עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BoA,

האם מישהו יודע אם יש אתר או תוכנה שדרכה ניתן למצוא שם של בן אדם דרך מספר טלפון?, כמו שפעם היה את האתר הזה של 441 שהיה נותן את השירות הזה (יענו הפוך מ144)

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by מיכאל11,

שלום אני סטודנט שעומד לסיים את התואר שלו,והייתי רוצה לתכנן טיול מאורגן עם משפחתי באירופה באחד היעדים הבאים: סקוטלנד,אירלנד,היער השחור בגרמניה או כול יעד מדהים רווי נופים עוצרי נשימה וטיול שקט וטוב. אציין כי בטיול המשפחתי ישתתפו 3 אנשים: אני בן 26,אמי בת 51,ואחי הקטן בן 16.אם הייתי מטייל לבד או עם מישהוא נוסף אז לא הייתי הולך על טיול מאורגן אלא על טיול אישי. חיפשתי באינטרנט עבור חברת טיולים אמינה ונורמלית ועד עכשיו לא מצאתי אחת . אשמח להמלצות הבאות: 1. המלצה על חברת טיולים מאורגנים אמינה,ככה שאתם בטוחים באמינות שלה ושמעתם מחבר או שטסתם בעצמכם. 2. המלצה לטיול מאורגן עד 1200 -1300 דולר לבן אדם. 3. המלצה על יעד אחר חוץ משאר היעדים שכתבתי הנ"ל,שכולל נוף מדהים וטיול שקט . אפריק…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Access Denied,

למשהו יש לינק לדפי התשובות לפסיכומטרי?? כאילו רק את הדפים עצמם, לא מלאים או משהו... כדי לענות כמה פעמים על אותה בחינה..

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by tomer861,

שלום לכולם אני החלטת שאני רוצה לעצב מחדש את החדר וחשבתי שהפתרון הטוב ביותר שמתאים לי זה שולחן או שידה ארוכים שיספיקו לכל כלומר שגם המחשב יהיה עליו וגם הטלוויזה הממיר וכדומה ואני מחפש ומחפש ולא מוצא אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by coldstorm,

היה כתוב באתר שלכם כי אתם מתכננים לפתוח עד סוף ספטמבר עוד שלושה סניפים. האם תוכל להרחיב בעניין? אני מאזור השרון והייתי מעדיף לקנות מסניף קרוב, אם יפתח. בתודה COLDSTORM

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by imac,

יש פה כמה דברים שלא הבנתי: 1 - למה התביעה נמשכה 4 שנים? 2 - מה בית המשפט החליט לבסוף? 3 - זה נכון שהם איימו על חברות קטנות?

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

1.לפני http://theater.stevejenkins.com/gallery/before/ 2.תיכנונים http://theater.stevejenkins.com/gallery/phase1/ 3.תיכנונים ותחילת העבודה http://theater.stevejenkins.com/gallery/phase2/ 4.עדיין נשאר הרבה http://theater.stevejenkins.com/gallery/phase3/ 5.עוד http://theater.stevejenkins.com/gallery/phase4/ 6.עוד http://theater.stevejenkins.com/gallery/phase5/ 6.הכל מוכן תראו איזה קטלני!! http://theater.stevejenkins.com/gallery/complete/ ------------------------------------------------------------------------ מה דעתכם?

9. Started by Proww,

אני מעונין לרכוש קורקינט חשמלי טוב, שיספיק להסיע אותי למקומות. אני מחפש משהו עד 20 קילומטרים, מהיר וכמובן בטיחותי. כאשר אני בא לרכוש, מה צריך לשאול? על מה צריך להסתכל? אשמח גם אם תמליצו לי על דברים טובים שאתם מכירים. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

כולנו מכירים את הצד האפל של האינטרנט... כל מיני דברים הזויים ומופרכים שמתפרסמים מידי פעם ביוטיוב ושות', כאשר שמגיעים אליהם בעיקר אחרי שיטוט אקראי וארוך שגורם לכם ללכת לאיבוד עמוק ברחבי הצד האפל של יוטיוב/האינטרנט. בואו נשתף פה דברים מופרכים שנתקלנו בהם - לטובות מי שפספס ו/או הדורות הבאים נתחיל:

11. Started by benor,

אני לא מצליח להכנס למשתמש שלי באתר של דיסקונט. מישהו שיש לו חשבון בדיסקונט יכול לבדוק אם זה עובד לו? תודה. http://www.discountbank.co.il/cgi-bin/inetcgi/discount/front/indexpage.html (בצד ימין למעלה, החשבון שלך)

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. אהלן שלום לכולם אני תכף עובר דירה ומחפש להתחבר לאינטרנט- אני צריך המלצה לספק ותשתית טובים וזולים , חבילות טריפל וכ'ו לא באות בחשבון היות ואני לא מחובר לכבלים/יס תודה

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. ראיתי היום תפרק האחרון של The King of Queens ואומנם העונות האחרונות לא היו מצחיקות כמו הראשונות בכל זאת היה נחמד ליצפות פה ושם בסידרה ואחרי הפרק הבנתי שאין לי אף סידרת קומדיה ליראות אני אוהב את נשואים פלוס\The King of Queens רימן וסדרות בסיגנון בקיצור יש בכלל סדרות בסיגנון היום? כי סדרות כמו המשרד לפחות בגירסה האמריקאית מאוד משעממות אותי

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. היי, אני פעיל במס' פורומים בתפוז. בחודשים האחרונים הפרסומות שם הפכו לבלתי נסבלות. כל פעם שנכנסים לעמוד / עושים רענון / אחורה / קדימה: זה מפעיל סרטון "Flix" (מן יוטיוב שלהם). זה רק פרסומות ולא שום דבר אחר. ולא פופאפ. איך ניתן למנוע מהדבר הזה להישמע? (מניח שלא ניתן לחסום זאת) תודה רבה.

18. איזה ציון בפסיכומטרי צריך בשביל להתקבל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטה ו\או במכללה ומה ההבדל בכלל בין מכללה לאוניברסיטה חוץ מעלות שכר לימוד ומה אתם ממליצים מכללה או אוניברסיטה ולמה וכל מידע נוסף יעזור מאוד

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי טלויזיה בסלון (סמארט טי וי), מחובר לטלויזיה אנדרויד TV BOX. המחשב נמצא בחדר סמוך, אך כדי להעביר כבל HDMI צריך לפחות 25-30 מטר, זה אומנם פתרון קל , אך לא הכי אסטטי וחכם. האם יש דרך כלשהי להשתמש במחשב ולצפות בו דרך הטלויזיה בסלון ללא חיבור HDMI ? תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by musari,

איך אפשר בדרך הכי קלה והכי מהירה לצאת מהצבא ???

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by Sting,

שלום חבר'ה, אני צריך המלצה לקרוס איכותי במתמטיקה . מאחר ואני ומתמטיקה אף פעם לא הינו חברים טובים אני מחפש קורס באמת איכותי שיעביר את החומר בצורה בוררה וחלקה, ינשם המון מקומות כמו לחמן\אנקורי\יואל גבע וכו' אבל אני לא מכיר אותם או את שיטת הלימוד שלהם ואשמח אם יהיו כאן כמה אנשים שהתנסו איתם ויכולים לשתף אותי בניסיון שלהם והחוויות מהלימדה. תודה

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. ככה תס"חים (תרגילי סדר חמושים) צריכים להיראות. משמעת, אחידות ושלמות. אישית, אני חושב שבמקום מטסי/משטי יום העצמאות המסכנים(הם ממש פצפונים) שיש לנו בישראל, צריכים לתת במה גם לתצוגת יחידות החי"ר הלוחמות וללוחמים לשעבר, להפוך את הארוע לענק ופומבי ולהפוך את טקס יום העצמאות לגאווה לאומית. אנחנו מעצמה אזורית ועלינו להרים טקס יום עצמאות של מעצמה אזורית ולתת גאווה לאזרחיה. אולי פעם יהיה פה רוסי ראש ממשלה שמכיר את המצעדים האלה מהילדות וישריש את המנהג גם בישראל. יש לנו צבא מדהים להראות לא פחות מברוסיה. This is the parade in Moscow's Red Square, devoted to the 66th anniversary of the Great Victory over Nazi Germany in the Great Patriotic War (what the Eastern Front of World War II…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. topic :itschy:

• 50 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים