עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matrix66,

כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.

2. Started by אישי555,

אם העליתי סרטון שזוכה למליוני צפיות-האם מקבלים תמלוגים? אם כן-כמה ואיך החישוב מתבצע? נ.ב יש לי בעיה עם בממשק החדש. בעבר הגדרתי שכל הודעה שאני פותח או מגיב אני מקבל מייל כנוספת תגובה. עכשיו משום מה אני צריך להגדיר בכל פעם מחדש. יש לזה פתרון או שככה זה יישאר לתמיד?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by idofr,

הי, אני והחברים מהצוות חשבנו לארגן איזה יום תרבות יום ראשון עוד שבוע וקצת (יום לפני ערב פסח) וללכת להתנדב באיזה ארגון במרכז שעוסק בחלוקת אוכל לנזקקים. למישהו יש המלצות? ביקורות אם למישהו יצא לעשות גם יהיה מאוד נחמד תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מה דעתכם על הסדרה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by iakovl,

בלי להיכנס ליותר מדי פרטים הנה השתלשלות מקרים מהירה: 1. בתאריך ה28.2.11 הגיעה חבילה מארה"ב לישראל כשחלק מהחבילה הזאת מיועד אלי 2. ב28.2.11 בערב קיבלתי לידי את החבילה ואחרי בדיקה מהירה מסתבר שהמכס גרם נזק לחבילה בעזרת הפתיחה ה"חכמה" שלהם באמצעות סכין יפני שחתך את מה שהיה בחבילה כמעט ל2 3. ב2.3.11 הגעתי לסניך הדואר הקרוב אלי בשביל להגיש תלונה מקומית, באותו הסניף אמרו לי לגשת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה נפרדת בדבר החבילה מחול (להגיש תלונה נוספת בהליך אחר) 4. ב3.3.11 הגשתי תלונה בסניף המרכזי היום, 8.4.11 קיבלתי מכתב מה4.4.11 שמודיע לי שבגלל שלא בדקתי את החבילה בעת הקבלה שלה אלא רק לאחר מס' ימים אז הם לא נושאים באחריות על הנזק הבעיה היחידה שלי היא שאני מנסה לברר את "זמן הת…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by redead,

260 שקל לשנה ... ? אולי באיזה שרת אחר? אם בכלל..?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by dvirf1,

היי, אני מתכנן לעשות טיול בארה"ב באוגוסט/ספטמבר/אוקטובר. יש לי ויזה מלפני כמעט 10 שנים, ותוקפה עומד לפוג בסביבות אוגוסט. מהי הדרך הכי מהירה לסטודנט להוציא ויזה לארה"ב? אני מניח שאהיה חייב לחכות בתור, אבל האם ניתן לבצע חלק מהתהליך באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Ovid,

http://www.engadget.com/2011/04/09/israeli-parody-details-the-rise-and-fall-of-iboy-humanity-as-a/

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. יש לי כמה מוצרים חשמליים שקניתי בהנחה משמעותית לעתיד, ביניהם רמקולים ומגבר, שמרתי אותם בתוך האריזה המקורית + ניילון וקופסא נוספת שסגורה עם דאקטייפ (נייר הדבק הכי חזק שקיים). השאלה שלי היא האם הם יכולים לההרס עם הזמן, בתנאי שהם שמורים במחסן תת-קרקעי חשוך וקריר? אני מאמין שהקבלים יכולים להתייבש עם הזמן, אבל מעבר לזה, יש עוד איזשהו נזק שעלול לקרות? אני בטוח שהגנתי מהם מפני הלחות (כל הניילונים והקופסאות).

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by michaelr,

בהחלט דומה אחד לאחד

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

מישהו שעשה גיבוש טייס יכול להגיד לי מתיי לעזאזל יש זמן ל"מספר 2" במהלך הגיבוש? והאם אפשר להביא לגיבוש טאלק וולטרן? כי אמרו שלא נותנים להכניס שום דבר חוץ מבגדים. סליחה שהשאלות אקראייות לגמריי, אבל זה דיי דחוף.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי, האם לאחרונה בכל פעם שאתם נכנסים לעמוד הראה תגובות חדשות להודעות שלי הוא מציג לכם כמות רבה של הודעות למרות שכבר למעשה קראתם אותן? אם התשובה היא כן (וסביר להניח שהיא כן), המשיכו לקרוא הבעיה הזאת נבעה משדרוג מערכת הפורום לגירסה חדשה, שדרוג שבמהלכו בוצעו מספר שיפורים ועדכונים שנועדו בין היתר לשפר את מהירות וחווית הגלישה בפורום. לצערנו אחד מהשינויים האלה גרר אחריו את חוסר הנוחות הזמני הזה. אבל אל דאגה, הנושא כמובן ניתן לתיקון! כל מה שנדרש לעשות על מנת לנקות את הרשימה בצורה נוחה ופשוטה, הוא להיכנס לעמוד הראשי של הפורומים ושם ללחוץ על "סמן הכל כנקרא" (בסוף רשימת כל הפורומים). זהו, הבעיה נפתרה

13. Started by Rammler1983,

למה חיתוך ורידים ליד מפרקי היד נחשב קטלני? ועוד משהו למה לא לחתוך הורידים מאחורי האוזניים? אני מניח שכך אפשר למות מהר יותר... תודה נ.ב: אני לא חושב להתאבד, רק ראיתי סרט , לכן עלתה בי המחשבה

14. חברים יקרים, בקשה קטנה, 5-10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור פרויקט הגמר שלי. http://goo.gl/mGfGs

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Vidati,

אנחנו מתכוונים לקנות אחרי פסח טלוויזיה חדשה, אני לא יודע אם התקציב מתאים אבל האם יש משהו טוב ואיכותי בסכום הזה? הטלוויזיה תחובר לממיר של HOT HD אם זה משנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by nir007,

שלום אני כרגע בצבא.. ואני חושב על מה לעבוד לאחר תום שירותי בצה"ל אני רוצה לעשות קורס של בודק תוכנה QA ולהיות בודק תוכנה QA אבל חשבתי בנתיים למה לשרוף תזמן? ואם אפשר להתחיל ללמוד בשו בכיוון שאפשר ללמוד דרך האינטרנט... אני השמח אם תביאו לי אתרים שבהם אפשר ללמוד טיפה את העולם של בודק תוכנה. ואם יש גם המלצה לספרים... ואותו דבר גם בקשר ל"אבטחת מידע" תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by motogt,

שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי לוח שנה של ארועי ספורט, אני מתכוון למשחקי ליגת האלופות, ארבעת המפגשים של הסופר קלאסיקו, גמרים למינהם. מישהו מכיר אתר עם לוח שנה שכזה? תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by vic07,

אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, חשבתי לנסות את שירות הסקייפ ולהתקשר דרך המחשב למספרי טלפון... הבנתי שהמחיר החל מ-4 ש"ח לחודש... לא ממש הבנתי את התעריפים ת'אמת.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by Los,

לכל מי שיש חשבון פרימיום ב RAPIDSHARE ולא שם לב ,אז החודש לכבוד הקיץ ככה הם אומרים בחדשה שלהם.. הם נותנים Unlimited למספר דברים ובהם גם תעבורת הורדה. אז .. תהנו. מקור הודעה מאתר Rapidshare.com. "Spring is here! Nice weather and warm temperatures make you want to leave everyday problems behind. RapidShare now makes wishes come true. In April we want to celebrate simplicity, therefore we have removed all the complicated limits that some people are worried about. Throughout April, all our services are included in RapidPro without any limits: unlimited traffic, unlimited storage, unlimited simplicity. Enjoy springtime 2011"

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nahum2,

האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. בתחבורה כמובן... איך אני מגיע בצורה הכי מהירה שיכולה להיות ? רכבת מה שהבנתי צריך להחליף רכבת ואחר כך מונית או אוטובוס לסלקום .. נשמע לי קצת בלגן יש פתרון יותר קל ומהיר ?

• 10 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Pink Floyd - The Wall - Lior Saban (Cover) 2011 יש קפיצה איפשהו בסולו, אבל לא נורא זה בקטנה, תגובות, הערות והארות תתקבלנה בברכה... מקווה שתאהבו

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by yehonatan_giladi,

רכשתי לפני מספר ימים ממיר DTT ממחסני חשמל של חברת אלקטרה יש לציין שזה ממיר מצוין במחיר סביר (200 ש"ח),רק הבעיה היא שלא קיבלתי כבל SCART (רכשתי כבל כזה במחיר של 20 ש"ח מהום סנטר) וגם האנטנה שמקבלים בדר"כ בשאר הממירים לא קיבלתי (לא שהיא עוזרת,אבל לי זה לא משנה כי יש ברשותי אנטנה גדולה ישנה שעובדת עם הממיר מצוין). אחרי כל החפירות (זה היה יותר המלצה לכל מי שרוצה לקנות ממיר דיגטלי של ה5 ערוצים). ברשותכם אשאל מספר שאלות: 1.האם יש אפשרות לחבר דיסק און קי לממיר ודרכו להפעיל סרט כל שהוא שהורדתי מהאינטרנט? 2.האם ניתן להעביר פרק שהקלטתי ע"ג הדיסק און קי ולצפות במחשב?(יש אפשרות להמיר או משהו?) 3.הקליטה אצלי היא על 75% בערך,יש אפשרות לקליטה גדולה יותר אבל צריך להרים את …

25. Started by Blue Cheese,

היום בבוקר קבלתי שיחה מוקלטת,ובה נאמר שנפתח נגדי תיק הוצאה לפועל. מיד נבהלתי,כי אין לי מינוס ואני לא בחובות וגם לא משלם על משהו עכשיו,ישר התקשרתי לבנקאי,והוא אמר לי שהוא לא רואה שום דבר אצלי בחשבון והכול בסדר גמור. אז התקשרתי מיד לרשות הוצאה לפועל,ונציג אמר לי זאת ככול הנראה מתיחה שמישהו עושה ואני לא בן אדם הראשון שקיבל את השיחה הזאת,בכול אופן הם אמרו שיחזרו אליי עם תשובה ברורה. אחרי כול זה אני לא יודע למי להאמין,מישהו עוד קיבל שיחה כזאת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים