כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק... נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד ש…
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצאתי אתר שאפשר לתרגם סרטונים הודים, יוצאים דברים ממש חביבים תביאו סרטונים שאתם תרגמתם ;D http://www.grapheine.com/bombaytv/index_uk.php הנה סרטון גרוע שיצא לי - http://www.grapheine.com/bombaytv/play_fr.php?id=1650085 מקווה שיצא לכם משהו יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי אימייל ישן של Gmail עם הכינוי evilsting שמשמש אותי כאימייל הראשי שלי. הבעיה היא שיוצא לי הרבה פעמים להביא אותו לאנשים מבוגרים או מאותגרי אנגלית שהשם נתפס אצלהם מוזר\חשוד (הניק במקור מ CS מה שמסביר את המשמעות והמטרה שלו) או מסובך מידי ... פתחתי עכשיו חשבון חדש ב GMAIL עם שם קצת וקליט יותר ורציתי לדעת מהיא הדרך הכי טובה להעביר את כל המכתבים והכתובות שלי לאימייל החדש בלי שהצטרך לשנות את האימייל בכל האתרים שאני רשום אצלהם ועוד יותר מסובך אצל האנשים הפרטיים שהאימייל הישן שלי אצלהם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://frenzy.morpheme.co.uk/frenzy/index.jsp?gameId=0 המשימה:להקליד את ה ABCD.... כמה שיותר מהר, תרשמו את התוצאות שלכם ותוסיפו HW בסוף כדי שנוכל לזהות.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא לשכוח שאם יש בריחות פה ושם זה בגלל שהקלטתי ב ONE TAKE אז לא לאכול אותי
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למי שקרא היום את מוסף הכלכלה של ידעות אחרונות - ייתכן ונתקל בידיעה על פיטורי 1200 עובדים וסגירת חטיבת הייצור של לגו בארה"ב. בתחתית הכתבה ניתן לראות תמונה של מארז לגו סטנדרטי, ומתחתיו הכותרת - צילום יח"צ. את קוד המוצר ניתן לראות בבירור בתמונה - 6773. למראית עין התמונה נראתה לי מוזר - בעיקר מכיוון שאינני זוכר שום דגם כזה. חיפוש מהיר באינרטרנט גילה את מקור התצלום - http://www.othervoices.org/2.1/feinstein/auschwitz.html אין לי מושג כיצד הם הצליחו למצוא את התצלום הזה, ולמה בחרו דווקא את התצלום הזה אבל בהחלט מדובר בבחירה אומללה מתוך חוסר טעם (או חוסר הבנה) ולזה קוראים עבודת יחסי ציבור משכנעת
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נוסח אמינם או משהו, רק את המקצבים הבסיסים, אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר או יכול לתת לי עצות, אני יעריך זאת מאוד!!!!! תודה MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מי יודע מה השם של זה? איפה אפשר לקנות? ואם זה נכון שיש צבעים שונים לפלסטיק לפי רמת קושי ? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ומגלה שהיום יום ג', אני חושב לעצמי: מעולה יהיה מה לעשות היום בשיעור ספרות... וכך אני יוצא אל ההסעה בערך בעשרה לשמונה שמח לי עם העיתון בתיק... מגיע לבית ספר, מתחיל שיעור ראשון - ספרות... אני כמובן משתעמם בצורה משוגעת ופותח את העיתון... פתאום על השער אני רואה את הדבר הבא: "וגם: איזה מסך הכי כדאי לקנות? סקר שוק השוואתי", אמרתי לעצמי: איזה יופי אולי הם כתבו דברים נכונים לשם שינוי... כמה כבר אפשר לטעות עם מסכים.. במיני השוואה שלהם אני רואה את המסכים הללו: MAG 786FD Samsung 757DFx CTX PR705 LG Flatron 795FT Plus Philips 107T המסך הנבחר היה (איך לא) ה- MAG 786FD אשר ניצח את ה- CTX PR705F אשר עולה פחות, אמין הרבה יותר ומאפשר חיבור USB. ועכשיו אני דופק את…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, דיון מעט הזוי אני מודה,אך אם יש דיונים אודות תוצאות ביצועים באוברקלוק אני לא מאמין שתהיה בעיה גם ליצור דיון שכזה אודות שיפור הביצועים שלכם ב ה צ ל ח ה!
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברה , רציתי להמליץ לכם על סרט שראיתי לא מזמן . הסרט נקרא V For Vendetta , הסרט לא חדש כל כך 2005 , אבל לא זכור לי שהוא הגיע לארץ. בסרט מדובר על תקופה חדשה בעתיד הלא כל כך רחוק , שארה"ב נמצאת בעיצומה של מלחמת אזרחים שהרסה את מקומה של ארה"ב כמעצמה עולמית , אנגליה ככל הנראה גם לקחה חלק במלחמה , ובמקום דמוקרטיה בריטית גאה קמה לה דיקטטורה אכזרית האוסרת על גילויי תרבות מוחצנים חוץ מכמה תוכניות טלוויזיה הזויות ברוח הדיקטטורה. שהמהפיכה התחילה הממשל הבריטי עבד על נשק יום הדין , מדובר על נשק ביולוגי חזק שישמש כנגד אויבי מדינה הבריטים החליטו להשתמש בנשק זה על עמם , וכך ליצור פחד שיביא להשלטה מוחלטת של הדיקטטורה , או לפחות זה מה שאני הבנתי. פה בעצם נוצר גיבורנו העטוי במסיכה "V" …
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז תכתבו לי מהר הצעות למסר לאומה שיכתב לידי בספר מחזור, ותחביבי קיטבג מצחיקים
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בנושא מימוש אחריות ב FOX PC. כידוע לכולם חנות נמדדת בשרות והחלק החשוב ביותר הוא איזה סוג שירות ניתן בשעת הצורך לאחר הקנייה. להלן רצף האירועים עד כה: בתאריך 31.12.2008 נירכש כרטיס מסך CONNECT 3D HD4850. (זו לא הקניה הראשונה מ FOX PC) לאחר כחודש וחצי הלך הכרטיס לעולמו והוחזר ל FOX PC בתאריך ה 23.02.2009. מהחנות נמסר שאין להם כרגע במלאי כרטיסים מהסוג הנ"ל ושאצטרך להמתין כשבועיים עד קבלת משלוח חדש. באותו המעמד נאמר לי שניתן לבדוק אם אוכל לקבל כרטיס חליפי. סירבתי להצעה הנדיבה מכיוון שברשותי כרטיס מסך נוסף מימלא. עברו כשבועיים ולא שמעתי מ FOX PC, הרמתי טלפון שוב לראות מה קורה ונאמר ע"י אסף שתוך שבוע הכרטיס אצלי. הסיפור הזה חוזר על עצמו כל שבו…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
http://izismile.com/2012/11/22/this_is_the_reason_why_you_shouldnt_ignore_15_pics.html
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קרה לי היום סיפור ממש מפחיד, ולמרות שאני יודע שזה קרה גם לאחרים, זה היה כל-כך הרבה חוסר מזל שזה מדהים (טוב אולי גם טיפה - אני מדגיש טיפה - טיפשות...). אני מצטער על האורך, אבל לא רציתי לקצר. אני מדליק את המחשב, פתאום אני שומע מן רעש מפחיד, חשבתי שהוא הא אולי מהדיסק הקשיח או ממאוורר כלשהו. הסתכלתי קצת ולא ראיתי כלום. אחר כך הווינדווס עולה, שוב פעם הרעש. הסתכלתי ב-System Properties, וחשכו עיני. המהירות של המעבד : 1.2 ג'יגה (במקום 2.4 !) ישר הבנתי שזה משהו בסביבה שלו, אני מסתכל פנימה, ולאור המנורות אני רואה פלסטיק (של חבק) מאחורי המאוורר של המעבד (בינו לבין ההיטסינק). פתחתי את הידיות של הגוף קירור (של אינטל) ופתאום נופל לי פלסטיק ענקי (לא זה שראיתי). הקטן יותר נשאר תקוע…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם... אני ממש בכמה ימנים הקרובים מזמין מחשב חדש ב-7000 שקל. קניית המחשב תלויה במכירת המחשב הישן שלי. X2 3800 7800GT 2GB RAM חשבתי לעצמי לשניה אם המחשב הנוכחי מספיק בשביל אינטרנט וכל זה.. ובעצם ההבדל הגדול הוא במשחקים. למה לא לקנות קונסולה חזקה כמו ה-360? במחיר נמוך יותר?? 1.יש בכלל באיזה מקום בארץ למכירה את ה-360? 2.מה לגבי צ'יפ כרגע? (אני בטוח שיהיה אבל השאלה מתי איך איפה וכמה יעלה) 3. אין לי טלוויזיה מי יודע מה...מה לגבי הקטע הזה? אשמח לשמוע עדו הצעות ותגובות! תודה
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי דגם של משקפי OAKLEY - XMETAL JULIET PLASMA ICE אני מחפש קופסא לשמקפיים. חיפשתי בכל אזור הצפון ולא מצאתי. אמרו לי שרק ניתן להזמין הזמנה מיוחדת מחו"ל. הקופסא נראת כך: אם משהו ראה אותה באחת חנויות המשקפיים אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו בעשרות הדיונים שהיו בעבר, פה תכתבו את הגודל של אוסף המוזיקה שלכם (שירים, ג'יגות וכמה שעות). הסיבה שלא עשיתי סקר, היא כי יהיו יותר מדי אפשרויות. אז בוא נתחיל, שלי: שירים: 1746 נפח/ג'יגה: 14.65GB שעות: 155:50:1 (שניות:דקות:שעות) עכשיו לכמה דברים: * אל תעשו מזה דיון "אתה שומע מטאל, אתה פריק. אתה שומע מזרחית אתה ערס". בשביל זה יש את דיון "שון פול מת". * הסיבה שה-WMP10 שלי סופר פחות היא כי משום מה, הוא לא יכול להפעיל כמה שירים של Led Zeppelin (משהו עם קודקים, שב-WMP11 לא קרה לי. אבל זה לדיון אחר). תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתעניין לגבי רכישה של ממיר דיגיטאלי ואני מתקשה לבחור דגם בתוך כל הבאלגן של המכשירים האלה. מישהו אולי התנסה עם ממיר שכזה ויכול להמליץ/ להזהיר על/מ דגם כלשהו? תודה, יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שיהיו שמה? יש אולי איזהשהם ספרים המכוונים במיוחד לפסיכומטרי הצבאי? אתרי אינטרנט? אני לא מתכוון לסתם מבחני אי.קיו אלא לדוגמאות לתרגילים שמביאים בצבא,בחינות קודמות וכו.. תודה רבה מראש! 8) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-