עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by WhiteHat,

אני בוגר יחידת הצנחנים ובאמת עברתי הכשרה של לוחם ונתתי ממני למדינה והיחידה פשוט רמסה אותי ואת הצוות לכל אורך הדרך אם זה בטירונות שעוד חשבתי שזה איכשהו בסדר ואז באימון מתקדם ואז בסדיר ואז בשיחרור. אני השתחררתי בתאריך 25.3.2020 לפי שלישות צנחנים אנחנו משוחררים בתאריך 18.3.2020 שום דבר לא ברור אצלם! קשה לפתור בעיות פרטיות ביחידה בדרך כלל לא שמים עלייך. אני באמת חושב שכולם צבועים שם אולי תמצא שם איזה מפקד אחד או קצין אחד שבאמת יעזור לך. מ25.3 עד היום ה31.5 לא קיבלתי תתעודת שיחרור בכבוד השתחררתי בקורונה כשכולם היו בבית וגזרנו כל הצוות בבית. עכשיו השלישות ביחדה לא מתקשרת לא כלום לא מודיעה מה קורה. אנחנו צריכים להשיג אינפרומציה בכוחות עצמאנו כי שוב למי אכפת השתחררת אתה כבר…

2. היי אתמול שאלתי באורנג' לגבי חבילת גלישה בבלולארי, הציעו לי חבילה של 30mb ב 26 שקל לחודש. למה מספיקים 30mb ?? נשמע ממש מעט... איך החבילות ברשתות אחרות?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Skeleton,

מי שלא הבין אותו... מקומו לא באתר הזה.

4. ערב טוב אנשים. יש לי שכנה רוסייה שבקשר טוב עם אמא שלי. היא באה להתארח אצלנו היום,ומפה לשם היא אמרה שהיא רוצה למכור את כל מה שיש לה בבית(חוזרת בחזרה לרוסיה),היא רוצה על הLCD 32 אינצ' שלהם כ500 שקלים.. השאלה אם זה שווה או לא?,הם עלו לארץ לפני 3 שנים וקנו את זה חודש אחרי שהם עלו,ככה שאחרית כמעט בטוח שאין,אין לי מושג מה החברה של הטלויזיה אני ינסה לברר מחר או מחרתיים,אבל גם אל זה טלויזיה ג'נרית של סנסוי או משהו כזה המחיר דיי פייר לא?(כרגע אני עם הCRT 21 בחדר,יש לי ממיר HD של הוט,אני עובד מפה לשם בכח אדם וההכנסה שלי בערך היא כ1000 שקלים בחודש,עדיין לומד י'ב..) אז מה אתם.......הייתם עושים?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Tomerico,

מאיפה אפשר לקנות כזה בלי להתחיל להזמין מאי-בי וכאלה? מכון לשלם תמורתו 10 שקל.. למישהו יש רעיונות? עדיף משהו באיזור המרכז/שרון.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Bessmertniy,

http://www.wagenschenke.ch/

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by SilverCivic,

אהלן , המשפחה שלי ואני יורדים לאילת כבר מחר רציתי לדעת אם יש לכם איזה מקום לאכסן שם את הכלבה ( גורה בת 4 חודשים )ל4 ימים [glow=red,2,300]( חובה באיזור חיפה )[/glow] ולהיות בראש שקט שלא יתעללו בה או כל מה שעולה על ראשכם , ושתקבל טיפול הולם ושלא יהיה יקר.... האם צער בעלי חיים מתעסק בזה? האם העסק אמור להיות יקר? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by klayton,

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Pr0Xy,

הוא סוף סוף חזר!!! זה רק אני או שהוא יותר קשה מאשר מקודם?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by avi2014,

אנחנו 2 חברים אחד 17 ואחד 18. איך משיגים עבודה באילת? במלונות וכאלה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בנושא מימוש אחריות ב FOX PC. כידוע לכולם חנות נמדדת בשרות והחלק החשוב ביותר הוא איזה סוג שירות ניתן בשעת הצורך לאחר הקנייה. להלן רצף האירועים עד כה: בתאריך 31.12.2008 נירכש כרטיס מסך CONNECT 3D HD4850. (זו לא הקניה הראשונה מ FOX PC) לאחר כחודש וחצי הלך הכרטיס לעולמו והוחזר ל FOX PC בתאריך ה 23.02.2009. מהחנות נמסר שאין להם כרגע במלאי כרטיסים מהסוג הנ"ל ושאצטרך להמתין כשבועיים עד קבלת משלוח חדש. באותו המעמד נאמר לי שניתן לבדוק אם אוכל לקבל כרטיס חליפי. סירבתי להצעה הנדיבה מכיוון שברשותי כרטיס מסך נוסף מימלא. עברו כשבועיים ולא שמעתי מ FOX PC, הרמתי טלפון שוב לראות מה קורה ונאמר ע"י אסף שתוך שבוע הכרטיס אצלי. הסיפור הזה חוזר על עצמו כל שבו…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by brk2k,

אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!

13. אז ככה המצב כזה: אני חייל בצריפין (הייתי קרבי) ורוב הסיכויים שאשאר שם עד סוף השירות (צריך לעשות ניתוח). היות ואני נמצא במצב הנ"ל, החלטתי למצוא עבודה. אני עושה רק שני ימים בצבא (לצורך העניין -ראשון ושלישי), ובשאר הימים אני חוזר הביתה בסביבות 3. מה שאומר כזה דבר: יש 5 ימים בשבוע שאני יכול לעבוד -3 מהם מהשעה 16:00, ושניים נוספים שזה שישי ושבת. הבנתי שברוב המקומות יש התחייבות למספר מסויים של משמרות (5-4), כמה שעות זה כל משמרת ? האם יש אפשרות לעבוד רק במשמרות מסוימות ? אני כותב עכשיו קורות חיים, ולא יודע אם בכלל לרשום את העובדה שאני חייל. מצד אחד בכל מקרה אני אספר על כך בראיון, אבל מצד שני יש סיכוי שלא יזמנו אותי בכלל. יש לי המון נסיון בחומרה, גם באופן כללי וגם כטכנא…

14. חבר שלי לומד גיטרה ומתלבט לאיזה גיטרה להמשיך.... תנו דעות

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. לאחרונה ראיתי את הביטוי חוזר שוב ושוב ... ערנב ? מישהו מוכן להסביר מה זה ומאיפה זה ?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=346 אלוהים יעזור לצלמים המסכנים ולדבר הגדול הזה...

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by eladbu,

מה פירוש המילה recursively???

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מקווה שהתכוננתם (לי לצערי לא היה כוח) ושתצליחו! נ.ב: זה ב9 בבוקר למי שלא יודע....(מה? לי נודע בערך לפני חצי שעה...)

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אתמול, בזמן שבבית הכנסת שליד מרכז קריית אתא נערכו הקפות שניות, ההרגשה שלי של החג הייתה יותר כמו של יום העצמאות מאשר של שמחת תורה. ממספר רב של מוקדים, שמעתי וראיתי זיקוקים: פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזאת בשמחת תורה, וזאת למרות שהוא חג יהודי דתי. בשנים שעברו, לא זכור לי שבשמחת תורה, היו זיקוקים. האם זאת תופעה חדשה???

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

במוצאי יום שבת תהייה המימונה. מי בא? ;D אני כנראה אלך למימונה של אשדוד או למימונה של אולם הפיס בפ"ת. מישהו עושה מימונה בביתו ויכול להזמין את חברי HWzone? (הודעה זאת מופנת למרוקאים ולשאר העדות כייחד).

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם וחג שמח, לפני כמה דקות ראיתי רכב מסוג פיג'ו 306 במחיר מציאה ורציתי לשאול מה אתם חושבים. הרכב הוא יד ראשונה עם 180 אלף קילומטר, גיר 1.4 ידני, 4 דלתות, שנת 95 ונמכר 5 אלף שקל מתחת למחירון במחיר 11 וחצי אלף. רציתי לשאול אותכם על מה כידי להסתכל שאני אליך ליראות את האוטו והאם יש דברים ספציפים בדגם הנ"ל. בתודה מראש, תומי

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. נכון יש את הפושע השחור (לא הראש של הכנופייה, אלא זה שמסתובב עם ג'ון טרבולטה) ב"ספרות זולה"? אז בקטע בסוף, ששודדים את המ המסעדה, אז רואים אותו מוציא את הארנק שלו - ארנק עור חביב שרשום עליו "BAD ASS MOTHERFUCKER" או משהו כזה. למישהו יש רעיון איפה להשיג ארנק סטייל הארנק הזה? ;D

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by hoffmannamffom,

מישהו פה הולך לזה? אני בדרך כלל לא הולך למופעים (בעיקר לא עם האמנים שמופיעים בארץ) אבל את זה אין מצב שאני מפספס סקאזי ויום למחרת טיאטסו.. יותר טוב מזה אי אפשר לבקש. בגלל שאני לחוץ קצת בנושא כסף אני לא הולך לקחת את אחד הדילים במלונות המוצאים שם וימצא כבר איזה אכסנייה זולה. יש סיכויי שאם אני יזמין בדקה ה-90 אני יוכל למצוא משהו יותר זול?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים