כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
חוץ מהמובן מאליו, כמו אל תתרגש ותיהיה רגוע, יש לכם אולי דגשים שכדי לי לשים לב אליהם בשביל הטסטר? כי סך הכל עד עכשיו למדתי לעבור טסט, נהיגה אני ילמד עם המלווה.
-
- 26 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
זהו. כבר לא צריך יותר לקחת קורס במבני נתונים.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יאללה חבר'ה בוא נראה מה הנתח של המעבדים בפורום הזה... לי יש AMD 2 X4 640
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
למה יש שם קטגוריות ? זה ממש שינוי מיותר. מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות. זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עליכם, אני מחפש תוכנה כזו, שאיתה אוכל להוריד כל סרט סטרימינג שהוא. השוק מציע כלכך הרבה שאני כבר לא יודע מה הכי רציני... אשמח אם תחוו דעתכם מניסיון, תבורכו.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אפשרי, תעבירו את הבאנר לצד ימין בבקשה. הפונט בפורום גם ככה קטן, וכשאני מגדיל אותו (CTRL+SCROLL), הוא גולש מתחת לבאנר השמאלי.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי הודעות מאיזה וירוס בשם DrunkGirlRoom. כל פעם שאני נכנס למסנג'ר יש הודעות מוקפצות. האנטי וירוס לא מזהה... וגם את ה"איש קשר" אי אפשר למחוק. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן כולם, הרבה השתנה בשנים האחרונות בפורום ולמרות שלאחרונה אני קצת מנותק, כיף לראות אותו שוקק חיים לענייננו, אני מחפש כרטיס רשת שבכותרת עדיף מאוד שיהיה לא נעול. הכרטיס קיים בebay באיזור השלושים דולר, אם מישהו פה מוכר, אני כמובן אעדיף לקנות בפורום! לינר לאתר היצרן: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=430-2352 אגב, הכרטיס הולך להיכנס ל-alienware m11x R2, ואם יש עוד אנשים שבבעלותם אותו לפטופ והתקינו או רוצים להתקין בעצמם את הכרטיס אני אשמח לשתף חוויות. בברכה, naorai
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך השאלה נניח שאני מכין סרטון לפי הזמנה המורכב מתמונות וסרטונים מחתונה שהתקבלו מהזוג שהתחתן. בהכנת הקליפ אני אוסיף מוסיקת רקע של זמר ידוע או מספר זמרים שונים. אני אקבל שכר בתמורה להכנת הקליפ ואתן קבלה לפי החוק. השאלה היא למי אני צריך לשלם תמלוגים ואיך על השימוש בשיר/שירים בתוך הקליפ ? ניתן להניח שלא הרבה אנשים יראו את הסרטון, רק משפחה וחברים. השאלה השניה היא מה הדין אם אני אעלה את הסרטון לרשת, נניח לאתר שאני אבנה כחלק מתיק עבודות ? (כמובן בהסכמת הזוג) האם יהיה שינוי בתמלוגים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף כול סוף הצלחתי לסיים את החוזה בחברת פלאפון נשארו לי עוד כשבועיים,חברה פשוט תת רמה..אבל זה לא אשכול בכי . בכול אופן,אני מניח שאני אלך על אורנג,הרבה מאוד המליצו לי..מה אתם אומרים? אני בתור אחד שלא כזה אוהב לדבר הרבה בפלאפון,וגם לא מחפש את המכשיר הכי אחרון בשוק,רק רוצה לשלם נטו על השיחות שלי ומכשיר אמין עם איכות שמיעה טובה זה העיקר בשבילי.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עם לא יצא לכם לראות סרטים טובים השנה, ממליץ בחום לראות את הסרט הזה שפשוט יכול להיחשב כהגדה, סרט כל כך מגעיל שסרטי הזומבים יכולים ללכת הביתה, כמו כן עם יש לכם לב חלש עדיף שלא תראו את הסרט הזה ועל תגידו בכלל שזה לא הסרט הכי טוב בעולם
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אם יש מישהו שמבין בנושא או היה לו מיקרה דומה שישתף אני גר בח"ול וכרגע אני בארץ בחופשה לשבועיים שירתתי בצה"ל חצי שנה ויש לי פיקדון של 3k על אותה תקופה אז הלכתי עם אמא שלי לבנק לתת לה יפוי כח לחשבון הבנק שלי שתוכל למשוך את הכסף ברגע שיתאפשר במקום שאני יצתרך להגיע שוב לארץ הפקידה אמרה שאמא שלי לא יכולה למשוך את הפקדון הצבאי אלה אני צריך באופן אישי למשוך ניתן למשוך את הפיקדון החל מ 2013 איזה מין דבר זה שיפוי כח לא נותן חופש פעולה מלא למיופה? יש אמת בדבר או שהפקידה סתם סתומה?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קראתי בויקיפדיה ומארק צוקרברג הרוויח יותר מ-7 מיליארד דולר בזכות הפייסבוק. שאלתי היא ממה הוא עשה כ"כ הרבה כסף?? (זה לא נראה לי הגיוני שהוא עשה את כל זה מפרסומות...)
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קראתי שבוע שעבר בעיתון של ממון שיש מחר בסביבות השעה 16:00 ומעלה חילוק גלידות בחינם של בנד אנד ג'רי.... בכל הסניפים. מה אתם אומרים, שווה לבוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מי שזוכר את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362353.0 אז יצאה גירסה 2 למשחק הזה שהיא משמעותית קשה יותר וכוללת הרבה יותר שלבים. http://www.sparkworkz.com/fc2/ ויש גם גירסה בתשלום עם עוד יותר שלבים. תהנו
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, נגן שהבטריה שלו ניטענת דרך המחשב בעזרת ה USB, האם הוא ממשיך להיטען גם כאשר המחשב במצב שינה?? בברכה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה, זו בקשה קצת שונה אבל אני אנסה : ) אני צריך המלצה לרעיון לשנה וחצי עם החברה. אני אשתדל להגיע מחר לבית הספר שלה בחצי שעה האחרונה של השיעור להפתיע אותה. יש רעיון מקורי? סרט - אולי בסופ"ש. שרשרת - קניתי לה מספיק (אבל לא בתקופה האחרונה, לפחות לא בחצי שנה האחרונה). קרמים של ללין - אופציה טובה. שוקולדים - תמיד טוב, בפרט שזה של מקס ברנר. המלצות?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אם העליתי סרטון שזוכה למליוני צפיות-האם מקבלים תמלוגים? אם כן-כמה ואיך החישוב מתבצע? נ.ב יש לי בעיה עם בממשק החדש. בעבר הגדרתי שכל הודעה שאני פותח או מגיב אני מקבל מייל כנוספת תגובה. עכשיו משום מה אני צריך להגדיר בכל פעם מחדש. יש לזה פתרון או שככה זה יישאר לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בלי להיכנס ליותר מדי פרטים הנה השתלשלות מקרים מהירה: 1. בתאריך ה28.2.11 הגיעה חבילה מארה"ב לישראל כשחלק מהחבילה הזאת מיועד אלי 2. ב28.2.11 בערב קיבלתי לידי את החבילה ואחרי בדיקה מהירה מסתבר שהמכס גרם נזק לחבילה בעזרת הפתיחה ה"חכמה" שלהם באמצעות סכין יפני שחתך את מה שהיה בחבילה כמעט ל2 3. ב2.3.11 הגעתי לסניך הדואר הקרוב אלי בשביל להגיש תלונה מקומית, באותו הסניף אמרו לי לגשת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה נפרדת בדבר החבילה מחול (להגיש תלונה נוספת בהליך אחר) 4. ב3.3.11 הגשתי תלונה בסניף המרכזי היום, 8.4.11 קיבלתי מכתב מה4.4.11 שמודיע לי שבגלל שלא בדקתי את החבילה בעת הקבלה שלה אלא רק לאחר מס' ימים אז הם לא נושאים באחריות על הנזק הבעיה היחידה שלי היא שאני מנסה לברר את "זמן הת…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
260 שקל לשנה ... ? אולי באיזה שרת אחר? אם בכלל..?
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לעשות טיול בארה"ב באוגוסט/ספטמבר/אוקטובר. יש לי ויזה מלפני כמעט 10 שנים, ותוקפה עומד לפוג בסביבות אוגוסט. מהי הדרך הכי מהירה לסטודנט להוציא ויזה לארה"ב? אני מניח שאהיה חייב לחכות בתור, אבל האם ניתן לבצע חלק מהתהליך באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-