עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dj_horse,

מישהו במקרה יודע איך אפשר לעשות את ההרשמה בפורטל שלהם בסלולרי כדי שרק המספר יופיע? הכוונה לא להירשם דרך הרשמה רגילה, פשוט בדרך כמו שאתה מקבל את המכשיר והמספר מופיע למעלה ואפשר להשתמש בתכנים שם.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. נתקלתי בבעייה לאחרונה בפייסבוק. קבוצה בבעלות חבר מקבלת בקשות לחברים חדשים. לאחר האישור, מספר החברים בקבוצה עולה, אך אין אפשרות למצוא את החברים בקבוצה. מישהו נתקל במשהו כזה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש מקור חיפוש\אתר עם הרבה ידע בשפה העברית על אופן העבודה של GPS (לא AGPS), ואנא אל תביאו לי את וויקפדיה (ביקרתי שם, והכל שם מסופר בקטנה - אני צריך יותר לעומק) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Gilo2005,

אהלן חברים שבוע הבא אני טס לרודוס. אני וכמה חברים החלטנו לקנות קצת שתייה בדיוטי פרי, לא הצלחתי למצוא באינטרנט האם מותר להעלות לטיסה בתיק גב או בשקית את הבקבוקים. או האם בכלל ניתן להכניס לרודוס - יוון אלכוהול ומאיזה כמות. תודה,

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by GaTor120,

עד כמה שאני יודע כל מה שאני רושם בפייסבוק אז גם החברים רואים,למשל אם אני חבר ב MAKO ואני רושם משהו בדף שלהם אז ישר כל החברים רואים הייתי רוצה להיות די אנונימי בפייס כאילו כל מה שאני רושם החברים לא יראו,האם יש דרך כזאת? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by ross,

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם). כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות. נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. אז ככה לאחר זמן מה שאני חופר ומתעסק במחשבים ורשתות תקשורת. אני מוסמך MCITP ואני מרוויח דיי טוב ואוהב את המקצוע אבל משהו שם חסר. אני זוכר כשהייתי צעיר תמיד הייתי מעדיף להתעסק עם החומרה הפנימית במחשב מאשר עם התכנות והמערכת הפעלה. עד לפני כמה חודשים בדקתי תארים שקשורים למקצוע: מהנדס תוכנה - לא מדבר אלי מדעי המחשב- קולקטיבי מידי או לפחות כך הבנתי אז חשבתי ללכת בכיוון שממש משך אותי אליו שהוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה וחשבתי גם לשלב ביחד מנהל עסקים כי ברצוני לפתוח עסק בעתיד. אשמח לעצות על מקום טוב ללמוד בו את התואר. וגם אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין מהנדס להנדסאי?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

שלום, נרשמתי ללימודי הנדסה בתוכנית של ספיר שנה הבאה, שבשנה הראשונה כל הפקולטה להנדסה מתחלקת לשתי מחלקות כמו שהבנתי, הייטק ולואו טק. לכן אני מבקש את עזרתכם שתמיינו לי מה זה מה כי אני לא מצליח למצוא ברשת ויש מקצועות שאין לי מושג לאן הם משתייכים, מאחר ואני לא סגור עדיין מה אני רוצה ללמוד: תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  12. Started by wooper,

מישהו מכיר פתרון טבעי טוב לקושי בהירדמות אני מוצא את עצמי הרבה פעמים ער עד 3:00 אם אני ישן באמצע היום אחכ בבוקר אני בקושי קם ובאמצע היום גמור מעייפות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הזמנתי 2 (יש לי צורך בזה) 1 פשוט מDX השני יקר ממש ונראה הרבה יותר רציני - מאנגליה תוך כמה זמן זה אמור להגיע אם עשיתי אקספרס?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  14. Started by k22,

שלום עשיתי פסיכומטרי לפני חצי שנה ועכשיו מותר לי לגשת שוב אני רוצה לשפר קיבלתי 435 מה אתם אומרים ללמוד בבית לבד אם הספרים או להירשם לקורס הבעיה היה שכבר שילמתי ים כסף וזה לא עזר כדאי שוב לשלם 7000 שקל ואולי לא לקבל ציון טוב?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by haviv822,

שלום לכל אנשי המחשבים עם טווח ראיה מוגבל אני מרכיב עדשות מגע קשות למעלה משנתיים, לשים אותם בעניים מרגיש כמו שתיי אבנים, ממש לא נוח במיוחד בקיץ בחום מי שניסה יודע על מה אני מדבר. בחורף בקושי מורגשות עד בכלל. ההתלבטות שלי- אם לעבור לעדשות מגע רכות, הבעיה אופטומטריסט שלי אמר שיש סיכוי גדול יותר שיגדל לי המספר בשימוש עם עדשות רכות. וואלה אני שנתיים עם הקשות והמספר שלי נשאר יציב. -1.5 .. בגלל זה גם התחלתי איתם. זה הפחד שלי, משהו מבין בעניין? הכוונה שלי לפחות בקיץ להשתמש בעדשות מגע רכות, ובחורף לחזור לקשות. הבנתי שהרכות החודשיות הם הפתרון הזול ביותר (?) מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום ושבת שלום ביום ראשון עוד שבוע אני עושה ניתוח עיניים מסוג PRK בהדסה אופטיקה משהו יודע עם הניתוח עצמו כואב, ואיך הראייה שלי תיהיה במשך שבוע אחרי זה? תודה לכל העזרים

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by liram21,

שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by תמיר287,

לא מצאתי איזה פורום הכי מתאים לשאלה ולא מצאתי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות כדי לשאול.. אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים, תודה. פרצו לחבר שלי לכל חשבונות האינטרנט שלו (פייסבוק, אימייל וכו'...) והוא שאל אותי אם אני יודע מה לעשות. מישהו אמר לו שלא יכבה את המחשב כי אז כל מה שהוא עשה ימחק לו או משהו בסגנון, לא הבנתי במה מדובר ממש. הוא העלה את האפשרות שאולי פרצו לו למחשב עצמו ולא לכל חשבון בנפרד. מישהו יודע מה עושים? מה צריך לעשות לפני שמכבים את המחשב? ברור שנשנה ססמא לכל אחד מהחשבונות אבל משהו מעבר? תודה רבה ושוב סליחה אם זה לא המקום.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. אני מחפש אתר שיש בו את לוח שידורי כל הסדרות שמשודרות בחו"ל ומעודכן. יש אתר כזה??

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. היי רציתי לדעת האם העסקה שעשיתי נחשבת משתלמת או שעבדו עליי..? לקחתי מאורנג אייפון 4, תמורת פלאפון מעפן שהיה לי לפני 5 שנים עוד נוקיה ישן כזה. אני אשלם 187 שקל לחודש, וקיבלתי חבילה של 400 דק, 400 SMS ועד 2.5 גיגה קיבולת גלישה במהירות 7.2. נראה לי שממש אכלתי אותה..האם יש דרך לבטל תוך 14 יום ולהחזיר להם את המכשיר?? החשבון טלפון הממוצע שלי היה איזה 100 שקל לחודש..... והבנתי שאייפון 4 לבד עולה איזה 2600 שקל. והדבר שהכי מפריע לי אני סהכ משתמש בזה יום אחד..אבל אני מרגיש כאבים וחום כזה באוזן אחרי השיחות.. מה בגלל שהוא גדול הוא מפעיל חום וקרינה??? עוד אנשים עם אייפון מרגישים את זה? הוא בכלל בטוח? או בגלל שהוא ענק הוא מחמם לי את האוזן ופולט עליה קרינה? יש לדעתכם דרך לבטל את העיסקה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Blue Cheese,

התחלתי להתאמן בבית,ואני מזיעה אחרי כול אימון ועושה ישר מקלחת,השאלה היא מה טוב מקלחת חמה או קרה?

• 7 תגובות
    • 10.8k צפיות
  23. Started by klayton,

Kung Fu Volleyball or Kung Fu Soccer?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

אהלן, לצערי לפני חדוש וחצי היית לי תאונה ושברתי את העקב. בתקופה הזאת הייתי מובטל. עברתי ניתוח ועכשיו אני עם גבס, קיבלתי 93 ימי מחלה, ואני עובר שיקום\פיזיותרפיה פעמים בשבוע.. הגשתי לביטוח לאומי דמי תאונה ומה הכלבים האלה כותבים לי: מבדיקה פרטי תביעתך והתייעצות רפואית, עולה כי בתקופה 26.8.11- 14.6.11לא היית מאושפז ואף לא מרותק לביתך, ולא ניתן לראותך כמי שאיבד את כושר התפקוד כתוצאה מהתאונה. אבל מה, את 14 ימי התאונה הראשונים הם כן אישרו! אבל לפי החוקי ביטוח לאומי אני לא אקבל אלהם כלום... אני לא מבין על סמך מה הם כותבים שלא איבדתי את כושר התפקוד כאשר יש אישור מחלה. בנוסף לזה מאיפה להם לדעת בכלל שהייתי או לא הייתי מרותק לביתי, הם לא בדקו אותי. יתר מכך, הם גם כותבים שבע…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by BarBee,

אני מחפש לקנות חתיכות גדולות של מסנני האבק שיש במארזים למשל בזה http://overclockers.co.uk/pimg/CA-210-CM_400.jpg המסננים שיש מאחורי הרשת שמקיפה את המארז. חתיכות של בערך מטר. אני רוצה את זה לחלון שלי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אתר או משהו שעושה משלוחים?!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים