עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אור כהן,

שלום היום בעודי נהנה מחלה שנרכשה בשופרסל שלי ויוצרה ע"י גידרון תעשיות בע"מ, אני חש בכאב חד באחת משיניי (עכשיו השן הפכה ליותר עמוקה :'( ) בעודי מנסה לעכל מה פשר הדבר אני מסלק את החלה מפי ומגלה בין שאריות הממרח והחלה מוצק קטן מאוד שנראה כמו סומסום ענננק. כאשר הכאבים החדים לא מרפים אני מנקה את אותו עצם ומגלה כי מדובר באבן, אבן בגודל סומסום ענק איך יכול להיות דבר כזה שיש אבן בתוך חלה? מה אין בקרת איכות? אין מסננים מיוחדים? אין בידוד כלשהו? מה עושים את החלות במדבר? האם יש לי כאן עילה לתלונה? למי אני בכלל אמור להתלונן? לשופרסל? לגידרון? עדיין כואבת לי השן ואני דיי בטוח שנגרם לה נזק (היא יותר "עמוקה" עכשיו) אני לא הזמנתי חלת שופרסל "טרי טרי, נאפה במקום." עם אבן. htt…

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. ראיתי רק קצת וכבר התלהבתי, מישהו עוד התלהב כמוני? ועוד שאלה יותר חשובה, מישהו מכם היה משתתף בתוכנית הזאת למרות שיש לו סודות ש"ייהרגו" אותו אם אתם תאומרו? :

• 56 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. אם לא עושים לאוטו טסט שנה שלמה.אחרי שנה בלי טסט צריך לעשות לו על שנתיים? האוטו שלי מושבת וקיבלתי הזמנה לעשות לו טסט

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

שלום. הייתי רוצה שמישהו יעזור לי לקבל קצת מושג על סינטיסייזר איך הוא עובד ומה הוא עושה הוא יכול להוציא כל צליל? כי הבנתי שרק צלילים אלקטרונים אפשר לחבר גם כלים חיצוניים? זה משנה איזה צליל נכנס בתור האינפות או שכל עוד הוא מוציא צליל זה סבבה?

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. האם כדאי? כי מצד אחד יכולים להכנס ג'וקים,או שבטעות אפשר לתת מכה בתוך המחשב לאחד הרכיבים הפנימיים...וגם נראה לי שמצטבר יותר אבק ככה...אבל מצד שני המחשב מתחמם פחות (למי שיש קירור אוויר מן הסתם)

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות) ל"מרבה" במחיר

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by CrossFire,

אני בשנה הבאה אני צריך להיות הכתה י', ועדיין אני לא יודע איזה מגמה לבחור. אז תוכלו להגיד לי איזה מגמה הייתם אומרים הכי שווה (רק בביה"ס מקצועי)!!!

• 64 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by 125,

יש לי עבודה באנגלית לכתוב מכתב ואני לא יודע אנגלית בגרוש, כבר כמה ימים שישבתי על המכתב ואני לא מצליח אני צריך את העזרה שלכם פה, אני יפרסם פה את המכתב ותעזרו לי בשגיאות כתיב או שתוסיפו לי דברים שצריך כדי שיהיה יותר 'עשיר' המכתב עוסק בזה שכביכול נסעתי מחוץ לארץ ואני כותב למורה שלי מכתב מהמדינה שבה אני מבקר ומספר לה.. אם מישהו יכול לשפר את המילים, לשנות דברים וכו' אז תודה רבה לכם . Hi teacher, how are you ? here im totlly fine Its feel great to be here in italy I go to many places like musemsm, pisa and more I saw intresting things like cars that we dont have in Israel, celeb people that comes from other countrys and more The special thing about italy is that the p…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by AciDBreeZe,

אוקי, הסיפור שלי מתחיל כבערך חמישה חודשים אחורה לאחר שיחה קצרה עם חבר שלי , אני מחליט שנמאס מהמחשב הישן והמעאפן שלי ואני רוצה חדש בחדווה ובססון אני יוצא לי לחניות לבדוק בקשר למספר חלקים שהוצגו באתר הזה כחלקים משתלמים\טובים מסתבר לי שאין שם חלקים כאלה או אחרים ולכן אני צריך להזמין באינטרנט, וחבר שלי מביא לי אתר ששם אוכל לקנות את מחשב החלומות שלי לאחר מספר שיחות השתכנעתי שאמנם הדבר אמין, שכנעתי את אבי וככה התחיל, אממ גיהנום. אני הזמנתי את המחשב שלי בתמימות ללא ידיעה למה שהולך לקרות הזמנתי את המחשב וציינתי שם שיגיע תוך עשרה ימים. במהלך הזמן הזה אני מקבל שיחה שכנראה אחד מהחלקים שאני הזמנתי לא קיים, ה Corsair לאחר שיחה עם הטכנאי הוא שיכנע אותי ללכת על ה Kingston Hyperx שגם הוא…

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by harry,

מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by deso,

מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by MiniMizer,

http://www.newgrounds.com/portal/content.php?id=50323 השיא שלי הוא 5 הרוגים ו3 פצועים... סורי מיני, עריכה שלי (TheWizard): הומור שחור ביותר, ראו הוזהרתם. אם אנשים פה נפגעו, אתנצל מראש.

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by ylindenstraus,

א. למה אני לא יכול להוסיף אותו לרשימת חברים? שלחתי לו פעם והוא דחה אותי? http://www.facebook.com/video/?of=1379791077#!/profile.php?id=1379791077 ב. יש לי אפשרות לראות למי שלחתי הזמנת חברות? ג. יש אפשרות לעשות שחברים מסויימים יוצגו בתור חברים שלי בדרך הראשי שלי? (הכוונה בצד ברשימת חברים יופיעו פרצופים שאני יבחר)

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. מה אתם אומרים? תרכוש אותה? או שהיא יכולה להצליח בענף הגיימרים בלעדייה ?

• 69 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by almogas,

שלום לכולם אני נוסע עם חברים לאיה נאפה. רציתי לדעת כמה כסף צריך בערך ל שבוע לשם.. ואם אפשר פירוט על כל מני דברי מחיה בסיסים.. נגיד שתיה.. אוכל במסעדות אוכל בסופר כל מני דברים שצריך.. פיצות דברים כאלה.. השכרה של טרקטורונים/אופנועי ים וגם ג'יפים..(יש רשיון..) שתיה. כניסות למועדונים.. קיצר כל דבר... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by Moty_p,

איך השירות של פאיפל עושה כסף? ולמה איאפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון שלי דרך בנק שלי הישראלי?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by DarkShnizel,

יש למישהו שיטות\עצות? יש לי כמות עצומה של חומר ללמוד ליום שני בעל פה (הרבה חומר, אבל בפסקאות קצרות שלא קשורות אחת לשניה), ואחרי שישבתי 3 וחצי שעות על זה לא זכרתי כמעט כלום

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by Athlon-WINGS,

אהלן .. אין לי שמץ אם זה שייך לפורום אלקטרוניקה או לפורום כללי. נראה לי שזה שייך לפה, כי פורום אלקטרוניקה זה תחת קטגורית מחשבים. אתמול קיבלתי את הקטודה הירוקה, שאותה אני מתכוון לחבר לתוך המצת של האוטו (שגם כן מספק 12V). אבל מה הקטע...שגיליתי שהמצת בכלל לא מקבל שום מתח. אפילו את הזה שמדליק סיגריות זה לא מתחמם בכלל.........היום בערב אני אפתח את כל הבוכטא מאחורה אני אבדוק את החיבורים למצת. ממילא אני צריך לחזק את החיבורים של הרדיו דיסק לרמקולים כי אחד מהם השתחרר.. השאלות שלי הן ככה: 1. בחיבור למצת, דרך חוט שהולך מהכניסה למצת שחיברתי, יש לי כבל בצבע [glow=red,2,300]אדום[/glow] וכבל בצבע [glow=green,2,300]ירוק[/glow]. איזה מהם המינוס ואיזה מהם הפלוס?!?? 2. האם אתם בטוחים ב200% …

• 70 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. למישהו יש מושג כמה עובד צריך לקבל ביום האצמעות? האם יש איזושהי תוספת ? שמעתי מחלק שמקבלים 200%, מאחרים 150% ,לא יודע למה להאמין...

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by constantine16,

אני בן 17 וכל לילה אני יושן בערך 6-8 שעות זה בסדר?

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה להתחיל ללבוש חליפות של ארמאני עם עניבה וג'קט, השאלה אם זה יצור מסר יומרני מידי אולי שחצני? אם אני יגיע לדייט ראשון עם לבוש כזה איזה רושם זה ייצור? יש בחורות בפורום הזה? אם זה נושא לא לעיניין אז לסגור,העיניין שזה די מעניין אותי מבחינה סוציולוגית.

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה תיכננו לנסוע עם חברים לצפות בסרט AVATAR בתחת מימד אבל מהחוויה שנישארה לי מקולנוע ה3D האחרון שהייתי בו (עיר המלכים באילת) הצפייה בשבילי הייתה קשה מאוד, לי יש את משקפי הראייה שאני צריך ללבוש ועוד את משקפי התלת מימד מעליהן... דבר מאוד לא נוח שיוצר חוויה שבורה לכן יש לי שאלה- מה לעשות? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. שלום לכולם, ב22.7 אני מתגייס לגולני בשעה טובה. בתור אחד עם מספר -2 אני די זקוק למשקפיים שלי באופן יומיומי, הבנתי שלקנות עדשות יהיה התאבדות (לנקות אותם ולא לאבד יהיה חתיכת סיפור) אז בעצם אני מחפש המלצה מהחברה פה בעלי הניסיון, רצועת גומי מיוחדת שלא תלחץ חזק מדי על הראש אבל גם שלא תתן למשקפיים ליפול? פטנטים אחרים? אם אפשר גם קישור לEbay למוצר מומלץ אשמח גם לרשימת דברים שאני צריך לקנות לגיוס והצבא לא מספק (או שהוא מספק וזה חרא) תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

http://www.sexgage.com/ אני קיבלתי בין 9 ל8, בדיוק בקו, כמה אתם קיבלתם?

• 71 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

למה בכל CLIP אבל בכל CLIP!! יש תמיד בחורות למה??? ויש בחורות עם גוף חשוף למה? :

• 100 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.