עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני זמן מה פתחתי אשכול שבו הצהרתי על כוונתי לקנות אופניים, האופניים כבר אצלי והבעיה היחידה ביינתים היא שהפכתי לפרואיד בכל הקשור להשאיר אותן בחוץ.... הבנתי שמנעולי הU-LOCK נותנים פייט הרבה יותר רציני מאשר שרשרת ושהפריצה תיקח לא דקה~שתיים אלה הרבה יותר,וזה בדיוק מה שאני מחפש. אז לפני שאני נוסע מחר לתל אביב בשביל לקנות את הדגם הבא http://www.sasimple.co.il/product-p-6/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-Kryptonite---Evolution%E2%84%A2-Series-4-STD-U-Lock/%D7%9E%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%94.html עד כמה נכון המידע שברשותי? והוספתי תמונה של האופניים פשוט כי ממ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בקיצור עבדתי מיוני עד תחילת אמצע אוגוסט במפעל, אני אמור לקבל בסביבות ה1-2 אלף ש"ח על אוגוסט והמשכורת לא נכנסה. אבא שלי גם עובד במפעל וכרגע הולכים שם הליכים של לקראת סגירה ( ככה זה נראה, לא אמרו להם עדין כלום) היום כבר ה11 והמשכורת עדין לא נכנסה לאף אחד מהעובדים. מה קורה במקרים כאלו?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by AliceInChains,

האם משהו מכם משתמש בתוסף NoSquint על FF ללא בעיות בצפיית תמונות ב FaceBook? בכל אופן, התוסף מאפשר בין היתר שינוי צבע גלובלי לכל האתרים על פני ברירת המחדל שהיא רקע לבן. האופציה הזאת מאוד יעילה כי היא פחות מאמצת את העין מול המסך בזמן גלישה, אם בוחרים בצבע רקע כהה. מי מכם המתכנתים יודע זאת בזמן תכנות בסביבת עבודה "לבנה", כך שהיא מאוד חיונית לי. הבעיה היא שבזמן צפייה בתמונות מתויגות בFB, אופצית הצבע הזו חלה גם על התיוגים בתמונה כך שכל התמונות המתויגות באנשים נראים כאוסף ריבועים המסתירים פרצופים. קצת קשה להסביר במה מדובר, ומטעמי פרטיות לא אעלה תמונות המקורבים אלי.... אך אשמח אם משהו שמכיר את הבעיה יתייחס, אשמח מאוד אם משהו מכם יוכל להוריד את התוסף, לשנות את צבע רקע הדפים ולהבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Yehudaa,

http://grooveshark.com דפדוף באוצר השירים ממש כמו בספריה ביתית .

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by mcalfi,

אני עכשיו הנסדאי תוכנה ואם אני מסיים את היד' (השנה) אז אני מקבל מימון של 8 אלף לשנה לתואר במדעי המחשב מתוך 10 אלף לשנה (בן גוריון) -> למסלול הזה קוראים :מסלול "ביטק" והוא רק להנסאים. ככה שאני משלם על תואר במדעי המחשב 4 אלף שקל שזה כלום! עכשיו חבר דיבר איתי ואמר לי שמע אני יכול להכניס אותך ללש"מ. אין לי מושג מה להגיד לו. שום מושג. האם מסלול ביטק הוא עדיין אפשרי? מה עושים בלש"מ? אני סתם כותב קוד כמו מפגר מאלגוריתם שמביאים לי או שאני באמת חושב ומתכנן קלאסים ואלגוריתמים ופרוייקט שלם ואז רק כותב? עם מי אני מדבר? מה עושים?! יהיה לי קשה? צריך קורס לפני זה? מה הולך פה ואין לי הרבה זמן להחליט! בעצם כלום זמן! *נא לא להכליל קבע בצבא כחלק מהתשובה שלכם. פשוט להתעלם מזה כי זה הדבר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. השדרוג ל-12MBIT נושא פרות.

7. Started by mcalfi,

קודם כל אני לומד במסגרת עצמית (לא אוניברסיטה) ואין באפשרותי לממן מורה פרטי. השאלה הזאת גורמת לי להתקע על הנושא הזה ואני רוצה לגמור אותה ולהבין תפואנטה של התשובה. http://img199.imageshack.us/img199/9937/math1.gif אני צריך תשובה מלאה ולא ב2 שורות! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by KF,

שלום לכולם, אני מתחיל וחשבתי לקנות אופניים אמינות ונוחות. אין לי דרישות מיוחדות.. נסיעה לעבודה בעיר (מדרכות,קפיצות וכד'.. זנב קשיח). התקציב הוא 1300 ש"ח עם חריגה ל-1500 ש"ח בערך וחשבתי על כמה דגמים. בנוסף אשמח לשמוע את ההבדלים ביניהם ומה עדיף ? ואם יש בכלל אלטרנטיבות אחרות.. תודה. GT AGGRESSOR 3.0V 2011 MERIDA SUB 40-V 2011 נ.ב האם השנתון משנה בקניית אופניים חדשות מהחנות ? בדר"כ שנתון ישן יותר זול יותר.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ovid,

שלום, האם אני יכול להעביר אמצעים מחשבון הבנק שלי לחשבון הפאיפל? תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by etz,

אז כן, הכותרת אומרת הכל: האם מישהו במקרה יודע מה מקור המילה הנדסה (או באופן פרטני יותר: מהנדס)? שאלה קצת מוזרה אולי בשביל הפורום הזה, אבל בשביל מסתובבים פה מספיק גאונים ובשביל מה קיים פורום כללי אם לא לזה...

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. מחר אני יוצא לעבוד באיזה מפעל של אנג'ל איי שם באזור ת'א. הנסיעה היא משהו כמו שעה וחצי לכל כיוון כמובן שיש הסעה מסודרת,אבל לא משלמים כסף על הזמן הזה של הנסיעות. האם זה חוקי?,המזכירה הזאת של הכח אדם אמרה לי שבגלל זה משלמים לך 24 שקל..ואם זה 24 שקל אז אחרי השעה השמינית עדיין מקבלים 24 או שזה כבר יותר?(30 שקל?) עריכה:במקום לפתוח שרשור חדש אמשיך מפה. היום(ראשון)יצאתי עוד פעם לעבוד,בסדר ההסעה באה עליתי הכל טוב ויפה. היינו בסך הכל 5 עובדים,והיינו צריכים להיות יותר כי לא משתלם לכח אדם כלכלית לשלוח רק 5 בגלל שההסעה עולה הרבה כסף. בקיצור היום עבודה התבטל בסופו של דבר,שאלתי עכשיו בYNET בפורום של הדיני עבודה ומישהו הגיב לי שמה שקרה לי נכלל ב''חוק שעות עבודה ומנוחה'',אם הכח אדם לא מבי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Lior4543,

ערב טוב, אני צריך שתמליצו לי על חנות נעליים שיש לה סחורה במידה גדולה, אני בעל כף רגל גדולה, מידה 48, ותמיד אני חווה בעיה בלמצוא זוג נעליים שבאמת מספקות אותי, עד היום הייתי קונה רק נעלי טיפוס שבאות במידות גדולות, אבל עכשיו נמאס לי מזה, ואני רוצה למצוא לעצמי זוג נעלי ספורט במידה גדולה, איפה בירושלים אני יכול למצוא חנות כזאת. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by MatanFrenkel,

יש לי חשק עז לקפה טוב בבוקר, טעמתי אצל חבר ומאוד אהבתי זה מה שיש לו: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740053 200 קפסולות מספיקות לי בערך לשלושה חודשים. האם זה בזבוז כל העניין הזה? יש לכם המלצות למכונה אחרת?

• 17 תגובות
    • 8.4k צפיות
  14. Started by NerVo,

שלום! אני מחפש קורא ספרים דיגטלי עם מסך 7 אינץ' במחיר עד 900 ש"ח. אשמח לקבל הצעות! תודה !

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

אני מחפש את הסוגים של ה High - end ז"א ב700-800 ש"ח אם יש משהו שעולה יותר אבל שווה משמעותית אז תציעו בבקשה ריצה על מדרכות בעיקר ופחות שטח.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

פרסמו את התוצאה שלכם + שם המעבד שלכם. אצלי: athlon iiX3 445 ליבה רביעית פתוחה עם OC ל ghz3.33 (215*15.5) 09/09/2011 13:53:38 Benchmark results: 09/09/2011 13:53:38 Number of CPUs: 4 3352 floating point MIPS (Whetstone) per CPU 7050 integer MIPS (Dhrystone) per CPU

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by shimi 1,

שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. שלום , קיבלתי מבת דודה שלי כמו מין קופסה כזאת בגודל של אייפון שבאחד הצדדים שלה יש חיבור לכבל USB ובצד השני 4 פיצולים של חיבור USB גם , מעליו יש כמו משענת כזאת שיש לפלאפונים שנפתחת שלוחצים על אחד הכפתורים , אני לא מבין למה זה משמש , חשבתי על מפצל USB אבל מה זה ה"משענת" הזאת? יש לציין שרשום על המכשיר הטכנולוגי הזה powerDisne Poe Systems from microseml The Power to connect ניסיתי להכנס לאתר ולמצוא את הדגם הזה כדי להראות לכם מה זה בתמונה , אבל לא מצאתי , ואין לי איך לצלם את זה. תודה רבה. התמונות בהודעה ה-7 למטה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, לאחרונה נשלחתי לבצע בדיקות דם משום שהייתי חולה ופניתי לרופא שלי. בתוצאות של בדיקות הדם התגלה כי התפקוד של הכבד לקוי, הסברתי לרופא שלי שב2006 לקחתי תרופה שנקראת רואקוטן (נגד חצ'קונים ופצעי בגרות), אמרתי לו שבאותה תקופה הייתי לוקח 100 מ"ל ליום במשך 3 חודשים כי זה מה שהרופאה אמרה לי לקחת ונתנה לי מרשם לזה. הרופא לא "האמין" לי, הוא יותר היה בהלם ובמצב של שוק שאני בעצם עוד חי (פחות או יותר), ואמר שזה לא הגיוני. אמרתי לו שזה מה שנתנו לי וגם הסברתי לו שלא הסבירו לי שאני צריך לבצע מעקב על זה, לבצע בדיקות דם כל איזה חודש או כמה שבועות. אז כל התקופה גם לא עשיתי מעקב (כי לא הוסבר לי). לאחר 3 חודשים שבהם נטלתי 100 מ"ל ליום, הייתי אמור להתגייס, ביום הגיוס שלי בבקום דיברתי עם רופ…

• 27 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by Moty_p,

הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. Started by Art Tatum,

המקורי: הפארודיות: Twin Baby Boys Have A Conversation - BEST PARODY!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. מקציב לעצמי בין 10-12 אלף לקטנוע. צריך להוציא רשיון A, אך יש לי כבר רשיון קודם על קבוצה B אוטוטו 5 שנים. איפה להתחיל? איזה דגמי קטנועים? סאן-יאנג? הונדה? ג'וי רייד? (לא זוכר עוד שמות..) השימושים שלי יהיו בעיקר נסיעה לעבודה (מרחק של 7 ק"מ בכביש רגוע) וכן נסיעות כלליות מהלימודים חזרה לבית. יהיו מקרים נדירים שאצטרך לבצע נסיעות קצת יותר ארוכות (70 ק"מ +-) ולכן חשוב שהקטנוע יחזיק נסיעה בלי להתפגר לי על הכביש במהירות 70 קמ"ש. יש לי סיבה לדרוש יציבות ואפשרות להגיע למהירות של 100~110 עם קטנוע בתקציב הזה? ובכלל? עוד כמה דברים שיהיו חשובים: -צריכת דלק (למרות שנראה לי שזה קצת שונה מהרגלי הצריכה של הפולו-2003 שלי) -מנוע חזק. (מה ההבדלים בין 125 סמ"ק ומעלה? זה מורגש?) -מזגן. (ל…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. ספציפית אני מחפש תמונות של תזמורת אבל משהו יחסית אומנותי, משהו?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. Started by HoLy4EvEr,

כמה זמן לוקח עד שהחזר יכנס בתוקף אחרי שקיבלתי אותו בפייפאל? למשל קניתי משהו ממוכר מסויים ואז ביטלתי ובקשתי החזר...אחרי כמה דקות הוא החזיר לי את הכסף וקיבלתי הודעה בפייפאל שהכל עבר בהצלחה...השאלה היא מתיי אני אמור לראות את הכסך שחזר בכרטיס אשראי שלי? יום עסקים?ככה זה עובד או שבדרך כלל זה ישר חוזר לכרטיס תוך כמה דקות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by shark1011,

ערב טוב, אני ומשפחתי לקוחות ותיקים של חברה סלולרית כלשהי (לא רלוונטי, לא רוצה התייחסות של החברה גם אם נציגים שלה יקראו את השרשור הזה). לאחרונה הפכו ה"יחסים" בינינו לבלתי נסבלים וביותר ממקרה אחד פעלה החברה בצורה מחפירה ומבישה והעמידה אותנו במצבים שאף לקוח לא צריך לעמוד בפניהם. המקרה האחרון ששבר את גב הגמל היה כבר מוגזם. לפני כשנה וחצי ניגשתי עם אמא שלי למרכז השירות שלהם וקיבלתי הבטחה של אחת מנציגות השירות שתבטל לנו קו אשר ביקשנו לבטל, שהתשלום החודשי עליו היה 50 שקלים + חבילת אינטרנט של עוד כ- 40 שקלים. אתמול אמא שלי פנתה אליהם בנושא אחר וגילתה כי אנחנו עדיין משלמים עליו עד היום ויצא בפועל ששילמנו כבר מעל ל1000 שקלים (!!!) והנציגה בשיא חוצפתה טענה שהם לא יכולים לזכות אותנו…

• 7 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים