כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמי עמרי אני תלמיד כיתה י"ב שכמובן מתגייס בשנה הבאה, אני יודע שאני קצת אדיש ונזכרתי מאוחר אף עדיף מאוחר מלעולם לא וכבר באמת שאין לי אופציה אחרת. שמעתי על מגוון מסלולים \ פרוייקטים שאפשר להתגייס אליהם במסגרת צה"ל העוסקים בפיתוח, כגון סיגמא, גמ"א, פרוייקט להב (אני מצטער אם אני טועה בשמות והאם מדובר בראשי תיבות אבל מה שאני רושם זה רק משמיעה). חבר שלי נבחן לסיגמא והתקבל, בעקבות כך גם אני רציתי להתגייס לשם כי אפשר להגיע ליחידות פיתוח אבל איחרתי את המועד. עכשיו אני קצת מבולבל, אני לא יודע לאיזה יחידות אני יכול לפנות בכלל ואיזה פרוייקטים קיימים, אני מרגיש כאילו יש מליון ואחד דברים שלא שמעתי עליהם ואני בכלל לא מכיר, והייתי שמח אם תשפכו קצת אור על הדברים כפורום "טכנולו…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי נקודות ברשיון...יש ברשותי אזהרה אחת על דוח בעצירה במקום שאסור כביכול.... וקיבלית זימון לנהיגה מונעת לפני 4 - 5 חודשים. מה עושים / איך כמה איפה...אני גר בראשל"צ.
-
- 20 תגובות
- 40.4k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך עושים את זה? חיפוש בגוגל לא פתר את הבעיה, רק מצאתי אתרים מחול שלא נותנים את השירות עבור ישראל מצאתי את העמוד הזה: http://www.voip-info.org/wiki/view/Spoofing+Extension איזה תוכנה לה8וריד בשביל לערוך בה את הקובץ?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וקצת SSD INTEL 80GIGA G2 ורציתי למכור אותו למישהו פתאום אני רואה שאחריות רק שנה ולפי מה שאני זוכר זה היה שנתיים או שלושה שנים אחריות מה עושים ? אני לא מוצא את החשבונית של הקנייה באתר [לודע אם זה היה עוזר] תודה עריכה :בסדר בדקתי איתם יש שלושה שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הספר הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B00196UBSU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1363V4HQTE2GC Hardcover, Bargain Price, April 16, 2001 אחרי שאני ממלא את פרטי הכתובת זה רושם לי:Artemis Fowl cannot be shipped to the selected address.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אזרחות רומנית ואני יכול לעבור לכל מדינה באירופה מבחינת איכות חיים יש כמה מדינות אפשריות אבל מבחינה חברתית וכלכלית אני חושב שהכי מתאים זה ארה"ב, רק השאלה איך אפשר להשיג ויזה לשם? ועוד שאלה: איך נערכים למעבר כזה?
-
- 59 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש עכשיו בערוץ VH1 כל הזמן קטע קצר משיר . שהולך "בערך" ככה . how bla bla bla burnig how can we sleep house burning ממש בערך מצטער על העילגות ;D
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
למישהו יש פלייליסט לשירים בסגנון רוק 60 70 80? רוק עכשווי?בסגנון של kings of leon pyro או שירים בכללי יפים ? וזה חשוב שזה יהיה ביוטיוב ולא רק שמות של שירים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כתוב לי tan^2 a מה הכוונה? היחס בין הניצבים בריבוע? a^2:b^2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה הוא?? הודעות בTrash, כיצד אני נפטר מהן לנצח?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שברגיל בבית זה 10% אלא עם כן אתה רוצה ומשלם יותר... כמה זה בנטסטיק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בפורום תוכנה. אני רוצה תוסף שיתלבש על הפיירפוקס, ויתפקד בדיוק כמו הסרגל של ה- Bookmarks המקורי. אם אפשרות ללינקים מהירים. ניסיתי כמה וכמה תוספות כגון: X-MARKS אבל לא מצאתי משהו מספיק נוח. מישהו מכיר תוסף נוח?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את החדר שלי עכשיו החדר שלי הוא 4 *4 אבל יש רק שלוש קירות כי קיר אחד זה ארון כאילו קיר של 4 מטר ועוד 2 של 3 או 2 וחצי עכשיו אני רוצה לצבוע את החדר לצבעיים חדשים החדר שלי היה ככה הקיר הגדול בצבע בורדו וה2 האחרים בצבע שמנת עכשיו אני רוצה לשנות מה אתה ממליצים לי ויש לי מול המיטה כמו שידה ארוכה נמוכה בצבע חום כהה תודה לעוזרים אני אוהב צבעים אז לא תהיה לי בעיה עם צבעים
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מחפש רדיו דיסק פשוט וזול (עד 400 ש"ח נניח) עם כניסת AUX יש דגמים מומלצים? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-mp3&db222318=222319&orderby=price תודה מראש, תומר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחפש משהו פשוט, שיראו בו טוב ולא יתקלקל. תקציב: עד 300 ש"ח אם יש למישהו המלצה אני אשמח אם הוא ישתף תודה
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-