כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בקטלוג הזה מופיעים כל מיני מושגים כמו nominal torque rated current ועוד מישהו יכול לפרט לי מה כל אחד אומר, חשיבות שלו וביכלל... מה שמעיין אותי זה המנוע של ה30KW תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה: האם מישהו פה אי פעם עבר בדיקת MRI בזמן השירות? באריכות: קרובת משפחה שמשרתת בתל השומר עברה אירוע מוחי קל(מעין "מיני-שבץ" כפי שהגדיר זאת הרופא מומחה) וכרגע היא עוברת סדרה של בדיקות שמטרתן לגלות מה בעצם גרם לכך. בתוך כל הבדיקות נמצא גם בדיקת MRI, אותה צה"ל לא בדיוק שש לנדב לה. אני מנסה לעזור לה, גם אם זה רק במידע כלשהו, כיצד היא יכולה לקרב את עצמה אל הבדיקה הנכספת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בחודש האחרון האדמתי 3 פעמים משתיית אלכוהול וואלה זה דיי מפחיד... אני רוצה לומר שבער לא משנה כמה הייתי שותה זה לא היה קורה לי... ישמצב שזה קשור בזה שאני שותה כמעט כל יום בחודשיים האחרונים (לא מלא אבל יוצא לישתות ההרבה בירה...) ומתאמן גם... בינתיים אמרתי אני לא אשתה שבועיים ככה בכלל וניראה מה קורה... למישו זה קרה פעם? זה תופעה חולפת או שזהו נידפקתי וזה...?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון בטורנט ליץ עכשיו רציתי לדעת אך אני יכול לדעת איזה קוד יש לי הוא פשוט נשמר לי ואני לא זוכר אותו והוא מופיע כ****** ואני לא יכול לשלוח לי מייל של הקוד כי זה לא האימייל שלי שהכניסו
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חייבים לשרת? מקבלים פטור משירות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות טובים אני מנסה להזכר בסרט שראיתי לפני כשלושה~ ארבעה שנים, הסרט הוא לא סרט ישן (2000-2006 ) וגם לא דל תקציב, אבל בכל זאת לא הצלחתי למצוא אותו. אחרי שעברתי על רשימה די ארוכה : http://www.best-horror-movies.com/horror-movie-on-dvd.html ועדיין לא מצאתי התייאשתי לגמרי מחיפושים... העלילה פחות או יותר ממה שזכור לי: נחת צעיר חוזר הביתה ומגלה שאחיו ווחברתו נסעו לאנשהו ולא חזרו, ביחד עם החברה שלו וידיד שדלוק על החברה של אחיו הם יוצאים לחפש אותם, אחר כך הם מותקפים על ידי איזשהו נהג זומבי שמת אבל נשאר לשוטט על הכבישים במטרה להעניש את החוטאים, ועל הדרך פוגשים גם את המשפחה שהפכה אותו לכזה שגם הם כבר לא בדיוק חיים. אם מישהו מגלה את שם הסרט - עשיתם לי את היום !
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
פעם היה סדרה על שוטר כזה ממש מוכר הנה תמונה של הבנאדם http://www.mmafu.com/wp-content/uploads/2011/03/chuck-norris1-200x150.jpg אני לא זוכר תשם של הסדרה אם מישהו זוכר שירשום.. משו האק הוק האלק לא זוכר בדיוק
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס אז ככה כמו שאפשר לראות אני עוד מעט משתחרר מהכלא הזה שנקרא צה"ל ואני כבר מתחיל להריץ תוכניות מה ללמוד ואיפה כרגע מה שהכי נראה לי זה ללמוד ניהול רשתות עם התמחות במערכות מידע כנראה בג'ון ברייס שהבנתי שזה המקום הכי רציני שיש למרות שיש גם את האקר יו שגם נשמעים לי סבבה לגמרי והם גם נותנים מלגה אז אם יש פה חבר'ה שלומדים את זה עכשיו(לא משנה איפה) או שלומדים משהו אחר בג'ון ברייס/בהאקר יו אשמח לשמוע ממכם קצת חוות דעת תודה וחג שמח!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/ אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להרשם לאיזה אתר.. ויש שם אפשרות של תשלום בפייפל.. ובהרשמה כתוב לי שאני צריך לכתוב את ה PAYMENT ACCOUNT שלי.. כול מה שאני כותב כותב לי שזה INVALID.. מה אני אמור לכתוב שם?.. כתבתי את המשתמש שלי של PAYPAL..
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש להקות/יוצרים בז'אנרים הנל. כדוגמת אלה: Little People - Moon Mr. Scruff - Honeydew http://www.youtube.com/watch?v=v4YdUwkuwgk
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מגן ברקים GPT דגם SC9L, להגנה על החומרה של המחשב שלי, שאליו מחובר רב שקע עם הרמקולים, המודם והמדפסת שלי. יש בו שני נוריות: אחת ירוקה (ברקים) ומתחתיה אחת כתומה (הארקה). הנורית הכתומה של המגן מרבה (כבר מלתכילה) מדי פעם לשנות את בהירותה. אך היום גיליתי כי היא כמעט ואיננה מאירה ובנוסף, בהירותה משתנית במהירות. האם זה מרמז על תקלה במגן הברקים וכי יש צורך להחליפו?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל - לגבי עזה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7%93_(%D7%90%D7%99) רואים את השטח הסגול למעלה? (מפה מדינית) זה אנגליה, וכל שאר הירוק זה אירלנד, זה חלק מאנגליה, לאנגליה יש עוד אי שלם, והחלק הסגול הזה למעלה זה סוג של "הדחפות", אבל אנגליה לא יכולה לוותר על השטח הזה כי גרים שם אנשים, כל הזמן יש שם מלחמות על הגבול הזה, זה מזכיר את עזה לפני ההתנתקות, חוץ מהעובדה שאנגליה באירלנד מנותקת לגמרי מהאי אנגליה. אז למה לעזאזל אנחנו התנתקנו ואנגליה בחיים לא תעשה את זה? כי אנחנו מדינה של שמאלנים ובוגדים, שמפעילים לחץ על אחד כמו שרון שהוא ימני בשביל להתנתק ממקום.. שגרים בו אנשים. ובדיוק כמו שאנגליה עומדת על העקרונות שלה. למה אנחנו לא?! בנוסף, ראיינו חייל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חבר אמר לי שלא משתמשים בפריים ריליי יותר האם זה נכון? אם כן במה כן משתמשים היום? אם יש למישהו טיפ בשבילי לגבי הקורס הזה אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו בונים בית קרקע ומחר אמורים להתחיל עם עבודות החשמל. קצת הסתבכתי עם מיקום וסוגי השקעים בחדר שלי, מקווה שתוכלו לעזור בנושא . בחדר יהיה מחשב נייח, ראוטר אלחוטי שישדר לכל הבית (שתי קומות, 189 מ"ר סה"כ), טלוויזית LCD ובהמשך מערכת רמקולים (אם זה משנה, כנראה 2 רמקולים איכותיים ומגבר). כמובן שהסטנדרט הוא שקע בשביל הראוטר/טלפון, שקע ליס/הוט/לווין. מה שאני מתלבט לגביו הוא שני דברים: 1) בגלל גודל הבית, אולי יהיו בעיות קליטה באינטרנט האלחוטי. הבנתי שיש מין מכשיר דמוי ראוטר, שמחברים ישירות לשקע מסויים בקיר של החדרים האחרים והוא אמור להגביר את האות, או בעצם אל המכשיר הזה מחברים כבל רשת וגולשים. מה נכון קודם כל? דבר שני, מה השקע הזה בכלל? דבר שלישי, אני צריך אחד כזה ליתר ביטחו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MMCX connector to RF connector (F-Type) short cable for AVerTV Hybrid NanoExpress, Express mini and AVerTVHD Volar. http://www.avermedia-usa.com//AVerTV/Product/Accessory.aspx#4 הכבל נשבר, אני צריך תחלופי. איפה מוכרים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עיצבתי מדבקות למקלדת - לתוכנה מסויימת. (המדבקות על כל מקשי האותיות, וחלק מהמספרים והFים) אני מחפש מקום להדפסה, לא נייר רגיל שיתקלף אחרי שעתיים, אלא כמו למינציה כזאת. (אני לא יודע איך קוראים לזה). אם אפשר גם שיהיה חיתוך מסביב לכל מדבקה (שלא אצטרך לחתוך) - עדיף. מישהו מכיר משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי אתמול מהאתר של DealExtreme כיסוי SwitchEasy CapsuleRebel אדום לאייפון 4, ב-11.60$ (מחירו המלא הוא 27.99$ באתר של ההחברה). השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בזיוף, בגלל המחיר הנמוך, או שזה מקורי? :s05: בדף המוצר כתוב genuine, אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך עליהם. אם לדעתכם זה מזוייף אני אבטל את ההזמנה.
-
- 60 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני יודע שזה לא הכי קונבנציונאלי... אך עדיין הנני כאן אני מבקש את עזרתכם במציאת מישהו שמוסר/מוכר במחיר סביר מיטה זוגית/בסיס מיטה זוגית באמצע השבוע אני באזור כרמיאל, בסופשים יכול להגיע לכל חלקי הארץ... תודות
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מחפש כיסא למחשב שיש לו משענת גבוהה (בערך 60 ס"מ) שניתנת להטייה אחורה זאת ההטייה המקסימלית שמצאתי עד עכשיו מישהו מכיר כיסא טוב יותר ?? שנותן הטייה גדולה יותר שמעתי על ה f-15 של וקסמן אבל לא יצא לראות אותו במצב הזה עם המשענת מישהו מכיר ויכול להמליץ ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני בן 18 מסיים לימודים,רוצה להתחיל לעבוד כי יש לי הרבה זמן עד הצבא אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש - באינטרנט אין שום דבר מתאים יש למישהו הצעות איפה לחפש? אני נואש לעבודה ולא משנה איזה
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
bus.co.il לא עובד לי ואגד מביאים לי מסלול של שעה ו40 דרך רמלה. למישהו יש עצה איך לסוע?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-