כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה יוצא למסיבה של רדיו BU ב"מערה החשמלית" בת"א, שם יופיעו לא פחות מ: Infected Mushroom DJ Yahel סאבלימינל והצל עוד פרטים כאן אני משגי כרטיס מוזל באיזה 80 שקל, במקום משהו כמו 140... שווה. ;D The only problem is, שאמא שלי לא הכי אוהבת את ת"א וזה עלול ליצור בעיות מסויימות... כמו שהיא לא תתן לי ללכת... חפיף, אני ישב לה על הווריד עד שהיא תתן לי. לא יעזור לה הפעם - אני הולך ! אז מה אתם עושים?
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני חושב שזה ממש לא בסדר שטלפון מסכן שנקרא "סמארטפון" צריך לעלות כ-3000 ש"ח ( אייפון לדגמא ) ב-3000 ש"ח אתה יכול לקנות מחשב ביתי ( או לפטופ ) ולקבל הרבה יותר מסתם מכשיר עם מסך 7 אינט'ש ! מה כ"כ מיוחד במכשיר הזה שהוא עולה כמו מחשב ? אני קורה לכל חובבי המחשבים והטלפונים , להתלונן על כך ע"מ שיורידו את המחירים של הסמארטפונים בישראל ...
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחשב פשוט שמבוסס על: Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB9U 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx אם לא- מה חסר?
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות ספרים של אבטחת מידע וללמוד ..איפה ניתן לקנות ואיזה ספרים מומלצים למתחילים .
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לי היה אפשר לומר בסדר איך לכם?
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך אפשר בדרך הכי קלה והכי מהירה לצאת מהצבא ???
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נגנב לי לפניי חודשיים נגנב לי מכשיר סמסונג 514 ואתמול החזיר לי את הפלא פון חבר שלי שרא אותו אצל איזה ילד שקנה אותו ממישהו ,קיצור זה המכשיר שלי והוא סגור ,יש סיסמא על המכשיר ואני לא יכול לפתוח אותו יש אולי איזה סיסמא
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נואשות בגוגל כבר איזה שבוע חנות מחשבים בברצלונה (ספרד) שהאתר שלהם באנגלית ואני לא מוצא..... יש למישהו רעיונות? נ.ב. אני טס לשם לשבוע בעוד כחודש לכן ההתענינות. תדה מראש! ויום טוב. נועם
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז לכל מי שניגש, על כמה אתם ניגשים? אני ניגש על 78 וזה כי המורה שלי מפגרת במתכונת היא רשמנה לי שקיבלתי 71, משהו לא הסתדר לי כי ידעתי שהלך לי ממש לא טוב, ספרתי את הנקודות לבד כמה פעמים ואני רואה שזה 56 מקווה שילך לי טוב, כי האמת אני שונא את המקצוע הזה, הוא מעצבן מאוד.
-
- 69 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
היי, אני פעיל במס' פורומים בתפוז. בחודשים האחרונים הפרסומות שם הפכו לבלתי נסבלות. כל פעם שנכנסים לעמוד / עושים רענון / אחורה / קדימה: זה מפעיל סרטון "Flix" (מן יוטיוב שלהם). זה רק פרסומות ולא שום דבר אחר. ולא פופאפ. איך ניתן למנוע מהדבר הזה להישמע? (מניח שלא ניתן לחסום זאת) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
עוד שנה אני מסיים את התיכון ואני בשיקולים קשים לגבי המקצוע לעתיד - המגמות שלי הן מחשבים וביולוגיה , 4 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית , ולא אני לא בוחר בתחום המחשבים רק בגלל שהמקצועות שלי ממוצעים או בגלל שאני לא מספיק חכם (אני אמנם אידיוט בכל הקשור ללשון וספרות , אבל הסיבה היחידה שאני יושב ב4 יחידות מתמטיקה ומגמת ביולוגיה היא בגלל שאני עצלן ואני שונא לשנן דברים , יש לי חשיבה מתמטית לא רעה בכלל ) . אחרי ההקדמה והצגת הרקע הזו אני רואה לעצמי שני מסלולים - כטכנאי PC או כמתכנת . יש לי כמה שאלות ואני זקוק לתשובה מאנשים בעלי נסיון בתחום : אני סבור שאי אפשר להתקדם הרבה כטכנאי PC , ולבחור בדרך הזו זה בעצם לקבע את עצמי לתפקיד מסויים לכל החיים שלי , אז כמה זמן המקצוע ישרוד ? האם התחר…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים סט סאטן איכותי, כדי שיהיה וכדי לראות what all the fuss is about. בזאפ יש רק סאטן כותנה וגם את זה בקושי אפשר למצוא, שלא לדבר על לבחור צבעים. אז למישהו פה יש מושג איפה מוצאים וכמה זה עולה וכיוב'? (אנחנו רוצים סט 5 או 6 חלקים) כאלה, אבל בחורה יש לי (ויותר יפה )
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב, ראיתי כי באו"פ מוצע תואר דו חוגי במדעי המחשב, תכנית הלימודים של התואר מוצגת כאן: http://www.openu.ac.il/programs/G188.html ראיתי כי ישנן תכניות לימודים "סגורות", לשילוב מדעי המחשב עם כימיה, מדעי החיים ועוד, אך בתכנית הלימודים אליה צירפתי קישור כתוב כי אם משלבים את תכנית הלימודים לתואר דו חוגי, עם תחום מדעי, מקבלים תואר מדעי דו חוגי (BS.c), האם הדבר נכון גם לגבי פיסיקה? (כלומר: אם אשלב את תכנית הלימודים שבקישור, רק עם קורסים בפיסיקה, אקבל תואר ב-"מדעי המחשב ופיסיקה"?) בתודה מראש.
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המחשב שסכמתי עליו (פרטים פה) מבוסס AMD כמובן עכשיו המחשב הנוחכי, לקחתי אותו לחנות פה בערד לברר כמה אפשר לקבל עליו זיכוי ככה נושא השיחה שלי ושל אמי עם המוכר התגלגל ובסוף הוא שאל עם אני עדיין רוצה מחשב עם מעבד amd אמרתי שכן, הוא התחיל לצחוק וכל מיני שטויות ואמר שזה מעבד נחות, יש בו בעיות מוזרות וממש לא שווה קניה לעומת האינטל, מעבד יציב, חזק וטוב בביצועים (כמובן החרא הקטן מייצג את אינטל :'() ועכשיו נכנס לאמא שלי לראש, ש AMD זה חרא של דבר, והיא לא רוצה לקנות כזה מחשב ואני לא יודע מה אני רוצה לקנות בכלל ואני סתם עקשן לקנות דברים שבכל זאת זה לא טוב, ולסיכום, היא אמרה שאני מטומטם () ויש ילד אחד מהכיתה שלי, שאבא שלו קנה שמה מעבד אינטל, אבל בהתחלה הוא התלבט (בטח בגלל ש…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לנו שכן רוסי בבניין, כל פעם כשהוא עולה עם האופניים שלו בחדר מדרגות, הוא נותן איתם מכה חזקה בדלת שלנו בכוונה. מה ניתן לעשות?
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פשוט תענוג לעניים.... תהנו!!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רק רוצה לציין שלא ממש עשיתי מחקר מקיף, ושאני מבסס את זה על השערות וניסיון אחרי מעקב אחרי מוצר בודד. כדי שזה לא יהיה באויר, אני הולך לציין את הפרטים הספציפיים. בזמן האחרון אני עוקב אחרי מחיר של מסך LCD ספציפי מתוצרת BENQ, דגם DV3250. מפרט מצויין, מחיר אטרקטיבי, יצרן מוכר ובעל ניסיון, שהפאנלים שלו נמכרים ממותגים תחת DELL בין היתר.. בדקתי אותו בעצמי אצל היבואן, ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה. אבל, השמועות באויר שצפויה ירידת מחיר דרסטית נוספת, אז החלטתי שכמה שבועות עיכוב לא יהרגו אף אחד. מה עושים? משתמשים בזאפ למעקב. בוקר אחד (אהם.. אתמול) בעודי במחלקה ניגשתי לחדר רופאים ומתוך שעמום ניגשתי ובדקתי בזאפ איפה עומד המוצר. תה דה! המחיר ירד מ11,970 ל 11,545 (מתוכם 45 משלוח)! חתיכת…
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך המלצה לקרוס איכותי במתמטיקה . מאחר ואני ומתמטיקה אף פעם לא הינו חברים טובים אני מחפש קורס באמת איכותי שיעביר את החומר בצורה בוררה וחלקה, ינשם המון מקומות כמו לחמן\אנקורי\יואל גבע וכו' אבל אני לא מכיר אותם או את שיטת הלימוד שלהם ואשמח אם יהיו כאן כמה אנשים שהתנסו איתם ויכולים לשתף אותי בניסיון שלהם והחוויות מהלימדה. תודה
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני אוהב חיות אתם אוהבים חיות? איזו חיה הייתם לוקחים לאי בודד? ואותה שאלה, רק לגבי חיות ממין זכר בלבד? אני אוהב חיות
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חשבתי לעשות מעשה טוב כולנו שמענו על השירות אי-מייל של גוגל Gmail, אך מפני שזו גירסאת בטא לא לכולם יש הזדמנות להיכנס לשירות. לכן החלטתי לפתוח את ת'רד בקשות הgmail, כלומר- כל מי שחשקה נפשו בחשבון gmail, יפרסם כאן הודעה, ואני בהתחלה אתן לו הזמנה. לאחר שיקבל את ההזמנה ויפתח חשבון, יקבל גם הוא אפשרות להזמין עוד אנשים. וכך יחזור אותו בן-אדם לפורום, ויעזור לי לחלק: Gmail לכולם! נ.ב- אם זה לא בפורום הנכון, תגידו\תעבירו את הת'רד לפורום הנכון!
-
- 63 תגובות
- 3.3k צפיות
-