עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by david32,

מישהו פה שם לב שפתאום כמה מהחברים שלו לא נחשבים לחברים יותר? כי פתאום עכשיו אני נכנס ואני קולט שאיזה 6 חברים (לא קשורים אחד לשני) יותר לא נחשבים לחברים שלי. הסיכויים שהם מחקו אותי אפסיים. עריכה: חזר לרגיל , נורא מוזר. מישהו חווה את זה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. הנה משהו שכתוב באתר שלהם מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! ! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש. אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה. biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כרגע אני משתמש זמנית אצל השירות של בזק אך לצערי בשירות הענן הזה אפשר להעלות פעם אחת כל פעם - מה שהופך את השירות למתיש. מחפש שירות ענן שאפשר להעלות תיקייה שלמה או אף לסנכרן כונן שלם. מן הסתם מעדיף שירות חינם, אך אם אין בנמצא אשמח לשמוע שירותים בתשלום שלא יעשו חור בכיס יותר מידיי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מבין שזה ה-מ-ו-ן עבודה, אבל גם השוואת צורבי ה DVD הענקית שפירסמתם פה היתה טונות של עבודה, אבל זה מוסיף המון (וההשוואה בהחלט היתה נדירה). בבקשה תשקלו דרך להחזיר את זה לתוכן. תודה HF נ.ב - זה חסר לעוד מישהו או רק לי?

5. Started by xxdragonxx,

חברה אני חייב עזרה, שמו אות רחוק מהבית רחוק מאוד מהבית.. 4 שעות נסיעה! ואני חייב לעשות יומיות כי אם לא אני משתגע מזה לישון שם..מה עוד שזה בסיס פתוח ואין הרבה שיושנים שם. הלכתי לקבנית במטרה לקבל תור לפסיכיאטר ולהוציא פרופיל 45 נפשי קל"ב ולעוף משם אבל זאת קבנית שלא משנה מה שיגידו לה היא תמצא פתרון בעצמה.. היא אמרה לי ללכת אליה לפגיעות במטרה לפתור את הבעיה וזה והיא לא מסכימה לתת לי תור לפסיכיאטר! מה לעשות חברה זה דחוףף אני משתגע שםם

• 35 תגובות
    • 14k צפיות
  6. Started by T-Flash,

מזל טוב!! היום יום ההולדת ה 20 של הווירוס הראישון בעולם! כתבה בוואלה : http://computers.walla.co.il/?w=/4/846632 :itschy: למה למה למה?? ?? ?? ?? שימותו!!! תקפו אותי פעם! וזה מזה מגעיל :'( (תגיבו, ספרו "חוויות" וכו'...)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ScreameR,

אני מתכוון לאקדח.. סתם מעניין אותי לדעת...

8. Started by סלרי,

למישהו יש המלצות על חניות מחשבים במילנו או רומא?

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Ramsses_II,

לפני כחודש הקדשתי כמה וכמה דקות למחשבה - איך מבטלים את הפיראטיות? למשל, מה רע בדיסקים של UMD, מבית ה-PSP של סוני? לאף אדם בבית אין צורב UMD. וכמשווקים קורא כזה צריך לשווק אותו כך שיהיה מובנה שהוא רק קורא. שיהיה בלתי אפשרי פיזית להעביר את תוכן הכונן לפורמט אחר. משהו שיחשבו עליו כמה חודשים, אבל אני בטוח שיימצאו פתרון. ככה, כמו שמי שלא גיימר (או לא צריך הרבה זכרון בשביל תוכנות ייעודיות) לא קונה מ"ה 64 ביט, כך מי שלא גיימר לא ייקנה את הכונן הזה. הבעיה היא שאני לא יודע כמה זה אפשרי, וזה יצריך מהפך כלל-עולמי-חומרתי-תוכנתי בשביל שזה יעבוד. אתמול עלה לי רעיון, אבל הוא נשמע ממש מגעיל, אבל אני הייתי מוכן להוציא אותו לפועל, כי בסופו של דבר, מי שקונה חוקי גם נפגע מהפיראטיות וגם, בסופ…

• 123 תגובות
    • 10.9k צפיות
  11. Started by avivlyaviv,

שאלה ספר מכניקה של יורם אשל הצבהוב שאלה44 עמ271. בין שתי מסות האחת של 1KG ושניה 2KG. מכווץ ב0.05M קפיץ שקבוע הקפיץ שלו 200N/M מה תיהיה מהירות הגופים לאחר שתשוחרר המערכת? (תחשבו : גוף קשור לקפיץ ומיצדו השני של הקפיץ, עוד גוף) u1 - מהירות גוף 1kg הגעתי לu1=-2*u2 הגעתי לעוד כל מני דברים אבל אני לא בטוח בהם. למישהו יש מוסג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/500th_video_review/video_review_03.html תהנו

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  13. בלבדוק אני מתכוון את הדגם ואת השם של החברה. (לא מצאתי את זה באוורסט) תודה. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא היה לי מושג איפה לשלוח את זה)

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. Started by bennnn,

שלום איך אני כותב מפרט מחשב שכולם יוכלו לראות כמו שכולם עושים פה?תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  15. ששמעתי היום מחבר: "בנות מתכנתות הן כמו חזירי ים. זה לא חזיר, וזה לא ים."

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Kurt,

האיבר הכללי של סדרה: an = n2 - 8n -20 וצריך למצוא את האיבר החיובי הקטן ביותר בסדרה עכשיו רשמתי n2 - 8n - 20 > 0 , פתרתי את האי שיווין (השוויתי לאפס ופתרתי משוואה ריבועית) ויצא שבמקום ה10 הערך מתאפס, ז"א a10 = 0 עכשיו הפיתרון של האי שיוויון יצא שהסדרה גדולה מאפס בכל איקס למרות שזה לא נכון מישהו יכול להצביע על הטעות?

17. חבר מגיע לארץ בקרוב ורציתי לקנות נייד ולשלוח לו שיביא איתו, אין כרגע אפשרות לכרטיס אשראי אמריקאי אז לצערי זה מוריד את newegg מהפרק. מישהו מכיר אתר אמין וזול אחר?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by FatherBoard,

אני צריך להוריד משהו דחוף מהאתר של CyberLink אבל הוא לא פועל. מישהו יודע אם הכתובת השתנתה או מה קרה?

19. עוד יום, עוד שוד קריפטו: מטבעות בשווי 5 עד 8 מיליון דולר נגנבו מארנקים שתומכים בסולאנה, אחת מרשתות הבלוקצ'יין הפופולריות בעולם. מוקדם יותר השבוע נגנבו 200 מיליון דולר מ-Nomad, גשר קריפטו שמשמש להמרת מטבעותלכתבה

20. Started by Fighter,

יש אנשים מסויימים שרצים על קיר מאוזן איזה 3 צעדים ואחר כך יורדים ממנו או יותר משוגעים שרצים אנכית על קיר רחב השאלה שלי איך הם עושים את זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שמעתי שזאת סדרה טובה, מישהו יכול להגיד לי איפה משדרים וכו'....?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים