כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נגנב לי לפניי חודשיים נגנב לי מכשיר סמסונג 514 ואתמול החזיר לי את הפלא פון חבר שלי שרא אותו אצל איזה ילד שקנה אותו ממישהו ,קיצור זה המכשיר שלי והוא סגור ,יש סיסמא על המכשיר ואני לא יכול לפתוח אותו יש אולי איזה סיסמא
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עשיתי את שאלות 2, 3, 4. הבגרות הייתה טובה. במתכונת קיבלתי 91 (והוא סתם הוריד לי כמה נקודות ואחרי שנידשתי להעיר לו שזה לא בסדר הוא אמר שאין מה לעשות ??? ??? כאיל וwtf?!?! המורה שונא אותי!!! :pissed: ) והוא הגיש אותי על 88 המניאק הזה חוץ מזה שהוא לא יודע ללמד ובקושי הספיק 3/4 חומר (באמת שלמדנו את שאר החומר עם המתרגל S: ) הוא גם שונא אותי כי אני בנאדם אסרטיבי ועומד על דעתי ויצאתי נגדו מספר פעמים היזהרו מהמורה הרצל טביבי! (שנה הבאה מחליפים לנו אותו באחד אחר גם גרוע לצערי :\ )
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש פה מישהוא שמעוניין במאורר 80ממ' לא הכי חזק, אבל נורמאלי עם רגיל.. תשחדו אותי (יש מספיק לכוווווולם). ;D (אני אוהב לקבל דברים בחינם)..
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ברוח הבה"יס ובגלל שמתחילה השנה החדשה רציתי לשאול ולבדוק מה טווח הגילאים פה לאיזה כיתה כל אחד עולה או שכבר סיים זה לא נוח לשאול ולבדוק בדיוק כמה עלו לאיזה כיתה בדיון של בה"יס ה-13 ע"מ חח ושכחתי לציין אני עולה לכיתה י' מגמות : מחשבים (מוגבר -9 יחידות ) וגאוגרפיה D:
-
- 67 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רכשתי עכבר G5 מנועה מחשבים. הם חייבו אותי ואמרו (גם לפי האתר) החבילה נשלחה. חלפו שבועיים והחבילה עדיין לא הגיע. מה עושים במקרה הזה? כיצד אני מוכיח שלא קיבלתי את החבילה? *הערה חשובה*: דואר ישראל אשמים בעיכוב המשלוח, לא נועה מחשבים.
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות ספרים של אבטחת מידע וללמוד ..איפה ניתן לקנות ואיזה ספרים מומלצים למתחילים .
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם יש בנק כלשהו בארץ שמציע שירות של כרטיס אשראי נטען? לא החארטה של הדואר שמטעינים בסכום מסויים וכשהסכום נגמר צריך לעשות חדש, אלא באמת נטען? תודה, בז'נגלו.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יום חמישי יש לי בוחן על החומר ואני לא יודע כלום אבל כלום! המורה לא יודעת להסביר היא פשוט פותרת את התרגיל הלוח ובאותו זמן אתה צריך להקשיב להעתיק להבין בו זמנית. מישהו יכול להסביר לי לעזאזל איך אני פותר את זה? (זה עם מכנה משותף).
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על POWER METAL? איזה להקות אתם מכירים?
-
- 45 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סקר להמצאה:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5oVWxneXo5VjFoZkx0cFZKc3FwNXc6MQ חולצה שמקררת ומחממת את גופך. נשמע אחלה רעיון לקיץ לא? בסך הכל 2 שאלות קצר וקולע ולא ארוך וצולע
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו אני בכיתה י'. והייתה לי רק בגרות אחת בערבית [הציון הכללי שלי היה 94 ] ויש לי כמה שאלות בקשר לבגרויות\ תעודת בגרות. 1)בתעודת בגרות כתובים ציונים או רק המקצועות? 2)האם יש מקצועות שמשפיעים יותר ממקצועות אחרים? [מתמטיקה, אנגלית, לשון וכו'] 3)אם אני יקבל בבגרות בלשון 60, האם זה יגביל אותי בדברים שונים כמו להתקבל לעבודות, אוניברסיטה וכו'? 4)ולאנשים שעובדים \ עבדו \למדו [סתם בשביל ידע כללי]בתחום ההייטק וכו' האם שהלכתם ללמוד\ לעבוד ביקשו ממכם לדעת אם יש לכם תעודת בגרות או שגם ביקשו לראות \ ממוצע וכו'? 5)איזה דרישות בערך צריך כדי ללמוד תחום בנושא מחשבים [טכנאי מחשבים, תכנות וכו'] באוניברסיטה? [4 אנגלית 4 מתמטיקה וכו'] 6)האם מספר היחידות הכללי של התעו…
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט: Pentium 133 32 sdram windows 98 WD 4 GB No GPU האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ? לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
והפעם לשאלה היומית שלנו: מי אתם רוצים להיות בעתיד? אני אישית מסתכל על תחום המחשבים ואם להיות מדויק על תחום הנדסת התוכנה אבל עדיין לא הולחט סופית מה איתכם? נ.ב עריכה- בשביל משתמשים חכמולוגים - כן, כולנו יודעים שאתם רוצים להיות מנהל hwzone בעתיד אז לא צריך לבזבז הודעה על זה....
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עוד שנה אני מסיים את התיכון ואני בשיקולים קשים לגבי המקצוע לעתיד - המגמות שלי הן מחשבים וביולוגיה , 4 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית , ולא אני לא בוחר בתחום המחשבים רק בגלל שהמקצועות שלי ממוצעים או בגלל שאני לא מספיק חכם (אני אמנם אידיוט בכל הקשור ללשון וספרות , אבל הסיבה היחידה שאני יושב ב4 יחידות מתמטיקה ומגמת ביולוגיה היא בגלל שאני עצלן ואני שונא לשנן דברים , יש לי חשיבה מתמטית לא רעה בכלל ) . אחרי ההקדמה והצגת הרקע הזו אני רואה לעצמי שני מסלולים - כטכנאי PC או כמתכנת . יש לי כמה שאלות ואני זקוק לתשובה מאנשים בעלי נסיון בתחום : אני סבור שאי אפשר להתקדם הרבה כטכנאי PC , ולבחור בדרך הזו זה בעצם לקבע את עצמי לתפקיד מסויים לכל החיים שלי , אז כמה זמן המקצוע ישרוד ? האם התחר…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
"לכבוד" פסח, למי שעדיין לא קרא, ניתוח ביקורתי בנוגע ליצאת מצרים - המאמר לקוח מויקופדיה - הגישה הביקורתית עיון במקורות חוץ-מקראיים, במיוחד ברשימות מצריות מאותה תקופה, אינו מגלה דבר אודות יציאה המונית של עבדים עבריים. גם מקורות לא מצריים לא מגלים דבר. יש להניח שאם הייתה מצרים נחלשת, היו פולשים לתוכה עמים שונים, והתרחשות זו הייתה באה לידי ביטוי במקורותיהם. העובדה שאין זכר לכך, וכן ההבחנות שלהלן, פוגעות באמינותם של כתבי הקודש כמקורות היסטוריים. סתירה פנימית בכתובים עצמם. בכמה מקומות בתנ"ך נמנים הדורות ששהו בגלות מצרים, ומתברר שמדובר בשושלות קצרות, למשל בדברי הימים א' ב': יהודה שיורד למצרים מוליד את פרץ שמוליד את חצרון שמוליד את רם שמוליד את עמינדב שמוליד את נחשון נשיא יהודה ב…
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
איפהשהו מסתובב מדריך איך לפרוץ לכל שלב ומסביר הכל... למישהו יש?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
איזה חנויות טובות יש באשדוד? הבנתי שיש חנויות של סקוני שאפשר ממש להתאים נעל בצורה מושלמת לרגל.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
באיזה תדרים חברות הסלולר בארץ משתמשות? באיזה תדרים טלפון מחו"ל צריך לתמוך כדי לפעול בארץ? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-