עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asaf556,

שלום אני מחפש אתר שמאפשר יצירת כרטיס אשראי וירטואלי שתומך באמריקן אקספרס

• 7 תגובות
    • 9.1k צפיות
  2. שאלה קצת מוזרה שלא מצאתי לה תשובה בגוגל. אם מישהו מוכן לעזור אודה מראש. אני צריך מין תחנת מזג אוויר קטנה, מד לחות, ברומטר ומד חום.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ronimenashe,

רציתי לדעת האם מישהו מכיר אתר יעודי לתכנאות מחשבים, הסברים בסיסים, תקלות נפוצות, מושגי יסוד ודברים כאלה. תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by M.o.D,

חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. יש למישהו מושג איך אני מסנן אנשים ספציפים בפייסבוק בצד ימין/שמאל ב "הדגשות" ?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום (: מחר יש לי ירפ"א א', וברגע האחרון התברר שאין לי טרמפ לשם כמו שחשבתי. אני צריך אוטובוס, הבעיה היא שהכניסה לירפ"א היא לא בלשכת הגיוס של תל השומר. האמת שאני לא כל כך בטוח איפה הכניסה הזאת בכלל, המפה שקיבלתי לא ברורה כל כך. אני גר קרוב מאוד לתחנה המרכזית החדשה בראשון, ובכלל מראשון אני מאמין שאוכל לתפוס כל קו, הבעיה היא שאין פירוט באינטרנט איזה קו מגיע (אפילו קרוב) לכניסה שאני צריך. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by Yossarian22,

אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by spike_staff,

שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by imac,

לחוסר פעילות של חלק מהמנהלים? נדמה שאחדים ממנהלי פורומים מסויימים כלל לא פעילים באתר (אני לא רוצה לציין איזה, לא נעים בכל זאת)... או שאני מדמיין :s05:

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש חומר לימודי, כתבות באנגלית ובעברית, כתבות על מחקרים שעשו באוניברסיטאות בארץ ובעולם, בעיקר בנושא ליגליזציה והשוואה של תוצרי צמח הקנאביס לסמים קשים, אלכוהול או סיגריות. בעיקר מחקרים שמוכיחים שה"סם" לא מזיק כמו שחושבים היום ומחקרים שמעודדים ליגליזציה של סמים קלים. כל חומר לימודי שמעודד או יכול לעודד בעקיפין ליגליזציה לסמים קלים יתקבל. מחפש בעיקר כתבות על מחקרים (אפשר גם באנגלית), אבל אשמח גם להשוואות וכאלו. תודה מראש, גל

11. Started by arik100,

שלום יש לי את המקלדת הנ"ל - LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE הבעיה היא- מלאה בלכלוכים , האם יש אפשרות לנקות אותה בצורה יסודית?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. Started by oriki9999,

חבר'ה! מה נשמע?! אוקיי רציתי ליידע אותכם על אתר חדש שנפתח ברשת - שמו - Lockerz! אז מה האתר הזה עושה? מבחינתנו? - מחלק לנו מתנות חינם, ממשחק מחשב, אוזניות ושאר זבלים - ועד פלייסטיישן, אקס בוקס ו MacBook Air חדש! כל מה שעושים זה נרשמים, עונים על סקר, צוברים נקודות, ומקבלים מתנה בחינם! Ynet עשו כתבה על האתר (מה שמוכיח שהוא רציני ב100%) - http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3785788,00.html בקיצור, כדי להירשם צריך הזמנה - ואני פה לשרותכם! אם אתם מעוניינים תשלחו לי מייל להודעה פרטית ואני אזמין אתכם בהקדם!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  13. מה יותר טוב טורנדו או תדירן ? ההפרש מחירים הוא 1000(טדירן יותר יקר) שקל כך שזה חשוב ב 3.5 כוח סוס איזה יותר טוב מבחינת שירות כוח בלאי ואיך הדגמים החדשים של טורנדו "טורנדו פלזמה" ? *הכותרת נערכה ע"י Benor.

• 18 תגובות
    • 10.6k צפיות
  14. Started by rap_tr,

אהלן, יש פה מישהו שיודע מה ההליכים(והעלויות) שצריך לבצע לפני טיסה לארה"ב? (הבנתי שיש להוציא ויזה,להגיע לשגרירות וכו..) אשמח אם מישהו יוכל להפנות למקור או לפרט בעצמו מה צריך לעשות וכמה זה יעלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

אהלן, השאלה היא כזאת, במידה ולא היה חוק שירות חובה אלא היה צבא מקצועי, האם היית מוכן ללכת לשירות צבאי מקצועי (ובעצם להיות חייל מקצועי) או שלא היית מתגייס

• 70 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

???

17. יש לי ארוע, אני רוצה לקנות ג'ינס לכבדו. עשיתי סיבוב בקניון ולא האמנתי... ג'ינסים נמכרים במחירים מופקעים, מדברים על מחירי הדירות הגבוהים וכו' מישהו הסתכל כמה עולה היום ג'ינס?? כל חנות דופקת מחירים 400 שקלומעלה... כמעט לא מצאתי חנות שמוכרת ג'ינס במחיר סביר (250) יש עדיין חיה כזאת ג'ינס יפה ולא יקר??

• 45 תגובות
    • 9.3k צפיות
  18. Started by דימה ש,

רציתי לשאול(וליידע).. שליחת תגובות בכרום עושה לכם בעיות? הוא רושם לי בחלק מהפעמים שכבר שלחתי את ההודעה הזאת, למרות שלא שלחתי כלום. בשאר הפעמים הוא שולח הודעות בסדר. אה והמערכת מזהה את כרום כIE7? רשום לי שאני עם אקספלורר... (שלחתי פעמיים הודעה עם IE.. אולי בגלל זה?) כרום עושה לכם בעיות בסיגנון עם האתר?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by alexbmw,

ומה הטעם של זה ? הלכתי אתמול בסופר וראיתי מין קופסא כחולה כזו של איזה רוטב חום שבחיים לא ראיתי ולא טעמתי ,העם זה טעים ,העם כדאי לקנות את זה ?

• 38 תגובות
    • 8.1k צפיות
  20. Started by redead,

קצת קשה לי עם GOOGLE CHINA..

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by Lion,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=668486&sid=127 למי שלא שמע...גוגל חילקו 100 אלף הזמנות לWave ביום חמישי האחרון ולכל משתמש חדש יש 8 הזמנות... אני מבין שזה דיי נדיר עכשיו אבל אני בטוח שלאט לאט זה יהיה יותר נפוץ... אז אם יש למישהו הזמנה, אשמח לקבל אחת... המייל שלי הוא qeqeqe3@gmail.com ואם עוד מישהו ירצה נוכל לעשות פה דיון של חלוקה...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by bay,

היי לאחרונה מצאתי אתר שדרכו ככול הנראה תקבלו נקודות בחינם מלוקרז יש לי כמה חברים שעימתו את המידע הזה ואומרים שהם מקבלים 50 נקודות חינם כול יום אך אני לא רוצה לסכן את השמתמש הנוכחי שלי שבזיעה רבה צבר 134 נקודות מישהו יכול לבדוק זאת והם ההאק באמת עובד??? http://www.emailmeform.com/fid.php?formid=451654

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  23. Started by Avishee,

שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  24. סבתא שלי עברה דירה, וקיבלה חשבון מים מעניין משהו מעריית באר שבע (או יותר נכון הגוף מטעם הערייה שאחראי על הנושא). הבעלים הקודמים שילם את החשבון עד לתאריך ה- 10/08/09, יום תחילת החשבון החדש. עריכה: שימו לב לקריאה קודמת של המונה, ולקריאה נוכחית, לתקופת החשבון, ולגבי צריכה משותפת - מדובר בבניין של כ-30 דירות. [attachment deleted by admin]

25. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו אפשר לרכיב חישוקים בגודל 16" למזדה 3 אקטיב או רק 15" ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים