כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
קוד מקור של שלוש ברות האנטיווירוס המובילות בארה"ב נגנב, מסתובב חופשי ברשת וזמין לכל דורש ! השלכות העניין הן לא פחות מדראמטיות. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/digital-armageddon-source-code-for-top-3-us-anti-virus-makers-reportedly-stolen-all-critical-infrastructure-now-vulnerable
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר שיר שהפזמון שלו הולך בערך ככה wake up wake up wake up oh oh ohh שמעתי אותו באיזה חנות ונדלקתי עליו, הסגנון נשמע די ישן - וגם חבר שלי אמר לי שהוא די ישן. מספיק אם אתם זוכרים את שם הלהקה, או רק את שם השיר. בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע למה תמונות שמאוכסנות ב imageshack לא עולות? או שזה בעיה רק אצלי? כי אני לא רואה את ה AVATAR שלי :-\ :'( או החתימה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
אני צריך שרת שאפשר להעלאות בו קובץ של 220 מגבייט ואני לא יודע איפה ... אודה לכם אם תעזרו לי בעיניין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי.. צריך את העזרה שלכם, ומהר!!.... עבודה בזה"ב..:-(( 1. מהיא דרך עירונית? כתוב 10 מאפיינים. 2. מהיא דרך שאינה עירונית? כתוב 10 מאפיינים 3. מהיא דרך מהירה? כתוב 10 מאפיינים. 4. מהוא רחוב משולב.? הסבר 5. איזה תמרור יופיע בכל אחת מארבעת הדרכים- הסבר.. 6. מה המהירות המירבית המותרת לרכב פרטי בכל אחד מארבעת סוגי בדרכים? 7. מה המהירות המותירבית לטרקטור.? לאופנוע 50סמק, בכל אחד מסוגי הדרכים ? אם יש הגבלות ציין אותם. 8. מהיא מהירות מירבית ? מהיא מהירות סבירה, על ידי מי נקבעת מהירויות אלו. 9. מהיא חובת האטה? כתוב 10 מצבים בהם יש חובת האטה 10. מהיא חובת הזהירות הכללית, כתוב 5 סעיפים של חובה זו כל פיסת מידע תעזור.. תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כמה שיותר מידע עליו..פשוט עננקי מה זה http://img232.imageshack.us/my.php?image=picture243jo9.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שנמאס לי מכמות הזבל שיש ב-Hotmail.com, קראתי שמתישהו Hotmail.co.il יתחילו לקחת כסף, אני לא מת על הדואר שיש ב-Yahoo.com ואני לא רוצה דואר שהוא co.il (רק com!) - אני מתכנן להחליף אימייל... גיליתי 2 ספקי אימייל טובים - c4.com eurosport.com שניהם מציעים די הרבה מקום אחסון ובלי דואר זבל (אני חושב...) תוכלו אולי לעבור על ההיצע ולעזור לי מה לבחור? לא רק מבחינת מקום לאחסון, אלא גם ובעיקר הגנה מדואר זבל, או הסיכוי שאקבל דואר כזה (למשל ב-Hotmail.com מקבלים מלא זבל וב-Walla כמעט ולא...) תודה! :saint:
-
שלום לכולם, אני גר בבניין קומות ישן בתל אביב. בשתי חשבוניות המים האחרונות, שמתי לב ש"הפרשי הצריכה" - מדידת צריכת המים בברז הראשי של הבניין פחות סך הצריכה של כל הלקוחות - מאוד גבוהים. מדובר ביותר מ 100 קוב מים (אין גינה בבניין ויש שטיפה של הרצפה פעם בשבועיים, אין שום סיכוי שבעולם שזה מגיע למצב הזה). ולא רק שזה מתחלק בין כולם, אלא גם שזה עולה לי יותר מהכמות שאני משתמש בה, בגלל שכל הצריכה עוברת את הסף של התעריף הרגיל ואז משלמים תעריף גבוה יותר. ועד הבית הזמין אינסטלטור שבדק ואמר שהוא לא מצא נזילה בשום מקום. אז או שהמד בברז מקולקל או ששכנים מסוימים התחברו פיראטית \ לא רשומים מאיזשהי סיבה. לא ברור למה. ועד הבית מסרב להמשיך ולחקור את זה. מה כדא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הי , יש לנו בעבודה חידון של חמיצר - יש 2 שאלות שאני צריך עזרה כתב החידה "כבוד אמיתי מקבלים רק הנותנים, שאלה משפחתית לאחד המכובדים" הפתרונות האפשריים [TABLE=width: 115] [TR] [TD=align: right]הרב מנחם פרומן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ד"ר אלברט שוויצר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קזבלן [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הרב קוק [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאמה תרזה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]נלסון מנדלה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]רובין הוד [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]דאלי למה [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]הלן קלר [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שלמה המלך [/TD] [/TR] [/TABLE] חידה שניה "לוחם צדק נועז מול מאה ושמונים, על מזבח היושרה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע מה הג'נר של זה אבל זה בסיגנון של הפתיחה של היו זמנים במקסיקו (הסרט) סיגנון כזה של גיטרה מקסיקנית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון מאוד התחלתי להתעניין בתחום ההאקינג ומחשבים בכללי הצלחתי להשיג דרך איזה חבר את התוכנה אגרון הידועה אך מכיוון שהיא מעודכנת ל2006 היא לא הכי שימושית שיש לכן נכנסתי לשאול האם מישהו מכיר פורומים טובים בדארקנט של האקרים ישראלים או אפילו אם מישהו יודע על תוכנה כזו חדשה יותר ומעודכנת לשנים האחרונות. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני אוהב להקות כגון: Three days grace, Breaking benjamin, 30 seconds to mars, Skillet, Sum41 יש עוד להקות בסגנון של אחת מהלהקות האלו? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאור העובדה שעולם הרכבים לא מתקדם בקפיצות ענק כמו עולם המחשבים וכל המערכת עובדת בצורה קצת שונה אני מרשה לעצמי להתחיל לחקור קצת את הנושא ולהתחיל לתכנן כבר עכשיו איזה אוטו יהיה ברשותי בעוד כמה חודשים. התקציב נע בין 12~15K, כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר בתחילת 2012 ובתקופה כזו קצרה אי אפשר להרוויח יותר מידי ככה שיספיק גם לרשיון גם לרכב וגם להשקעות הראשוניות אם יש צורך בכאלו (לפחות בעבודה שלי). אחרי ישיבה של כמה שעות על לוחות יד שניה הגעתי למסקנה שבראש הרשימה אצלי נמצאת ההונדה האצבק, אך ורק משיקולי מראה (GRAPHIC WHORE ANYONE ? =D ) למה אני יכול לצפות מהדגם הספציפי הזה בתקציב כזה? ואיך הוא מבחינת צריכת דלק?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים מישהו יודע אולי איזה שאלות שואלים במוקד תמיכה לאינטרנט הנושאים זה דפדפנים שונים, מערכות הפעלה שונות וכו אם מישהו יכול לתת לי 2-3 שאלות מכשילות עם תשובות קצרות אני ממש אודה לכם ... תודה אנשים !!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון מגיעות אלי הרבה שיחות מאיזור חיוג 079. אפליקציית Truecaller מזהה אותן כספאם, ואפשר גם לחסום אותן, הבעיה שהשיחות כל פעם מגיעות ממספר אחר. מעניין אותי אם עוד אנשים נתקלו בתופעה הזו כי זה מטריד מאוד, כל יום כמה שיחות כאלה. תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 26.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מחר אני נוסע לארהב, עד ה19 לאוקטובר. אני אהיה בניו יורק ובוואשינגטון. ברגע שאני אגיע לניו יורק יהיה לי מחשב עם אינטרנט ואני אוכל להכנס לפורום. (קודם אני אהיה 4 ימים בוואשינגטון). אני מתכנן לקנות שם ihp120 (שאני אצלם, וסוף סוף יהיה לי אווטאר) ואוזניות px100 של סנהייזר. עוד הרבה דברים כמובן אבל הם לא קשורים... להתראות בשמחות: ) (או עוד 5 ימים בעצם...)
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
הבנתי שהוא כבר תקף כרגע ללקוחות חדשים, וללקוחות עם התחייבות קיימת רק מנובמבר. בכל מקרה אשמח לשם של החוק ואולי לינק לכתבה שמסבירה בדיוק מה קורה עם לקוחות קיימים בהתחייבות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות לחבר שלי מתנה לגיוס.... אני לא יודע מה יכול לעזור לו אבל חשבתי על נגן MP3... http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אני משקיע משהו כמו 500 שקל....מה אתם אומרים?... הוא גם מתעסק עם מוזיקה...אז אולי איזה משהו למחשב שלו....אבל מצד שני הוא בצבא ואין לו הרבה זמן למחשב....אז זה לא עוזר לו....
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה. תודה...
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-