כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
1. ישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק עליו "למה מה קרה?" ו"חכה-חכה, זה עוד יעלה לך ביוקר" תוך נפנופי ידיים, ושעה אחרי זה לשבת איתו על כוס קפה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד "אתה בחור טוב, אתה" 2. ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת- שאתה בהודו, ניו-יורק או תאילנד 3. ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב 4. ישראלי זה לשבת ביום שישי עם חברים, לראות חדשות ולבכות עם כולם על המצב וחצי שעה אחרי זה לצחוק עם הטברנה או לימור. 5. ישראלי זה לטעון שכדורגל הוא ספורט בריא, ספורט חשוב, ספורט מעניין, אבל תוך כדי ישיבה על הספה בבית וטפיחה על הכרס הענקית. 6. ישראלי זה …
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה אומר מספר הMA בסוללות נטענות? למשל כמו סוללה עם 2300mA מה זה אומר על הסוללה?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
a=b / *a a^2=ab / -b^2 a^2-b^2=ab-b^2 (a-b)(a+b)=b(a-b) / : (a-b) a+b=b b+b=b 2b=b / :b 2=1 איך זה יתכן? המורה שלנו למתמטיקה נתן לנו את ההוכחה הזאת ואמר שיש שתי אפשרויות: 1) שכל המתמטיקה שלנו קורסת ברגע זה.. 2) שמשהו לא נכון בהוכחה הזאת... אני לא רוצה להאמין שהמתמטיקה קורסת כרגע, אז למישהו יש רעיון איפה הטעות פה?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים למחשב, ואני יודע שבדיוטי פרי מוכרים מערכות של לוג'יטק (בעיקר... לפחות זה מה שאני זוכר המטיסה האחרנה שלי...), השאלה היא אם כדאי לי לקנות שם, או שהמחיר לא נמוך מספיק כדי להפוך את הקנייה למשתלמת (ולקנות מערכת אחרת, כנראה אינספייר 2500 בחנות "רגילה"...) תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בס"ד יש כאן אולי חברה שלומדים בטכניון ויכולים להעלות את ההרצאות האלו לאינטרנט ולשלוח קישור? -מבני נתונים - הגנה במערכות מתוכנתות http://video.technion.ac.il/Courses/
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ok, אני שונא עושקי קברים ואת הפרצוף הזה כבר ראיתי פעם קונה מציאות בוואלה. (yishay17) יש בואלה מכירה של נגן mp3 אחלה, ואני תפרן במידה מעוררת רחמים אז במסגרת השירות לציבור (מחויבות אישית ) פשוט לכו לשם ותשיגו אותו במחיר "גניבה". (למי שיש ממש קצת כסף) בהצלחה ומהר! @: נ.ב. אני מצטער מאוד על החור לבן, sorry :-/ קישור :http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=170638&sp=1
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב שסכמתי עליו (פרטים פה) מבוסס AMD כמובן עכשיו המחשב הנוחכי, לקחתי אותו לחנות פה בערד לברר כמה אפשר לקבל עליו זיכוי ככה נושא השיחה שלי ושל אמי עם המוכר התגלגל ובסוף הוא שאל עם אני עדיין רוצה מחשב עם מעבד amd אמרתי שכן, הוא התחיל לצחוק וכל מיני שטויות ואמר שזה מעבד נחות, יש בו בעיות מוזרות וממש לא שווה קניה לעומת האינטל, מעבד יציב, חזק וטוב בביצועים (כמובן החרא הקטן מייצג את אינטל :'() ועכשיו נכנס לאמא שלי לראש, ש AMD זה חרא של דבר, והיא לא רוצה לקנות כזה מחשב ואני לא יודע מה אני רוצה לקנות בכלל ואני סתם עקשן לקנות דברים שבכל זאת זה לא טוב, ולסיכום, היא אמרה שאני מטומטם () ויש ילד אחד מהכיתה שלי, שאבא שלו קנה שמה מעבד אינטל, אבל בהתחלה הוא התלבט (בטח בגלל ש…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עד שהכסף עובר לחשבון? היום/מחר מפקידים לי משכורת ואני צריך לקנות משהו ליום ראשון (איזה באסה זה שאני אשרוף על זה את כל המשכורת ולא אהנה ממנה לעוד דברים :-\ ) יש מצב שבראשון הכסף יחכה בבנק?
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי חברים אני מתכנת C# עם 4 שנים נסיון. אני מחפש לקחת קורסים ב WPF / WCF /DESIGNPATTERNS מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב? שהוא היה מרוצה ממנו? דרוש לי משהו מקיף ביותר. ברמה אקדמאית ולא של סרטוני YOUTUBE שמיועד לאנשים מנוסים, ולא יכנס לזוטות. איפה עשיתם? כמה עלה? מרוצים?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זה ערבי שצה"ל הרג: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=969659
-
- 60 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. והאם שווה ללמוד את זה באוניברסיטה הפתוחה?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זהו שירות מאוד יעיל והעיקר לא דורש ממך כלום חוץ מהתעודת זהות שלך,כתובת הדואר שלך ו1ש"ח על החשבון טלפון שלך (שגם זה לא חייב) בעיקרון את ההסבר המלא תוכלו לקרוא באתר אבל אני יסביר בקצרה... אתה שולח הודעת SMS בסך 1 ש"ח (שנתםרם אוטומטית לאירגון ווראיטי ישראל) בשביל להירשם לשירות ואז אתה מתחיל לעשות כסף, אתה מקבל הודעות פרסומות לפלאפון שלך ועל כל הודעה החברה שמה על החשבון שלך אגורה 1, עכשיו הקטע הוא שככל שיותר אנשים רשומים מתחתיכם אתם מרוויחים על כל אגורה שהם עושים אתם גם מרוויחים אגורה 1 וכך הכדור מתגלגל, אתם מוסיפים 5 חברים, כל אחד מה-5 חברים מזמין גם הוא 5, זה כבר 5 כפון 5 אבל מה קורה כשכל אחד מה-5 האלו מזמין עוד -5 ועוד-10 ועוד ועוד ועוד ועל כל אגורה שכל אחד מהם מרוויח …
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הוטמייל, יאהו, MSN תנו הצעות והמלצות.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות עבודת גמר במחשבים (עוד 4 יח' חוץ מ-5 שאני לומד עכשיו ) עשיו אני חושב כבר כמה זמן, על רעיונות, אולי תוכלו לעזור לי... אני צריך משהו שאפשר לעשות עליו עבודת גמר, בתכנות או באינטרנט (עדיפות לאינטרנט ) עכשיו אני ריק מרעיונות ... אני צריך את עזרתכם במציאת רעיון תודה רבה. ד"א חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי כלום!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעקבות הודעה בפורום רשתות בנוגע לחיבור פקס, הוספתי הערה שהתפתחה לדיון עצמאי הדיון פוצל והועבר לפורום כללי הדיון המקורי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446925.0 וההמשך כאן בפורום כללי:
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אמא שלי 4 פעמים בשבוע הולכת ליוגה או רייקי או איזה חארטה דומה. אני פעם אחת מוכן ללכת למסג. רק לא נעים לי להגיד שאני לא רוצה מזג אלה אקסטרה. אמא שלי אומרת לי לך ליוגה אני מכירה אחלה מדריך, לך לזה אנימכירה אחלה.. איך להשיג את הכסף בלי לרמות אותה ולהגיע בסוף למסג?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים השעה די מאוחרת. אני הולך לישון. עד שאני שומע את הזימזום באוזן, ישר אני קולט שזה הולך להיות לילה סיוט. אנשים ביום ראשון אני הולך לחנות ומתחמש בכל התכשירים שאתם תמליצו לי. מה אתם עושים נגד ה*****?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם נוסה בהצלחה האם גורם נזק עתידי? אשמח לדעתכם תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התוודעתי לאתר booking.com שבעזרתו אפשר להזמין בתי מלון בכל העולם דרך האינטרנט... שמעתי עליו מאנשים דברים טובים אבל אני קצת ספקן לאור הנוחות והקלות שלכאורה מספק האתר.. מישהו מכם ניסה אותו? הגיע לבית המלון וקיבל את המלון והכל היה בסדר? כי נשמע לי קצת מפחיד להזמין באינטרנט דבר כזה חשוב ואז לדאוג שתגיע והכל יהיה בסדר..
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. רציתי לברר על יבואנים רשמיים בישראל לפרוייקט גדול שאני עובד עליו עכשיו. יש לי רשימה לא קטנה של חברות שהייתי רוצה לברר מי היבואנים הרישמיים שלהם. ואשמח לקצת עזרה בנושא acer advice amd antec aoc apple asus benq brother canon chack point cisco creative crucial dell dlink edimax epson eset fujicom fujifilm fujitsu genius gigabyte …
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני מסתיר כבלים בחדר ? אני הולך לקבל טלוויזית LCD שאני תולה על קיר בחדר, שתתחבר לממיר כבלים ולמחשב יש לי מערכת 5.1 עם רמקולים שצריך לתלות בפינות החדר, והכבלים שלהם די שחורים עבים ובולטים (מערכת 5.1 למחשב) וכל הכבלים של המחשב (מתחבר לרמקולים, לטלוזיה, למסך שלו) איזה דרכים יש לכם ובכללי , להסתיר כבלים בחדר , שייראה אסתטי ולא כמו ביתו של איש העכביש ?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-