כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם , זהו העתק של המכתב אותו שלחתי בעקבות מקרה שקרה לי (עליו תוכלו לקרוא בתוכן המכתב) בכל מקרה , לפני שאתם מתעצבנים על זה שפרסמתי את זה פה , אני מבקש ממנהל הפורום להעביר את ההודעה לפורום הרלוונטי אם הוא מוצא לנכון ,אבל לא למחוק את ההודעה כי חשוב שכולם יקראו אותה. כמובן שכאשר אקבל תשובה מהם (אם בכלל) אפרסם אותה גם פה. בתאריך 18/4/2007 הגעתי למעבדת השירות אשר בסניף חיפה עם מחשב שנקנה והורכב לפני 5 חודשים באותו הסניף. הצגתי בפני טכנאיי המעבדה בעיה אשר קיימת במחשב , כאשר אני מחבר אוזניות ליציאת השמע הקדמית במחשב ישנם צרצורים בעת שהמחשב בעומס קל עד כבד. כמו כן ציינתי בפניהם שבחיפוש אשר ערכתי באינטרנט גיליתי כי הבעיה ידועה עם לוח האם הזה (965p-s3) וכי הפתרון היחיד לבעיה…
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אחרי הגירושין מ-EA: פיפ"א חושפת משחק מפתיע ולא צפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
When you least expect it. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3766585,00.html
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המשפחה שלי מעוניינת סוף סוף להשתדרג מהמאווררים למזגנים, החום לא מאפשר לנו לחיות חיים נעימים בבית מבלי לרצות למות. השאלה היא שדיברנו עם כמה מומחים שבדקו את הבית והציעו מזגנים מסויימים בחדרים מסויימים ומזגנים אחרים, אך כולם בסופו של דבר עשו לנו בלאגן מי יותר טוב, אלקטרה או טורנדו? אחד אמר לנו שטורנדו אלופים, השני אמר לנו שאלקטרה אלופים, והשלישי אמר ששניהם חרא. מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אני לומד שפת C# והשנה גמרתי 3 יחידות ובשנה הבאה הייתי אמור לעשות עוד 2 אבל סגרו את המגמה. שאלתי היא האם אפשר ללמוד את הוחמר הזה לבד או שהוא קשה מדי?? אם אפשר תוכלו לתת לי את שם הספר שאותו צריך ללמוד ?
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
-
ברוח הבה"יס ובגלל שמתחילה השנה החדשה רציתי לשאול ולבדוק מה טווח הגילאים פה לאיזה כיתה כל אחד עולה או שכבר סיים זה לא נוח לשאול ולבדוק בדיוק כמה עלו לאיזה כיתה בדיון של בה"יס ה-13 ע"מ חח ושכחתי לציין אני עולה לכיתה י' מגמות : מחשבים (מוגבר -9 יחידות ) וגאוגרפיה D:
-
- 67 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים השעה די מאוחרת. אני הולך לישון. עד שאני שומע את הזימזום באוזן, ישר אני קולט שזה הולך להיות לילה סיוט. אנשים ביום ראשון אני הולך לחנות ומתחמש בכל התכשירים שאתם תמליצו לי. מה אתם עושים נגד ה*****?
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
כמה שווה חצי ליטר של בירה לפיתה אחת מבחינת קלוריות?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מידהו יכול להגיד מה לקנות לטירונות? הטירונות היא שבוע(כן כן 100% ג'ובניק)(אני מתנדב) בעיקרון זה יומיות(תחסכו את ההשפלות בסדר)אבל אני חושב שאני אשאר כדי להכין את עצמי לקראת השירות השירות הוא בבסיס סגור ומישהו יכול להגיד לי את התנאים בבה"ד 7? הטירונות ב16.1 זו טירונות מתנדבים
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחר אני וחברה שלי תכננו לנסוע לחוף אבל אין לנו מכונית ואנחנו צריכים להגיע לשם באוטובוס .. איך אני מגיע לחוף כשלהו חינמי(כמו חוף דדו) באוטובוס ממרכזית המפרץ או ככר פאלמר ?? אנחנו מתכננים ללכת לקריון גם אולי אז אולי חוף בקריות שניתן לבגיע אליו ממרכזית המפרץ וממנו לקריון יהיה יותר נוח .. או שאולי נלך לחוף דדו ומשם לקניון חיפה .. זה קרוב ?? זה למחר אז בבקשה תענו מהר זה דחוף ! או בכללי אני צריך דרך להגיע לחוף ואחרי זה קניון טוב בחיפה ממגדל העמק וחזרה כמובן
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1122966 גדול!!!
-
- 45 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
? ואם מישהו יודע מה הסיכויים של כל אחד לזכות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למי שמנוי לבזק, כמה אתם משלמים תעריף חודשי עבור "קו טלפון"? והאם גם לכם כתוב תשלום קבוע עבור "עפרוני אפור" 3.16 ש"ח? כמה עולה התקנת נקודה חדשה בבית? ולגבי התעריפים, האם התעריפים בבזק אחידים לכל הלקוחות? או שמה יש כמו בחברות הסלולאר תוכניות משתלמות יותר לשימור לקוחות? כנראה חודש הבא נעבור להוט למסלול 700 דקות לכל היעדים (11 שעות ו40 דקות) בתשלום קבוע של 90 ש"ח. וזה מוביל אותי לשאלה נוספת, בנקודת ההתחברות להוט, כמה טלפונים מקבלים? והאם צריך לשלם על נקודה חדשה בבית ואם כן כמה?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
היי, בדיוק סיימתי בית-ספר. אני לא מתגייס לצבא מסיבות רפואיות, ולכן אני רוצה להשקיע בפסיכומטרי עד שאני אתקבל (במידה ואתקבל, כן?) לשירות אחר בצבא. חברים שלי עברו את הקורס אצל לחמן, ולא קיבלו ציונים מדהימים (סביבות 600-640). כמו כן יש לי שם עדיין הנחת תיכון מפני שרשמית עוד לא סיימתי את הלימודים. אני כמובן מחפש מקום שיהיה קרוב לבית (רחובות). אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-