כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין לדרמן מאיביי, זה אפשרי/חוקי? יש מצב שזה יעצר במכס?
-
- 17 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.40 צולם מעיתון ידיעות אחרונות של יום שישי 17/09/2010 דף 5 מחלק הכותרות. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בגיל כזה כלכך רוצים לעזור
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
EPIC FAIL השבוע: בעלי חברת סגוויי, ג'ימי הסלדן, נפלמצוק לתוך נהר כשרכב על הסגוויי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3960673,00.html מי מזהה את כמות ואיכות הכשל בחדשה/חברה הזאת מלבד המובן מאליו?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
והאם יש צורך להיכנס לתוך התחנה המרכזית בת"א (דבר שלוקח זמן) או שאפשר לרדת ישר לקומת קרקע לכיוון תחנת הרכבת... אני מגיע ב7:56 לתחנה בת"א והרכבת שלי ב8:10...אני אספיק...?
-
- 17 תגובות
- 18k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן קיבלתי בדואר מכתב תהכנס לאתר של חיל מודיעין ולמלא את הטופס הזה של גאמ''א (איפה שמסמנים שפות תוכנה שיודעים וכל מיני דברים כאלה). בעקבות כך קיבלתי זימון לגשת לת"א לצורך מיונים. שאלתי היא האם קיבלתי את הזימון הזה כי עברתי את המיון הראשוני? או שכל מי שממלא את הטופס באינטרנט מקבל זימון? במידה ולא כל אחד מקבל את זה, כמה אנשים כבר כן מקבלים? איך אני יודע מהם הסיכויים שלי בערך להתקבל לשם. אם יש פה אנשים שהתקבלו, אשמח לשמוע מה הם חווה במהלך המיונים, מה אני צריך לדעת ואיזה סוג אנשים הם לדעתם (ובכנות אה? ). אני ממש רוצה להתקבל לשם אבל אני לא אוהב ולא מבין בתיכנות במיוחד. אני יותר בקטע של חומרה מה שנקרא... מאוד אוהב תנושא, חופר באתר הזה כל יום במשך זמן אר…
-
- 17 תגובות
- 13k צפיות
-
-
יש לי מטען סוללות שחייב שתי סוללות בישביל שיטעין, אם אני שם רק סוללה אחת ובמקום הסוללה השנייה אני שם ברזל בישביל שיסגור מעגל זה מסוכן?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://wave.google.com/ גוגל מנסים להמציא מחדש פרוטוקול אחיד ועכשווי שיחליף את האימייל ואת המסרים המידיים וישתלב בכל סביבת עבודה אפשרית. (קוד פתוח). אזהרה: הסרטון ארוך (שעה ועשרים..) ממליץ לפתוח אותו ביוטיוב בגדול ולא לצפות בו בצורה המוטמעת בדף.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בית מרתף וברוב הזמן אני נמצא במרתף. מכיוון שהמרתף הוא מתחת לאדמה, אין שם קליטה סלולרית. מה אפשר לעשות בנידון? אני יודע שסלקום מתקינים אנטנות קטנות בבית כדי לשפר את הקליטה, אבל אני לקוח של אורנג' והם לא עושים את זה (התקשרתי אליהם היום). הנציג באורנג' הציע שאני אקנה reapeter כזה באופן עצמאי. וחשבתי שזאת יכולה להיות אפשרות לא הוגנת, אבל הכי ריאלית שיש. מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? מה העלות של זה? תודה. ד"א, מצטער אם כן יש פורום יותר מתאים, אני פשוט מרחף, אז סביר להניח שלא שמתי לב. D:
-
- 17 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
אם קיים כזה דבר בכלל, אני מחפש דברים שבארץ נמכרים ביותר זול מבחו"ל. כל דבר שהוא. תודה.
-
- 17 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול מי מכם יודע אולי מידע לפי ניסיון אישי עם האוניברסיטה האם התואר שווה? רמת הלימודים, המרצים, דרך הלמידה(לבד או בכיתות) מעונות בעקרון מה שאני רוצה זה ללמוד שם שנה ולעבור או לבןגוריון או לטכניון וכל מידע נוסף יעזור
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, נתחיל בכך שאני בן 17 וחצי , סיימתי כיתה יא'. מצטיין בלימודים - מתעניין מאוד בכל תחום המחשבים , כולל רשתות. יש לי תעודת A+ וCCNA. אפשר להגיד שממלפני הרבה זמן אני חושב ללכת לעתודה וללמוד הנדסת תוכנה. קיבלתי לא ממזמן 2 מכתבים מהמודיעין ובהם נאמר כי אני מוזמן למיונים ל" מודיעין אלקטרוני" ול" פרוייקט גאמ"א". שמעתי כמה תגובות טובות על פרוייקט גאמ"א, וכמה שהוא טוב . כמו כן קראתי את ההסבר על הפרוייקט באתר חיל המודיעין , ולא מי יודע מה מעניין - כנראה בגלל שזה לא ממש מובן. לגבי המודיעין אלקטרוני - לאחר שקראתי את ההסבר על יחידה זו , מאוד התלהבתי , ואישית זה מאוד מעניין אותי. לגבי עתודה - אני בן יחיד, לאמא חד הורית. כל התמיכה הכספית של הצבא יכולה מאוד לעזור ללימודים, אבל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בא מתחום ה RF ויש לי ניסיון עשיר בתשתית ביתית (-: באו אלי חברת קבלן של HOT בשם : ROTAL זוג טכנאים עם מודם ישן " פלסטיקה צועקת הצילו " MOTOROLA לבן , איך שראיתי את השיטה החאפרית לא עברו שתי דקות ושלחתי את הצוות הביתה , הם נתנו לי לדבר עם " מנהל התקנות " שבשיא חוצפתו אמר לי " רוצה התקנה לפעם אחרת ? " שאלות : 1. איך באים ללקוח חדש עם מודם ישן / מחודש שעבר 200 לקוחות והפלסטיקה ניראת מזעזעת ? 2. למה משתמשים במודם כל כך בעייתי ? ברשת הוא סכנה , ויש לו כל הזמן בעיות בחזור . נ.ב. המודמים הטובים : " אין במלאי " . ממירים זמינים ב TV : SAMSUNG , ADB למה ? כי זה זבל (: מודמים זמינים : MOTOROLA , TARYON למה ? כי המודמים על הפנים , הטריון בינוני מינוס (: שלחתי מייל : או שתתקינו לי …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי הקישור למטה מערכת הפורומים שנו מובססת על SMF 1.1.9 של simplemachines ושמתי לב באתר שלהם שכרגע הם נמצאים בשלב הRC של גרסאה 2 של מערכת הפורמים שלהם ורציתי לדעת האם לכבוד הגרסאה החדשה מתוכנן שידרוג למערכת הפורומים שלנו? אם לא שידרוג אז אולי מתיחת פנים קטנה? או האפשרות לעבוד עם מסכי WIDESCREEN ( הנה איך הפורום שלהם נראה ) כמו כן שמתי לב שבאתר שלהם יש מגוון של תוספות וערכות חינמיות שניתן להרכיב בקלות, אולי יש אפשרות להוסיף כמה דברים בסיסים כגון: אפשרות לעשות EMBED לקבצי VIDEO כמו מYOUTUBE ( למשל התוסף הזה) ולהוסיף SCALING לתמונות גדולות מידי כדי שלא יברחו החוצה או האפשרות ליצור להם thumbnails כמו כאן או תיקון כמה בעיות מעצבנות כמו כפתור הלינק שלא עובד וצריך להשתמש בקוד…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שמכיר, למי שלא מכיר, זהו הסט: מדובר בסט תופים אלקטרוני שמיוצר ע"י היצרנית הגדולה בעולם לתופים אלקטרונים ALESIS. מיועד לעבוד עם XBOX 360 ובמיוחד עם משחקי ROCK BAND/GH. אני מזמין אותו בזמן הקרוב מEBAY מצאתי חנות שמוכרת את הסט ב300$ + 220$ על משלוח (USPS מארה"ב) 2 שאלות: 1. האם לוקחים על מוצר כזה עוד עמלות כלשהן מעבר למכס 16.5%? 2. זכור לי שהממזרים שם בד"כ נוטים לקחת את המכס גם על המשלוח ולא רק על המוצר. בד"כ לא היה איכפת לי כי המשלוח לא היה עובר את ה40$, אבל לאור העובדה שמדובר בקצת יותר הפעם זה כן משנה. במידה וייקחו לי מכס גם על המשלוח זה סיפור להימנע מלשלם מכס גם על המשלוח? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מעין שאלות כלליות שאני לא יודע כ"כ איפה למצוא להן תשובה, אולי תוכלו לעזור לי. מה אכפת לכם, גם ככה משעמם לכם. 1. בתור חייל יוצא לי לחוות די הרבה את מערכת התחבורה הציבורית הנפלאה המתקראת "רכבת ישראל" ושמתי לב לדבר מה משונה - כיוון התנועה ברכבת הינו בצד שמאל של המסילה, בניגוד לכיוון התנועה של כלי רכב בארץ ובדומה לתנועת כלי רכב בבריטניה - האם מדובר בשריד עוד מתקופת המנדט? זה מסקרן אותי באופן מוזר. 2. לפני כמה זמן יצא לי לראות בניין משופץ שבקידמתו השלט בעל הכיתוב "שרואים אותי, כולם מתפעלים!" אם אני לא טועה, "להתפעל" בא מן השורש "פלא" או בתירגום חופשי "להתלהב ממשהו מופלא" - השאלה היא, מדוע כותבים "מתפעל" ולא "מתפאל"? למה הא' הפכה לה לע'?
-
- 17 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח מין חנות קטנה באייבי, אבל יש לי כמה שאלות קודם, ואשמח אם תענו לי: 1. לדוגמא מישהו קנה ממני משהו, שלח לי את הכסף לפיפאל, איך אני מוציא את הכסף מפיפאל למזומנים? 2. מישהו קנה ממני מוצר כלשהוא והוא גר בחו"ל, איך אני שולח לו את המוצר? 3. האם העמלות שאייבי לוקחת גבוהות? 4. בן כמה צריך להיות בשביל לסחור באייבי? אני יודע שאלה שאלות בסיסיות ומטומטמות, אבל אשמח אם תענו לי.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ? כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כותרת
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני משתמש בג'ילט מאך 3 ומרוצה מאוד. הבעיה שהסכינים יקרים מאוד. האם אתם מכירים מקום שמוכר בזול? או שאולי עדיף להחליף יצרן? אשמח לשמוע תגובות למה יש סכינים עם 5 להבים? אם עדיף סכין עם מספר להבים גדול יותר למה לא מייצרים סכין עם 10 להבים? ולמה זה לא יוצר לפני 50 שנה אלא פתאום ב-10 שנים האחרונות נזכרו? כלומר יש תועלת בלהבים רבים או שזה סתם חרטא?
-
- 17 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
http://www.imdb.com/title/tt0944947/ דירוג: 9.5/10 הפקת יוקרה של HBO. הפקה באיכות מדהימה, שחקנים מהשורה הראשונה ועלילה נאמנה לחלוטין לספר. (מילה במילה!) העונה השנייה כבר הוזמנה! ראיתי בלילה את הפרק הראשון וזו הייתה חוויה מדהימה. בינתיים הסדרה הכי טובה שראיתי.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס אז ככה כמו שאפשר לראות אני עוד מעט משתחרר מהכלא הזה שנקרא צה"ל ואני כבר מתחיל להריץ תוכניות מה ללמוד ואיפה כרגע מה שהכי נראה לי זה ללמוד ניהול רשתות עם התמחות במערכות מידע כנראה בג'ון ברייס שהבנתי שזה המקום הכי רציני שיש למרות שיש גם את האקר יו שגם נשמעים לי סבבה לגמרי והם גם נותנים מלגה אז אם יש פה חבר'ה שלומדים את זה עכשיו(לא משנה איפה) או שלומדים משהו אחר בג'ון ברייס/בהאקר יו אשמח לשמוע ממכם קצת חוות דעת תודה וחג שמח!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מכונת תספורת בתקציב של עד 400 ש"ח. בגדול הבנתי ש-panasonic ו- moser הכי מומלצות ואני מתלבט ביניהן. אציין שהמכונה משמשת לגילוח הראש על אפס. יש פה כמה דגמים שראיתי ואני מתלבט ביניהם: אלו של פנסוניק והאמת שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750526 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753768 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715900 וזה של מוזר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=39544 יש עוד כמה של Moser ללא חוות דעת בכלל בזאפ אבל אם יש למישהו המלצה על דגם אחר בתקציב אני אשמח. תודה
-
- 17 תגובות
- 13k צפיות
-