עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אילו 4 תכונות מאפשות זיהוי גז? אני יודע על חומציות/בסיסיות, מסיסות במים וריאקציה אופיינית. מה הרביעי?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by rap_tr,

מישהו יודע איפה יש חנות\מחסן של נייק עודפים? תודה

• 8 תגובות
    • 7.7k צפיות
  3. איך חברות כמו מוזילה לדוגמא מרוויחה כסף, לפחות מספיק כדי לקיים את עצמן? ואיך ליוטיוב יש רווחים אם אין שם פרסומות? איך מייקרוסופט לדוגמא מרוויחה מIE?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה. תודה...

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  5. מצאו שותפים לקניות באזור קריות וצפון אני רוצה DOK 16GB בבאג קריון http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6459&perur=2&t=14&c=212

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי חברה, עלת לי המחשבה לרגע אולי בכסף שהצבא חייב לי במקום לעבוד בשביל משהו להשקיע במשהו? השאלה העולה מזה הסכום הסימלי הזה למה כבר יספיק בימינו? בשביל כל מה שעלה לי בראש צריך הרבה יותר מזה. לקחת הלוואה בגיל צעיר נראה לי זו טעות גדולה. מה אתם אומרים? חשבתם פעם במקום ללכת לעבוד כמו כולם להשקיע במשהו ולהיות הבוס לעצמכם?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by MightYaad,

אני בהתלבטות קשה... אני עומד להתגייס ויש לי אפשרות לעתודה בצבא... עכשיו הבעיה היא שאני מתנגד ללימודים ולתפיסה הרווחת שחייבים ללמוד ולקבל משכורת... לכן הייתי מעדיף אחרי הצבא לפתוח עסק פרטי ולהרוויח כסף בצורה הזאת ולא לרדוף אחרי משכורות ותנאי עבודה טובים... מה אתם אומרים... עדיף ללמוד לתואר שני ולקבל משכורת או לפתוח עסק? זה נשמע נורא כללי אבל בא לי לדעת את הבעד ונגד של שתי האפשרויות.

• 29 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by xTz,

הסיטואציה: נוסעים בבוקר 2 מכוניות עם חברים. רמזור אדום וקצת פקק. מגיעה אחת המכוניות מול השניה. אחד החברים מהמכונית מצד שמאל זורק כדור מנייר לחלון הפתוח של החבר'ה מצד ימין. כולנו מתחילים לצחוק כמו מפגרים כי הוא פיספס, פגע בדלת והכדור נפל על הכביש. רמזור ירוק. מאחורי המכונית שעליה זרקו את הכדור יושב כנראה זקן בתול וממורמר. הוא מגיע מול המכונית שזרקה מסתכל בפנים של הנהג ואומר "נראה לך שאתם זורקים ככה נייר על הכביש?!" כמובן שהוא קיבל פרצוף של לך תזדיין והמשכנו הלאה. בהמשך גם היה קצת רמזורים ופקקים. קלטנו שהמזדיין מצלם אותנו במצלמה ועוקב אחרינו חלק גדול מהדרך, בסוף הוא וויתר. השאלה הגדולה היא, האם אפשר להדפק מזה? לקבל קנס? דו"ח? משפט? אנערף מה. מה שכן לא נראה לי שהוא יכול להוכ…

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by TM101,

מצאתי 2 כתבות מרתקות בנושא טכנולוגיית החמקן ואני מפרסם אותם למתעניינים: http://www.techno.co.il/article.php?p=7&page=1 http://www.techno.co.il/article.php?p=3&page=1

10. שלום לכולם. כאשר עליתי לארץ גרתי בעיר א' ומן הסתם רשמו אותי בסניף ביטוח לאומי של אותה העיר. כיום אני גר בעיר אחרת וקיבלתי מכתב מביטוח לאומי שדורש את ההתייצבות שלי בסניף שלהם. זה משנה אם אני מגיע לסניף בעיר א' או לסניף בעיר שאני גר בה כיום? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

12. Started by The_overclocker,

בהמשך לתראד משנה שעברה(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377496.0), רכזו נא כאן את כל המבצעים שאתם מכירים. http://works.alahav.com/banners/5.html - באנר ששייך לבאג, אני לא מצליח להכנס לאתר של מבצע, הלינק נראה שבור...

• 218 תגובות
    • 21.2k צפיות
  13. אני צפוי להיות מוזמן לחקירת מצ"ח בקרוב. רבתי עם אחותי (גם היא בצבא) לפני כשבוע, הרבצתי לה, נהיו לה סימנים על הפנים והיא הלכה להתלונן עלי במשטרה לפני כמה ימים. במשטרה אמרו שיעבירו את החקירה למצ"ח וגם יפנו לשירותי הרווחה. חשוב לי לציין שאני ממש לא בנאדם אלים - לא פיזית ולא מילולית. ברור לי שהייתי טיפש. יש לי מערכת יחסים מאוד גרועה עם אחותי וזה הגיע הפעם למצב חריג. אין לי שום רקע פלילי, וגם בצבא אני מתנהג למופת ומאוד מרוצים ממני. אז מי שאולי יודע/מכיר.. - מה צפוי לקרות עכשיו? איך ותוך כמה זמן אני צפוי לקבל זימון לחקירת מצ"ח? האם כדאי לי להעזר בעו"ד פרטי או לקחת עו"ד מהצבא? מה הסיכויים לצאת בלי כתב אישום או בלי הרשאה? מה ההשלכות של כתב אישום או הרשאה? אני אודה מאוד לכל …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Spiderpaz,

יש לי בעיה עם הקטע של הSMS אני כותב את הפלאפון שלי .........+972 וה SMS לא נשלח אלי!

15. אהלן חברה! בשבוע שבועיים האחרונים, אנחנו מגלים שריטות מוזרות על המכוניות. אין לנו מושג מה זה, וזה גם שבר את הפלסטיקים של המראות.(מסביב לכל המראה, החלק הגדול שמכסה את המנגנון) זה בוודאות לא וונדליזם, כי זה רק אם הקשתות של הגלגלים בולטות החוצה, ואם זה רכב כהה(נכון לעכשיו) אני מעלה תמונות, אשמח לשמוע את דעתכם. פה אתם רואים שהקצה שבור, וממש מעל הגלגל(לא רואים את זה) יש גם שריטות: תודה, אריאל

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. ברצוני להזמין מחשב על פי מפרט - החנות היא SKYPC. האם אני יכול ללא היסוס לבצע זאת באמצעות האינטרנט עם שליח הביתה או שאתם לא ממליצים? האם יש חשש כלשהו (לא מבחינה כספית) אלא מבחינת כשירות הרכיבים ? האם יש נקודות מיוחדות שעלי לשים לב אליהן ? האם מישהו בכלל עשה זאת? תודה מראש להמלצתכם.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. יש לכם מושג אם יש לשם מוניות שירות?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. פייסבוק ויוטיוב שייכים לגוגל? אם לא אז למי...

19. תוכנית של נשיונל גיאוגרפיק שבה חוקרים את השפעות הטבע על גוף האדם או משהו כזה ,ויש שם איזה אחד שהוא יוצא שייטת 13 ואחד שהוא מה nevy seals והם עוברים סידרה של מבחנים כאלו ואחרים בכדיי לבדוק איך הם מסתדרים כל אחד בסביבת העבודה שלו . עם מישהו יודע את שם התוכנית זה יעזור . תודה .

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by October,

מקווה שזה המקום מכוון אני לא מוצא מקום אחר וחבל שאין.. כמה אתם חושבים שמחשב כזה שווה (אני רוצה למכור את הישן) pentium 2.8 Ghz 1gb memory 667 asrock motherboard לא זוכר תדגם 512Gb WD 16mb צורב asus x 22 מארז דטנדרטי פשוט של 200 שקל שנקנה אז כרטיס מסך אין יש על הלוח אם onboard זהו.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מענין כמה יצביעו 15 ...כמה מודוריטורים יש ? ;D

22. Started by r1plet,

איזה לאום בעצם מיישב את האחוז הגדול ביותר של הפורום? אני מנחש שנשמע פה הכי הרבה על רוסים וצברים/אשכנזים? סתם הערכה שלי. אני מקווה שהדיון לא יגרר לגזענות ומריבות, ושהנושא לא "רגיש" במיוחד לאף אחד מחברי הפורום. : אני למשל - אוקראיני מלא

23. Started by Rammler1983,

במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by redi,

שלום יש לי בעיה אני משחק בדפדפן רשת . מישחקים בחלק מהאתרים אני מצליח לבצע רישום ובחלק אחר של האתרים הרישום מורה שיש לי בעיה אים דואר אלקטרוני לו עדכני הדואר האלקטרוני שלי של גימאייל ענה תעזרו לי תודה רדי

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by Morphine,

שחמט הוא משחק מורכב מאוד, שדורש חשיבה אנליטית גבוהה, תכנון אסטרטגי מעמיק והרבה חוסר חיים. שמתי לב לכך שמדי פעם מתפרסמים בעיתון כתבות על כשרונות צעירים שמצליחים בשחמט, בערך בני 14-16 וכולם כבר בגיל הזה לומדים תואר במתמטיקה/פיזיקה/הנדסה. מה יש בשחמט שהופך את מי שמצטיין בו לגאון במתמטיקה?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים