כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
לוקח לי יותר משעה להירדם בלילה, ועכשיו כשסמסטר חדש מתחיל זה פשוט לא בסדר, איך אני אמור ללמוד עם 6 שעות שינה בלילה? מה אני יכול לעשות שיעזור לי להירדם מהר יותר? יש למישהו רעיונות? (אני בטוח שאני לא היחיד עם בעיות שינה פה...) (חוץ מכדורי שינה, הרבה ספורט או לישון בשעה קבועה כל לילה)
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצרתי במקצת את הקטע, לקראת הסוף. אני יודע שהכי טוב לקבל ביקורות מהמורה שלי, אבל בפורומים לפעמים נתקלים ב"פניני מידע". אשמח לביקורות. האזנה נעימה. http://www.youtube.com/watch?v=2h2EmX0gMHQ&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שעון יד איכותי(עוד לא החלטתי אם מתכת או עור)חובה שיהיה שוויצרי, מתנה ליום ההולדת של אבי שחוגג 47, בסכום של עד כ-1000 ש"ח (אני יודע שזה לא הרבה) ואני לא מבין בזה כלום... איזה חברות היום נחשבות איכותיות? כי הבנתי למשל שכל השעונים של חברות האופנה נחשבים לזבל... אשמח לקבל המלצות גם על חנויות טובות ואמינות באיזור פתח תקווה והסביבה. תודה.
-
- 26 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
הרבה אנשים שיודעים לבנות מפרטים ולהרכיב מחשבים, למי שהמחיר חשוב יותר משירות, בוחרים לקנות בחנויות הנ"ל. בנוסף להצבעה אבקש ממכם לציין את סניף החנות שבחרתם, איתה יש לכם ניסיון קנייה. ואם אתם מכירים עוד חנויות זולות, אשמח לשמוע הצעתכם.
-
- 13 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי, היות ואני מתלבט אם לקנות מנוי חודשי ולא רוצה להיות מאוכזב, אני שואל אתכם-מי מכם מנוי? איך העיתון? פשוט אני לא רוצה לעשות מנוי ויצא שזה סתם יושב בצד.. אני רוצה שיגידו לי שהוא מעניין.. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
משהוא מכיר אתר שאפשר לקיים בו שיחות וידאו עם חברים שלך (עדיף בעברית). כאילו להפגש שם עם חבר שלך ולדבר איתו דרך מצלמת אינטרנט... נ.ב לא מעוניין בתוכנות... תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי שסיימתי את מסלול התיכון-צבא ואני עוד שניה מגיע לשלב האוניברסיטה התחלתי לתהות מה כדאי לי ללמוד והגעתי למסקנה שיש שני מסלולים שאני צריך: 1. ידע תאורטי בניהול עסק- הכוונה היא היכן ניתן לרכוש את הידע וההבנה הטובה ביותר באיך לנהל עסקים ולא בהכרח לתואר הנחשב ביותר כי אין לי מה לעשות עם התואר, אני רק צריך לדעת איך להיות מנהל טוב. 2. ידע מקצועי בתחום העיסוק שאליו אני מכוון. בקיצור השאלה שלי בפשטות גמורה היא : תואר במנהל עסקים זה נחמד אבל זה לא מה שאני צריך - אני צריך לדעת איך להיות מנהל מצויין. איפה לומדים את זה?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי זונרים. אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים. אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם. השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים. רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בני…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.telecode.co.il/ShowNews.asp?Cat=7&Id=205 :'(
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, נראה לי שזה הפורום המתאים אז נזרום כאן... מאז ומתמיד היה דיבור על זה שגוגל חודרת לפרטיות בצורה מוגזמת אולם לאחרונה ההתפחויות האחרונות עם גוגל BUZZ (מי שלא מכיר זאת רשת חברתית שכל משתמשי ג'ימייל מצורפים אליה אוטומטית, הצד השלילי שכל מי שאי פעם התכתבנו איתו או שמופיע בספר הכתובות מתווסף כחבר בגוגל BUZZ מה שגרר כבר 2 תביעות יצוגיות). לא יודע מה איתכם אבל הברדק של גוגל כבר לא כל כך מתאים לי אז אני שוקל לסגור את הג'ימייל שלי ולעבור לשירות דואר אחר אז רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לשירותים אחרים למשל שמתי עין על Windows Live המחודש של מיקרוסופט. ממה שהבנתי יש ערכת התקנה שמסתנכרנת יפה עם הויסטה ואז אפשר לתפעל תיבת דואר, שירות בלוגים, גלרית תמונות וכולי וכולי... אז הצעות המלצו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני טס לסין בעוד כשבועיים, ואני מתכוון לקנות שם כמה דברים. אבל הבנתי שיש הרבה זיופים שם וברמה גבוהה, ואני לא רוצה לקנות זיוף. יש איזושהי דרך להבדיל?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיע מחר לבסיס בנחל עוז. מישהו יודע איזה קווים מגיעים לשם מאזור אשקלון?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי זיכרונות מסוג KINGSTON KVR800D2N6/2G בתאריך 13/07/2009 מהחנות BHA .(מס' הזמנה 119) המחיר הייה בזמנו הכי זול בזאפ.הזמנה דרך האינטרנט הלכה חלק.והמשלוח הייה בזמן. בתאריך 15/01/2010 התקלקלו לי הזכרונות.כמובן שהזיכרונות עדיין באחריות. ניסיתי ליצור קשר עם החנות באמצעות הטלפון המופיע באתר(במשך כמה ימים והרבה פעמים ביום) אך הם לא ענו אפילו פעם אחת. שלחתי אימייל אליהם ולא קיבלתי מענה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות בשביל להחליף את הזכרונות/לממש אחריות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי הרגשה ותקווה שרבים מגולשי האתר בצורה זו או אחרת קשורים ובעלי ידע כלשהו בנושא SEO. אגב... רעיון לבעלי האתר לפתוח את נושא הSEO כקטגוריה עצמאית בתוך הפורום הכללי. זה יכול לעלות בצורה משמעותית את כמות הכניסות לאתר שלכם... עכשיו השאלה: האם יש השפע למיקום הפיזי של השרת (ישראל/חו"ל) על תוצאות החיפוש? הדומיין שלי הוא CO.IL, והיו שמועות / תגובות בפורומים שונים, שאם המיקום של השרת שלי יהיה בחו"ל, למרות שהדומיין שלי הוא CO.IL, כל אותם הגולשים שיקלידו את מילות המפתח "שלי" ב Google.co.il, יקבלו עדיפות להצגת אתרים דומים שהמיקום שלהם הוא בישראל. האם זה נכון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי לי להנאתי את המאמר בוויקפדיה על דויד בואי - ובו היה כתוב משהו על Bowie Bonds. נכנסתי למאמר על אותם בונדס ובאמת שלא הבנתי כלום... מה זה לעזאזל? מישהו יכול להסביר? רוב המושגים שם הם כלכליים ולא מוזיקליים - אני ממש לא מבין מה זה. חוץ מהשם. המאמר המדובר: http://en.wikipedia.org/wiki/Bowie_Bonds
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
בארץ יש אוניברסיטה פתוחה בעברית שיש בה אופצייה של אפיק מעבר לאוניברסיטת תל אביב למשל יש כזה דבר בחו"ל, באנגלית, שמאפשר להתקבל לאוניברסטאות בחו"ל? או לחלופין, לאוניברסטאות יוקרתיות יש אופצייה של מכינה במקום בגרות והמבחן המקביל לפסיכומטרי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי סכום של כ 1600 שח.אני חייל,חוזרים בסופשים רק,ולא יודע אם להשקיע את הסכום הזה על משהו,למשל dvd נייד,שישמש אותי לצבא,או אולי לקנות רק באיזה 300 שח משחק למחשב שיהיה לי ולאחי בבית,או משהו אחר מה בד"כ חיילים קונים?אולי כדאי לחסוך ולשים בבנק שיהיה לעתיד? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני צריך סרטונים או כל וידאו שיש המדבר על סכנות שבאינטרנט, למשל הסרטון המדבר על פריצות לחשבון בנק, או כאשר יושבים בבית קפה ומתשמשים במחשב נייד אז איך גונבים את הסיסמאות תוך כדי, מהם הסכנות איך להתמודד עם זה בצורה נכונה אני זוכר שהייתה תוכנית בערוץ 2 על הנושא הזה רק שאני לא זוכר את שמה שדיברה על גניבת זהויות, פריצות לחשבונות בנק באינטרנט וכל הקשור לסכנות שבאינרטנט, אשמח אם תשימו לי כאן לינקים לכל וידאו אפשרי, רצוי שהוידיאים יהיו כמה שיותר טובים וממצים את הנושא של הסכנות שבאינטרנט שהסירונים יהיו בעברית או עם תרגום בעברית תודה דרך אגב לתוכנית קוראים מי פורץ למחשב שלי בהנחיית דני קושמרו, מישהו יכול תת ליל ינק להורדת התוכנית, אני לא מוצא קישור אליה ברשת
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום . אני כרגע לומד יג טכנאים . עוד מעט מסתיימת השנה . השנה הזאת לא כל כך למדתי ולא נראה לי שאני יעבור את כל המבחנים של הטכנאים . עוד בתחילת השנה חשבתי לעזוב את זה ולהתגייס . המימון של הלימודים הוא של הצבא (כ80 % הם משלמים ) וזה יוצא משהו כמו 5אלף לשנת לימודים. עכשיו אני חושב לא להמשיך יד ופשוט להתגייס ואז להמשיך ללמוד אחרי הצבא . אמרו לי שלימודים של טכנאים והנדסאים במגמת רכב (או מכונות) עולה 20 אלף שקל , זה נכון ? וכשמסיימים את השירות הצבאי אמרו לי שאפשר לקבל כסף מהצבא בשביל לימודים זה נכון ? אני בכלל לא רציתי להמשיך ללמוד . המשכתי בגלל לחץ שהיה עליי מהמשפחה . מה ההבדל אם אני ימשיך ללמוד עכשיו או אחרי הצבא ? אחרי הצבא זה יהיה יותר נוח בגלל שזה לימודי ערב . תודה לע…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא מבין בזה גרוש,אבל העזרה שלכם דחופה חברה. איך אני יכול לראות ערוץ 1 דרך הפלאפון בצפייה ישירה?לא אכפת לי לשלם כסף. יש לי ORANGE.אם אפשר לכוון טוב כי בפורטל הזהה הסתבכתי.אולי יש תוכנה או משהו.. תודה ענקית מראש.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-