כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני היום תלמיד י"ב, אני מאוד אוהב ומתעניין בתחום המחשבים, אני כבר כמה שנים מתקן מחשבים , פותר בעיות,מתקין וכו'.. אז אני מעוניין להמשיך ולעשות קורס, ואולי לפתוח עסק משלי.. אז אני אשמח אם תמליצו לי על מסלולים.. והאם כדאי ושווה ללמוד? ויש לי שאלה, זה שאני עדיין תלמיד י"ב ואין כרגע בגרות מלאה, זה משפיע ? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, תודה
-
- 30 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני טס לתאילד ב27 החודש הזה למי ששואל בהתחלה אני לא צריך יותר מידי כי זאת ארץ זולה יחסית לישראל בסוף אני רוצה לקנות כל מיני צעצועים אלקטרונים (דובי מהפורום אוהב מין קינקי ) -סתם בדיחה ובגדים ושטויות בכל מקרה מה עושים במקרה כזה ? הוויזה שלי מוגבלת לסכום קטן לכל יום -ואני יקנה את הכל ביום או יומים -וגם צריך כסף למכס בקיצור מה הדרכים ומה הכי משתלם ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בדקתי גם בIE וגם בFF ואיני מצליח לגשת לדף ההודעות הפרטיות, כמו כן מחקתי cookies וניסיתי ועדין איני יכול להכנס להודעות הפרטיות. אני מקבל דף ריק. האם זה קורה גם אצלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מוצרים שנשלחו דרך מסטופ בשווי של כ-250$. החבילה כבר אצלי ביד, חוייבתי בגין המשלוח, אך לא עבור מכס. האם זה אומר שהחבילה באורח פלא לא חוייבה במכס, או שאל לי להיות נאיבי, והחיוב יבוא בהמשך?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כל פרק נמשך כעשר דקות. בינתיים יש 5 פרקים, היום כנראה יוצא המשך. סדרה מאוד מושקעת ומצחיקה, ממליץ לכולם לצפות
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה, הרצתי חיפוש וקראתי את לפחות 10 הנושאים האחרונים שפורסמו בפורום ועוסקים בנושא, ויש לי כמה שאלות.. הבנתי שהשנה נכנס שלב מיון נוסף, מעשי מול מחשב, שנערך במתקן רמות. זה השלב השני (אחרי המבחנים הראשוניים ולפני הראיונות). מישהו כבר היה שם ויכול לתת קצת אינפורמציה של מה שהולך שם? ועוד שאלה, האם יש מסלול בגאמ"א שעוסק בחומרה? במבחנים הראשונים לא היה שאלון שעסק בנושא.. תודה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום, בן-דוד שלי מגיע מחו"ל לביקור של כמה חודשים בארץ, הוא מעוניין שאברר עבורו שירות של קניית SIM ללא השארת פרטים והתחייבויות או משהו בסגנון, רצוי עם אפשרות להטענת שיחות. הוא מאוד פרנואיד בעניין הזה ולא רוצה שלאף אחד יהיו את הפרטים שלו, הוא זקוק רק למספר שיקבל שיחות (רצוי גם שיוציא). האם יש חיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 16.01.2011 בשעה 18:14:37 עדכון:מצאתי שירות כזה - http://www.israelsims.com/ אבל למה כרטיס SIM עולה כל כך יקר? (30$) באוקראינה הוא אמר שכרטיס עולה סביבות ה-10 ש"ח (20 גריבני) האם יש שירותים יותר זולים?
-
- 3 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אם הוריו (כל משפחותו בעצם) של חייל בשירות סדיר מהגרים למדינה אחרת. איך כל העניין מתנהל? בשום פנים ואופן אני לא מתכוון להיות פה חייל בודד. האם צה"ל יעשה בעיות כלשהן? אני לא מתכוון לשרת (ידוע מראש) בשום תפקיד סודי, קרבי או משהו חשוב אחר. סך הכל ג'ובניק בחיל האוויר. אם מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה אני אשמח לעזרה. בלי ספקולציות בבקשה.
-
- 37 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
במידה ויש לך 20 יחידות לימוד, חסרות לך 3/4 יחידות לימוד לבגרות מלאה, מה אתה כותב? אולי עדיף לא להזכיר בכלל את התעודת בגרות, אבל יש לי 20, לא מתכוון לוותר עליהם. להשלים? אין זמן, רוצים במקום העבודה קורות השבוע. מי שיכול לעלות קורות חיים שלו, ואני אעתיק איך שזה ניראה - תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/shoot להציג סקורים בבקשה D: *עדכון עשיתי 93 אבל אין טעם לעדכן
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום כל העבודות של שירות לקוחות דורש קורס והתחייבות לכן הם לא מתאימות עבודה בחנות גם ראיתי רק משרות מלאות איזה עבודות יש ל 3-4 ימים חוץ מאבטחה(שאני שחוק מהם)?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. תכנסו לוידאו מסויים למשל 2. תעשו pause ב00:00 3. תלחצו על מקש שמאלה ( -> ) + מקש למעלה טה דה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני משתמשי EMAIL, אחד מהם הוא GMAIL, אחד מהם הוא MAIL.COM האימייל הראשי שלי היא GMAIL. אבל חשבון היוטיוב החשוב שלי הוא MAIL.COM. לכן כשאני מתחבר ליוטיוב דרך חשבון הMAIL.COM אז הוא מתנתק לי מהGMAIL. וכשאני מתחבר לאימייל הוא מתנתק לי מהיוטיוב. חצי מהזמן שלי מתבזבז על מעבר בין חשבונות GOOGLE\YOUTUBE. ראיתי כאן לפני כמה זמן כתבה על כך שאפשר לשלב שני חשבונות בגוגל. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב. מילאתי את המנילה לפני כמה ימים היא הייתה קרבית,לא הייתי מאלה שמתווכחים אם היו מגייסים אותי לתפקיד קרבי וכדומה,למרות שרציתי משהו שקשור למחשבים(בזה אני גם עושה מקצוע בבית ספר,מקבל CCNA אאל'ט),בקיצור..היום באמצע עבודה,בידיוק בהפסקה מתקשרת אליי פקידה מהלשכה בב'ש,אומרת לי אם אני רוצה להיות בקד'צ נהיגה,אמרתי שתרשום אותי ואני יבוא יום ראשון ללשכה. השאלה שלי היא מה זה בעצם התפקיד הזה? יצא לי משהו מזה בעתיד אחרי שאני אשתחרר מצ'הל? התפקיד עצמו קשה או קל?,וזה נקרא ג'ובניק לכל דבר?(יש לי פרופיל 97 קרבי אם זה משנה) עושים שמה שבוע שבוע או מה? בסך הכל אני לא יודע,מצד אחד זה בא לי תאמת בזמן מדהים,בידיוק אני קורע תתחת בעבודה פיזית קשה אך ורק בשביל שיהיה לי רישיון נהיגה(תיאוריה כב…
-
- 35 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד מעט את המבחני מיון לפרוייקטנטים (הנדסאי אלקטרוניקה) ,ורציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר עשה אותם ויודע איזה סוג של שאלות יש שם? מה ללמוד? על מה לעבור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4012668,00.html כל מי שאי פעם נגע בSharePoint יודע שפשוט יש כאן עניין של הגדרות אבטחה לא נכונות. עלק "האקר מומחה". התשובה של העירייה מעידה על 2 דברים אפשריים: 1. They're Evil .2 They're Stupid מה לפי דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל יום שני אנחנו רואים כאן ביקורות שליליות(ובצדק), זה נראה לי רק הוגן שכאשר קיבלתי שירות כמו שצריך, זה ראוי לפרסום. רכשתי את המסך Samsung 2333T דרך אתר P-1000(ספק: גולדמיינד שופ = האתר P1000 עצמו). האתר הבטיח משלוח אקספרס עד הבית ביום למחרת אישור האשראי וכן אחריות לשלוש שנים על ידי חיון. סה"כ שילמתי 760 ש"ח(מחיר מצויין למסך הזה) ואכן הגיע שליח יום למחרת בשעות הערב והשאיר אצלי את המסך. לצערי לאחר כמה שעות עבודה שמתי לב לכמה נקודות שרופות ושריטות על הפאנל. ניסיתי לנגב עם המטלית שהגיעה עם המסך - לא עזר. פיקסלים שרופים - 100%. שלחתי מייל בנושא לחיון דרך האתר שלהם, אך לאחר שלושה ימים לא קיבלתי תשובה. אז פניתי במייל לאתר P-1000 שחזרו אליי יום למחרת. הנציגה אמרה לי ליצור קשר ע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה מכשירים(בעיקר מצלמות) עם כבל usb עם עיגול כזה לקראת הסוף, יש את זה גם בכבל dvi של המסך... למה זה משמש? דוגמא: http://www.audioconnect.com/assets/images/kimber-usb-cable-300.jpg שימו לב לעיגול השמנמן לקראת סוף הכבל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.
-
- 34 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנייה מצלמה אשר יכולה לצלם אותי בגוף ראשון (FPV-FIRST PERSON VIEW). זאת אומרת שלדוגמא יראו את הידיים שלי כמו שאני רואה אותם, ואת מה שהעיניים שלי רואות, כמו שאני רואה אותם. מצאתי מצלמת קסדה כזאת, אבל היא ממוקמת גבוה מדי, כך שזה לא כל כך עושה את העבודה, יש לכם רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-