עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

סתם סיקרן אותי.. הרי זה לא כמו במסעדה שאתה מחשב 12-15 אחוז מהחשבון ונותן פחות או יותר.

• 114 תגובות
    • 17.6k צפיות
  2. מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. באתר שלהם רק מצוין שהיא עזבה את ארה"ב, האם ניתן לדעת מה הסטטוס שלה בארץ? עוד שאלה, אם אצטרך לשלם מכס עליה, איך אדע על כך? איפה אפשר לברר האם צריך להגיע לשלם? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. מגיעים אליי קרובי משפחה ממיאמי לכמה שבועות.. אני רוצה שהם יקנו לי 2 מולטי אפקטים לגיטרה [כל אחד 500 דולר..בארץ 3500 שקל בערך] כך שבעצם הם יעלו למטוס איתם, ויחזרו לארה"ב בלעדיהם,כמובן.. האם חוקי מכס תקפים פה בצורה כלשהי או שהם יכולים להביא לי את הציוד, חדש בקופסא, בלי כל בעיה? תודה רבה [=

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אהלן אני חושב על לשדרג את המהירות אינטרנט שלי... רציתי לעשות בדיקה קטנה ולראות כמה אתם משלמים, על מה ולמי. אשמח לשיתוף פעולה תודה!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

מספיק לשמוע 20 שניות ראשונות מכל אחד: הראשון: והשני: http://www.youtube.com/watch?v=zWID5aDELRk

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. באינטרנט אקספלורר ,אפשר פשוט ללכת לקבצים ולשמור אותם ,איך אני עושה את זה בfirefox ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by catsmonster,

ביום רביעי ב- 10 בלילה (שעון ארה"ב) היה אמור לצאת פרק חדש של south park לאתר southparkstudios.com לצפייה ישירה. במקום זאת הפרק לא אושר לצפייה וקיצונים אמרו שירצחו את יוצרי הסדרה. הפרק לא אושר לצפייה בגלל שהתוכן היה קשור במוחמד ואפילו לא באמת אמרו עליו שום דבר רע http://www.southparkstudios.com/news/3878 האירוניה היא שצינזרו לחלוטין המון דברים ואלו בדיוק הדברים שעליהם צחקו בפרק. כאשר רוצים לראות את הפרק רואים את ההודעה הזאת http://www.southparkstudios.com/episodes/267116 זה מאוד מוזר שבארה"ב שתומכים במדינה חופשית, לא העלו את הפרק ואסרו את הזרמתו לאתר.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה קורה?? קניתי מסך ב tms&fox בזמנו , והגיע הזמן להפעיל אחריות אז למי לפנות?? תודה

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  10. שוחחתי, אחרי מספר שנים עם חברה שלי לשעבר ,השיחה היתה ביוזמתה ואחרי הפצרות רבה מצידה בעקבות משבר משפחתי אצלה. נדהמתי לשמוע ממנה אודות הריון שהיא נכנסה להריון זמן קצר לפני שנפרדנו ושההיריון ניגמר בהפלה טבעית. אני אומנם זוכר שקונדום איכותי (LIFESTYLE ) ניקרע באופן פתאומי מבלי שבאותו "מפגש" היה משהו חריג אבל זה נראה לי מוזר למדי ,מפני שבעבר מעולם לא נקרע לי קונדום תוצרת LIFESTYLE (למי שלא יודע,מדובר בקונדומים איכותיים מתוצרת אמריקאים שיחודם בכך שהם עבים מאוד). בזמנו היא הרגיעה אותי ואמרה לי שהיא נמצאת "בתקופה הבטוחה " ,כלומר אותם ימים אחרי קבלת מחזור בהם אין סיכוי להפרייה . היא אומנם התוודתה על השקר,אולם לא סיפרה לי כיצד היא גרמה לכך . עשיתי בעצמי "2+2 " . פשוט אני זוכר מצד …

• 84 תגובות
    • 20.1k צפיות
  11. שלום! לאחרונה (כן, אני איטי אני יודע) סיימתי לצפות במיני סדרה המשובחת- BAND OF BROTHERS ואני עדיין צופה בTHE PACIFIC שעדיין לא ניגמרה, רציתי לשמוע הצעות לסדרות באותו סדר איכות וסגנון. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by amd@ati,

הוא ידע בדיוק היכן לנחות וסיפק לנו קצת בידור. כך בדיוק זה נראה כשהאדם הקדמון גילה את האש: הם סיפקו לנו גם שיעור חשוב בפיסיקה- נק' ההתכה של צדפים היא 180 מעלות. למי שמעוניין יש גם הרבה תגובות לא רעות ב-ynet.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. משהו לא אנלוגי ? מה הבדל בכלל בין המיקרויים?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. יש גם בומים ברקע ... מנהלים נא לא למחוק, זה מאוד מצחיק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Stanly,

זהו משחק שאתה מגלם כאזרח שחי במדינה שלך, אתה עובד משרת בצבא וכו.. למעשה אנחנו האזרחים חיים בישראל וכל פעם יש מדינות שמנסות לכבוש אותנו ורוצות לקחת לנו שטחים לפני כשבוע הייתה מלחמה שקראנו לה "מלחמת שלושת הימים" מלחמה שבה טורקיה רצתה לכבוש לנו את חיפה תל אביב ואת נצרת!!! למזלנו יוון פולין ועוד מספר מדינות עזרו לנו במלחמה ובעזרתם הצלחנו למנוע מטורקיה לכבוש לנו את השטחים!! אבל עכשיו עשו מלא מדינות בלאגן והתקיפו את פולין סין ועוד מדינות שהן חברות שלנו, ובנתיים טורקיה כובשת לנו שוב את חיפה!! הדרך היחידה של המדינה שלנו לשמור על הכבוד זה בעזרת שאתם תרשמו למשחק!! אנחנו כבר מונים למעלה מ400 ישראלים שמשתתפים במשחק. בחיי היום יום עובדים (בשביל לעשות כסף) קונים נשקים מתאמני…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  16. תביאו מתכונים פשוטים, ומה זה מרינדה ?

• 10 תגובות
    • 17k צפיות
  17. Started by qwerty1987,

שיהיה אמין וקומפקטי. אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. Started by ref4fcd,

השאלה בנושא מפגש חוצי הזוויות במשולש. המשולש ABC הוא שווה שוקיים (AB = AC). DE הוא אנך אמצעי לצלע AB. הנקודה D נמצאת על AC ומרחקיה מהשוק AB ומהבסיס BC שווים זה לזה. (DE = DF) חשב את זוויות המשולש ABC. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by liav12,

הרגע סיימתי לראות אותה... בהחלט 13 פרקים מעולים, קצת לא אוהב את המבטא הבריטי של כמה משם, אבל אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות לגבי רומא וכדומה. אגב הבנתי שיש עונה שנייה בדרך, אבל זה לאחר שהשחקן הראשי יבריא ממחלת הסרטן שחלה בה לאחר הסדרה (אנדי וויטפילד-ספרטקוס). אגב, "ספויילרים"! בפרקים הראשונים אומרים שיתנו לו את השם ספרטקוס על שם האגדה, כלומר הוא לא באמת ספרטקוס, ועל פי הסיפורים הישנים ספרטקוס מת מתישהו במלחמה נגד הרומאים, אז זה אומר שמפה המפיקים יכולים לקחת את הסדרה לאיזה כיוון שהם רוצים, לא כך?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tranq,

מאיפה אתה קונים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by koko0,

[אני מקווה שזה מתאים לפה] אמא שלי מזכירה והמקום שהיא עובדת בו רוצה לקנות ברקו. אל מה צריך לשים לב כשקונים? איזה חברות "לא ג'נריות" יש בתחום? [אני לא כותב מחיר כי זה מסוג המקומות שלא יגידו כמה אפשר להוציא אלא רק כן\לא] יש למישהו חנות מומלצת באזור המרכז? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Dark Respect,

שלום לצורך משהו שאני מפיק אני זקוק לכסף לא אמיתי (חוקי, אל תמליצו לי לזייף) שהוא אביזר לסרטים כמו המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MOVIE-TV-PROP-Money-10-000-Bundle-novelty-100-bills-/300418571193?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2579bb9#ht_4235wt_967 איפה אני יכול להשיג דבר כזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים