כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
משום מה לא מצאתי בגוגל כמה עולה נסיעה במונית לפי מונה. זה אמור להיות מחיר אחיד לדקה הקבוע בחוק, לא? פשוט רציתי לנסוע במונית מסויימת, במקום מסויים (נסיעה עירונית), והנהג הציע לי "50 ש"ח או הפעלת מונה". 50 ש"ח נראה לי סכום גבוה בטירוף לנסיעה של 6 ק"מ (כ-5 דקות), אפילו שהיה מדובר בתעריף 2 (שעות הלילה), אבל פחדתי להגיד לו "מונה" ופתאום לגלות שהוא מפיל עליי איזה 200 שקל.. מצאתי למשל את זה: http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=178429 פסק דין שקבע קנס לחברת מוניות שגבתה מחיר אחיד (ללא הפעלת מונה) בנסיעה עירונית. אפילו היה כתוב שם: "הפעלת מונה מבטיחה לנוסע שלא ייגבה ממנו מחיר הגבוה מהקבוע בתקנות". אבל לא כתוב בשום מקום מה המחיר לפי המונה. האם זה באמת מחיר קבוע…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המשפחה שלי מעוניינת סוף סוף להשתדרג מהמאווררים למזגנים, החום לא מאפשר לנו לחיות חיים נעימים בבית מבלי לרצות למות. השאלה היא שדיברנו עם כמה מומחים שבדקו את הבית והציעו מזגנים מסויימים בחדרים מסויימים ומזגנים אחרים, אך כולם בסופו של דבר עשו לנו בלאגן מי יותר טוב, אלקטרה או טורנדו? אחד אמר לנו שטורנדו אלופים, השני אמר לנו שאלקטרה אלופים, והשלישי אמר ששניהם חרא. מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר כמה לינקים טובים בנושא הזה ?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
היי, בדיוק סיימתי בית-ספר. אני לא מתגייס לצבא מסיבות רפואיות, ולכן אני רוצה להשקיע בפסיכומטרי עד שאני אתקבל (במידה ואתקבל, כן?) לשירות אחר בצבא. חברים שלי עברו את הקורס אצל לחמן, ולא קיבלו ציונים מדהימים (סביבות 600-640). כמו כן יש לי שם עדיין הנחת תיכון מפני שרשמית עוד לא סיימתי את הלימודים. אני כמובן מחפש מקום שיהיה קרוב לבית (רחובות). אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין גלובוס הזהב לאוסקר ? מי מהם נחשב/רציני יותר ?
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמה שווה חצי ליטר של בירה לפיתה אחת מבחינת קלוריות?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אני לפני מעבר דירה ואני מנקה את המחסנים והזבל בבית אז בין שקיות זבל למכירות של דברים ביד 2 נתקלתי במגילת העצמאות מודפסת ומהודרת שחולקה בעיתון מעריב לכבוד יום העצמאות ה11 של מדינת ישראל. חבל לי לזרוק את זה ואני יודע שאם אני אשמור אותה היא תיהרס לחלוטין... שווה משהו? לזרוק לפח? יש מישהו שקונה דברים כאלה? מוזיאון עממי של שכונה או משהו לתרום לו אותה?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של אופיס כדי להראות ללקוח את מגון הגרסאות ופתאום אני רואה את המבצע הבא: https://www.gcellular.com/secure.aztek.co.il/ (אל דאגה האתר של מיקרוסופט מפנה לכאן) הבנתי שזה כולל דיסק. מבצע מעולה, אבל מה הקאץ'?
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
חברים יקרים, כחלק מהתואר של אישתי בפסיכולוגיה, היא צריכה לערוך מחקר בנושא הפרעות שינה. אשמח אם תמלאו את שלושת השאלון הבא, סה"כ 5 דקות מזמנכם, תודה. https://docs.google.com/forms/d/1USUKGwzJTQ4a1MVV2MmIFtEO6J6nv4ApYlB-h7YMR5I/viewform
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
כמו שאתם רואים השעה די מאוחרת. אני הולך לישון. עד שאני שומע את הזימזום באוזן, ישר אני קולט שזה הולך להיות לילה סיוט. אנשים ביום ראשון אני הולך לחנות ומתחמש בכל התכשירים שאתם תמליצו לי. מה אתם עושים נגד ה*****?
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נדמה לי או שהחידון הזה יותר קשה מבדרך כלל????
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
הכל חוקי חוץ מקומדיה(מוגזמת) , ועדיפות לסרטי מתח . תודה.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לי היה אפשר לומר בסדר איך לכם?
-
- 44 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר change עם מעט עמלה ועם התנאים הכי טובים להמרה של קרונה דנית לשקל?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
יש לנו שכן רוסי בבניין, כל פעם כשהוא עולה עם האופניים שלו בחדר מדרגות, הוא נותן איתם מכה חזקה בדלת שלנו בכוונה. מה ניתן לעשות?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סוני חשפה בטעות את מחיר הפלייסטיישן 3 לצערם של הגיימרים, לא מדובר במחיר זול במיוחד - כ-2,800 עד 3,400 שקלים באירופה. עם זאת, ייתכן כי מדובר בבלון ניסוי ynet שלשום (יום ג'), סגן נשיא חטיבת הבידור האלקטרוני באירופה של סוני, ג'ורג' פורנאי, חשף את המחיר של הקונסולה החדשה בשוק האירופי. לדבריו, הקונסולה תעלה בין 500 ל-600 יורו (כ-2,800 עד 3,400 שקלים), כך מדווח האתר IGN . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236891,00.html בכל מקרה עד שלמכשיר לא יהיה צ'יפ הוא לא שווה כלום אחרי שקניתי PS2 והיה לי כמה משחקים בגלל המחירים המטורפים שסוני דופקת אמרתי לעצמי שחבל ולא השקעתי את הכסף במחשב. מה דעתם שווה 3000 שקל?
-
- 62 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני כנראה יוצא למסיבה של רדיו BU ב"מערה החשמלית" בת"א, שם יופיעו לא פחות מ: Infected Mushroom DJ Yahel סאבלימינל והצל עוד פרטים כאן אני משגי כרטיס מוזל באיזה 80 שקל, במקום משהו כמו 140... שווה. ;D The only problem is, שאמא שלי לא הכי אוהבת את ת"א וזה עלול ליצור בעיות מסויימות... כמו שהיא לא תתן לי ללכת... חפיף, אני ישב לה על הווריד עד שהיא תתן לי. לא יעזור לה הפעם - אני הולך ! אז מה אתם עושים?
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-