עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הי, אני רוצה לקנות DSLR באזור קריסמס ככה שיהיה לי לקראת השחרור אבל מצד שני מישהו שאני מכיר נוסע לסין עוד איזה שבועיים. אתם חושבים שכדאי לי לקנות עכשיו כבר? מה ההבדלי מחירים שם?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני צריך להזמין מוצר כלשהו בצורה סיטונאית ואני צריך למצוא את המפעל הזול והטוב ביותר למוצר הזה. מה הדרך הכי טובה למצוא מפעל כזה? אני יודע שיש אתרים כמו אלי באבה וכאלה, מישהו יכול לעזור לי עם עוד אתרים בסגנון?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. אהלן אנשים! לפני כחודש וחצי חזרתי ארצה מטיול ארוך בחו"ל. לפני שטסתי עבדתי בבנק בעבודה מסודרת. מאז שחזרתי התקשיתי למצוא עבודה. מקומות רציניים לא מעוניינים לקבל אותי כי איני יכול להתחייב למשמרות רבות [עוד חודש מתחיל קורס הכנה ללימודי מתמטיקה גבוהה ובעוד כחודשיים מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה.. ], מקומות פחות רציניים מציעים משכורת מינימום שלא תוביל אותי לשום מקום למעט בזבוז זמן ולגבי מלצרות.. ניסיתי בהרבה מקומות. מרבית המקומות לא קיבלו אותי מכיוון ואין לי ניסיון כלל בתחום והמקומות שכן קיבלו אותי פיטרו אותי די מהר. מסתבר שלא נולדתי להיות מלצר [ובאמת שהשתדלתי וניסיתי..פשוט אני שתי ידיים שמאליות] התחלתי לאחרונה לחשוב על פרילאנס - עבודות מהבית, שיווק, מכירות, ניהול תוכן…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by omerha,

post your gmail address

• 98 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

לחדר שינה,משו קטן עד 1 כ"ס.הבנתי שלא צריך לעלות יותר מ2000(בהגזמה ) תדיראן,טורנדו...

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן חבר'ה מחר אני מתכנן לצאת לטיול באזור... הגבולות שלי זה מתל אביב בדרום עד לקיסריה אולי קצת אחרי בצפון ומה שאני מחפש בעקרון זה ים מעניין ואם מעניין אז בננות ואבובים. כמו באילת רק קרוב יותר. משהו מכיר מקום כזה בסביבה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. Started by Proww,

אני מעונין לרכוש קורקינט חשמלי טוב, שיספיק להסיע אותי למקומות. אני מחפש משהו עד 20 קילומטרים, מהיר וכמובן בטיחותי. כאשר אני בא לרכוש, מה צריך לשאול? על מה צריך להסתכל? אשמח גם אם תמליצו לי על דברים טובים שאתם מכירים. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. מסתבר שהיום אפשר לנתק אתכם מהאינטרנט בלי להודיע, לא כמו נגיד חשמל ומים שחייבים לשים לכם פתק על הבית. מאמר מעניין שהתפרסם היום מציע למשרד התקשורת להתייחס לאינטרנט בארץ ברצינות: http://www.themarker.com/hitech/1.670916

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. http://e.walla.co.il/?w=/6/1843415

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avivboker,

מישו יכול להביא לי את הRSS של מדור "חדשות" של האתר ? (לא הRSS הכללי רק זה של החדשות..)

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. אז ככה נניח ששמפקד כלשהו רוצה להעניש אותי, ואי אפשר להעניש אותי בלי למנוע ממני טיפול רפואי כלשהו שהמליץ עליו רופא מומחה בצה"ל אני לא אהיה בסיכון לנזק ארוך-טווח כלשהו אם אני לא אקח את הטיפול הזה, אבל זה עדיין עלול לדרדר את המצב הרפואי שלי קצת זה מותר?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by WiSe-Man,

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Deddy,

אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?

• 11 תגובות
    • 6k צפיות
  18. Started by shark1011,

אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by michaelr,

איזה מישהו החליט ללכת לזונה טוב הגיעה הם מכבים את האור הזונה מתחיל למצוץ לו אחרי דקה הוא שומע אותה מתחילה לשיר אז הוא שואל אותה תגידי איך זה שאת מוצצת לי ואת יכולה לשיר . הזונה עונה לו , מה לא סיפרתי לך שאין לי עין...

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. שלום לכם ראשית אציין שלא מצאתי מקום מתאים לשאול בפורום ולכם מחוסר ברירה אני שואל כאן... איך הם עושים את זה? בבתי מלון יש טלוויזיות ממש ישנות שרואים שם את השידורים של הוט איך הם משדרים לכל במלון את הערוצים באנלוג? איך זה עובד?

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום אם זה לא הפורום המתאים אז סורי בקיצור השאלה בכותרת... איפה עדיף לעשות פרימיום? בקשר למחיר, לחודש אחד זה אותו דבר ומעבר לחודש אז MEGAUPLOAD יותר זול... תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by idofr,

הי שלום לכולם, אני צריך לתרגם את התעודת בגרות שלי לאנגלית. עכשיו הבנתי מהנוטריון שלי שאני יכול להביא לו את זה מתורגם והוא בודק אמינות וחותם השאלה היחידה שלי היא האם העותק המתורגם צריך להיות באותו פורמט כמו המקור? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asafgolan,

לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by ברוס לי,

קראתי הצעת עבודה IT Infrastructure Demand Manager מה זה אומר תכלס מה עושים בעבודה הזאת?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by dj_horse,

אני זקוק לדרכים אפשריות להמרת הקליפים והורדה למחשב. קיבלתי פעם מספר אתרים שעושים את זה אבל הם נעלמו לי. מי שמכיר, אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים