עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviad91,

מישהו יודע אם הסרט האקסים של החברה שלי או בשמו האמיתי טום פילגרים נגד העולם מקרין איפשהו בארץ? כי ממה שאני זוכר עברו איזה 3 שבועות מאז יצא הסרט ועכשיו אני לא מוצא אותו בשום מקום..

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. טוב אז כהה אני בקרוב הולך לקנות מחשב לא כלל מסך ב4000-4500 אז החלטתי ללכת לחנות (אחת ליד הבית) ושיתנו לי הצעה אגב אני מבין במחשבים ובמיוחד בחומרה ולא רציתי לתת מפרט כדי לראות עם האנשים שם מנסים לרמות אותי בכל מקרה אני הולך לשם מדבר עם המוכר (שנראה כמו איש נחמד ) אני אומר לו שאני לא ממש מבין במחשבים ...... ושאני צריך מפרט בסכום הנ"ל לא כלל מסך אז הוא אומר בסדר .... כך הנה ההצעה: PENTIUM D 3.4 GHZ מעבד gygabyte 81945plge לוח אם giga ram זכרון (לא שתי סטיקים של גיגה אלא גיגה בכלליאפילו לא רשום על בשתי כרטיסים או אחד ולא רשום חברה) wd 160 gb sata2 דיסק כשיח dvd lg צורב (לא מוזכר דגם ואז מצב שהוא לא יתן את הh10) geforce 6600 le 256 mb pci-e כרטיס מסך מארז מהודר 500W מקלדת …

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Bug2000,

שלום לכולם 8). אז ככה אני לומד 5 יחידות מחשבים ויש יחידה אחת שהיא תכנות בסביבת האינטרנט והיחידה מסתכמת בבניית אתר אינרטנט . לבנות אתר אינרטנט אין לי בעיה, הבעיה היא על מה לעשות ?!?! :-\ אני צריך נושא מעניין פחות או יותר, אבל העיקר שיהיה עליו הרבה חומר ושיהיה קל להבנה ולכתיבה. כמובן שחשבתי לעשות אתר אינטרנט על חומרת מחשבים, אבל משום מה לא מצאתי חומר עזר מתאים . אז לסיכום אם למישהו יש רעיון נחמד לאתר והוא לא מסובך כל כך לביצוע אני אשמח אם תשתפו אותי ברעיון. תודה מראש (אני חייב נושא למחר !!! :-X).

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. צירפתי שלושה תרגילים למטה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהראות לי את דרך הפיתרון שלהם, אודה לו מאוד. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by חן מ,

כדי להיות אזרח קנדי מה צריך לעשות?האם זו פרוצדורה מסויימת שצריך לעשות מהארץ? כאילו יש תנאים מסויימים שבעקבותם מקבלים אזרחות?מה לגבי מקומות עבודה? אוקיי מצאתי את התנאים.... לא הבנתי משהו השכלה-אם אין לי תואר אקדמאי אני לא יכול להגיע לשם?או שהשכלה משמעה תעודת בגרות מלאה שמוכיחה 12 שנות לימוד? מה זה שנת עבודה במשרה מלאה בתשלום?איפה צריך לעבוד?

• 50 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by desert,

אני צריך את האתר שלהם , מישהו אולי מכיר כי חיפשתי בגוגל ואין.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  7. לא בדיוק ידעתי היכן לתקוע את הנושא הזה אבל נראה לי שכאן יהיה המקום הכי הגיוני מכיוון שהנושא קשור לתצוגה... רציתי לשאול אם משהו יודע אולי על מיקומה של איזושהי חנות אלטרנטיבית בישראל שמוכרת אבני קוורץ... עכשיו אתם בטח שואלים על מה הוא מדבר... ובכן מדובר על כך שהאבנים האלה סופגים קרינה ממסכי CRT ואני מעוניין לרכוש כמה... אז אם מישהו מודע לקיומן של חנויות אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי אליהן תודה מראש ואם הנושא לא שייך לפורום הזה אני מצטער.

8. Started by yehonatan_giladi,

רציתי בבקשה עצות איך לשפר את האנגלית, אני בכיתה י' בהקבצה של 4-5 יחידות אנגלית והאנגלית שלי לא משהו (התקבלתי בחסד להקבצה הזאת). אפשר עצות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Roshos,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1008570 מצטער בדרך כלל אני לא מפיץ כאלה אבל זאתי יפה

10. Started by Shay0600,

יש דרך לעשות אתזה? איך עושים? זה לצורך הרצאה, ותודה לעונים

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  11. היי יש לי כרגע ברכב פנל של LG די פשוט עם USB רמקולים קדמיים של בלופנק 6.5 אחוריים של פיוניר 6X9 סאב 15" בתיבה יעודית שבניתי ומגבר די זול 1000W עם 4 ערוצים (V12 או משהו כזה לא זוכר חברה) הכל היה ברכב חוץ מהסאב, השמיעה טובה אבל מבחינתי לא מספיק איכותית.. מצד אחד חשבתי להשקיע בקומפוננט קידמי, מצד שני אמרתי אולי להביא מגבר נוסף 2 ערוצים בגישור לסאב וככה לפצל את ההגברה, או לקנות דווקה מגבר לרמקולים שיתן יותר איכות? בקיצור אני אובד עצות, התקציב שלי לקומפוננט 500-600 שח או למגבר שאני מוכן להשקיע קצת יותר ל700-800שח כרגע יש לי תקציב לאחד מהם ובעתיד כמובן אקנה את השני ואולי עוד סאב נוסף תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by LoveStoned,

מישהו יודע איפה מוכרים נעלי sneakers של lacoste? וכמה הם עולות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 7.3k צפיות
  13. היי, למי שיש כוח, תעשו בבקשה לייק ב http://www.facebook.com/photo.php?fbid=459501448334 זה נגמר היום ואישתי מובילה (אבל בקושי) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by askme,

מה אומר ומה אגיד ! נבחרתנו הלאומית "הבריקה" אתמול כפי שכבר מזמן לא. האלבנים יצאו פריירים. יכלו לעשות על האש באיזו פינה מחוץ למגרש, לשתות ולבלות עם ביסלי ובמבה או מה שמקביל לזה בארצם. נבחרתנו הדגולה כבר הייתה משכילה להפסיד גם מול שער ריק. יש בכלל למישהו ספק בזה ? ב י ז י ו ן !!!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by Kenny,

היי , יש לי כאן די וי די של Prosound 9000PS (בלי תגובות!) הממ , קיצר , מידי פעם שאני מכניס סרטים , זה כותב לי "The parental level of the player has been set. press "yes" to continu" ויש לי אפשרויות בין Yes/No שאני בוחר ב Yes הוא מבקש ממני סיסמא , ולא הגדרתי שום סיסמא מעולם! אין לי מושג מה הסיסמא... ניסיתי לאשר בלי סיסמא , והוא אומר שיש טעות , ניסיתי 1234 ואת כל השטויות האלה , כלום לא עבד. כשאני לוחץ NO הוא כותב לי : "This movie will not play due to the current parental lever setting of the players Please eject the disc" מה קורה כאן? למישהו יש מושג? יש לי אחריות עליו , אבל אין לי מושג מה המספר ... הזמנתי אותו כחלק ממערכת שלמה , של חברת פירלס. ואיבדתי את המספר שלהם , למ…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  16. אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי מה שאני מחפש יש למישהוא חנויות באזור י-ם שיהיהו זולות ואמינות ואם אפשר גם כתובת אני מכיר את איבורי וטופ מחשבים בגילה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by Morphine,

א' עד ט' באב, תקופה קשה ביהדות. נהוג שלא לאכול בשר, לא להתקלח, לא לכבס בגדים, לא לשמוע מוזיקה וכו'. כיצד אתם נוהגים בימים אלה? אני לא אוכל בשר, משתדל שלא להינות מדברים כמו מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. אומרים שבימים אלה יש מזל רע. למשל, הים סוער ויש חשש לטבוע אז יש להימנע מללכת לים. (חוץ מזה שים זה הנאה אז זה אסור במילא).

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום,אני מתכנן לקנות הרבה משחקים ומכשירים דיגיטליים בקרוב ורציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות.. יש טיסה לאירופה שלא נראלי כל כך משתלמת, בדיוטי פרי המחירים יקרים אבל באילת המחירים זולים לא? מישהו פה היה באילת או גר באילת ובדק מחירים זולים של משחקים? אשמח לתשובות תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r2587077477.jpg http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r404176213.jpg בזמן עצרת האו"ם אתמול, הוא לא יכול להתאפק אז הוא כתב מכתב לשרת החוץ בו הוא מבקש אישור לצאת להשתין באמצע האספה... מעניין מה היתה התשובה שלה...

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by Blue Cheese,

השאלות ששיש באתר LAMED.CO.IL במחבנים סופיים הם בדיוק אותם השאלות שיש בתאוריה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by RoyShefy,

שלום, אני רוצה לקעקע על זרוע ימין (ממש מתחת לכתף) סימן שאלה שמורכב מטרייבלים. בעיה אחת היא שכבר חודשים אני מחפש באינטרנט איזה שהוא סימן שאלה שאני אוהב ואני לא מוצא כלום. בבקשה אם מישהו יכול למצוא את הזמן להרכיב\לעצב סימן שאלה מבוסס טרייבל שיהיה חרוט על העור שלי כל החיים (המון כבוד ). בנוסף אם מישהו ראה באינרנט\ספר דוגמא כזו לקעקוע בבקשה תשתפו. הרעיון הכללי הוא טרייבלים שחורם עבים שבתוכם יש הצללה שהופכת לצבע אדום\אדם כהה בתוך הטרייבל שיוצר סימן שאלה. המון תוודה! נ.ב בבקשה אל תכנסו לסיבה שאני רוצה סימן שאלה והאם אני מודע שאני הולך לסחוב את הדבר הזה עד סוף ימי.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146848,00.html לא רע, אני רואה שהסצנה בארץ מתחילה לקבל מראה עולמי... המחירים לא יקרים מדיי בהשוואה לחבילת החמש מגה... אבל עוד לא ידוע מה מחיר הספקיות

• 92 תגובות
    • 13k צפיות
  23. Started by OmEr.il,

שלום. עברתי ניתוח אף לפני שבוע ויום,ועכשיו אחרי שהורידו לי את הגבס,נשארה רק נפיחות על האף. מישהו מכיר איזו שיטה או תרופת סבתא כלשהיא כדי להוריד את הנפיחות קצת? (וכן,אני יודע שזה אמור לרדת לבד אחרי שבוע וקצת) תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by koko0,

אני בטוח שהרבה פה עברו סוג של נשירת שיער...עכשיו תורי. אני בן 19 ועכשיו אחרי שהורדתי תפוני התגלו מפרצים בלי עין הרע לא קטנים. לא מפריע לי הקטע הזה, הבעיה היא שאני מפחד שזה התחלה של התקרחות עד למפרץ אחד גדול והלוואת שיער מצד לצד עם הצמדה עוד 5 שנים. אני מכיר אנשים עם מפרצים כבר 15 שנה, אבל גם בני 20 עם חצי קרחת. את אבא שלי אנינ לא יכול לבדוק אבל לשני אחי הגדולים אין קרחת. מצד שני אני הרבה יותר שעיר מהם. איך יודעים? מה עושים עם זה?

• 20 תגובות
    • 11.6k צפיות
  25. אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים