כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע ויומיים נסעתי לכנרת לשלושה ימים. הייתי בשמש -המון- (במצטבר לפחות 10 שעות, והשמש הייתה חזקה מאוד ב10 שעות האלה). נוסף על כך אני לבן בטירוף, ולא נמרחתי כמו שצריך עם קרם הגנה. מהשלושה האלה לא קשה לצפות את התוצאה. כל הפנים שלי בערך נשרפו, וכל הפנים שלי התקלפו לאחר 3-4 ימים (כאשר בשלב הזה כבר העור בפנים שלי היה פיקס). בערך כשהפנים שלי סיימו להתקלף, התחלתי להתקלף מהאמצע של הגב בערך ועד הכתפיים. היום שוב כמה חברים שלי נוסעים לכנרת ואני מתלבט אם ללכת מאוד. נהנתי מאוד ואני רוצה ללכת, רק שאני חושש מאוד לעבור שוב את הדבר הלא נעים הזה. אנחנו נוסעים היום וחוזרים בשבת, ומה שטיפה מדאיג אותי זה שאני מתגייס לתותחנים ביום שלישי הקרוב. אני לא יודע עד כמה באמת אני אצליח למנוע את …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ללא ספק.. לראות עד הסוף. http://www.youtube.com/watch?v=4bb4y8HEYq8 ורק לאחר מכן לראות : http://pix.motivatedphotos.com/2008/6/20/633495987683532308-what-has-been-seen.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מישהו מכיר את התפקידים במשרד קצין פניות הציבור בקריה? מה השעות\שבתות\שמירות וכו'? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי לכנס פייסבוק מופיע שגיאה מוזר נסיתי 4 דפדפנים זה Google Chrome firefox IE 7 maxthon גם ניקוי עוגייה ועוד לא עוזר מה בעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש במנוע חיפוש של האתר משתמש ואני לא מצליח יש איזושהי דרך אחרת לחפש משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לפני כמה ימים אני ועוד חבר שלי קלטנו איזה ילד שאנחנו מכירים וממש לא סובלים, אז החלתנו קצת להשתעשע איתו. אני מצלם, וחבר שלי מדבר ומבצע! (דיברנו באנגלית כדי להרחיב את קהל היעד שלנו!) http://www.youtube.com/watch?v=hXIQMG84hPg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם משהו שעניין אותי... למה אפל לא מוציאה מעבד? הרי יש רק שתי מתחרות בשוק הזה, ויש לאפל את האנשים שיכולים לפתח מעבד טוב, לא? למה סמסונג לא משיקה מערכת הפעלה שתתחרה בwindows? למה אינטל לא משיקה...אממ...דפדפן? הבנתם את הכוונה שלי... החברות הללו יכולות להביא את האנשים שיפתחו את הדברים האלה, ומשום מה הן לא עושות את זה. יכול להיות שיש הסבר הגיוני והשאלה שלי מאוד טיפשית, אבל חשבתי על זה, ולא ברור לי למה.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אחח כמה חיכיתי לשחרורים חדשים מצד הדיג'יי הכי מועדף עלי... הוא שיחרר את הסט הנ"ל בפייסבוק שלו http://www.facebook.com/profile.php?id=1224776444&ref=search להלן לינק http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=917911897&email=82b6433e0597d25c79c9dec2ccf54c6d מקווה שתהנו, אני מאוד אהבתי יצא לי לשמוע קטעים חדשים שלא שמעתי בעבר, אבל הכי מהם מועדף עלי CLOSER TO HEAVEN שמוקסס בחזרה ע"י PIXEL. חבל שאין פה עדיין את CANDY HARBOUR, אבל זה לאלבום הקרב ובא שלו - Red Means Distortion.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אצלי בעבודה אנחנו מעבירים כרטיסים (כניסה ויציאה) ויש אצלנו כרגע בעיה בעבודה עם אנשים שמושכים שעות ואומרים שהולכים לקצץ להרבה אנשים הרבה שעות. עכשיו אני רק התחלתי לרשום שעות כניסה ויציאה לפני שבועיים בערך ואני כבר עובד שם חודש. אז רציתי לדעת אם מקום העבודה חייב להראות לי על פי בקשה שלי את הדוח שעות שלי, כניסה ויציאה..?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש כבר ימים ולא מצאתי רמז מי שמכיר את ברנאאוט פרדייס יש שמה מכונית שנקראת Rossolini Tempesta האם הדגם הזה נבנה על סמך רכב קיים או שזה סתם הכלאה ושרבוטים של היוצרים..? הפרצוף שלה מזכיר לי משהו מוכר ..
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה לכמה שירים, בשביל לבחון מערכת ק"ב ביתית. אני צריך שירים ווקאלים. ושירים עם המון באסים. בנוסף מנגינות עם צלילים נמוכים+גבוהים+MID יתקבלו בברכה.(במנגינה אחת) אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ציטוט: רבים העובדים על מסכים גדולים באופן קבוע נתקלים בבעיה: לעכבר הרגיל לוקח הרבה זמן לעבור מצד לצד של המסך, וגורם לעייפות וכאבים במפרק כאב היד. עכבר זה מאפשר באמצעות DPI מקסימלי גבוה במיוחד לעבוד בקלילות על מסכים גדולים ממש, כאילו היו מסכי 22 אינץ' רגילים. בזכות העכבר ניתן ממש לשחק (ולעבוד בצורה שוטפת, לערוך וידיאו, תמונות וכו') גם במסכים גדולים וליהנות גם שם מתגובה זריזה ומדויקת. אנחנו בדקנו אותו על מסך 42 אינץ" והתוצאות היו מעולות. זה רק אני או שגם אתם חושבים שאין שום קשר בין גודל המסך לעכבר??? מאיפה המחשב יודע או אכפת לו מה גודל המסך??? אולי אני לא מבין מהחיים שלי אבל פשוט זה נשמע לי מוזר......(אבל ממש מוזר)...
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי בלחמן 2009 וקיבלתי ערימה מאסיבית של ספרי לימוד. האם כדאי לשמור אותם למקרה שאח שלי או מישהו אחר יעשה פסיכומטרי בעתיד (לפחות שנתיים מהיום)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איפה אני יכול לקבל על פיקדון בקבוקי בירה ופחיות מזומן? ממה שהבנתי מגה נותנים זיכוי או משהו כזה..
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נכנסתי לחפש משהו ביד 2 בתחום אחר בכלל והתחשק לי להציץ במחשבים. זה פשוט הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים שלי. אנשים שמוכרים מחשב פנטיום 2 "משופץ כחדש" ב 500 שקל. כל מיני פנטיום 3 ב 450 שקל. מחשבים שלא הייתי קונה אפילו ב 45 שקל בשביל לעשות מהם אקווריום. אני מבין שיש אנשים שיכולים לקנות משומש, ויש שם מחשבים חדשים יחסית (שנה, שנה וחצי) במחיר ריאלי. אבל המודעות של שם של לא מעט מחשבים פשוט לא קשורות למציאות. מישהו קנה מחשב ביד 2?
-
- 62 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני זקוק למעט ציוד לפרוייקט HTPC. המחשב יורכב ממעבד ברטון 2500, על לוח Epox 8RDA+ עם כרטיס מסך Radeon 9600 וכרטיס קול קראייטיב סאונדבלסטר לייב. מדובר ברכיבים ישנים, אבל לאחר קריאה של מעט חומר באינטרנט הבנתי שעם קינפוג, ותוכנות מתאימות גם מחשבים חלשים מהמחשב הזה הריצו סרטי HD באיכות 720P שאליה אני מכוון. התרד הזה נפתח במטרה להשיג כמה רכיבים שאין לי, ואולי להעלות פה את המודעות להמון ציוד ישן שזרוק בבית בלי שימוש. לי למשל יש מעבד פנטיום 1.6 עם ליבט נורט'ווד(מצויין לOC)+לוח מתוצרת אינטל+ ההרדיסק 40GB של מקסטור/סיגייט. אין לי שום בעיה לתת אותם בחינם אין כסף לכול מי שבאמת ישתמש בהם. אני בטוח שיש עוד המון אנשים שמחזיקים שלל כרטיסים/ההרדיסקים ישנים/לוחות ומעבדים ללא שום שימוש. הצ…
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
עד היום קניתי רק מסוחרים. אני עומד לקנות בפעם הראשונה מאדם פרטי. האם אני מוגן במקרה שהמוכר שולח בדואר רשום אבנים במקום אוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אחד הקטעים החזקים שלי- תגובות בבקשה היי חברים. אני כבר יוצר מוסיקה להנאתי מיזה 6 שנים כבר.. לא לקחתי את זה יותר רחוק מאשר חובבנות אבל את זה אתם חייבים לשמוע לינק:http://youtu.be/wy5-bTrO6vU אשמח לשמוע את דעתכם על הטראק, הקטע נקרא: KOBrA - Muj'da The Princess יום טוב קובי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני משוחרר כבר שנה ו 7 חודשים, כבר האמת שאני עובד שנה וסיימתי את הימים למענק המועדפת. רציתי לדעת עד מתי אני יכול לקחת את המענק? חלק אמרו לי שנתיים, חלק אמרו לי 5 ( הכוונה היא ללכת לביטוח לאומי ולהגיש את הטפסים כדי לקבל את המענק). תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זוכר קטע ישן כזה, רצח. מלא בנות עם גוף פצצה אבל פנים של גבר חח זה היה קליפ פסיכודאלי כזה הזוי ממש לפני כמה שנים אפילו 10. לכולן יש את אותם הפנים של הגבר שאני חושב הם של האומן שמנגן את זה....יש אפילו קטע בלימוזינה ככה. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, עוד שלושה שבועות אני מסיים את השירות הצבאי ביחידה מודיעינית טכנולוגית. בתפקיד עסקתי בתחום התקשורת האופטית ובזמן השירות עשיתי CCNA (הסמכה של סיסקו). עכשיו הגיע הזמן לחפש עבודה. הבעיה היא שציפיות השכר שלי גבוהות יחסית ואני לא מוכן להתפשר על חוזה של 3 שנים בשכר של 7.5 ברוטו באחת מספקיות התקשורת. אני שוקל לשפר את נתוני הפתיחה שלי. אני יודע שיש את הCCNP ושמעתי לאחרונה שיש גם הסמכה שנקראת CCIP. השאלה שלי היא מה הכי מבוקש בשוק? בברכה, רומן.
-
- 30 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב בכ-30 אלף שקל. השיקול העיקרי שלי הוא אמינות רכב ומעט תיקונים. איזה מכונית תמליצו לי לקנות? אשמח אם תפנו אותי לאתרים דומים ל-hwzone שעוסקים ברכבים.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום ביום שבת בערב ב6 וחצי קיבלתי 3 גימלים מתי אני צריך לחזור לבסיס? ביום רביעי בבוקר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-