עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by keypod,

אני דיי סגור על מפרט ועברתי בין האתרים ו-KSP יוצאים זולים משמעותית. צישהו קנה מהם לאחרונה? זה אכן רכיבים אמיתיים רק יותר בזול?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by HeDesXs,

איזה תפקידים אני יכול לקבל בגיוס כלל צהלי? הפרופיל שלי הוא 64 ואני נשרתי מעתודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אני מעיין במודעות דרושים של היי טק ולא מבין מה המושג הזה אומר.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. https://blogs.nvidia.com/blog/2020/09/13/jensen-employee-letter-arm/ לא יודע מה הפורום המתאים...

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. http://frenzy.morpheme.co.uk/frenzy/index.jsp?gameId=0 המשימה:להקליד את ה ABCD.... כמה שיותר מהר, תרשמו את התוצאות שלכם ותוסיפו HW בסוף כדי שנוכל לזהות.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

אחרי ביקוש שני בשירותים היום, והתייעצות עם חבר שלי, הגעתי למסכנה שצריך להקים חברת סטארטאפ שתמציא מתקן, או משהוא, שיחתם את האסלה המזדיינת, לפני שבאים אליהה.!! כל מי שיפתח חברה כזאת יהיה מליונר!!!

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. חברים שלי עשו סרט סטודנטים כפרוייקט סיום עבור שנה א' של לימודי קולנוע (וגם אני עזרתי קצת!) צפו בו, זה מצחיק (טוב נו, אני טיפה משוחד) http://www.kesher-movie.co.il

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. האקונט הראשון hl1 + cs 1.6 hl2 + css yeshel@bezeqint.net ססימא hwzone הוא רשום בקלאבים על הניק org-e וזה האקונט שלי אז אל תדאגו קחו תשחקו עליהם אני לא רוצה יותר תמשחק הזה אצלי אז תעשו מה שבא לכם האקונט השני cs + cz shaiberko סססימא hwzone תהנו

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Natan_Rozen,

אז על איזה כלי אתם מנגנים? 8) אני מנגן על גיטרה כבר שנתיים (מנגן רוב הזמן על החשמלית) ועכשיו אני לומד על פסנתר.

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by sir f,

אז, מה גיליתם עד עכשיו? מה יש? מה גוגל עשו?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. http://www.ak47.ru/mindreader.htm ההוראות באנגלית: Plan any two-digit number (for example 54) Deduct from it the components of its number (for example 54 - 5 - 4 = 45) Find this number in the table and symbol, to which it corresponds. Imagine mentally to itself this mark and click on the square..In it this mark will appear למישהו יש מושג איך זה עובד?! עריכה: כן, אני יודע שהסקריפט לפעמים טועה, אבל לרוב הוא צודק, נא לא לכתוב פה הודעות חסרות משמעות של "טעה אצלי" וכו'.

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. יש לי תמונה בפורמט BMP ששוקלת כ-400 מגה, ברזולוציה של 12 אלף פיקסלים על 12 אלף פיקסלים (144 מגה פיקסל) אני מעוניין להמיר אותה לפורמט JPEG לצורך דחיסת הקובץ. כל הכלים הבסיסיים שאני מכיר לא עובדים עקב טענות חוסר זיכרון, חוסר מקום בדיסק (לא חסר לי מקום) או בעיות טכניות אחרות. מישהו יכול להמליץ על כלי מתאים?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. כתוב תוכנית שתקלוט מצבם של שני פינים LSB ו MSB המחוברים לכתובת 379H. במידה והם במצבים הופכיים אז ייצא גל ריבועי בתדר מסויים ב DC של 75% דרך פין ה LSB של יציאת המדפסת (378H) אחרת ייצא דופק לפרק זמן קצוב דרך פין ה-MSB של יציאת המדפסת (378H) אנשים רחבי לבב בבקשה אין לי הרבה זמן שמישהו ייתן לי תתוכנית אני מתחנן((

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. זאת כבר הופכת להיות מסורת.. WTF קורה בתוכנית הזאת?! אם למישהו יש הסבר אני אשמח לשמוע.

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא מי בעלי המניות/השליטה העדכני של החברות הללו? מישהו יודע... אשמח בנוסף לתגובה גם קישור. בתודה רוברטו .

17. Started by Shadowman,

ואולי זאת רק דעתי לא יודע! אבל אני ממש היתבאסתי...

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יום הולדת 16 בפתח ואני כבר מת לעשות קעקוע אבל עדיין לא מצאתי משהו ראוי אתם יכולים להציע או משהו? אעריך מאוד אגב

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. היתה לי מברשת שיניים נטענת של בראון בארבע שנים האחרונות והסוללה נגמרה ולכן צריך לקנות חדש. נכנסתי לסופר פארם וראיתי שיש 2 יצרנים של מברשות: Braun ו- Oral-B. בראון עולה יותר מפי 2 מאורל ב. השאלה האם עדיף לקנות את הזול ולהחליף כל שנה-שנה וחצי מאשר לקנות את היקר. הרי ברור שאורך החיים של הסוללה מתקצר ולכן עדיף להחליף כמה שיותר מהר. מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון עם המברשות האלה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by NuNaTaK,

חיפשתי מידע ברשת על זכות קדימה ודיני תעבורה במעגל תנועה דו נתיבי אבל מצאתי תשובות סותרות. ההיגיון שלי אומר שמהנתיב הימני ניתן לפנות ימינה בלבד ואילו מהנתיב השמאלי ניתן להמשיך ישר או לפנות שמאלה, השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות אם זה אכן ככה? (בכל קונפיגורציה אחרת שחשבתי עליה יש בעיות)

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by yot,

ערוץ 11 (1) - מכבי ת"א נגד ז'לגיריס קובנה, המשחק על הכרטיס ל-Final 4. בהצלחה למכבי!

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Abyss3,

בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי, בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש, אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של גז רעיל. עוד מישהו שם לב למה שהולך פה? איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by RGod,

אז ככה חברה שלי קנתה בחול IPOD TUCH עכשיו הוא עלה לה שם 279 דולר בעיקרון לפי מה שראיתי אז מותר לעבור במסלול הירוק עם דברים שהם עד 200 דולר ? עכשיו ביקשו ממנה שם את הדרכון ועשו לה החזר מס בחול על המכשיר ! עכשיו י דואגת שהם מעברים מידע מחול לארץ שהורידו לה מס שם וכאילו שבמחשב בנתבג זה יהיה מעודכן ועצרו אותה לבדיקה על סמך זה ,הגיוני ? עכשיו אני רוצה לדעת מניסיון של אנשים באיזה מסלול צריך לעבור ? תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by GolanBerlin,

בס"ד נשבר לי הזין מהוט! אני בבעיות איתם כבר חודש-חודשיים. כל הזמן יש ניתוקים, ואני מקבל פאקינג 3 מגה במקום 12, היוטיוב בקושי זז, האינטרנט איטי - די כבר! שוב ושוב, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי. לא מזיז כלום!!! פשוט בלתי נסבל! זו חוצפה! עושים פה צחוק מאנשים! דיברתי איתם היום, והם עושים לי מעקב וביום שני בבוקר הם מדברים איתי. אני אגיד לו חד וחלק: או שאתם באים לפה ופשוט שמים ציוד הכל חדש: כבלים חדשים, ראוטר חדש ומודם חדש, או שאנחנו מתנתקים. זה יעבוד להגיד דבר כזה? ואם לא, מה כדאי לי לעשות? זה כבר פשוט בלתי נסבל! אני מתפוצץ פה.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים