כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
עם הבטחות לזמינות ודיוק טובים הרבה יותר מהמערכת שכולנו מכירים, מערכת ה-Galileo השאפתנית מתחילה לפעול ולספק שירות למשתמשים לכתבה
-
- 21 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בסביבות 19:30 אני משוטט בין הערוצים אולי ניפול על משהו טוב בערב המשמים הזה, פתאום אני קולט את ערוץ 48 (טבע הדברים) - מה רואים? תמונת מסך מחשב ב-LIVE. רואים את התמונה של הפוסט ו-disk failure בבוט. כמובן שנשארתי על הערוץ וחיכיתי להתפתחויות... ;D אחרי כמה דקות יש אתחול, הם ניכנסו לביוס, ואחרי איזה 4 דקות בערך הצליחו להגיע למסך של בחירת התקן האתחול, כנראה שהיה שם אחד טירון ממש! בסוף הוא הצליח לבחור את האופציה של HD (ראו בתמונה המצורפת, מצטער על האיכות). אתחול, כניסה ל-Win XP, והוא הפעיל את השקופית של "שידורינו ייתחדשו ב-20:00", אבל קטעים - חלפו כמה דקות והופ - יש שומר מסך של WIN. מצחיק!!! נ.ב. לא זה לא המחשב שלי, אני לא עד כדי כך משועמם. [attachment deleted by ad…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, שני ההורים שלי (40+) מעוניינים ללמוד לדבר באנגלית בצורה סבירה (מספיק כדי לדבר\לשאול על נושאים יום יומיים וקצת קשור לעבודה) הציעו להם קורס בWALL STREET ב7000 שקל לחצי שנה, כשרוב השיעורים הם לבד מול המחשב 4 שעות בשבוע, ופעם בשבועיים יש שיעורים בערב יש להם ידע בסיסי ביותר (שאריות מידע תאורטי שנשאר להם מלפני 30 שנה שלמדו ברוסיה) בנוגע להרכבת משפט ואוצר מילים של 10 מילים או משו האם יש לכם המלצה לדיסק לימוד\תוכנית לימוד\כל רעיון אחר? תודה
-
- 21 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום בשעה 13:30 עשיתי טסט. באיזו שעה בערך יהיו תשובות באתר/מענה טלפוני? אני מטפס על הקירות כבר... תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 29.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקליקים האלה שאפשר לעשות ע"י שילוב מסויים של האצבעות ביד אחת ... תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה ואף פעם לא הצלחתי אני לא בטוח אם בכלל כולם יכולים לעשות את זה אבל האם בכל זאת למישהו יש איזה הסבר\מדריך\סרטון לאיך עושים את זה ?
-
- 21 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
משום מה הוא לא עובד....
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו נתקל בסופגניה בלי אקמול עם סוכר מומס וצבע מאכל ? נא לדווח. נ.ב למי שלא יודע, ריבה עושים מפירות.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מנצח בקרב בין מוחמד עלי(המתאגרף האגדי) לבין הרקולס(הגיבור המיתולוגי)? מי לדעתכם חזק יותר-מוחמד עלי כפי שהיה בשיא קריירת האגרוף שלו,או הרקולס הגיבור המיתולוגי כפי שהוא נראה בסרטים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מזמן כבר רציתי לצייר לי ציור לסלון של הבית ופניתי לכמה אנשים שדרשו סכומים מפוצצים! לאחר ברורים רבים!הגעתי דרך חבר טוב לעוד חבר טוב וזה מה שיצא הבטחתי לו כמובן שאתם תשפטו! יציון שהוא צייר את זה בצבעי שמן וגודל התמונה היא 120 על 100 ס"מ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לתת לאח (הקטן) שלי חיבור לבצפר (שהוא כבר שבוע מבקש ממני) ואין לי כוח לכתוב... אז יש למישהו איזה חיבור כלשהו לא משנה על איזה נושא של משהו כמו 3 עמודים או יותר ?? תודה , אם לא תעזרו לי הוא יהרוג אותי
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טעות בפורום אשמח אם תעבירו לפורום Off-Topic או לפורום אחר שמתאים לנושא שלום לכם גולשים יקרים - קבלתי היום את המחשב שהזמנתי באמצעות דואר שליחים - ביקשתי אפטר מיוחד היום בכדי להגיע ולהתקינו , כפי שאמרתי לאחיי ומזל שכך לא לפתוח את המחשב עד שאני מגיע המחשב חיקה לי כמו שצריך איך שהשליח הניח אותו בסלון מהרגע שהנחתי אותו במרכז הסלון עד הרגע שפתחתי אותו הכל מתועד + תיעוד של פתיחת המארז וההפתעה שבו אז כבר מהוצאת המחשב גיליתי שישנו חלק עקום במארץ (בחלק התחתון ) אמרתי לעצמי אם הכל בסדר לא ממש מפריע לי פתחתי את המארז אני רואה את האררד דיסק עקום לו לא יושב בכלל על המסילה שלו בנוסף עברתי על החלקים , ופתעום ליד הספק אני רואה בורג התחלתי לחפש ואני רואה שחסר בורג בהברגה …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב כמו שאני תמיד אומר, אני די חלוד כי כמה שנים לא הייתי פה בפורומים הצלחתי להבין לאט לאט ש BIODOME עובד ב KSP... נכון או לא? פתאום אני נכנס לאיזה טרד בן שנתיים בערך ותראו מה אני מגלה... הוא כותב שם ש KSP חרא של חנות חחח ;D :lol: יניב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ניכנסתי לוואלה שופ ומה אני רואה: הונדה קטנה, ראיתי אותה בפרסומת וחשבתי שהיא די גדולה (ואני יכול ליסוע בה) מי שרוצה את המיפרט המכני אז: HONDA
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש רעיונות להקמת תאורה בשדה פתוח. חיפשנו מקורות חשמל מסביב אבל אין כלום. אני לא צריך משהו רציני, עוצמה של מנורת להט אחת (האגס) מספיקה. חשבתי על מנורות נטענות (אלו שלשעת חירום) אבל אני לא יודע לכמה זמן הן מספיקות, וחשבתי גם על מנורת נפט, אבל אני לא יודע כמה זה יעיל
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כסא מחשב נורמאלי, נוח ועמיד בתקציב של כ-350 ש"ח יש למישהו המלצות למשהו ספציפי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתה עובד שמונה חודשים בתחנת הדלק הארורה ההיא. אוכל חרא על ימין ועל שמאל מהתנהגות מסריחה של אנשים, מעבירות בוטות על זכויות העובד ועוד תסכולים נוספים...פאקינג שמונה חודשים ארוכים ומייגעים ותקוות האור הקטנה היא המענק המיוחל ... אבל,יקירי, כפי שאיחרת לגלות, או לא השכלת לחשב לפני כן. שנתיים מיום שחרורך - עברו חלפו. צה"ל זרק אותך לאזרחות באמצע השירות, שנה לאחר מכן עדיין התעסקת באותן בדיקות רפואיות שלא העלו דבר ורק ניפצו את המורל הפנימי שלך. כעבור שישה חודשים של התאוששות מנטלית, נכנסת לתחנת הדלק ומאותה נקודה היו לך שישה חודשים לסיים. לקח לך שמונה. סיפור Fail אחד ענק שנמשך כבר שנתיים ולא עוזב אותי.אין לי מילים...
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאיזה גיל אפשר כבר לעשות רישיון למכונית? ומאיזה גיל אפשר לעשות רישיון לאופנוע/קטנוע ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת COPY.COM יצאה עם שירות אחסון בענן חדש. בניגוד למתחרתה הגדולה DROPBOX מקבלים 5 ג"ב של אחסון בחינם ואם מפנים או נרשמים דרך הפניה מקבלים עוד 5 ג"ב. בנוסף, אם מצייצים על השירות החדש מקבלים אקסטרה 2 ג"ב. מי שמעוניין באלטרנטיבה\מקבילה לDROPBOX מוזמן לפתוח חשבון. בקישור הזה ניתן להרשם עם הפניה ממני וכך גם לקבל עוד 5 ג"ב וגם להוסיף קצת לחשבון שלי
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מה קרה מישהו יודע?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש גרוע במקצוע הזה. כבר מזמן סיימתי בית ספר ואני לא זוכר כבר איך זה לעשות בגרות.. זה ריאלי להתחיל ללמוד לבגרות בספרות 40 יום לפני הבגרות? -- בנוסף לזה, כמה אני צריך לקבל בבגרות בשביל להיות זכאי לבגרות?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה זה 0.03 דולר? וכמה זה שווה בשקלים (פחות או יותר). תודה
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ככה, אחרי 3.5 שנים עם P3 500 מסריח הגיע היום המחשב החדש שהזמנתי מPCH, חשוב לציין שעד שקיבלתי את המחשב עברו יותר מ12 ימי עבודה בניגוד ל7 להבטחת PCH, עוד בעיות איתם היו כאשר המשלוח יצא ולא הגיע. כשהתקשרתי אמרו לי שהוא מגיע תוך 48 שעות והוא לא הגיע, אתמול כשהתקשרתי לברר אמרו שיחזרו צילצול ושעתיים וחצי לא התקשרו וכשאני התקשרתי החנות כבר הייתה סגורה. היום בבוקר (שישי) מודיעים לי חברת המשלוחים (שהם גם לא בסדר) שהמשלוח מגיע לרחוב X Y ששם זה בכלל הרחוב לקבלה ולא למשלוח, כמובן שלא רציתי לחכות כל סוף השבוע עד שאני אקבל ת'מחשב כי כבר הייתי עצבני ואני ואח שלי עשינו מפגש עם הרכב של המשלוחים (סטייל GTA) ולקחנו ממנו את החבילה מבזל, עוד חשוב לציין זה שהוא לא הסכים להגיע לרחוב שלי למרות ש…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות שתי התמחויות באותו תואר (ראשית ומשנית), למשל מדעי המחשב ומנהל עסקים. מישהו מכיר את העניין? האם בגלל שאני לוקח עוד התמחות יהיו לי יותר קורסים? או נהפוך הוא, יהיה לי אותו מספר קורסים אבל אז אחת ההתמחויות תקבל פחות קורסים על חשבון השניה. (?)
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתאמן במסגרת יומיומית ואני שם לב שיוצא לי הרבה פעמים להסתכל על העטיפה של מזון מסויים ולבדוק את כמות החלבון שלו, ממתי ששמעתי שלאחר אימון[במיוחד] חשוב מאוד לגוף לקבל מנת חלבון, על מנת לבנות את השרירים. אבל הבעיה היא, שאני לא ממש מוצא. אני מחפש מקור טעים[יחסית, אני מוכן להתפשר על הטעם], משביע[האימון הוא לפני השינה בערך וזה הדבר היחיד שאני אוכל לפני השינה] והכי חשוב - עתיר בחלבון ככל האפשר, ואני מעדיף שזה לא יהיה איזשהו שייק שהוכן במיוחד בשביל זה.. הייתי שמח מאוד לאכול ביצה קשה אחרי כל אימון, אבל פשוט אין לי את האפשרות הזאת. כיום אחרי כל אימון אני אוכל יוגורט ובננה, ואני חושב שזה לא מספיק לגוף שלי, ולכן אני מתייעץ איתכם, האם אתם מכירים מזון שיתאים לי? תודה מראש…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-