עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by benor,

אני עובד כבר כמעט חצי שנה בתמיכה טכנית/שירות לקוחות, ודיי שונא את העבודה הזו (אין צורך להסביר למה). מעבר ל"אהבה" הבלתי רגילה שלי לעבודה, בחודש עבודה יוצא שאני מרוויח פחות משכר מינימום. אני משתדל לא להתלונן, ומוקיר תודה על כך שיש לי עבודה. אני מנסה לשפר את המצב שלי ומדי פעם מסתכל בלוחות דרושים. לצערי, אני לא מוצא שום עבודה למתחילים ללא נסיון שהיא לא אחת מאלה: שירות לקוחות/תמיכה טכנית/מלצרות/מכירות/סדרן סחורה וכד'... אבל כן, משתדל להגיד תודה על כך שיש לי עבודה... מה זה מבחינתי עבודה "נורמאלית"? בינתיים, בתור חסר נסיון. באמת שאין לי יותר מדי דרישות... שעות: 8 - 16/17 עבודה שלא משרתת קהל באופן פרונטאלי/טלפוני. אם כן, אז בצורה מאוד עקיפה. עבודה משרדית עם ניירת, או עבודה פיס…

• 104 תגובות
    • 7k צפיות
  2. שלום, כמו שכתוב בכותרת, וגם עדיפות לאתרים שאינם צריכים קורות חיים, העדפה היא לדבר מיד עם המעסיק בפלאפון. וגם העדפה היא להרבה משרות שמתאימות לחיילים.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  3. סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)

• 42 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. http://youtu.be/5JVqdS58YIg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כנראה שלא תיהיה לי תעודת בגרות בסוף י"ב, קיבלתי מגן 40 בספרות ולא ניגשתי כי כל השנה לא למדתי. היום אני ניגש ללשון עם מגן 50 והסופי של בלשון א' (שהוא 40% מהציון הסופי) הוא 60+- אז הסיכוי לעבור קלוש.. כל שאר המקצועות אני עובר, יש לי 2 יחידות במחשבים עם סופי 70 בערך ולא היה לי כח לעשות עוד 3 במחשבים כי לא אהבתי את זה, אז הלכתי על תיירות זה איזה 80-100 5 יחידות בערך ולא צריך ללמוד. אני בן אדם שלא למד ללמוד, קשה לי מאוד, אומרים לי שאני לא מטומטם אבל לכו תדעו.. בקיצור לא אחד שמסוגל ללמוד הרבה (או בכלל) אז מה האפשרויות שלי? אני ילד יחיד להורים שלי אין ניסיון בדברים האלו אז אני לא יכול להתיעץ איתם.. הבית ספר שלי זורק עלי זין כמו שאני זורק עליו אז אני לא מתלונן. אבל אני רוצה להיו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום אני שוקל להתחיל ללמוד השנה ובדקתי כמה כיוונים. נתקלתי בהנדסת מכונות ורציתי לשמוע מאנשים עם נסיון מה דעתם על התחום, במה הוא עוסק, האם יש דרישה לאנשים בתחום, האם הוא מעניין? ובכלל האם אתם הייתם נרשמים לתחום הזה. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by hezi508,

שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון. אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5) וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף. אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים. העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות). עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by maazg,

שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה: 1) ווקסמן F15 מחיר : 635 2) צרעה C3 מחיר 800 3) צרעה C2 מחיר 585 מה דעתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. למי שלא שם לב, לפני מספר שבועות פתחנו פורום צרכנות וזאת על מנת לתת מענה לכל הדיונים בנושא צרכנות ומסחר. בעקבות כך יש לשים לב ולפתוח דיונים רלוונטיים בפורום צרכנות ולא בפורומים אחרים. http://hwzone.co.il/community/index.php?board=97.0

10. Started by mc_elad,

איזה גלאי נותן בצועים טובים??..כלומר מזהה מצלמות\מכמונות(כך רושמים את זה?) מהירות ועוד.. המחיר לא משנה תודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Gilo2005,

אהלן חברים, יש תכנון של כמה חברה בגיל 22-24 לטוס לברצלונה סתם לטיול של קיץ . השאלה מה יש לעשות שם, מבחינת מקומות לראות, מועדונים , פאבים, רכבים, כדורגל. המלצות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by catsmonster,

אני הולך עכשיו לבגרות בלשון... תת רמה המבחנים האלה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי אנשים, אני צריך להגיע מחר ב-9:30 למלון מטרופולין בתל אביב, שנמצא ברחוב טרומפלדור מס' 15. אני מגיע בעקרון מירושלים, אבל אני אגיע לתל אביב למרכז עזריאלי או לרכבת מרכז (ארלוזרוב) ואני מחפש קו אוטובוס נחמד וחביב (ועדיף מהיר, כמובן) שיגיע מעזריאלי או מרכבת מרכז לאותו מלון. כמובן שהוא לא צריך להגיע עד הדלת של המלון אלא מספיק טוב לי איפשהו קרוב למלון (נגיד עד 500 מטר בערך ממנו). ניסיתי להיעזר באתר otobusim וגם באתר החדש של משרד התחבורה (bus.gov.il) ושניהם איכזבו אותי... תודה לכל מי שיעזור...

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  14. Started by ROTEMan,

נשארו לי כחודשיים עד לשחרורי מצה"ל . עשיתי עם עצמי חושבים והגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד חצי שנה עבודה מועדפת בקיבוץ, העדפה הייתה על פני לעבוד בבית מלון שהתנאים בעבודה הזאת יותר טובים לי אבל אני לא חושב שזה יתן לי משהו בחיים והמשכורת לא יותר טובה מבקיבוץ . הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג היות ואני תל אביבי ,מאיפה להתחיל. הבנתי שיש קיבוצים ספציפים שקולטים יותר טוב חיילים משוחררים לעבודה מועדפת ויש תנאים טובים למחייה בזול ועבודה מסודרת . בנוסף אני יכול להביא מכתבי המלצה מהמפקדים שלי לראיון קבלה. אני אשמח לכל פרט מידע בנושא, כמו איזה תנאי קבלה יש ומה מעניין אותם כשאני מגיע לראיון , משכורות ותנאי מחייה, החיים בקיבוץ בתור עובד חוץ, ובעיקר איזה קיבוצים טובים כדאי לי לבדוק כאופציה.

• 16 תגובות
    • 10.3k צפיות
  15. אהלן חברה צהריים טובים אני מחפש בנרות פס קול של טנק שיורה פגז, חשוב שיהיה באיכות טובה . אני יהיה רב תודות למי שיעזור לי , תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אתם זוכרים שלפני עשור היו משחקי מחשב רק על דיסקים? תמיד כשפתחנו את האריזה אז נדלקנו על הציור שיש על הדיסק עצמו עכשיו השאלה היא אם אני נגיד בתור יוצר משחקים/דברים אחרים רוצה לצרוב משהו על דיסק ולשים תמונה בעזרת לייזר ולא מדבקת רופפת, איך ואיפה בדיוק אני עושה את זה? זה ייצא לי הרבה כסף? אשמח אם מישהו בעל ניסיון יסביר לי על התהליך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלום לכולם, בקצרה: האם מישהו פה אי פעם עבר בדיקת MRI בזמן השירות? באריכות: קרובת משפחה שמשרתת בתל השומר עברה אירוע מוחי קל(מעין "מיני-שבץ" כפי שהגדיר זאת הרופא מומחה) וכרגע היא עוברת סדרה של בדיקות שמטרתן לגלות מה בעצם גרם לכך. בתוך כל הבדיקות נמצא גם בדיקת MRI, אותה צה"ל לא בדיוק שש לנדב לה. אני מנסה לעזור לה, גם אם זה רק במידע כלשהו, כיצד היא יכולה לקרב את עצמה אל הבדיקה הנכספת. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 9.8k צפיות
  18. Started by F430,

יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by FresH-MeaT,

תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  20. בקטלוג הזה מופיעים כל מיני מושגים כמו nominal torque rated current ועוד מישהו יכול לפרט לי מה כל אחד אומר, חשיבות שלו וביכלל... מה שמעיין אותי זה המנוע של ה30KW תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by redti,

חייל משוחרר עוסק מאז ומתמיד במכירות אוהב את זה מתעניין בזה , רוצה לקחת צעד קדימה ולרכוש השכלה אקדמאית. מאחר והפורום הזה מפוצץ במוחות טובים אני אשמח לשמוע את עצתכם ? האפשרויות המוכרות לי : אוניברסיטה העברית (צריך פסיכומטרי 670) מכון לנדר המכללה למנהל (שלוחת ירושלים) מכללת הדסה מכללת אורט המכללה להנדסה אוניברסיטה העברית דורש ממני פסיכומטרי עצבני..אבל מהקצת שאני יודע זה המוסד הכי נחשב בירושלים למנהל עסקים ובכל זאת אני מבולבל

• 41 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by F430,

יש לי חשבון בטורנט ליץ עכשיו רציתי לדעת אך אני יכול לדעת איזה קוד יש לי הוא פשוט נשמר לי ואני לא זוכר אותו והוא מופיע כ****** ואני לא יכול לשלוח לי מייל של הקוד כי זה לא האימייל שלי שהכניסו

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/ אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by the red dragon,

אני מנסה להרשם לאיזה אתר.. ויש שם אפשרות של תשלום בפייפל.. ובהרשמה כתוב לי שאני צריך לכתוב את ה PAYMENT ACCOUNT שלי.. כול מה שאני כותב כותב לי שזה INVALID.. מה אני אמור לכתוב שם?.. כתבתי את המשתמש שלי של PAYPAL..

• 3 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים