עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חג שמח אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה. (תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים) למה? כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית) גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר) אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה: שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך ה…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by h_yoav,

מישהו יודע מאיפה אפשר להגשיג את השיר מהפרסמות של ויסוצקי שך הicetea עם הסינים?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by תינוק22,

שלום , לפני כמה דקות יצאתי לנסיעה קצרה ושנסעתי אחורנית ראיתי גור חתולים שהאף שלו דימם מאוד ואמא שלו היתה לידו , עכשיו ישר עלתה לי המחשבה אם פגעתי בו אבל לא נראה לי סביר שאם הרכב היה פוגע בו אז הוא היה פוגע לו דווקא באף ,זה לא סביר . בכל מקרה הוא השתולל כמו משוגע ולרגע שכב כמו מת ,והמראה הזה זיעזע אותי במיוחד בתור אחד שאוהב חתולים והציל חתולה מהרחוב . בכל מקרה שחזרתי אחרי כמה דקות מהנסיעה ראיתי שהחתול הקטן כבר לא שם ואמא שלו מסתובבת במקום , אני מקווה שהוא בסדר . :'(

4. אנשים יקרים, אם מישהו הזמין אי פעם מוצר מ-NewEgg או מ-ZipZoomFly והשתמש בשירות של מסטופ כדי להביא את המוצר לארץ אשמח אם יוכל לענות לי על השאלה הבאה: איך למען השם אמורים למלא את הפרטים כדי להזמין מהאתרים האלה? הם שניהם מבקשים כתובת לקוח שתהיה תואמת את כתובת החיוב של כרטיס האשראי. לא ניתן לעקוף את זה כי לפי מספר כרטיס האשראי ניתן לדעת לאן נשלח החשבון בעולם - ומכיוון שאני שולח למסטופ את המוצרים ולא אליי לישראל, הכתובת לא תואמת את כתובת החיוב בבנק של כרטיס האשראי שלי ולכן לא ייעבדו את הזמנתי. איך יוצאים מהפלונטר הזה למישהו יש מושג בבקשה + תחנונים. תודה לעונים. אם מישהו יכול להמליץ על אתר טוב בארה"ב (למחשבים כמובן) שלא עושה כזה כאב ראש - תבוא עליו הברכה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני אישית בכיתי מהדבר הזה קרוב ל10 דקות. :'( :'( לדעתי צריך לעשות לאנשים האלא בידיוק מה שהם עושים לכלבים ולבעלי החיים החסרי אונים האלא..אם הייתי הצלם הייתי דופק להם את המצלמה בראש לבקשת המנהלים הלינק הוסר..בכל זאת מי שרוצה לראות,מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי..או שזה גם אסור? מצער אותי לשמוע על אנשים כאלה..

• 91 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. אשמח לקבל המלצות מאלו שכבר לומדים פשוט כל האתרים ללימודי תיאוריה נראים לא ממש מקצועיים גם אלו שבתלשום תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by 00000,

בכותרת.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן קבלו את הסודוקו המצורף... הוא אמיתי ופתיר לכל החכמולוגים... בואו נראה מי יכול לפתור את הדבר הזה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לא עדיף לשפר את השכונות הקיימות? בעיקר מבחינת תשתיות שלא חשבו עליהם בעבר, למשל שבילי אופניים. למה לא "מתקנים" את השכונות הוותיקות ורק אח"כ מתחילים לבנות בשטחים ריקים? אפשר יהיה לבנות בניינים דומים ולהתאים את כל הסביבה לתנאים מודרניים שכוללים ביוב, הוספת דירות, כבישים ומדרכות רחבות, תיקונים תחבורתיים, נגישות למבני ציבור.... אני בטוח שיש לזה תשובה הגיונית שמשום מה לא חשבתי עליה :-\

10. Started by TaMiRn2,

למישהו יש אקורדים/טאבים לשיר "דג" של רמי פורטיס? חיפשתי בגוגל... לא מוצא משהו... אני יודע שזה לא בדיוק הפורום לשאול אבל זה בפורום כללי אחרי הכל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sababchik,

לפני חודש קניתי מפוקספיסי את כל ערכת המחשב וחשבתי שהמעבד יהיה לי טוב לOC בפועל המעבד גרוע מאוד לOC (צורך מתח מאוד גבוה ביחס לעליית ביצועים) השאלה שלי האם אני יכול לבקש מהחנות להחליף לי את המעבד?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. ראיתי שאין שום תרד על ההופעה, ויש לי כרטיסים!!! אז רציתי לראות מה אתם חושבים על הלהקה וכמה אנשים הולכים...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by IDAN_L,

אני מקווה להשקיע ! פורום פצצה!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  14. שלומות חברי הזון, אחרי שצלחתי בהצלחה את שאלון 005(הגשה 100, בגרות סביבות ה95), נותר לי שאלון 006(אני עושה אותו מתישו באמצע יולי, בגלל השביתות כל הכיתה עושה אותו מאוחר כי היו דברים שלא הספקנו ללמוד). התחלתי להתכונן(כי אני ממש גרוע בחומר של 006) כבר עכשיו ועל ההתחלה אני פשוט לא מצליח לפתור תרגילים... פאקינג בבעיות תנועה! בעיות תנועה! זה אמור להיות הדבר הכי קל שיש! מתוך שלושה תרגילים שניסיתי עד עכשיו, הצלחתי רק אחד. בשניים האחרים נראה שפשוט... יש נעלם אחד יותר מדי הנה התרגיל הראשון שלא הצלחתי: "שני רוכבי אופניים יצאו בבת אחת זה לקראת זה ממקומות A ו-B. האחד מA לB והשני מB לA. הם נפגשו בדרך וכל אחד מהם המשיך, מבלי להתעכב, לנוע ליעדו. רוכב האופניים מA הגיע לB ארבע(4) …

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by dorviper,

נגיד אני מוריד דמו מאתר רשמי של המשחק (הורדה חוקית לגמרי) רק פשוט במקום לבחור באפשרות FTP אני מוריד בBITORRENT אז אחרי שההורדה מסתיימת ואני רוצה לעזור לשאר המורידים אני עושה UPLOAD כמובמן... השאלה שלי היא אם אפשר להוריד את המעיין הגבלה של ה UPLOAD שזה לא עובר את סביבות המהירות של 14 18 kB/s

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by Avi Levin,

אהלן חבר'ה אני מארגן מסיבה לקיץ, וחשבתי שחלק מה"כיבוד" יהיה בסטייל קייצי - אבטיחי וודקה. יש לצידי 300 ש"ח רק על אבטיחי הוודקה, הקטע שהאנשים במסיבה יהיו כ-20, מתוכם 15 שתיינים כבדים - עליי לגרום לאנשים להשתכר באופן בינוני + מהאבטיחים, כי כל שאר הכסף הולך לשתייה ואוכל רגילים, וכלים - כוסות צלחות וכו', ואולי בקבוק אחד או 2 של וודקה יקרה בצד בשביל כאלה שרוצים להרים כוסית. חשבתי של-15 (נניח ו-15 אנשים ישתו\יאכלו תקראו לזה איך שבא לכם) איש יספיקו 7.8 ליטר של וודקה, מתוכם 6.8 ליטרים בתוך האבטיחים- אני לא כל כך מודע למחיר של אבטיח אבל אני משער שזה לא יותר מ-15 ש"ח: 8 אבטיחים - 120 ש"ח 4 פרפקט 1.7L - (אל תרצחו אותי על זה! גם ככה לא מרגישים בטעם של הוודקה כשהיא בתוך האבטיח, למה לאז…

• 45 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. היא כתבה שרה והלחינה אותו (על גיטרה - שהיא גם מנגנת עליה). יש לי סמי-אולפן הקלטות בבית עם כרטיס קול ומיקרופון מקצועיים מוניטורים והכל. אקוסטיקה פחות. חשבתי לקחת אותה לאולפן הקלטות שתקליט אותו אולי בצורה יותר מקצועית מאצלי בבית (לכבוד יום ההולדת שלה), מישהו מכם התנסה פעם באיזו שהיא צורה עם אולפן הקלטות? את ממליצים על משהו? חיפשתי שיר במתנה בגוגל וזה נתן לי ראשון את זה: http://www.clip-nolad.co.il/default.aspx עכשיו הדוגמאות שם קצת מפחידות ואנשים שרים עם פלייבקים - אני לא בדיוק מחפש פלייבקים. פשוט הקלטה מקצועית. זרקו כל מה שאתם יודעים בקשר לזה מהניסיון שלכם או בכלל.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by dor123,

יש כאן בעייה שמשתמשי FXP מגיעים בהמוניהם לאתר ומספימים את הכתבות בטוקבקים חסרי משמעות. תראו למשל הכתבה הזאת: אני הגבתי בה, ולאחרי ים של אורחים מספימים בתגובות, ומונעים מהמשתמשים להגיב אחד לשני. אני חושב שיש למנוע את האפשרות לאורחים להגיב באתר כדי למנוע את ירידת הרמה שלו (כל זאת העובדה שהכתבה איננה קשורה נושא האתר).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by AmitDanan,

הבנתי שיצא פורום חדש "המלצה על תוכנות חדשות" שיוצאות רציתי לדעת איך אני מגיע לשם כי לא מצאתי בפורום שום דבר על זה??

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

שלומות, יש לי שאלה(מפתיע נכון? לא ציפיתם!) על הרשיון הזמני(והמכוער משהו) שלי, שהוצא ב6/4/08, כתוב "נדרש מלווה עד 6/7/2008". מחר כידוע לכם, התאריך הוא השישי לשביעי 2008. השאלה היא, האם כבר מחר(כלומר מהיום בחצות) אני יכול לנהוג ללא מלווה, או שהחובת מלווה חלה גם על ה6/7/2008 ואני אוכל לנהוג ללא מלווה החל מה7/7/2008 בלבד? תודה לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Iv0ry,

כן, קראתם נכון התפקיד שכל כך ייחלתי אליו סוף סוף התגשם אני באופן רשמי משק ממטרות וואווו !!! תגובות !!

• 53 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by redti,

אהלןן יש לי שאלה בקשר לכך שאומרים שנרגילה מזיקה יותר מסיגריה... הייתי רוצה לדעת בתור אחד שיושב שעות על נרגילה אם זה נכון ? ו

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  24. אני מחפש חנות מקצועית ולא יקרה להחלפת המסך של הפלאפון והחלפת כל הפאנל (האוסינג) של המכשיר לאחד חדש. איזה חנות מומלצת יש לכם להמליץ? באיזור הדרום יש את BESTMOBILE, ובמרכז בתחנה המרכזית החדשה אני זוכר את החנות מול ה"מודיעין".

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ConRoe X Fire,

הקטע הזה בתוכנית הוא בין הטובים ביותר, אני כל כך אוהב את השאלות שלו, ריכזתי כמה מהם, בואו נראה על כמה תצליחו לענות: If someone told you they were a pathalogical liar, would you believe them? If you tried to fail, and succeeded, which have you done? Do fish get thirsty? If you take all of the ships out of all of the oceans would the sea level go down? How old do you have to be to die old? Does a bald man wash his head with shampoo or soap? Does an octopus have 8 arms or 8 legs? Is it possible to cry underwater? If you only had one eye would you blink or wink? How do you know if sour cream has gone bad? If you were in a falling lift, could you save yourself by jumping at …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים