עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מזגן של אלקו בחדר כבר כמה שנים טובות (מעל חמש) ויש כמה דברים שאני לא מבין, להלן המזגן: Shot with W800i at 2007-07-04 איך אני אמור לנקות אותו כמו שצריך? פשוט להוציא את הפילטרים וזהו? או שיש עוד משהו? כי משום מה באמצע הלילה המזגן נוטף "זיעה" ואני יושן בדיוק מתחתיו בלילה ויצא לא קצת שקמתי בבהלה באמצע הלילה בגלל הזיעה הזאת. איך אפשר לנקות אותו בצורה יסודית? מישהו התנסה עם משהו כזה כבר? פאנל: Shot with W800i at 2007-07-04 מעולם לא ממש התעמקתי באיורים שעל הפאנל אבל עכשיו כשצצות הבעיות אני חושב שכדאי להתחיל להתעמק, אם מישהו מכיר ויודע מה אומר כל אחד אני אשמח. אני יודע שהאיור הימני דולק אומר שהפילטר לא נקי או שיש אבק, למרות שאני מנקה את הפילטרים המנורה הזאת נשארת,…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by vk,

טוב אז אני בן 18 רבתי עם אמא שלי ריב רציני לגבי לימודים וזה ובקיצור היא לא מעונינת יותר שאני יחיה בבית ואני צריך לקחת שכירות היא מקבלת עלי כול חודש 1800 שקל ואמרה שתעביר לי אותם לחשבון לשכר דירה. עכשיו מה אני עושה מפה? אני עוד תלמיד בעיקרון ועובד בעבודה זמנית כמלצר אבל אני לא מקבל על זה הרבה איך הולך כול התהליך של השכרת דירה, תשלומים וזה אני אמור להעדכן במשרד הפנים שאני עברתי לגור לבד או איפה? בקיצור כול מידע שתביאו לי עכשיו בנושא יעזור לי תודה

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by EG,

למי יש בגרות?! אתם מתכוננים?! יש לכם סיכומים טובים?! אז אל תתביישו תנו לנו לינקים (של סיכומים ושאר חומר) כדי שגם אנחנו, כן גם אנחנו נצליח בבגרות. תודה רבה לכם .

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by shuy,

טוב, אז נמאס לי, אני נוסע בכביש דו-נתיבי בנתיב הימיני על 120 בערך, במראה האחורית אני רואה רכב שמתקרב במהירות גבוהה מאחורי ונצמד אלי, אני מסמן לו שיעקוף (יש מסלול שלם פנוי בדיוק למטרה הזאת), הוא לא רוצה לעקוף, במקום זה הוא נצמד לי לתחת ב-120 פאקינג קמ"ש. אז מה הסוף אתם שואלים? מה יכול להיות הסוף?, בסוף הוא נכנס בי מאחורה, לרכב שלי לא קרה כלום (יש לי וו-גרירה מאחורה) אבל לו נפתחה כרית-אוויר. אז החלטתי ליישם רעיון שמתבשל במוחי כבר זמן מה. יש לי מסך-DOT MATRIX גדול (בדומה לזה ששמים בחלונות ראווה של חנויות) עם בקר קטן וחמוד שמאפשר לי להציג על השלט הזה אחד מ-10 משפטים ששמורים בזיכרון שלו. הבקר הוא גרפי, ככה שאין מגבלה על שפת התצוגה, כל מה שאני צריך זה ליצור "תמונות" ברזולוציה ש…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by iakovl,

יש לי כרגע 2 מטרות שבגללן אני רוצה להתחיל לקחת כדורים קפאין וketone raspberry קפאין - אני מנסה לחזור לאימונים בכל מקרה אבל לקפאין יש סיבה יותר חשובה, תחליף לקולה/קפה וכו'... בלימודים אני חייב מנת סוכר וקפאין בשביל להיות פעיל בכלל ketone - זה יותר ניסוי קטן, החילוף חומרים שלי זוועתי (נבדק והוכח רפואית, אם אני לא מתאמן ומקפיד על זה הקצב נהיה דומה לשל צב) ומכמה מקומות שראיתי מדובר על תוסף תזונה לא רע שיכול להועיל לי (לכל הפחות לא יזיק) מה דעתכם בנושא?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אני מאור עקיבא והלשכה שזומנתי בחיפה,אבל לא ראיתי את כתובת הלשכה מישהו יודע בדיוק איפה זה? חברים אמרו לי פשוט להיות ערני,יש עוד טיפים?

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by raiman1,

קיצר, היו לי נעליים asics gel fuji attack שעולות בערך 500 ש"ח. איבדתי נעל אחת( שמאל) ואני מחפש מקום שאפשר לקנות רק נעל אחת(גם באינטרנט טוב). אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח שתשפו אותי... תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. מישהו מכיר?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Rammler1983,

במהלך שיטוט באתרי האינטרנט כדי לחפש חומרים לעבודה על תופעות טבע נתקלתי בזה: האם זה אמיתי???

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. יש כאן את המכירה הזאת http://cgi.ebay.com/Western-Digital-My-Passport-Essential-SE-1-TB-USB-2-0-/270653323038?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0431f71e שזה פשוט זול בטירוף, והייתי קונה את זה עכשיו, אם היה מחיר על המשלוח.. לצערי אין אבל בנתיים שלחתי למוכר הודעה. למוכר יש פידבק מעולה, אבל זה עדיין מחשיד קצת שאין מחיר על המשלוח. בנוסף מצאתי DOK של 256GB בבערך אותו המחיר, ממוכר אחר, שמציין שאצלו המשלוח בחינם. http://cgi.ebay.com/New-USB-2-0-256GB-Flash-Memory-Pen-Stick-Thumb-Drive-/190458073956?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item2c582f9364 מה קורה פה לעזעזל? מה זה המחירים האלה?!

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by Googleness,

שלום, רציתי לדעת את חוות דעתכם באופן כללי על מבחני הסמכה של CompTIA, ובאופן יותר ספציפי על ארבעת המבחנים האלו: 1. A+ 2. Network+ 3. Linux+ 4. Security+ תודה ויום נעים.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. היום אני יורד לסלון רואה את אחותי רואה ערוץ הקניות, פתאום אני רואה שמוכרים שם מחשב שהם קראו לו: AMD3000 אני קורא את המפרט: מעבד: AMD DURON 1.8GHZ לוח אם תומך בAMD זכרון 256MB כרטיס מסך 3DFORCE הארד דיסק 40 או 80 גי'גה לא זוכר (לא הרבה הפרש בכסף איזה 150-200 שקל) מסך 17 אינץ' של DAEWOO (הכי זבל שיש) מדפסת LEXMARK הכי זולה עכבר אופטי מקלדת איכותית אני מסתכל על המחיר ונדהם: מחיר מומלץ: 6980 ש"ח מחיר בערוץ: 5999 ש"ח (רק היום 50 אחוז הנחה) מחיר בערוץ: 2999 ש"ח כשראיתי את זה ישר אמרתי לעצמי : WTF ?!?!?!

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. עבדתי אצל המעסיק שלי משך כמה שנים ואני עובר עכשיו על התלושי משכורת שקיבלתי ממנו ואני רואה שיש 2 סכומים, אחד שזה הנטו שזה מה שקיבלתי ממנו באמת ועוד אחד שזה הברוטו שזה סכום גבוהה יותר ממה שקיבלתי. מה אומר ברוטו ומה זה נטו? ואיך אני מחשב את הפיצויים שנתיים שאמורים להגיע לי ממנו (או איך שלא קוראם לזה אחרי שמעסיק מפטר עובד)

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. יש להשיג בארץ? :

• 57 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. אני שומע מוזיקה במחשב וקורא חדשות. פותח טאבים שמעניינים אותי, ופתאום מתנגן סרטון מאחת הכתבות בלי שמישהו ביקש בכלל ומפריע לי לשמוע את השיר. לרוב זה גם בווליום מופרז ומכאיב באוזניים, ואני צריך למצוא את הטאב ולסגור אותו. שלפחות יתנו לי לבחור אם אני רוצה לראות את הסרטוני-כתבה שלהם. אתרים שכאלה הם כלכליסט וווינט למשל, ויש עוד כמה. יש משהו לעשות נגד זה?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by Symbore,

גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. איפה אפשר (אם בכלל) לקנות את הצמיד של ארמסטרונג בארץ?

• 61 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by The Dom,

איזה פסנתר טוב יד ראשונה אני יכול למצוא ב20- 30 אלף שקל? (רק חברה גרמנית) המלצות ו/או ביקורות יתקבלו בברכה. ;D

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by stone cold,

היום אחרי שנים של חיסכון אחי החליט לקפוץ לים מוצף הכרישים של השכירות בשרון הוא מצא דירה נחמדה באחוזה ברעננה והתענוג עולה לו מעל 4000 בחודש אם מחשיבים ארנונה וועד בית עזרתי לו היום ומצד אחד אני מתוסכל מהמחירים באזור אבל מצד שני לפחות יש יותר מקום בבית יש לי אחות נשואה שגרה בשכירות כבר כמה שנים עוד אח שרשמית גר פה אבל רוב הזמן לא נמצא כי הוא הולך לחברה בקיבוץ ועכשיו עוד אח ככה שנשארתי אני ואחי הקטן ולא יודע תחושה מעורבבת תסכול מצד אחד שמחה מהצד השני אני תקוע לפחות לשנים הקרובות אבל כאילו הגדילו את הכלוב

• 65 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. היי חבר'ה, כבר הגעתי לגיל 24 ומקידמת הראש מתחיל להיות לי שער דליל... חשבתי מה אפשר לעשות כדי לשמר את המצב הקיים או אף להחזיר את המצב לקדמותו (במקרה הטוב). ואז ראיתי את המרכז לטיפולים הזה: http://www.haircenter.co.il/ אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון או שיודעים לא מעט בתחום השיער. וגם כאלה שהיו במרכז הזה ויש להם רשמים ממנו.

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. בסביבות ה500-600 ש"ח. איזה חנות? דגם? תודה ;D

23. Started by maxwell10,

מכירים את השקים שסגורים עם קשירה מיוחדת? יש איזו שיטה לפתוח את הקשר, למשוך את השרוך ואז השק נפתח, מישהו יכול להסביר איך עושים את זה? לא מצאתי סרטון ב YouTube שמסביר

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  24. שלום אנשים ניתקלתי בבעיה עם יס בחשבונית האחרונה קיבלתי חיוב על 2 סרטים בצפיה ישירה מי שנת 2001 זה לא הסכום זה יותר הפרינציפ. היתקשתי לשירות שלהם וניסיתי להסביר שאין לי מושג מה היה ב2001 ולמה בכלל חויבתי הם לא רצו לתת שום זיכוי והתירוץ שלהם היה שהחלפתם ממירים ונימצא בממיר שתי סרטים שלא שולמו (לי אישית אין מושג מה היה אז) ומקסימום הציעו לי 3 סרטים להזמנה חינם ,אני אישית סירבתי להצעה. מה עושים ?

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by dani9998,

היי אני בן 18 מסיים לימודים,רוצה להתחיל לעבוד כי יש לי הרבה זמן עד הצבא אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש - באינטרנט אין שום דבר מתאים יש למישהו הצעות איפה לחפש? אני נואש לעבודה ולא משנה איזה

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים