עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by benor,

נסיון להמשך לתאר'ד הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375944.0 מקווה, שהפעם תהיה יותר היענות... אתם מוזמנים לפרסם כל קטע שאתם נגנתם, שרתם או כל קטע מעניין אחר שאתם רואים לנכון... אני אתחיל: http://www.youtube.com/watch?v=-K5NY5Dkx-Y דורש לא מעט ליטוש, והוא דיי חוזר על עצמו. אבל בסה"כ אני חושב שהוא יצא יפה. בעיקר הבאסים בסוף.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. אני מנגן כבר כמעט 10 שנים ואני לא יכול בלי מוסיקה. הבעיה היא שאני קיבוצניק ועכשיו עברתי לעיר. אין איפה לנגן פה! אם מישהו מכיר מקום בבאר שבע או אם יש כם פיתרון אני אשמח

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Iko89,

האם מישהו מכיר חנות הידרו (דברים כמו אדמה, תאורה, דשן מערכות השקיה וכאלה לצמחים) בחיפה ?

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  5. שלום, מישהו מכיר פורום שמאפשר להגיב או לפתוח טופיק באמצעות וידיאו? הכוונה היא שבמקום לכתוב, אנשים מקליטים את עצמם. אם מישהו מכיר משהו כזה, או משהו דומה אני אשמח ללינק. תודה

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  6. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by אור כהן,

שלום היום בעודי נהנה מחלה שנרכשה בשופרסל שלי ויוצרה ע"י גידרון תעשיות בע"מ, אני חש בכאב חד באחת משיניי (עכשיו השן הפכה ליותר עמוקה :'( ) בעודי מנסה לעכל מה פשר הדבר אני מסלק את החלה מפי ומגלה בין שאריות הממרח והחלה מוצק קטן מאוד שנראה כמו סומסום ענננק. כאשר הכאבים החדים לא מרפים אני מנקה את אותו עצם ומגלה כי מדובר באבן, אבן בגודל סומסום ענק איך יכול להיות דבר כזה שיש אבן בתוך חלה? מה אין בקרת איכות? אין מסננים מיוחדים? אין בידוד כלשהו? מה עושים את החלות במדבר? האם יש לי כאן עילה לתלונה? למי אני בכלל אמור להתלונן? לשופרסל? לגידרון? עדיין כואבת לי השן ואני דיי בטוח שנגרם לה נזק (היא יותר "עמוקה" עכשיו) אני לא הזמנתי חלת שופרסל "טרי טרי, נאפה במקום." עם אבן. htt…

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by vitush,

היי אתמול קיבלתי צו הצבה לימ''ם בשדה דב להיום... היום הייתי בשדה דב נתנו לי צו סמיכות למחר לימ''ם.., רציתי לדעת מזה הצו סמיכות הזה ומה יעשו לי שם מחר? אין לי תפיקיד כי יצאתי מהטכני בגלל שהוצאתי פרופיל 45 נפשי... ויש מצב שאני ישאר בשדה דדב?? תודה לעונים =]]

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by evyatar_el,

אהלן רציתי להתייעץ אתכם בקשר לקורס שקיבלתי שחיל האוויר התגייסתי לחיל האוויר לפני חודש בערך ואחרי שבוע מיונים שיבצו אותי לקורס קשר קרקע קיבלתי שבוע חופש כי המפקד של הקורס לא נמצא והוא יגיע עוד שבוע אני מתלבט אם לסרב קורס לנסות לעבור לקורס אבנט כחול או משהו שקשור למחשבים במיון שלי לא פתחו את הקורס כי זה היה מיון גדול והוא נפתח רק לאנשי טכ"מ (כאלו שעשו י"ג י"ד מחשבים ...אני עשיתי אלק') אם יש פה מישהו שיודע פחות או יותר מה עושים בקורס קשר קרקע ובסדיר זה ממש יעזור לי כי אני מתלבט אם לנסות לסרב ואולי להגיע לאבנט כחול אני יודע שזה קשה אבל אני לא יודע אם שווה לי לפסול את הקורס הזה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ^ תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. http://www.hometheater.co.il אני לא מצליח לגשת לאתר למרות שדרך פרוקסי הוא עולה, לעוד מישהו יש בעיות לגלוש אליו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

• 45 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by Evil Activities,

האמת שאני מתעניין בכל העסק וחשבתי על להרשם ולקבל כל שבוע? / חודש? איזה גליון למישו יש את זה? ואיזה הכי טוב שמסקר הכל יפה ותמונות טובות?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by QQQ,

כרגע התאריך גיוס שלי הוא ה-3 באוגוסט ויעד השיבוץ שלי הוא תותחנים. למישהו יש מושג לגבי תאריכים נוספים שמתגייסים בהם לתותחנים? אני רוצה לדחות אבל לא בהכרח לשנות תפקיד ויעזור לי לדעת אם יש תאריכים נוספים לתפקיד הזה... כדאי לנסות להתקשר למיטב ולשאול אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. נגיד יש לי חבילה של GB אחד אז איך אני יודע כמה נותר?

16. יש שעון Seiko , Tissot אלגנטי עם תאורה פנימית?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by TheHungryOne,

היי. אני מבקש לדעת איך מעלים לפורום תמונה כלינק קטן שכשלוחצים עליו הוא מציג את התמונה בגודל המקורי. תודה.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by gtabak_37,

כל הפרטים כאן: http://www.facebook.com/event.php?eid=126426257391449

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  19. שלום חבר'ה, התערבתי עם חברים על זה שקראתי כתבה על בחור שהחזיק בידיו שלט שידע להחליף את צבע הרמזור לפי נוחיותו ובכך שיבש לגמריי את התנועה . אף אחד כמובן לא האמין לי . אבל הסיפור הזה זכור לי בברור .. יש מי מישהו שיכול לעזור לי להוכיח את אמינות הסיפור ? תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  20. למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by alex.turovsky,

בדר"כ אני עושה "FAIL השבוע", אך כשראיתי את זה בו ברגע נולד FACEPALM השבוע. מכירים את האתרים שגונבים כתבות מאתרים אחרים באנגלית ומתרגמים לעברית עם רובוט בלי שיש להם הבנה טכנית בסיסית ? כאן זו ליגה אחרת. חברים, הכירו מושגים חדשים בפתרון בעיות של מסכים כחולים: "מזבלה קטנה", "מזבלה מלאה", "ליבה של המזבלה", "בחר המזבלה" וזה משתפר . . . "מצבור מיני", "קובץ dump מיני" (קובץ חרבון מיני) ועוד מובחרים כמו "אתה ממולאים! ובכן ... בעצם אתה לא!" http://www.computer-juice.com/forums/iw/f48/debugging-bsods-windbg-beginners-part-1-getting-all-bits-18677

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום יש לי סרטון שהוא על דיסק דיודי העתקתי אותו למחשב ואני רוצה לעלות אותו לאינטרנט הוא שוקל משהו כמו 700 מגה בשביל שיוכלו להוריד אותו במחשב אחר איך אני עושה זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. היי... קיבלתי מהפסיכיאטר מכתב על הורדת פרופיל ל45 נפשי.. הוא כתב: "חיילת בת 19.5 מראה תמונה קלינית של מצב דיכאוני לא מג'ורי עם פגיעה משמעותית בתפקודה והסתגלותה,פעם שנייה בחייה. משבר ראשון בגיל 15 עם ניסיונות לפגוע בעצמה. במצבה לא מתאימה למערך הטכני וזקוקה לתפקיד קל ופשוט וקרוב לביתה. הוסבר שעליה לפנות לעזרה לאחר שיבוץ לבסיס קבע." סעיף ליקוי 32755 מצב דכאוני. וכתוב בהתרשמות\הערכה קלינת: מתרשם מקיומה של מצוקה נפשית חמורה,אין אפשרות להמשך שרות כפי שהוא כיום,יש צורך בהפנייה למומחה.. עכשיו ככה... בשני יש לי ועדה רפואית שצריכה לחתום לי על הפרופיל 45 נפשי. מה הסיכוי שיחתמו לי על הפרופיל? ומה עושים בועדה הרפואית? ולאחר שיחתמו לי על הפרופיל אז מה קורה? ישר אומרים לי א…

• 7 תגובות
    • 10.3k צפיות
  24. Started by RoyShefy,

קודם כל, אני מתנצל אם חלקכם חושבים שזה לא הפורום הנכון לשאלות כאלו, אבל זה שאנשים מבינים במחשבים לא אומר שאין להם הבנה חבריתית ומספיק אינטליגנציה רגשית כדי להזדהות ולעזור בטאקל הפסיכולוגי שיש לי, או שהם מכוערים. אה, ואם עוד מישהו חושב לתת לינק לתמונה שלי מכיתה ח' כדי לצחוק עלי, אני אדקור אותו בפנים עם מזלג. בקיצור, כשאני מול המצלמה יותר מכמה שניות וצילומים, ושמבקשים ממני לחייך חיוך אמיתי ולהסתכל לתוך קיר, אני פשוט נכנס ללחץ, והפנים שלי נכבות, והבטחון שלי בורח, מה שבדרך כלל לא קורה, אני מאוד אוהב להצטלם ומאוד אוהב את איך שאני נראה. אבל כשאומרים לי לחייך, אני לא מצליח לחייך חיוך אמיתי שנמשך יותר מכמה שניות וגם הוא לא באמת אמיתי. רק שעוברות בנות ברחות ועושות שלום אז הצלם קופ…

• 46 תגובות
    • 5k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים