עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guy King,

"לכבוד" פסח, למי שעדיין לא קרא, ניתוח ביקורתי בנוגע ליצאת מצרים - המאמר לקוח מויקופדיה - הגישה הביקורתית עיון במקורות חוץ-מקראיים, במיוחד ברשימות מצריות מאותה תקופה, אינו מגלה דבר אודות יציאה המונית של עבדים עבריים. גם מקורות לא מצריים לא מגלים דבר. יש להניח שאם הייתה מצרים נחלשת, היו פולשים לתוכה עמים שונים, והתרחשות זו הייתה באה לידי ביטוי במקורותיהם. העובדה שאין זכר לכך, וכן ההבחנות שלהלן, פוגעות באמינותם של כתבי הקודש כמקורות היסטוריים. סתירה פנימית בכתובים עצמם. בכמה מקומות בתנ"ך נמנים הדורות ששהו בגלות מצרים, ומתברר שמדובר בשושלות קצרות, למשל בדברי הימים א' ב': יהודה שיורד למצרים מוליד את פרץ שמוליד את חצרון שמוליד את רם שמוליד את עמינדב שמוליד את נחשון נשיא יהודה ב…

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by LazyCat,

אני מאמין כי כבר כולם יודעים מה זה פסטיבל Tomorrowland שמתקיים בבלגיה כל שנה (ומשנה שעברה גם בארה"ב). תכננו ללכת בשנה שעברה (בלגיה) אבל לא הצלחנו להשיג כרטיסים, השנה אנחנו נתאמץ יותר. מישהו כאן היה שם ? אשמח לקבל מידע על חבילות/טיסות/לינה/תחבורה/עלויות.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  4. תרגומון - http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Translator&DB137280=625901&orderby=price סופר תרגומון - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Translator&model_id=696627 אוקספורד 1 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=244932 אוקספורד 2 - http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=130860 תגידו על סמך נסיונכם מה עדיף. אנשים המליצו לי על אוקספורד אבל הוא יקר מאוד בהשוואה לתרגומון

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by yigael_o,

http://ifixit.org/2763/the-new-macbook-pro-unfixable-unhackable-untenable/ מה אתם אומרים? עד מתי יימשך הכיוון הזה של מזעור על חשבון גמישות?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. איזה חנויות טובות יש באשדוד? הבנתי שיש חנויות של סקוני שאפשר ממש להתאים נעל בצורה מושלמת לרגל.

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by marlboro,

מוזר קצת לדעתי ששוק מודעות הטקסט בכזאת פריחה, אפשר לראות אותם בכל מקום (או שלא), ועדיין אפשר לחסום אותם בקלות מרבית... מה זה אומר שבעוד כמה שנים שיותר אנשים יעבור ל Firefox כל השוק הזה יגווע. מסקרן.

• 62 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן איזו חיה זאת? קראתי לה ששון עד שאני אגלה את השם של החיה הזאת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 53 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. חברה אני רוצה לקנות לאמא שלי תנור אפיה מאיזה מכרז על איזה תנור אתם ממליצים????? וגם על איזה מכרז??? ;D

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by com,

ok, אני שונא עושקי קברים ואת הפרצוף הזה כבר ראיתי פעם קונה מציאות בוואלה. (yishay17) יש בואלה מכירה של נגן mp3 אחלה, ואני תפרן במידה מעוררת רחמים אז במסגרת השירות לציבור (מחויבות אישית ) פשוט לכו לשם ותשיגו אותו במחיר "גניבה". (למי שיש ממש קצת כסף) בהצלחה ומהר! @: נ.ב. אני מצטער מאוד על החור לבן, sorry :-/ קישור :http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=170638&sp=1

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. השאלה בכותרת.. מה אתם חושבים על אנשים שאפתנים ? זה טוב ? רע ?

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by דובי770,

אני מחפש דירה להשקעה, היום הולך עם מתווך לכמה דירות (באיזור הדר). האם יש לכם רעיונות/טיפים? אני יחסית חדש לתחום, אמנם סטודנט למשפטים שמכיר את הצ'קליסט מה לבדוק בדירה, אך מה מעבר לעיקולים/טאבו מיסים? על מה צריך להסתכל? אשמח לתגובות ולהגיב.

14. Started by BoA,

האם מישהו יודע אם יש אתר או תוכנה שדרכה ניתן למצוא שם של בן אדם דרך מספר טלפון?, כמו שפעם היה את האתר הזה של 441 שהיה נותן את השירות הזה (יענו הפוך מ144)

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by alexbmw,

כאילו פאק זה הספורט הכי דפוק שראיתי בחיים שלי ולמה הם הולכים כמו איזה gayz כל הדרך והם הולכים באיזה 20 קמש כל הדרך אבל קראתי באיזה מקום שהליכה לא יעילה למהירויות יותר גבוהות מ 12 קמש ומעל זה ריצה גם יותר מהירה וגם פחות מבזבזת כוח אז מה הקטע של הספורט הזה?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה לקרוס איכותי במתמטיקה . מאחר ואני ומתמטיקה אף פעם לא הינו חברים טובים אני מחפש קורס באמת איכותי שיעביר את החומר בצורה בוררה וחלקה, ינשם המון מקומות כמו לחמן\אנקורי\יואל גבע וכו' אבל אני לא מכיר אותם או את שיטת הלימוד שלהם ואשמח אם יהיו כאן כמה אנשים שהתנסו איתם ויכולים לשתף אותי בניסיון שלהם והחוויות מהלימדה. תודה

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by tomer861,

שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by yortem,

אני מתכנן לקנות מכשיר ריצה לשימוש ביתי. מה אני צריך לקחת בחשבון לפני קניה? האם למישהו יש ניסיון במכשיר והוא יכול להמליץ? (בתקציב כמה שפחות יקר למרות שאני יודע שהמחירים הם כמה אלפים...)

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  19. אוייי, הוא ענק... אני כבר מצפה לרגע שהם יעלו את הקטע השני, עם אהרוני. http://www.keshet-tv.com/sharedimages/keshettv/downloads/nehederet/WMS_RM_FILTER/3_luba-down.wmv צפיה איכותית! 8)

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by imac,

יש פה כמה דברים שלא הבנתי: 1 - למה התביעה נמשכה 4 שנים? 2 - מה בית המשפט החליט לבסוף? 3 - זה נכון שהם איימו על חברות קטנות?

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי טלויזיה בסלון (סמארט טי וי), מחובר לטלויזיה אנדרויד TV BOX. המחשב נמצא בחדר סמוך, אך כדי להעביר כבל HDMI צריך לפחות 25-30 מטר, זה אומנם פתרון קל , אך לא הכי אסטטי וחכם. האם יש דרך כלשהי להשתמש במחשב ולצפות בו דרך הטלויזיה בסלון ללא חיבור HDMI ? תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. איזה ציון בפסיכומטרי צריך בשביל להתקבל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטה ו\או במכללה ומה ההבדל בכלל בין מכללה לאוניברסיטה חוץ מעלות שכר לימוד ומה אתם ממליצים מכללה או אוניברסיטה ולמה וכל מידע נוסף יעזור מאוד

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם.... ואחרי כמה חודשים גם בחוץ.... עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by Alex89,

יש לי כמה חולצות עם כתמי דאודורנט (בצבע לבן) עקשניים שלא רוצים לרדת כבר ניסיתי מרכך כביסה וזה לא עזר. מישהו יודע איך ניפתרים מהכתמים המעצבנים האלה?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. שלום לכולם נכון לעכשיו אני בכיתה י'. והייתה לי רק בגרות אחת בערבית [הציון הכללי שלי היה 94 ] ויש לי כמה שאלות בקשר לבגרויות\ תעודת בגרות. 1)בתעודת בגרות כתובים ציונים או רק המקצועות? 2)האם יש מקצועות שמשפיעים יותר ממקצועות אחרים? [מתמטיקה, אנגלית, לשון וכו'] 3)אם אני יקבל בבגרות בלשון 60, האם זה יגביל אותי בדברים שונים כמו להתקבל לעבודות, אוניברסיטה וכו'? 4)ולאנשים שעובדים \ עבדו \למדו [סתם בשביל ידע כללי]בתחום ההייטק וכו' האם שהלכתם ללמוד\ לעבוד ביקשו ממכם לדעת אם יש לכם תעודת בגרות או שגם ביקשו לראות \ ממוצע וכו'? 5)איזה דרישות בערך צריך כדי ללמוד תחום בנושא מחשבים [טכנאי מחשבים, תכנות וכו'] באוניברסיטה? [4 אנגלית 4 מתמטיקה וכו'] 6)האם מספר היחידות הכללי של התעו…

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים