עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J0n1,

לפני כמה זמן השארתי פרטים בחנות אוכל מהיר בקניון, היום בצהריים התקשרו אלי וביקשו שאני אבוא מחר להתלמדות. אחה"צ כשהייתי מחוץ לבית ובסביבה התקשרו אלי וביקשו שאבוא היום להתלמדות על מנת שאוכל כבר לעבוד מחר כרגיל. אז הגעתי, עבדתי וגם סגרתי את המקום בעזרת שני עובדים נוספים. בסגירה שטפנו את הרצפה, ובגלל בעיה בניקוז המים עלו למעלה והחלקתי, כתוצאה יש לי כאבים בגב התחתון וקשה לי להתכופף, ובנוסף בגלל האקונומיקה נגרם נזק למה שלבשתי (400 ש"ח+-) הבגדים פחות מטריד אותי, על הכאבים אני רוצה להתלונן. השאלה אם יש פה עילה ואם זאת לא תהיה בעיה שאני מתלמד (לא מלאתי טופס 101 ואפילו עוד לא יצא לי להפגש פנים מול פנים עם המעסיק)

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה! אני מחפש לקנות מקטרת אינדיאנית כמו זאת שבתמונה אני מדבר על השלישית הארוכה למטה, משהו יודע איפה אפשר להשיג באזור השרון ותל אביב? אולי באיזה חנות טבק אבל שאתם יודעים שבטוח מחזיקים כאלה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by benor,

הוא מצא לו, מקום מאוד "נוח".

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. למישהו יש מושג אם תאריכי הגיוס בצה"ל חוזרים על עצמם עבור יחידות/מסלולים בצה"ל? (כלומר, אם אני ממויין לגאמא למשל, האם ניתן לחזות את תאריך הגיוס שלי בדיוק של פלוס/מינוס שבועיים? או שהצבא קובע תאריך שונה בלי קשר לתאריכים של הגיוסים הקודמים בכל פעם?) אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי לעשות לפחות מועדי א' של סמסטר א' בשנת הלימודים הבאה, כי כנראה שאני אצטרך את זה בשביל לסגור את התואר שלי... תודה איל

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ? אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by redti,

אם חייל מודיע ביחידה שהוא נמצא שיש לו הפניה לאותו היום ואין לו באמת (באותה יחידה לא מבקשים מסמכים) ואחרי כמה זמן עולים על זה.. ההאשמה תהיה נפקדות ? זיוף ? שקר ?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  7. לוקח לי יותר משעה להירדם בלילה, ועכשיו כשסמסטר חדש מתחיל זה פשוט לא בסדר, איך אני אמור ללמוד עם 6 שעות שינה בלילה? מה אני יכול לעשות שיעזור לי להירדם מהר יותר? יש למישהו רעיונות? (אני בטוח שאני לא היחיד עם בעיות שינה פה...) (חוץ מכדורי שינה, הרבה ספורט או לישון בשעה קבועה כל לילה)

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?

9. Started by nadavshalom12,

שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by benor,

קצרתי במקצת את הקטע, לקראת הסוף. אני יודע שהכי טוב לקבל ביקורות מהמורה שלי, אבל בפורומים לפעמים נתקלים ב"פניני מידע". אשמח לביקורות. האזנה נעימה. http://www.youtube.com/watch?v=2h2EmX0gMHQ&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?

12. Started by Internal,

אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר

13. Started by dolev16,

שלום, אני מחפש שעון יד איכותי(עוד לא החלטתי אם מתכת או עור)חובה שיהיה שוויצרי, מתנה ליום ההולדת של אבי שחוגג 47, בסכום של עד כ-1000 ש"ח (אני יודע שזה לא הרבה) ואני לא מבין בזה כלום... איזה חברות היום נחשבות איכותיות? כי הבנתי למשל שכל השעונים של חברות האופנה נחשבים לזבל... אשמח לקבל המלצות גם על חנויות טובות ואמינות באיזור פתח תקווה והסביבה. תודה.

14. הרבה אנשים שיודעים לבנות מפרטים ולהרכיב מחשבים, למי שהמחיר חשוב יותר משירות, בוחרים לקנות בחנויות הנ"ל. בנוסף להצבעה אבקש ממכם לציין את סניף החנות שבחרתם, איתה יש לכם ניסיון קנייה. ואם אתם מכירים עוד חנויות זולות, אשמח לשמוע הצעתכם.

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

היי, היות ואני מתלבט אם לקנות מנוי חודשי ולא רוצה להיות מאוכזב, אני שואל אתכם-מי מכם מנוי? איך העיתון? פשוט אני לא רוצה לעשות מנוי ויצא שזה סתם יושב בצד.. אני רוצה שיגידו לי שהוא מעניין.. ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by Joli,

משהוא מכיר אתר שאפשר לקיים בו שיחות וידאו עם חברים שלך (עדיף בעברית). כאילו להפגש שם עם חבר שלך ולדבר איתו דרך מצלמת אינטרנט... נ.ב לא מעוניין בתוכנות... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום חברים אחרי שסיימתי את מסלול התיכון-צבא ואני עוד שניה מגיע לשלב האוניברסיטה התחלתי לתהות מה כדאי לי ללמוד והגעתי למסקנה שיש שני מסלולים שאני צריך: 1. ידע תאורטי בניהול עסק- הכוונה היא היכן ניתן לרכוש את הידע וההבנה הטובה ביותר באיך לנהל עסקים ולא בהכרח לתואר הנחשב ביותר כי אין לי מה לעשות עם התואר, אני רק צריך לדעת איך להיות מנהל טוב. 2. ידע מקצועי בתחום העיסוק שאליו אני מכוון. בקיצור השאלה שלי בפשטות גמורה היא : תואר במנהל עסקים זה נחמד אבל זה לא מה שאני צריך - אני צריך לדעת איך להיות מנהל מצויין. איפה לומדים את זה?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  19. היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  20. http://www.telecode.co.il/ShowNews.asp?Cat=7&Id=205 :'(

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by Googleness,

אהלן, נראה לי שזה הפורום המתאים אז נזרום כאן... מאז ומתמיד היה דיבור על זה שגוגל חודרת לפרטיות בצורה מוגזמת אולם לאחרונה ההתפחויות האחרונות עם גוגל BUZZ (מי שלא מכיר זאת רשת חברתית שכל משתמשי ג'ימייל מצורפים אליה אוטומטית, הצד השלילי שכל מי שאי פעם התכתבנו איתו או שמופיע בספר הכתובות מתווסף כחבר בגוגל BUZZ מה שגרר כבר 2 תביעות יצוגיות). לא יודע מה איתכם אבל הברדק של גוגל כבר לא כל כך מתאים לי אז אני שוקל לסגור את הג'ימייל שלי ולעבור לשירות דואר אחר אז רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לשירותים אחרים למשל שמתי עין על Windows Live המחודש של מיקרוסופט. ממה שהבנתי יש ערכת התקנה שמסתנכרנת יפה עם הויסטה ואז אפשר לתפעל תיבת דואר, שירות בלוגים, גלרית תמונות וכולי וכולי... אז הצעות המלצו…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by e.s,

אני טס לסין בעוד כשבועיים, ואני מתכוון לקנות שם כמה דברים. אבל הבנתי שיש הרבה זיופים שם וברמה גבוהה, ואני לא רוצה לקנות זיוף. יש איזושהי דרך להבדיל?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. Started by DrecK,

שלום אני צריך להגיע מחר לבסיס בנחל עוז. מישהו יודע איזה קווים מגיעים לשם מאזור אשקלון?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום. קניתי זיכרונות מסוג KINGSTON KVR800D2N6/2G בתאריך 13/07/2009 מהחנות BHA .(מס' הזמנה 119) המחיר הייה בזמנו הכי זול בזאפ.הזמנה דרך האינטרנט הלכה חלק.והמשלוח הייה בזמן. בתאריך 15/01/2010 התקלקלו לי הזכרונות.כמובן שהזיכרונות עדיין באחריות. ניסיתי ליצור קשר עם החנות באמצעות הטלפון המופיע באתר(במשך כמה ימים והרבה פעמים ביום) אך הם לא ענו אפילו פעם אחת. שלחתי אימייל אליהם ולא קיבלתי מענה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל להחליף את הזכרונות/לממש אחריות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.