כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מחר עבדכם הנאמן בן 22, ואני כבר מתוסכל מחיפוש המקומות. הדרישות - פינה/ספות ל15 איש אזור המרכז (ת"א, כפר סבא, הרצליה) וכמובן אווירה טובה ואלכוהול טוב נא לא להמליץ על הבלו בר, טמפטיישן ופרנדס. עזרו לי אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לפני שעה בערך חזרה אלי משהי מציק פויינט והזמינה אותי לראיון ביום שני, ממה שהבנתי יש 3 מבחנים אחד בתכנות(C/C++ בחרתי בC++ ) והשניים האחרים יהיו לא תכנותיים בכל מקרה רציתי לשאול אם משהו עשה או יעשה את המבחנים הללו ואיך אני לומד אליהם, אני מסיים השנה מדעי המחשב אבל ניהיתי קצת חלוד בC++ ואני לא יודע על מה בדיוק להתמקד תודה
-
- 7 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
זה הכי קשה שמצאתי.. http://www.foddy.net/Athletics.html למרות שאפשר לעבור אם הולכים רק עם הגפיים העליונות, לא ראיתי אף אחד שמצליח לרוץ יותר מ2 צעדים מלאים ושלמים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בGROUPON יש עסקה לא רעה בכלל לקופון הנחה בEBAY. השאלה היא האם ניתן לרכוש את הקופון בארץ ולהשתמש בו אח"כ בEBAY? בעמוד של העסקה כתוב שזה תקף רק בUS אבל נראה לי שהכוונה היא למעט EBAY בשאר מדינות. מישהו יכול לאשר את זה?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אבל שיכיל גם את הקישורים. כלומר שהמייל יהיה כמו שהוא אבל ללא תלות באינטרנט או בתוכנת דואר
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך לעזאזאל אני מפסיק תשליחה של כל העולם לאימייל שלי ? כל כתבה כל דבר נשלח למייל .. המייל מפוצץ.. תעזרו לי איך מפסיקים את זה??
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
ערב טוב. לפני כחודש פלוס מינוס ראיתי את התוכנית המקצוענים בערוץ 10,היה שמה בחור שדיבר על חינוך פיננסי וכל זה,אמר הרבה דברים חכמים,אמר גם שאם תשים במשך 20 שנה 750 שקל ועם קצת השקעה עם תשואה של 5 אחוז אפשר להיות מילניור. כמובן שהוא בא לאולפן לפרסם את את הספר שאיתו הוא יצא,השאלה איך קוראים לאותו ספר?,אני זוכר ב100 אחוז שהיו בו את שילוב המילים חינוך פיננסי. ואם יש איזה אתר באינטרנט שמסביר טוב טוב מה זה בורסה,ומתי כדאי להשקיע וכדומה(אני יודע דברים שהם BASIC כמו מה זה אגרות חוב וכדומה),אשמח לעזרה,בא לי להחכים קצת במקום לבזבז כסף לפח.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אהלן חברייה, אני וחברים מתכננים נסיעה לקמפינג על הכינרת בפסח, ואנחנו זקוקים להמלצות לחופים איכותיים. לא ניקח איתנו מכוניות כך שאנחנו תלויים באוטובוסים - לחופים נגישים תחבורתית יש עדיפות רצינית. כמו כן אנחנו מחפשים חוף נוח לקמפינג, זול אם אפשר, שיש סיכוי לפגוש בו קמפרים אחרים. אם הוא קרוב לסופר\ חנות שאפשר לקנות בה אוכל ושתייה מה טוב. אשמח לשמוע חוויות אישיות שלכם וכן דעות על חוף לבנון \ חוף גופרה אם מישהו היה או גר באזור ומכיר. תודה מראש, יונתן
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני יודע שכולכם עברתם את זה, גם האתאיסטים (אלה שהבינו שהם כאלה במהלך החיים, לא נולדו כאלה ) וגם אני לא בטוח בדיוק באמונה שלי, אבל. מחר.. מחר אני מקריא! ואני מפחד פחד מוות. לא יודע למה, זה מלחיץ. ובכיתה לא מעודדים, בכיתה אומרים "אתה לא מאמין, זה פיפי במכנסיים!". אם אני אכנס לבית כנסת כולי מפוחד, ואם אני אקריא באופן לחוץ. זה לא ישמע טוב, ובהנחה שהולכים לצלם אותי ולתת גם לצאצאים כשיבוא היום, אני רוצה שזה יהיה מעולה. Any advices?
-
- 56 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר DVD נייד של Luxor מדגם DMG6006 . אין לי את המטען של המכשיר וחשבתי לקנות שנאי אחר שיתאים. מעל הכניסה (חיבור דק יחסית) כתוב DC IN9-12V . מישהו יכול לשלוח קישור למשהו מתאים? כמה זה אמור לעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מרוב נוסחאות ודוגמאות יש לי כאן חתיכת בלבול. נגיד ויש לי אינטגרל מסוים , H=0.25 . לכמה צעדים(חלקים) אני מחלק אותו לפי הנוסחה בשיטת סימספון , לכמה בשיטת הטרפזים ולכמה בשיטת המלבנים ? אני חשבתי שN=4 בכולם ובכולם אני מחלק ב4, אבל לפי מה שאני רואה , בנוסחה של סימפסון, יוצא שאני מחלק ל9 חלקים. אפשר הסבר קצר ומתומצת ממי שמכיר ויודע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הקינדל ויש לי כמה שאלות. קודם כל לפי מה שהבנתי, אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אז יש לי את האפשרות שידידה תשלח לי את המוצר מארה"ב. 1.נכנסתי לאתר שלהם והזנתי את המוצר,מן הסתם אני צריך להזין כרטיס אשראי. יש לי אמריקן אקספרס, האם זה אפשרי? ואם כן אז איך עושים את ההמרה לדולרים? הבנק? או שאני צריך לעשות את זה לבד? 2.שאךה נוספת בקשר למכס, אני לא כל כך יודע איך זה עובד... אני חייב לשלם על כל מוצר ששולחים לי או שיש הגבלות? אם יש למישהו המצלות איך עושים את ההזמנה בדרך הנוחה ביותר, אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני לומד כעת בשנה השלישית מתוך 4 לתואר הנדסת מחשבים ופיזיקה יישומית בהתמחות מיקרואלקטרוניקה ואופטואלקטרוניקה באונ' העברית (ממוצע 96). אני לא במסלול עתודה אלא אקדמיזציה (אני עכשיו בן 18). שלחו לי זימון לסב"ט אך בגלל שאני לא מסיים את התואר השנה, אלא רק עוד שנה וחצי, אז דחו לי את הסב"ט לשנה הבאה. שלחו לי גם זימון ליום ראיונות. האם גם זה צריך להדחות לשנה הבאה? בטלפון אמרו שלא וזה די מוזר לי. בכל אופן, רציתי לדעת האם הראיונות יהיו מקצועיים שצריך להתכונן אליהם, או שמא הם ראיונות כלליים עלי? אשמח אם משהו יספר על ראיונות אלו מנסיונו. כתבו שבסוף יום הראיונות יהיה עליי לדרג את 5 ה"סמכויות" בהן ארצה להשתבץ. משהו יכול לספר על היחידות הכי כדאיות בתחומי פיזיקה-הנדסה? האם ב…
-
- 16 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום מישהו כבר קנה ממיר (או טלויזיה עם ממיר כזה) שתומך בשידורי עידן+ ? איך איכות הקליטה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי להתקבל לפני כמה זמן לגמ"א. עברתי בהצלחה את המבחנים הראשונים, אבל לצערי את המבחנים מול המחשב לא עברתי למרות שלפי מה שראיתי הלך לי ממש טוב ביחס לשאר האנשים שם. שמעתי על ממר"מ, אבל לפני מה שהבנתי, לומדים שם הכל מ0 בקורס ואפשר להתקבל לשם בלי שום ידע בתכנות. אז רציתי לדעת אילו עוד יחידות העוסקות בתכנות יש בצבא? (אני לא מעוניין בעתודה)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! אני מנוי עכשיו ל Yes ובעל ממיר Yes Max HD, קניתי אותו מהחברה... אני רוצה להיתנתק מהם ולשים צלחת לווין פרטית. השאלה היא, האם אפשר להשתמש בממיר של Yes לצורכי קליטת שידורים או שחייבים לקנות ממיר אחר ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות ממולצת במרכז שאוכל לקנות בה מגן מסך לnokia C7 תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מוח "יצירתי" יש לבחור. עוד כמה בסגנון: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1924421&r=1
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים יקרים, בקשה קטנה, 5-10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור פרויקט הגמר שלי. http://goo.gl/mGfGs
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-