כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים השעה די מאוחרת. אני הולך לישון. עד שאני שומע את הזימזום באוזן, ישר אני קולט שזה הולך להיות לילה סיוט. אנשים ביום ראשון אני הולך לחנות ומתחמש בכל התכשירים שאתם תמליצו לי. מה אתם עושים נגד ה*****?
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תכנסו לזה זה פשוט מדהים!!! יש כאן על כל מה שתרצו תקראו גם את הקטע עם אילן רמון- אני בהלם ועכשיו מעניין אותי מה יגידו אלה שלא מאמינים שיש כוח עליון או איזה משהו עליון... קישור לאתר נ.ב מצטער על הגודל של התמונה... (לבעלי 56k)
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אחרי הגירושין מ-EA: פיפ"א חושפת משחק מפתיע ולא צפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
החידון של הזון חוגג חמישים, ולרגל אירוע מיוחד זה אנו מגרילים מארז Nanoxia DS2 וספק FSP Raider 750! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-50-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9b%d7%95%d7%97/
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אמור להיות לי 97 בגלל שאני תקין אבל הרופא שבדק אותי אמר שיש לי רגל ישרה - פלטפוס (נאי חושב רק ברגל ימין) אז זה מוריד? ולכמה ?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אנשים ניתקלתי בבעיה עם יס בחשבונית האחרונה קיבלתי חיוב על 2 סרטים בצפיה ישירה מי שנת 2001 זה לא הסכום זה יותר הפרינציפ. היתקשתי לשירות שלהם וניסיתי להסביר שאין לי מושג מה היה ב2001 ולמה בכלל חויבתי הם לא רצו לתת שום זיכוי והתירוץ שלהם היה שהחלפתם ממירים ונימצא בממיר שתי סרטים שלא שולמו (לי אישית אין מושג מה היה אז) ומקסימום הציעו לי 3 סרטים להזמנה חינם ,אני אישית סירבתי להצעה. מה עושים ?
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיצר היום חשבתי על זה, ואמרתי מה אפור עכבר? מה כל העכברים אותו גוון של אפור?!? ואז ואז!! ואז קלטתי משהו! טום וג'רי!! משהו לא בסדר שם!!!! העכבר חום והחתול אפור!!! למה העכבר חום!??! ואם כבר למה החתולל אפור ולא העכבר?~?! למה!??! זה לא בסדר!!!
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב, אז נמאס לי, אני נוסע בכביש דו-נתיבי בנתיב הימיני על 120 בערך, במראה האחורית אני רואה רכב שמתקרב במהירות גבוהה מאחורי ונצמד אלי, אני מסמן לו שיעקוף (יש מסלול שלם פנוי בדיוק למטרה הזאת), הוא לא רוצה לעקוף, במקום זה הוא נצמד לי לתחת ב-120 פאקינג קמ"ש. אז מה הסוף אתם שואלים? מה יכול להיות הסוף?, בסוף הוא נכנס בי מאחורה, לרכב שלי לא קרה כלום (יש לי וו-גרירה מאחורה) אבל לו נפתחה כרית-אוויר. אז החלטתי ליישם רעיון שמתבשל במוחי כבר זמן מה. יש לי מסך-DOT MATRIX גדול (בדומה לזה ששמים בחלונות ראווה של חנויות) עם בקר קטן וחמוד שמאפשר לי להציג על השלט הזה אחד מ-10 משפטים ששמורים בזיכרון שלו. הבקר הוא גרפי, ככה שאין מגבלה על שפת התצוגה, כל מה שאני צריך זה ליצור "תמונות" ברזולוציה ש…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הוזמנתי למבחני התאמה בזמן הקרוב לפרוייקט גאמ"א של חמ"ן 1. רציתי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו ומוכן לספר לי על זה עוד אני אשמח, 2. אני בעל הסמכת טכנאי PC ואני אני מאוד אוהב מחשבים האם זה הולך לעזור לי במבחנים האלו? 3. מה צריך להעשות כדי להתקבל זה יהיה נהדר אם מישהו יתן לי כמה טיפים תודה בכל אופן
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בסביבות ה500-600 ש"ח. איזה חנות? דגם? תודה ;D
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכל המעוניינים אני מחפש חנות שאפשר להזמין ממנה לארץ כלי נגינה (גיטרה, ספציפית). מן הסתם אני מחפש אחת אמינה וזה למה אני שואל אותכם ולא סתם מחפש בגוגל (הסיבה שאני רוצה להזמין ולא לקנות בארץ היא א' המחיר ב' לא מצאתי בארץ את הדגם ) מישהו מכיר אתר/חנות כזו?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צריך להחליט וקשה בגלל שיש לי ניסיון (וגם הוא מועט) רק עם פורד פוקוס וגם זה עם גרסת ה 4 דלתות... תעזרו לי להחליט, מה הייתם לוקחים ולמה?
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חברה... את השאלה שלי אני מפנה לגיטריסטים בינינו... יש לי FENDER STRAT HIGH WAY 1 ואני פשוט לא יכול כבר... אני מחליף מיתרים פעמיים בחודש כי יש לי ידיים שמזיעות כמו לא יודע מה... אני מסנה לנקות אותם אפילו עם נייר לטש עדין אבל לא עוזר... לא מזמן שמעתי שיש מיתרים מחברת ELIXIR עם ציפוי סיליקון... רציתי לדעת האם הם יותר עמידים בלכלוך וחלודה ואיך הצליל שלהם? כי אולי אני ארכיב אותם גם על הסטראט האמריקאי שלי.... תודה מראש.
-
- 46 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אני בן 18 מסיים לימודים,רוצה להתחיל לעבוד כי יש לי הרבה זמן עד הצבא אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש - באינטרנט אין שום דבר מתאים יש למישהו הצעות איפה לחפש? אני נואש לעבודה ולא משנה איזה
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הצטרפו למשחק אסטרטגיה, ניהול, תפקידים. הכנסו לעולם האירפבליק שמדמה את המציאות. מה בעצם עושים? אתם בעצם נכנסים לעולם כאזרח במדינה שתבחרו ותוכלו להיות חיילים ולהילחם למען המדינה או להיות אנשי עסקים שמנהלים חברות או שתוכלו להיות גם פוליטיקאים שמשפיעים על עתיד המדינה או אפילו להיות הכל ביחד אתמול טורקיה תקפה את ישראל ורוצה לכבוש את כולה. הם כבר כבשו את חיפה והם בדרך לתל אביב erepublik.com/en/battles/show/10744 , חייבים לעצור אותם. רק אתמול הצטרפו 150 שחקנים לישראל, אבל עדיין הטורקים חזקים יותר, כל שחקן יכול לעזור להילחם נגד הטורקים. אז קדימה למה אתם מחכים הרשמה למשחק: http://www.erepublik.com/en/referrer/Zaib+Atsu
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה. עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה? בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי תודה
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש פה כמה דברים שלא הבנתי: 1 - למה התביעה נמשכה 4 שנים? 2 - מה בית המשפט החליט לבסוף? 3 - זה נכון שהם איימו על חברות קטנות?