עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שוקו,

טוב לפני שאני פונה לעשות הרבה טלפונים הזמנות וחיפושים בגוגל (אין לי כוח, יש לי מחר מועד ב' ויום שני עוד אחד). התכנון הוא לנסוע לכנרת בפסח. כמה אפשרויות. *אוהלים- איזה חוף כדאי\איפה אפשר לקרוא על החופים למינהם. מומלץ משהו לא עמוס ערסים ובלאגן (ואין לי בעיה להוסיף 50 שקל בתמורה). המלצות לחופים נחמדים וכו'? *אפשרות אחרת זה לינה באיזשהו סוג של אירוח, לא רוצה לשרוף על זה 500 שקל (שגם אין לי במיוחד). סתם משו בסיסי אבל שיאפשר לנוח ולישון נורמאלי ויהיה נקי וכו'. כמו כן המלצות לאיפה לטייל מסביב גם אשמח. יש אוטו

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  2. זאת לא ממש שאלת תוכנה אבל אין פה פורום לענייני אינטרנט השאלה איך אני מגדיר ביוטיוב שיראה לי את התכנים באנגלית בלבד כרגע שאני נכנס ונגיד הולך להסתכל על על קבצים הוא מראה לי תוכן שכולל המון סרטונים בעברית וערבית לא מעוניין בזה בכלל שיניתי את האזור מגורים שלי בהגדרות לארצות הברית אבל עדיין הוא מסנן לי תכנים ומציג לי דברים בערבית ומפה מהארץ איך אני מתגבר על זה ככה אין לי גישה לשיט באמת שאין לי רצון לראות את סרטון החתונה של יוסי ודורית או הפרסומת האחרונה לבנק המוביל

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by MS-D,

העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה . אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by XCG120,

רציתי לשאול מה הגודל של דיסק התקנה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 שאמור להיות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by ag43,

אחי קנה לבן שלו מסוק ב130 ש"ח בארץ שנשבר אחרי כמה פעמים והילד התבאס מאוד. אני מחפש מסוק נשלט ע"י שלט רחוק מEBAY ,DX וכו' שיחזיק מעמד. אין לי שום עניין במשהו יקר ומשוכלל אלא רק במסוק שהילד יוכל להעיף קצת ולא ישבר אחרי כמה שימושים. אשמח להמלצות ממבינים בתחום.

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. זה יכול לקרות לא רק בטויוטה דוושת הגז נתקעת על פול גז, ולחיצה על הברקס לא עוזרת. מה שיש לעשות. מעל 30 הרוגים מתו מזה בתקלה של טויוטה והיו עוד במקרים אחרים. מה לעשות ? להעביר את המהלך לניוטרל סרטון:

• 33 תגובות
    • 5k צפיות
  7. בחברה מכובדת ?

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by RUONXHEV50,

ממצב?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  9. ??? :

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by coldstorm,

ידידה שלי קנתה מחשב מ TMSFOX עקב המלצתי, לפני כשמונה חודשים. המחשב עשה בעיות והיא הביאה אותו לבדיקה ב-TMS סניף פולג. נאמר לה שספק הכח מקולקל ומאחר ומדובר ביבואן ש-TMS לא עובדים איתו, הם מסרבים לתת אחריות. היא נדרשה לשלם 200 שקלים עבור החלפת הספק. המחשב כולו בעל אחריות לשנה וכך גם הספק. אם החנות לא היתה מתפרקת זה לא היה עולה פרוטה כי הכל במסגרת האחריות. נראה שכל הדיבורים ש-TMS יקחו אחריות על המוצרים מהחנות המאוחדת היו להרגעת הרוחות ולהרדמת חברי הפורום, עד שישכחו איך השותפים האלו פגעו בכל כך הרבה לקוחות. אישית, אני אתרחק מ-TMS כמו מאש וכך גם כל מי שיבקש ממני המלצה על חנות - ויש לא מעט כאלו.

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. פרידות זה חרא. יש לכם שירים נחמדים קלילים וכייפים להקל על הנשמה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Googleness,

יש לי הוט מג'יק שהתקינו לי אתמול אבל הטכנאי לא כיוון לי את השלט (עם הכפתור הגדול של הSELECT באמצע) שישלוט על הטלוויזיה. יש לי 21" CRT של Bayere למישהו יש מושג מה הקוד?

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by benor,

משהו שתהיתי לרגע. איך ייתכן, שערכו של מטבע הין של אחת המדינות העשירות בעולם (יפן). הערך שלו יהיה נמוך בצורה משמעותית ביחס לשקל . שקל אחד = 24 ין +/-. מבחינת דירוג התמ"ג יפן מובילה בהרבה ביחס לישראל. מקום 3 בעולם , ישראל 42 http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%A4%D7%99_%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%94,_%D7%A9%D7%98%D7%97,_%D7%A6%D7%A4%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA_%D7%95%D7%AA%D7%9E%22%D7%92 2. לא קשור, אבל אם זה מעניין מישהו. ניסיתי לעשות Cover ל- שיר Saee'd של Infected mushroom. http://www.youtube.com/watch?v=T-3lzA8HLRI

• 9 תגובות
    • 10.6k צפיות
  14. אהלן אז כך הזמנתי משחק מחשב [bF BC2] ב2/3 ב3/3 הוא כבר נשלח אלי דרך royal mail שזה 6 עד 4 ימי עסקים. את המשחק הזמנתי מ game.co.uk עוד מעט יעבור שבועיים ועוד לא קיבלתי את המשחק והכסף שלו ירד לי כבר באשראי. שלחתי להם מספר מיילים מ10/3 ואין מענה, ביקשתי מהם את המספר מעקב של המוצר וכלום. חשבתי אולי לפנות למחלקת הונאות של חברת האשראי ולדווח להם על המקרה כדי לדרוש את כספי חזרה. למרות שעיקובים יש תמיד ,אבל לפי דעתי זה חוצפה לחכות לתשובה ממיל כמעט שבוע [ואני בטוח שאחכה יותר מזה],שבEBAY אנשים מכל מיני מדינות חוזרים אלי פחות מ24 שעות . מה הייתם מציעים לי לעשות?!.

15. Started by Nahum2,

יש לי דלק בלי הגבלה ואת האוטו מ 8 בערב ל6 בבוקר. ומנסיבות אלו ואחרות את כל הזמן הפנוי בעולם. אני מחפש מקומות מעניינים לראות. דברים לעשות וכו במרחק של עד שעתיים נסיעה מראשל"צ. נמאס מסנוקר\באולינג\הפאב הקרוב או הלא כלכך. מכירים איזו סעדה משפחתית קטנה? מסלול טיול חמוד? דברו. דברים ל1-5 חברה.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by J0n1,

אנחנו רוצים לסוע בשבת בערב לכינרת. נקח אוטובוס מתחנה מרכזית בת"א. אני צריך המלצה לחוף מסודר וזול לאוהלים, שאפשר לעשות שם על האש. והאם האוטובוסים עוצרים ליד החופים או במרכז העיר בלבד?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מחפש לקנות מחשב חדש, יש כבר מפרט והכל אבל נתקלתי בבעיה, אין איפה לקנות. מחקר ואייבורי לא באות בחשבון וכבר בניתי על פנדה עד שראיתי את הביקורת עליהם, אז ככה שנתקעתי בלי מקום טוב לקנות בו. אם מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שיש לה מגוון של חלקים זה הזמן לספר לנו. תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. אני מחפש משתמש בעל חיבור אינטרנט שיכול להעלות מעל 100 KBPS הורדה - לא משנה לי. חובה- ספק בזק בין לאומי) אני צריך שרות מסוים וחוקי! שגוזל כ 10 דקות. מוכן לשלם סכום סימלי (ב PAYPAL)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  20. http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Exams/ChomerMikud2009/MikudSum2010Int.htm חלק מהמיקודים נראים טוב, חלק ממש לא

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Lior4543,

שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. התקלקל לי כונן קשיח HDD 80GB IDE הסתכלתי בלוח יד 2 באתר וראיתי שיש WD ב 80 ש"ח משומש זה לא יקר ? בהתחשב שיש חדשים היום ב 160 - 200 ? לא יודע מה לעשות המחיר נראה דיי בשמיים וגם אין אחריות , מה הערך האמיתי של כונן קשיח כזה משומש ? 80 , 160 , 320 .

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. אם יש לכם כח , כנסו בבקשה לפה: http://www.facebook.com/#!/pages/gyymr-Gamercoil/361954158628?ref=mf ותעשו לייק לפוסט של Yaron Shamgar הוא כרגע מוביל והוא צריך את העזרה שלכם עד מחר (שלישי) ב17:00

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by J0HNiE,

אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני לא גורם מרכזי במידה וזה יצא לפועל : אני פה רק לתת רעיונות ועצות ואם זה יצא אז מה רע? אני זוכר את המפגש האחרון שהייתי בו וזה היה לפני איזה 4 שנים אם אני לא טועה.. שהיינו על הגג של קניון עזריאלי ובואו אבטחה כי הביו לשם כל מיני חלקי חומרה :lol: בכל מקרה חשבתי אולי ניפגש, צחוקים נאכל קצת בחופשה של פסח, מי שבצא בטח יקבל הפוגה, וגם מי שבעבודה מה דעכתם?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. עזרו להשפיע: http://www.facebook.com/group.php?gid=335033083873

• 46 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים