עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם! אני מחפש חנות שתמכור בארהב אוזניות איכותיות כגון cx300 cx 400 g35 או razer barcuda עדיין לא החלטתי בדיוק מה אני רוצה אבל אני קודם כול רוצה לדעת האם יש חנות טובה שמוכרת אותם..? תודה מראש לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. שלום, לאחר שנסגרתי פחות או יותר על המפרט (בעזרתכם האדיבה, כמובן!), אני מחפש המלצה לגבי חנויות אמינות לרכישת המחשב. קיבלתי כמה הצעות קרובות במחיריהן, ולכן ההכרעה תתקבל על-סמך אמינות החנות ואיכות השירות שהיא מציעה. לכן, אשמח אם מי מכם שיש לו ניסיון (חיובי או שלילי) עם אחת מהחנויות הבאות, בעיקר לגבי רכישת "מחשב שלם" (כולל הרכבה), ישמיע קולו ויחווה דעתו לגבי אמינות החנות, השירות לאחר הקנייה וכו': - גאמא מחשבים - ת"א - iqpc - אשדוד - זיגזג 2000 - אור יהודה - אייבורי מחשבים - ר"ג (יש סניפים נוספים) - צ'יפ מחשבים (Chip) - ראשל"צ תודה רבה, דוד

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Counter Strike - The Real Life! תראו לאן מגיעים היום חובבי הCS... ??? 8) ;D הנה סרטון קצר שצילמתי בכתה (י"א) על שני חברה מעריצים מושבתים של CS שלוקחים את העניין קצת יותר מעבר למסך המחשב.. אני אישית נקרע מזה בכל פעם שאני רואה את זה מחדש!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D צפייה מהנה! 8) CS IN THE REAL LIFE: http://pctip0.tripod.com/realCS.wmv *!יש להעתיק את הלינק אל תוך שדה הכתובת בדפדפן!*

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. שלום לכולם,שבוע טוב הייתי היום באיזשהו טיול עם המשפחה באיזור רמת הגולן וראיתי טיסנים שם,וזה ממש משך אותי הייתי גם בתערוכה הזאת שהייתה לפני כחצי שנה בים המלח של הטיסנים ומאוד נהניתי,אבל אז זה לא כל כך משך אותי מבחינת זמן יש לי המון זמן להטיס כי אני חייל,ולכן כל סוף שבוע אם אין גשם או רוחות חזקות מידי אני יכול ללכת ולהטיס,גר באיזור חיפה ומכיר את ה"מנחת" בכפר חסידים,ממש לא רחוק מהבית שלי... השאלה היא כזו:איך נכנסים לתחום?מה צריך בתור טיסן ראשון?איך בעצם לומדים את כל עיניין ההטסה וההכנות לקראת ההטסה?האם צריך ללכת עם בן אדם מבוגר בתור הטסה ראשונה?איך שומרים על הטיסן,מה קורה מבחינת הדלק,ואיך בעצם אני יודע לקחת שלט ביד ולהחזיק את הטיסן באוויר כמובן עד שנגמר לו הדלק וכו'? מה העלו…

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by tmga,

בס"ד שלום לכולם. רציתי לברר על יבואנים רשמיים בישראל לפרוייקט גדול שאני עובד עליו עכשיו. יש לי רשימה לא קטנה של חברות שהייתי רוצה לברר מי היבואנים הרישמיים שלהם. ואשמח לקצת עזרה בנושא acer advice amd antec aoc apple asus benq brother canon chack point cisco creative crucial dell dlink edimax epson eset fujicom fujifilm fujitsu genius gigabyte …

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. שלום אנשים. יש לי עכשיו מאסטרכארד אבל הוא בלוי וכבר לא מתפקד. חשבתי לעבור לאמריקן אקספרס, מה אומרים? אני לא סטודנט ולא כלום. יש לי משהו כמו 2000 שקל הוצאות בחודש בד"כ. חובה כרטיס בינלאומי בשביל E bay וכאלה... מה עדיף לי?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. שלום אני כרגע אם טלוויזיה של 21אינץ' בסלון והחלטנו להשתדרג ל29 אינץ', כי 21 זה ממש קטן.... :-\ אני צריך טלוויזיה טובה איכותית עם שם טוב של עד 1500 שקל (לא לעבור!) 29אינץ' כמובן שגם העיצוב צריך להיות טוב כי היא לסלון.. גם בבקשה מקומות לקנות אותה (עדיפות לאיזור השרון ועוד יותר לכפר סבא .) תודה לכלום ...

• 53 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מזגן של אלקו בחדר כבר כמה שנים טובות (מעל חמש) ויש כמה דברים שאני לא מבין, להלן המזגן: Shot with W800i at 2007-07-04 איך אני אמור לנקות אותו כמו שצריך? פשוט להוציא את הפילטרים וזהו? או שיש עוד משהו? כי משום מה באמצע הלילה המזגן נוטף "זיעה" ואני יושן בדיוק מתחתיו בלילה ויצא לא קצת שקמתי בבהלה באמצע הלילה בגלל הזיעה הזאת. איך אפשר לנקות אותו בצורה יסודית? מישהו התנסה עם משהו כזה כבר? פאנל: Shot with W800i at 2007-07-04 מעולם לא ממש התעמקתי באיורים שעל הפאנל אבל עכשיו כשצצות הבעיות אני חושב שכדאי להתחיל להתעמק, אם מישהו מכיר ויודע מה אומר כל אחד אני אשמח. אני יודע שהאיור הימני דולק אומר שהפילטר לא נקי או שיש אבק, למרות שאני מנקה את הפילטרים המנורה הזאת נשארת,…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי מצלמה בEBAY לפני כשבוע והיא צריכה להגיע כל יום אגב זו מצלמת וידאו מדהימה FHD של קנון VIXIA HF10 המצלמה עלתה 890$ כולל משלוח עם נרתיק,תריפוד,בטריה ספייר וכו בארץ היא עולה 7400 שקל משהו בסביבות 4000 שקל הבדל שאלתי היא כמה מס עלי לשלם בבדיקה שעשיתי זה עוד 15% מכס ועוד 15% מע"מ כמה אנשים אמרו לי שעל מוצרי חשמל כגון מצלמה אין מע"מ או משהו בסגנון השאלה היא איך ואיפה אני משלם את המכס???האם בזמן הקבלה שלה??? זה נשלח אלי עם UPS EXPRESS

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  11. Started by yossi21,

ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי, ואת העונה השנייה חיפשתי בכל רחבי הרשת ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. יש לי אימייל של גוגל כבר מאז שייצא, ובזמן האחרון התחלתי לקבל יותר מדי תקלות מעצבנות שלא נותנות לי להיכנס לתיבה שלי בשרת, ואני מצליח רק אחרי כמה דקות! אז החלטתי לשנות לקליינט אימייל אחר, שייקבל את הודעות האימייל במהירות אחרי שנשלחו (בדיוק כמו בגוגל, ולא כמו בוואלה שלוקח לפעמים יותר מ-3 שעות עד שאימייל מסויים מגיע ), שיהיה נוח לשימוש וכל הנילווה. האימייל של וואלה, והאימייל שמקבלים מהספק לא באים בחשבון בגלל שלוקח המון זמן עד שההודעות מגיעים לאימיילים האלה וזה ממש מעצבן. דרך אגב, מצטער אם זה שייך לפורום "אינטרנט...", לא הייתי בטוח. אם כן, אז פשוט תעבירו .

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

חייב להגיד את זה: speechless ראיתי עכשיו את עונות1,2,3(חשבתי שהיא נגמרה \= פתאום אני רואה עוד פרק ב3/6) ממש לא יכלתי להפסיק. מומלץ.

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by R0ck,

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by EasyPooper,

שלום נכון לעכשיו אני עתודאי אקדמי, אחרי שנת לימודים וסמסטר עם שלושה נכשלים. כמו שאני מבין הסיכויים להמשיך במסלול דיי פונים נגדי. עוד לפני שהתקבלתי למסלול, מילאתי את המנילה הראשונה בראש של ג'וב, בחרתי בתפקידים שאני לא באמת מעוניין לשרת בהם שלוש שנים (מה גם שהייתי מוקפא חמ"ן, ונאמר לי שגם ככה לא יסתכלו לי על המנילה). בקצרה לעיניין- המטרה שלי במקרה ונפלתי מעתודה היא יחידת מגלן או סיירת צנחנים. (אני יודע במה זה כרוך, אני יודע שזה לא לכל אחד וכו') באיזה תהליכים אני צריך לפתוח עכשיו? נתוני הגיוס שלי מאפשרים לי חי"ר. כתבתי מייל למדור עתודה לעתודאים בשירות. יש טעם לפנות לעוד מקומות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by zorgi,

נניח שאלוהים הוא כל יכול. האם הוא יכול לברוא סלע שהוא לא יכול להרים ?

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שלום לכולם אחרי התלבטות בין מספר חנויות החלטתי לקנות מחשב ב SKYPC היו לי מספר בעיות שנפתרו לשביעות רצוני במהלך הקנייה 1. הגיע קירור ללוח שלא מתאים לתושבת (המוכר טעה בהמלצה) , התקשרתי לחנות והסברתי את העניין והם התנצלו ושלחו קירור חדש שהגיע למחרת כאשר המשלוח על חשבונם , אני יודע שזה מתבקש אבל תזכרו שאנחנו במדינת ישראל... 2. שתי ה HD לא עבדו (לא ביקשתי הרכבה אלא הרכבתי לבד) התקשרתי לחנות והם אמרו תגיע עם המחשב נבדוק לך אם שגית בהגדרות או שמשהו לא בסדר.. באמת הגעתי ולהפתעתי אכן הייתה בעייה ב HD והם הוחלפו במקום בנוסף השירות אדיב וידידותי. מומלץ

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בנושא הבא הרישום לקורסים של סמסטר ב' בעיצומו (טוב נו, הוא לקראת סופו כבר..) וכבר שמעתי הרבה דעות ואני מבולבל, האם כדאי לי להירשם ל חמשת הקורסים בתוכנית המומלצת ? האם זה לא יותר מדי ? אני יכול לבחור רק 4 (איזה?) ולהשלים אח"כ בצורה נוחה ? הקורסים הם : חדו"א 2 לינארית 2 תוכנה 1 מבנה נתונים מבוא להסתברות ואשמח אם תוכלו לסכם כל קורס בכמה מילים.. קשה\ קשה מאוד\ בדידה סטייל וכו' תודה רבה ! למען האמת זה קצת דחוף, אז בבקשה לא להתעצל ולענות. זה חשוב לי.

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. מתחילות להיות לי רגשי נחיתות על זה שיש לי "רק" Q6600 ו HD4870. המחשב אצלי כבר קצת מעל שנה, ואני מתכנן להעיף (למכור) אותו לקראת סוף שנה, שיתחילו לבוא משחקי FPS דורשי DX11. לגבי שדרוג-אני לא מת על הרעיון. אני לא אוהב להתעסק עם חומרה יותר מדי-אני תמיד חושש שמה אני אהרוס חלק חשוב ויקר. חוץ מזה, לקח לי מעל שלוש שעות כולה להחליף משחה טרמית ( ), ואני לא רוצה לשבת שבועיים על לוח אם (וגם אין לי הרבה מקום לעבוד ככה שזו גם מגרעה). בקיצור-מה אתם ממליצים? נ.ב תורידו הצבעה אחת ב"לא מחליף, משדרג לאט לאט" בגלל שאני הצבעתי כדי לראות את התוצאות.

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. עבדתי אצל המעסיק שלי משך כמה שנים ואני עובר עכשיו על התלושי משכורת שקיבלתי ממנו ואני רואה שיש 2 סכומים, אחד שזה הנטו שזה מה שקיבלתי ממנו באמת ועוד אחד שזה הברוטו שזה סכום גבוהה יותר ממה שקיבלתי. מה אומר ברוטו ומה זה נטו? ואיך אני מחשב את הפיצויים שנתיים שאמורים להגיע לי ממנו (או איך שלא קוראם לזה אחרי שמעסיק מפטר עובד)

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by redti,

כמה פעמים יצא לכם לראות את זה או ששאלתם את עצמכם איך זה אפשרי.. ובכן זה מה שאני בא לשאול פה האם יש דבר כזה בכלל? זה קשור לגנטיקה?(נגיד אם לאמא יש ירוק אז אולי יהיה לילד ירוק בשמש) לי אישית יצא לראות דבר כזה.. אבל אני לא יודע אם זה אומר משהו על הגנטיקה במשפחה או שלכל אחד יש גוון קל של ירוק בשמש

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by SharP,

אני כל כך שיקור!!! אני פשוט שוקור תחת !!!!!! !@#!#@$!@#$@$$@##$#$!!#$#$! למשהו יש משהנו להציע לע ?@?@

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by askme,

היי לכולם ! מאחל לכל באי האתר וגם לאלו שלא, הנאה מהאירוע הענק ( במימדיו, נקווה גם באיכותו ). ושגם ישראל תשתתף בפעם הבאה.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Liad344,

היי , לא בטוח אם זה הפורום הנכון , אבל אני לא ממש מכיר פורום טוב אחר אז.. למה זה בעייתי שהשקל חזק? ולמה יש צורך בקניה מאסיבית של דולרים בכדי להוריד אותו? האם זה קשור לכך שכשהשקל מתחזק והדולר יורד, חברות אמריקאיות צריכות להשקיע יותר כסף(בדולרים) ולא יהיה להם כלכלי להישאר פה?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by gil_k,

סתם ראיתי טלויזיה הסתכלתי בחלון פתאום ראיתי מן כוכבים כאלה זוהרים ועושים ממש הרבה אור. לא ידעתי מה זה.. ישר לקחתי את המצלמה וצילמתי קצת. אין לי מושג מה זה אבל זה יפה. הנה כמה תמונות: היו כמה "נפילות" של הדברים האלה. יש למישהו מושג מה זה?

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים