עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Track,

אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו. איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by raiman1,

שלום לכולם! לאחורונה ראיתי את סדרת הסרטים "behind enemy lines" וממש אהבתי אותם(חוץ מאת השני.) יש לכם המלצות לסרטים באותו סגנון? תודה מראש

• 40 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר (ת"א השרון והסביבה). תודה

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by The UnKnown,

אוקיי משפחתי מתעניינת בדבר רכישת בית ... כאשר הבית הוא בקומת הקרקע ומעליו יש בניין, חדר משאבות מצוי באותה קומת הבית ממש בצמוד אך טענת הקבלם שיש שם קיר כפול [ובאמת יש ממש רואים את זה] שאלתי היא האם זה מספיק כדי לספוק את הרעש הזה..? אם מישהו אולי יש לו מושג כי אני לא ממש רוצה שנרכוש "חתול בשק". תודה חבר'ה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. אני מדבר על התוכנית עם המסוק המשוכלל הזה. לפני 2 פרקים היה איזשהו שחקן ששיחק מדען והיה חבר של השחקן הראשי. בפרק היום אותו שחקן משחק באותה סדרה עם תפקיד של אדמירל וכרגע הוא מנסה להרעיל את השחקן הראשי. אפילו לא אותה דמות!!! איזה עלוב!!!

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by BeNzZy-BoY,

אני מחפש ספר אקורדים לועזי להורדה חינמית כמו זה שמפרסמים ב-MP3MUSIC.CO.IL מישהו יודע אולי איפה אני אוכל למצוא אחד כזה ?

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by Athlon-WINGS,

אהלן .. אין לי שמץ אם זה שייך לפורום אלקטרוניקה או לפורום כללי. נראה לי שזה שייך לפה, כי פורום אלקטרוניקה זה תחת קטגורית מחשבים. אתמול קיבלתי את הקטודה הירוקה, שאותה אני מתכוון לחבר לתוך המצת של האוטו (שגם כן מספק 12V). אבל מה הקטע...שגיליתי שהמצת בכלל לא מקבל שום מתח. אפילו את הזה שמדליק סיגריות זה לא מתחמם בכלל.........היום בערב אני אפתח את כל הבוכטא מאחורה אני אבדוק את החיבורים למצת. ממילא אני צריך לחזק את החיבורים של הרדיו דיסק לרמקולים כי אחד מהם השתחרר.. השאלות שלי הן ככה: 1. בחיבור למצת, דרך חוט שהולך מהכניסה למצת שחיברתי, יש לי כבל בצבע [glow=red,2,300]אדום[/glow] וכבל בצבע [glow=green,2,300]ירוק[/glow]. איזה מהם המינוס ואיזה מהם הפלוס?!?? 2. האם אתם בטוחים ב200% …

• 70 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ? אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by LordOfNemesis,

אהההה... החיים טובים! איך אני נהנה מהמחשבה שאני לא אשמע מהמקצוע הזה יותר אז אני אגזול קצת מהזמן שלכם ואפריע לכם בזמן שאתם זורקים ביצים על מכוניות מרוב שימחה, ותיכתבו פה על איך היה במבחן ועל המוזרויות של המורים למיתוג. ד"א- יש לי שאלה... רוב האנשים לומדים מיתוג י'-יא', כי אנחנו למדנו רק י'...

• 57 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. שלום רציתי לדעת האם אתר ebay הוא באמת אתר שמספק את הסחורה שכתובה שמה,לדוג' הדיסק קשיח חיצוני הזה: http://cgi.ebay.com/USB-2-0-External-2-5-Sata-HDD-Hard-Disk-Drive-Enclosure_W0QQitemZ130403357063QQcategoryZ158817QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5368759762353043744 במחיר של 3.10 דולר?זה לא הזוי מידי? רציתי לדעת האם זה אמיתי ומהי הסיבה שהמחירים שמה כל כך הזויים?

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by J0n1,

כבר נגמר חצי חופש ואני לא מוצא עבודה. אני בן 16, ואין שום דבר בשבילי :\ הסתכלתי בכל אתר קיים, שלחתי קורות חיים, ושום דבר! התקשרתי לMC, הם רוצים רק מגיל 17 טלסקר אמרו לי להתקשר באמצע אוגוסט איפה עוד אפשר לעבוד? אני חייב עבודה.. אני משתגע בבית

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by deso,

מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by King Of Action,

אז זה הולך ככה : לאחר שנים שהרסתי את הגב שלי עם כיסא מסכן ועלוב שעומד להתפרק כל רגע וכבר שברתי את הגב שלו משהו כמו עשרים פעם אני מרשה לעצמי לקנות כיסא מחשב חדש ולהתפנק קצת . התקציב עומד על 380 שקל פלוס מינוס . רק כיסא מנהלים מעור (אמיתי או סינטטי , זה לא עקרוני למרות שאני מניח שעור אמיתי זה יותר נוח , לא ?) יתקבל . אז עשיתי את החיפוש שלי בזאפ . והגעתי לכמה מסקנות/שאלות : 1. רוב כיסאות המנהלים בתקציב שלי הן למעשה אותו דבר חוץ ממראה חיצוני קצת שונה ומידות שונות...ולמעשה אני בטוח שרוב הכיסאות אם לא כולם הם אותודבר בכל דבר אחר חוץ משני המאפיינים שציינתי . 2. אפשר למצוא כיסא מנהלים נורמלי מעור בתקציב שלי נכון ? 3. כי אני חשבתי על אחד מהכיסאות הבאים (אלו הממצאים מהחיפוש שלי …

14. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה להתחיל ללבוש חליפות של ארמאני עם עניבה וג'קט, השאלה אם זה יצור מסר יומרני מידי אולי שחצני? אם אני יגיע לדייט ראשון עם לבוש כזה איזה רושם זה ייצור? יש בחורות בפורום הזה? אם זה נושא לא לעיניין אז לסגור,העיניין שזה די מעניין אותי מבחינה סוציולוגית.

• 58 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by sir f,

היום האתר הזה(HWZONE) נפרץ ע"י האקר ערבי, אני לא הספקתי כ"כ לראות איך הוא השחית פה, אבל האתר הושבת לכמה שעות. עריכה:אני כן זוכר שהוא מחה על התקיפה בעזה.

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by Bebush,

למי שעוד לא ראה. כדאי שיתחיל. סדרת הקומדיה הטובה ביותר היום לפי דעתי. יצא היום בלילה פרק ראשון של העונה. פרק אדיר 8)

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. אהלן, יש לי מזגן עילי של אלקטרה, בקיץ הוא פועל רצוף כל זמן שאני בחדר. הבעיה שפעם ב-10 דקות נניח, הוא גורם להפרעה רגעית בחשמל, אני הבנתי מהטכנאי מזגנים שזה קשור להפעלה מחדש של המדחס או משהו בסגנון. ההפרעה מהצד שלי נראת בצפצוף של האל-פסקים (פחות מפריע לי) ורעש של פיצוץ מהרמקולים - שזה מה שקריטי לי. אני משתדל לשים את הווליום במחשב על 100 אחוז בשביל שהווליום ברמקולים יהיה מינימלי, ככה הרעש של הבום פחות רציני, אם הווליום של הרמקולים על חצי מהעוצמה, הרעש חזק מאוד. לטכנאי מזגנים לא היה פתרון, הוא אומר שגם אצלו יש את אותה תופעה וזה לא מפריע לו. לחשמלאי לא היה פתרון - ההארקה תקינה. חיברתי מייצב מתח של ADVICE (וניסיתי גם אל-פסק שלהם) לרמקולים או למזגן (בנפרד כמובן), זה לא עזר. המזג…

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. במספר פרסומות של הרשתות השונות על המבצע הזה של משרד האנרגיה והמים, אשר הופיעו בעיתון "ישראל היום", התברר לי בפירוש, כי כל מטרתו של הקמפיין הוא לא לשמור על הסביבה, אלא לעודד תרבות צריכה (מקררים ישנים [אמקור ותדיראן ישראל] חייו חיי נצח, המקררים החדשים, אשר מסומנים ע"י משרד האנרגייה והמים כחסכוניים, בדירוג B או A [במיוחד LG וסמסונג] מגיעים כמעט תמיד פגומים מהייצור, או שהם מתקלקלים אחרי 3 שנים מקסימום, ומושלכים מיידית לאשפה או לגריטה), ולחשוף את הסביבה לזיהום של פסולת, חומרים מסוכנים וכן גז הפריאון (מקרר עם גז פריאון, מסוכן לשכבת האוזון רק כאשר משליכים אותו [כי אז נוצרים סדקים בצנרת שלו]. אחרת הוא לא יותר מסוכן ממקרר עם גז ידידותי לסביבה [מעגל הגז סגור הרמטית, ולגז אין לאן לב…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הסלולרי הישן שלי(3100) בסלולרי חדש התקציב הוא ביין 2000 ל 2400 בערך... אני לא רוצה לקנות דרך חברות כמו סלקום אורנ'ג וכדומה אני רוצה לקנות טלפון מחברה חיצונית ולבטח אותו בעצמי קו של סלקום כבר יש לי.. הטלפון שחשבתי עליו הוא w800i של אריקסון אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע (אגב דיי רציתי פלאפון שיהיה בו gps,או אפילו אפשרות לחיבור אנטנה, אבל אני רואה שבתקציב הזה זה לא קיים) (2. אני לא מעוניין בסלולרים של מירס עם gps מובנה) תודה לעוזרים

• 92 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by J0HNiE,

היום אחרי ניקוי שיניים אני, אחותי ואמא שלי החלטנו ללכת לאכול איפשהו, עכשיו אני כבר דיברתי על הTriple Whopper מבורג קינג ממזמן אבל אמא שלי לא אמרה לאן נלך אז היא לקחה אותנו לPita House שזה פשוט בושה לפיתה (זה בכלל בצד דק דק דק עם כמה פלאפלים מסכנים פשוט גועל נפש !(אני גר בארה"ב) אז הייתי עצבני כי אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה לאכול פה והיא ואחותי אכלו אז אמא שלי עשה החלטה לא נכונה בכך שלא הסכימה לקחת אותי לאכול בבורגר קינג אז נסעו עוד קצת וקנינו את הTriple Whopper של בורגר קינג והנה התמונות : 1) השתייה הענקית הזאת + שאפשר למלא אם נגמר, עד הסוף היום 2) השתיה + ההמבורגר (3) :smile1: 3) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס 4) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס + השקית ולקח לי לגמ…

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. האם טאבלט זה דבר שימושי לפי דעתכם ??? שוק הטאבלטים נמצא בירידה על פי כתבות, ואומרים שהוא ילך ויעלם ... מה אתם חושבים??? אשמח אם תנמקו את תשובתכם...

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by danielM,

הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. ואם יש לו אז כמה זה עלה לו? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים