עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LermanIsUberCool,

זה יותר סבבה מהשני אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. וארטיק וסוכריות ותות גינה. ומחשבים (DUH) ומוסיקה, והכי קולנוע

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by א אוהל,

יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Shadowman,

ואולי זאת רק דעתי לא יודע! אבל אני ממש היתבאסתי...

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בנושא מימוש אחריות ב FOX PC. כידוע לכולם חנות נמדדת בשרות והחלק החשוב ביותר הוא איזה סוג שירות ניתן בשעת הצורך לאחר הקנייה. להלן רצף האירועים עד כה: בתאריך 31.12.2008 נירכש כרטיס מסך CONNECT 3D HD4850. (זו לא הקניה הראשונה מ FOX PC) לאחר כחודש וחצי הלך הכרטיס לעולמו והוחזר ל FOX PC בתאריך ה 23.02.2009. מהחנות נמסר שאין להם כרגע במלאי כרטיסים מהסוג הנ"ל ושאצטרך להמתין כשבועיים עד קבלת משלוח חדש. באותו המעמד נאמר לי שניתן לבדוק אם אוכל לקבל כרטיס חליפי. סירבתי להצעה הנדיבה מכיוון שברשותי כרטיס מסך נוסף מימלא. עברו כשבועיים ולא שמעתי מ FOX PC, הרמתי טלפון שוב לראות מה קורה ונאמר ע"י אסף שתוך שבוע הכרטיס אצלי. הסיפור הזה חוזר על עצמו כל שבו…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by The Dom,

ברגע שאח שלי הראה לי את FAMILY GUY פשוט התמכרתי ;D

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום , אני מעוניין לחסום מספר אתרים מסוימים אצלי במחשב איך אני עושה את זה?? אני משתמש במספר דפדפנים CHROME , IE , FIREFOX תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by liav12,

הרגע סיימתי לראות אותה... בהחלט 13 פרקים מעולים, קצת לא אוהב את המבטא הבריטי של כמה משם, אבל אחת הסדרות היותר טובות שיצא לי לראות לגבי רומא וכדומה. אגב הבנתי שיש עונה שנייה בדרך, אבל זה לאחר שהשחקן הראשי יבריא ממחלת הסרטן שחלה בה לאחר הסדרה (אנדי וויטפילד-ספרטקוס). אגב, "ספויילרים"! בפרקים הראשונים אומרים שיתנו לו את השם ספרטקוס על שם האגדה, כלומר הוא לא באמת ספרטקוס, ועל פי הסיפורים הישנים ספרטקוס מת מתישהו במלחמה נגד הרומאים, אז זה אומר שמפה המפיקים יכולים לקחת את הסדרה לאיזה כיוון שהם רוצים, לא כך?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  9. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. היי לא מזמן התחלתי לעבוד באיזו חברת היי-טק, והגעתי לשלב שאני צריך לבחור את כל הקרנות למיניהן... בנוגע לקרן פנסיה וביטוח מנהלים וכל הדברים האלה שמסובכים גם ככה אני לא מצפה ליותר מדי עצות משמעותיות, כי יש כביכול תנאים מיוחדים לעובדי החברה, וגם ככה ב-45 שנה הרבה מאוד דברים יכולים להשתנות, אז זה די הימור בכל מקרה כנראה שאני אחלק את זה חצי חצי בין קרן פנסיה לביטוח מנהלים כי מבחינת עמלות אני משלם פחות או יותר אותו הדבר, ואולי נלך על משהו מסוכן יחסית בגלל שאני רק מתחיל לצבור כסף ואין לי מה להפסיד כל כך. לעומת זאת קרן השתלמות זה משהו שיגיע עוד 6 שנים - לא רחוק מדי. בעיקרון אמרו לי שכדאי לקחת קרן עם דמי ניהול נמוכים. בדקתי קצת באתר גמל-נט למי שמכיר - http://gemelnet.mof.g…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by spmguy,

אני כרגע נמצא עם תיבת דואר של הספקית נטוויז'ן ועשיתי ייבוא של הדואר אל GMAIL. השאלה שלי היא : אם אני אתנתק מנטוויז'ן ואעבור לספקית אחרת, האם אני אוכל להמשיך לקבל מיילים בתיבת דואר של GMAIL ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3554419,00.html :lol:

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם? איך אתם חולמים?

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Nvidia קונה את AMD!!! BREAKING NEWS!!! http://www.tomshardware.com/column/02q2/020401/index.html 8)

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. משו מכיר משהו כזה? ספר בנושא? [משו מומלץ]

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה שמתי לב שרבים מהאנשים ששלחתי להם מתישהו מייל שולחים לי מייל עם בקשות להפסיק להספים אותם. אני יכול להכנס למייל ולשלוח מיילים ולקבל אותם וכו' וכו' אך הספאם עדיין ממשיך להשלח, ודווקא בזמן בו אני לא מחובר למייל. עכשיו אני סורק את המחשב עם אנטיווירוס, כשהסריקה תיפסק אני אעדכן. כמו כן הדפדפן (פיירפוקס) התחיל להאט ולגלג כשאני פותח טאב חדש, מה יכולה ליהיות הסיבה? איך אני מוצא אותה ואיך אני מנטרל אותה? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by dbx22,

מה דעתכם עליו ללימודים? מעניין? משתלם? מתיש? קשה? אתם מוזמנים להגיב פה ולהגיד את דעתכם בנושא תודה

• 52 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים. אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום. אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם. אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור. רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר. אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה ניר

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by GameGems,

מכירים את ההגבלה המרגיזה של מגהוידאו שמאפשר לכם לראות רק 72 דקות? זה המדריך שיסביר לכם איך לעקוף את ההגבלה! 1. נכנסים לאתר: www.72minutes.net 2. מקלידים בחלון את הכתובת של הוידאו בפורמט: http://www.megavideo.com/?v=XXXXXXXX 3. לוחצים על "לעקיפת הוידאו" 4. לוחצים על פליי, ומחכים מספר שניות. אם הסרטון מחזיר שגיאה פשוט לוחצים על פליי שוב. מקווה שתהנו :]

22. כמו shazam לנוקיה שמשום מה לא עובד לי עכשיו

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by avivlevy,

עוד שבועיים ככה לאחי הקטן יש יומולדת ואני לא יודע מה לקנות לו...וגם ההורים שלי. אז ככה אני רוצה לקנות לו איזה משהו קטן- 50 שקל, והורים גם איזה משהו, אין להם תקציב הם מחפשים בנתיים איזה כיוון אז תעזרו לי??? אולי משהו שקשור לשמיניה?? לא יודע \HELP/P

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. 28.6.2007 בשעה 18.00 בכיכר דיזנגוף בת"א, הוא ירקוד ליד המזרקה של האגם.

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by frenzy,

אהמ..אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה פרטו ! ;D

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.