים שיהיה כיף לשחק אם חברים...(גם משחקי חשיבה זה נחמד...) בבקשה תגיבו..

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by FARKASH7,

קניתי מוצר מאמזון, ואני לא מרוצה ממנו. יצרתי איתם כבר קשר והם אמרו שאין שום בעיה לשלוח את המוצר בחזרה אליהם. הם סיפקו לי כתובת ואפילו ביקשו ממני לכתוב להם את עלות המשלוח. השאלה שלי באיזה חברה מומלץ לשלוח? ואיך אני דואג שהחבילה שלי תיהיה מבוטחת?

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by mc_elad,

שיהיו שירי שנטי...(רגועים+ליריקה יפה..)\ או שירי סמים... :anim-jjd: :anim-jjd:

14. Started by alex.turovsky,

חדש בחנויות. קינדר צ'אק נוריס

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

מה אתם אומרים על הטיפים האלה? http://ps3.ign.com/articles/103/1034453p1.html עבד לכם, לא עבד לכם? רוצים להוסיף טיפים חדשים ? זה הזמן!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מעניין אותי לדעת כמה שומרים את האריזות מהסיבה שאם יקרה משהו יותר נוח לשלוח אותו בחזרה עם האריזה שלו כמו כרטיסי מסך לוח וכו'

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לא להתיחס להודעות שפורסמו לפני העריכה (יום רביעי, 14.10.09 שעה 17:34)! SKY מוכנים להביא HD4670 ככרטיס חליפי, ללא תוספת תשלום. במקרה כזה האחריות על הכרטיס החליפי נשארת האחריות של הכרטיס הקודם (נישארו כ 9 חודשים), או בקיצור לממש אחריות. כמו כן הם יכולים לתת לנו זיכוי על הכרטיס (לפי מה שהבנתי הסדר עם היבואן החדש) + הנחה נוספת ושנקנה כרטיס חדש במחיר מוזל עם אחריות מלאה. הכל סודר כמו שצריך ובלי בעיות, מתנצל בפני החנות ובפני חברי הפורום על אי ההבנה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  18. היי, אני מנסה פעם ראשונה להציע מוצר למכירה באיביי. העליתי תמונה ורשמתי תיאור ומחיר. בסוף אני נתקע עם משהו שנקרא LISTING. אני לא יודע מה זה ומה הם רוצים. זה מה שרשום בדף: As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just…

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by Armageddon26,

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Economics/ComputersScienceTechnology/Article,28733.aspx מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by TripMan,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8077 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8093 אותה הטלויזיה בדיוק בקטגוריית מסכי מחשב עולה 2240 בקטגוריית טלוויזיות עולה 2350 ???

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. משהו הכי פשוט שיש בבקשה, הסרט בפורמט AVI. תודה רבה. תודה חברים . השתמשתי ב Easy Video Splitter עשתה את העבודה כמו שצריך בלי דיליי של סאונד.

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  22. שלום, אז ככה, אחרי הצו הראשון קיבלתי (בדואר) בקשה למלא באתר המודיעין שאלון של שחקים וחבצלות, ואחרי שמילאתי אותו עידכנו את הסטאטוס שלי ל"מועמד" לשני מסלולים: פרוייקט שחקים ופרוייקט גאמ"א. לפני כמה זמן קיבלתי זימון ל"מבחני התאמה לפרויקט חמ"ן שחקים וחבצלות" (באתר זה נקרא מבחנים ראשוניים לפרוייקט שחקים) - השאלה שלי היא האם המבחנים האלה כוללים את המבחנים לגאמ"א או שאני אקבל זימון לגאמ"א בנפרד? (הסיבה שאני שואל היא שאחרי שמילאתי שאלון לשחקים וחבצלות מיינו אותי גם לגאמ"א, אולי זה ככה גם במבחנים) תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  23. שלום חבר'ה, הלכתי לקיוסק קניתי חלב. הגעתי הביתה -חור בשקית. חזרתי לסופר, סירבו לממש אחריות . שלחתי מכתב חריף להנהלה באימייל ואין תגובה כבר שבוע. מה עושים?!?! עכשיו ברצינות, נראה לי שהלכנו קצת רחוק מדי עם כל הקטע של להתלונן על כל פיפס שקורה לנו במעמד הקנייה, לא? אתם גם רואים את זה קורה או שאני לבד פה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by cleric,

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by dr70,

המעוניינים ירשמו פה את כתובת המייל ואני אשלח להם. יום טוב

דיונים חדשים בפורומים