עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BedB0y,

מה דעתכם? התחלתי ללמוד השנה באקדמית ת"א יפו, מחפש דירה באזור. מצאתי איזה דירת סטודיו של חדר, נחמדה, שופצה אוטוטו, הליכה של חצי דקה מהמכללה, קרוב טילים. אבל מה? היא קצת קטנה, ואני לוקח בחשבון את זה שאני ארצה לארח שם אנשים, ובכלל לבד זה משעמם. מצד שני יש דירה שהיא 5 דקות נסיעה מהלימודים, לא קריטי יש כל שניה אוטובוסים, 3 חדרים גדולה עם שותף. יכול להיות כיף אם נופלים עם מישהו טוב, ויכול להיות סיוט. שתי השותפים כרגע מתפנים ככה שאני אצטרך למצוא מישהו חדש אם אני נכנס. אבל מה, בעלת הבית (שנשמעת סבבה לגמרי) אמרה לי שאני צריך למצוא מישהו תוך חודש (זה הזמן שיקח לשותף השני שמתפנה לעזוב), אחרת אני אצטרך לשלם את דמי השכירות המלאים (3000) עד שאני מוצא מישהו להתחלק איתו. מה דעתכם על המקר…

• 21 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. קיבלתי זימון ליחידה. למה אני צריך לצפות בראיון? לראיון מקצועי או אשיותי? בהנחה שאני תלמיד תיכון, וכל הידע שלי מסתכם במתמטיקה פיזיקה מחשבים 5 יח"ל...

• 21 תגובות
    • 10.9k צפיות
  3. חח, נפל עלי זכרון מילדות שהיתי גר שם..דודה שלי היתה מביאה לי את זה קבוע ואני לא זוכר מה השם של הקורנפלקס האלו מדובר על קורנפקלס עם מרשמלו בצורת ערפדים / עטלפים זה היה אחד הדברים הכי טעימים שאני זוכר בתור ילד..מרשמלו מיובש כזה שנמס לך בפה עם החלב יא אללה... בטוח מישהו מכם מכיר את זה!!

• 21 תגובות
    • 10.9k צפיות
  4. אהלן העכבר המצויין שלי שבק חיים , פניתי ללוגיטק וכמובן היות והעכבר עדיין באחריות נשלח לי עכבר חדש באמצעות UPS, הבעיה היא פה , העכבר נעצר במכס , שחרור העכבר מהמכס ע"י UPS עולה משהו בסביבות ה 280-300 ש"ח , עכבר זהה חדש בארץ עולה 220 ש"ח , לנסוע לבן גוריון לUPS להתרוצץ עם המכס ובלה בלה בלה שורף יום עבודה שלם שזה עוד 240 ש"ח . מה לעשות ??? תודה

5. היכן מופיע בתנ"ך ששר תפקידו להיות שופט?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by So,

אני מתגייס במרץ 11 ולאחרונה העלאתי פרופיל- מ 64 ל97. לצערי, הפרופיל הזה יירד בגלל משקפיים (-6.5, -3). האפשרויות מעטות- שריון, תותחנים,נ"מ ו"גיבוש" סטי"לים. שמעתי הרבה דברים לא כ"כ טובים על הסטי"לים. גם העובדה שלא מדובר בשירות "קרבי" במיוחד, קצת מרתיעה אותי, אני לא רוצה להרגיש שסתם העלאתי פרופיל. כמובן שהשירות בשריון (או בתותחנים,כעדיפות 2) יכול להיות הקרבי ביותר, אבל אולי פחות מאתגר מבסטי"לים. האם שווה לחתום בחיל הים, ולוותר על שירות קרבי יותר בשריון? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 8.4k צפיות
  7. שלום לכולם, שתפו אותי מהידע שלכם \ ניסיון שלכם, מהם התעריפים השונים של טכנאי מחשבים ממוצע שנותן שירות עד הבית: פירמוט כולל הכל = ? כל מה שקשרו לגיבוי נתונים = ? ניקוי וירוסים, רוגלות וסוסים טרויאניים = ? טיפול בתקלות שונות: איטיות, מחשב לא עולה, כל מיני שטוית כאלה= ? התקנת רשתות ביתיות = ? שיעורים פרטיים להכרת המחשב = ? כמה פחות או יותר ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אהלן! כבר תקופה שאני מנסה לחשוב מאחורי ההגיון של מנגנון הקפיצה במכוניות מקפצות כמו שיש כאן משהו יודע איך זה עובד?

• 21 תגובות
    • 7.3k צפיות
  9. Started by shedox,

הכל חוקי חוץ מקומדיה(מוגזמת) , ועדיפות לסרטי מתח . תודה.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. http://www.google.co.il/images?q=logitech+g25&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=iw&tab=wi&biw=1920&bih=1007 סתכלו אך שזה נראה... לא רשום גודל תמונה, רק אם מצביעים עליה, נכנסים לתמונה, סוגרים אותה ? הוא משאיר אותנו בתוך האתר שהיא לקוחה ממנו... התמונות בנוסף גם עולות לאט... יש אפשרות להחזיר למצב הישן אך שהוא ? או שצריך לחכות להחלטה של אדון גוגל ?

11. טוב, שני ההורים שלי (40+) מעוניינים ללמוד לדבר באנגלית בצורה סבירה (מספיק כדי לדבר\לשאול על נושאים יום יומיים וקצת קשור לעבודה) הציעו להם קורס בWALL STREET ב7000 שקל לחצי שנה, כשרוב השיעורים הם לבד מול המחשב 4 שעות בשבוע, ופעם בשבועיים יש שיעורים בערב יש להם ידע בסיסי ביותר (שאריות מידע תאורטי שנשאר להם מלפני 30 שנה שלמדו ברוסיה) בנוגע להרכבת משפט ואוצר מילים של 10 מילים או משו האם יש לכם המלצה לדיסק לימוד\תוכנית לימוד\כל רעיון אחר? תודה

• 21 תגובות
    • 7.5k צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

http://scirocco.vw.co.il/sites/scirocco.vw.beta.comrax.com/files/scirocco.pdf http://www.vw.co.il/gti/ מה דעתכם? לדעתי מבחינת ביצועים הGTI לוקח אבל אם מתחשבים גם באבזור אז השירוקו

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש חנות שתמכור בארהב אוזניות איכותיות כגון cx300 cx 400 g35 או razer barcuda עדיין לא החלטתי בדיוק מה אני רוצה אבל אני קודם כול רוצה לדעת האם יש חנות טובה שמוכרת אותם..? תודה מראש לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by redead,

התחרות כרגע נורא גדולה בין החברות היות ויצא גם הממיר השלישי שמאפשר צפיה בחבילה הבסיסית בשביל תשלום חד פעמי של 400 שקל. כרגע אני HOT משלם שם משהו כמו 350 שקל כולל תשתית אינטרנט , מה שמייקר את החבילה כולכך זה כל הערוצי ספורט הפתוחים. השאלה שלי אם יש טעם לנסות לעבור לYES , ממה שהבנתי אפשר לקבל את הYES MAX HD במחיר אטרקטיבי.. מה בעיקרון עדיף הממיר HD של YES או של HOT ?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by M.o.D,

יש פה מישהו שיש לו בבית צלחת לווין במקום HOT אוYES ? הגעתי למסקנה שזה לא משתלם לשלם כ 3000 כל שנה לשירותי הכבלים או YES , אז רציתי לברר אם יש פה למישהו מחברי הפורום צלחת לווין פרטית , שיכול לתחת ביקורת על הנושא , עלויות , איכות קליטה , ערוצים וכו. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. Started by xTz,

שלום, אני נמצא בדילמה קטנה ואשמח אם תוכלו לעזור.אני עובד כרגע בחברת היי טק גדולה ורוצה לעשות תואר במדעי המחשב. אני מתחבט האם לעזוב את החברה ולנסות באוניברסיטה או ללכת לאיזה מכללה ולשלב את זה עם העבודה. מדובר בחברה עם אפשרויות קידום רבות, כמו כן כשאסיים ללמוד אני כבר אהיה עמוק בהיי טק ויהיה לי יותר קל. מצד שני אני תוהה האם באמת אפשר להצליח לעשות תואר עם ציון טוב במקביל לעבודה וגם לנהל חיי חברה נורמלים. אשמח לשמוע עצות, ועל הדרך - מכללות טובות למדעי המחשב. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום. התחלתי ללמוד תאוריה . ויש לי שלושה ספרים של שנת 2009. אבל הרבה ממליצים לי להרשם לאתר "למד" . ללמוד ממנו ולעשות שם מבחנים ורק אז ללכת לעשות תאוריה . האתר הזה באמת טוב ? שווה להירשם ? תודה מראש . אה כן ואני עושה תאוריה לקטנוע ולא לאוטו.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by YarYar,

דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  19. http://www.youtube.com/watch?v=KM-KQzDPdbs&feature=channel_page הבנאדם גאון אני לא מפסיק לצחוק

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by Lanzar,

http://www.collegehumor.com/video:1922186 לא יודע אם היה או לא, נתקלתי בזה אמרתי נשתף

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. כותרת..

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?

23. היי כולם אני בסוג של דילמה כרגע, יש לי עוד שנה אחת לפני שאני מתגייס(אמור להיות בנובמבר 2010), ואני חושב לקנות מחשב. עכשיו אני במגמת הנדסת תוכנה אז אני צריך מחשב ללימודים, וכרגע ההורים שלי מפנים לי את המחשב הגרוטאה הזה(ראו מפרט) כל פעם שאני צריך לעבוד. זה לא נח לא לי ולא להם, אבל בואו לא נשקר - את המחשב אני רוצה כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף במשחקים קצת יותר חדשים. הבעיה היא שאחרי הגיוס הזמן שיהיה לי לשחק בו הוא אפסי, ואז המחשב ה"חדש" סתם ישב ויתכסה באבק. יש לי בסביבות ה-2800 ש"ח. מה דעתכם? כדאי לקנות מחשב זול שיריץ משחקים על מדיום/high(אבל לא הכי), או לחיות עם המחשב הזה ולא לקנות חדש עד אחרי שאני אשתחרר? יש גם סיכוי שאני אתקבל לעתודה(אם אני לא אצליח גאמ"א) ואז אני אקבל מחשב …

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בשעה טובה, נזרק לו הפנטיום 4 הותיק שהחזיק אותי תקופה לא רעה, והוא מפנה את מקומו למען מערכת מתקדמת. המחשב נקנה והורכב ביום שישי, חייבל ציין שמעולם לא לקח לי כל כך הרבה זמן להרכיב מערכת, השקעתי ביותר הפעם זה המפרט: Intel Core i5 750 @ Stock w/ Scythe Yasya Asus P7P55D EVO 2x2GB G.Skill ECO Edition DDR III 1600Mhz Intel 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS Zotac GTX470 1280MB LG DVD±RW GH22LS50 x22 CoolerMaster CM 690 II Plus S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1600 RPM SeaSonic 750W Gold X-Series זה לפני שהתחלנו להרכיב: וזה התוצאה הסופית: וכל מה שהיה בין לבין ניתן למצוא כאן: http://www.facebook.com/album.ph…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אתה עובד שמונה חודשים בתחנת הדלק הארורה ההיא. אוכל חרא על ימין ועל שמאל מהתנהגות מסריחה של אנשים, מעבירות בוטות על זכויות העובד ועוד תסכולים נוספים...פאקינג שמונה חודשים ארוכים ומייגעים ותקוות האור הקטנה היא המענק המיוחל ... אבל,יקירי, כפי שאיחרת לגלות, או לא השכלת לחשב לפני כן. שנתיים מיום שחרורך - עברו חלפו. צה"ל זרק אותך לאזרחות באמצע השירות, שנה לאחר מכן עדיין התעסקת באותן בדיקות רפואיות שלא העלו דבר ורק ניפצו את המורל הפנימי שלך. כעבור שישה חודשים של התאוששות מנטלית, נכנסת לתחנת הדלק ומאותה נקודה היו לך שישה חודשים לסיים. לקח לך שמונה. סיפור Fail אחד ענק שנמשך כבר שנתיים ולא עוזב אותי.אין לי מילים...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.