עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחח איזה מוכשר אני.. בגלל בעיית עיניים (לא בעיית ראיה) קיבלתי 45 רפואי! הרופא עוד אומר לי היום שהם התלבטו בן 21 רפואי ל45 רפואי!! אחרי זה הם מתפלאים למה אנשים לא רוצים לגייס.. אמרתי להם שאני רוצה קרבי וכנראה בסוף אני ישרת בעיר שאני גר בה! יש מישהו יותר מוכשר ממני?! ד"א יש מישהו שניסה לערער על החלטה של הצבא והצליח?! זה מה שאני מתכנן לעשות.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. שלום לכם ראשית אציין שלא מצאתי מקום מתאים לשאול בפורום ולכם מחוסר ברירה אני שואל כאן... איך הם עושים את זה? בבתי מלון יש טלוויזיות ממש ישנות שרואים שם את השידורים של הוט איך הם משדרים לכל במלון את הערוצים באנלוג? איך זה עובד?

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by shibby15,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המנילה שלי ואני חייב עזרה כי אני ממש לא מבין כלום... אני מבין פחות או יותר (פחות) את מהות התפקידים, אבל לא יודע אם הם טובים, מעניינים ואם שולחים הביתה... אז אם אפשר עזרה אני יודה לכולם תודה ענקית מראש בכל אופן, זה מה שקיבלתי: אשכול/ מקצועות: קצונה / שלישות, לוגיסטיקה. הדרכת יחידות השדה/ מפקד כיתת טירונים. תפקידים בחיל חינוך והנוער/ מדריך נוער בסיס, מדריך נועא מרחב. מקצועות המחשב/מפעיל מערכות מחשב, תכניתן. תפקידי מודיעין/ מוד"אל. ואגב, אם מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקב"א בהתאם תודה רבה רבה שוב על העזרה רום.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by Zaks Sharon,

היי, אני לומד במגמת מחשבים, ותהיתי האם לעשות את הפרוייקט או לא... תראו, אם אני אעשה את הפרוייקט יהיה לי המון עומס שעות השנה (ובגלל יש לי מגמה אחרת שחופפת על חלק מהשעות, כך שאצטרך להשלים...), ואם לא - אסיים 5 יח"ל בראש שקט. אני רוצה בבקשה לדעת מה ה-5 יח"ל פרוייקט נוספות נותנות לך, והאם מעריכים אותך בצבא טוב גם עם 5. תודה! עריכה - עוד משהו קטן... אם המגמה השנייה שלי היא לא ריאלית, זה לא יפגע בהערכה בצבא, נכון (ז"א לא יאמרו לי שאני לא יכול להתקבל לממר"מ למשל, סתם דוגמא, אם יש לי טכ"מ בלי פיזיקה או משהו כזה...)?

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by composite,

רציתי לשאול אם פנדס (pandas.co.il) נחשבת לחנות טובה ואמינה? הזמנתי מהם פעמיים בעבר, אך הזמנות אלו היו חלקי מוצרים זניחים וזולים יחסית. אני עומד לבצע את ההזמנה הגדולה הראשונה (Dell 2209WA, בנוסף לעוד כמה דברים קטנים) ואני לא רוצה להתחרט אחר כך. באותו נושא: האחריות ניתנת גם בכל מרכזי השירות של Dell בארץ? תודה

• 45 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by Liran -,

קודם כל שלום וחג שמח חח יש לי בעיה, אני רוצה לשלוח SMS למישהו שנמצא כרגע בפולין - השאלה היא איך ?! ??? הוא מנוי בחברת סלקום וגם אני ... ניסיתי לשלוח כבר הודעה עם המספר הרגיל כמו ששולחים בארץ - לא נראה לי שזה שלח .. ניסיתי לשלוח גם עם הקידומת של פולין (שזה 48+ לפי מה שהבנתי) וגם לא נראה לי ששלח בכלל .. בארץ הקידומת היא 972+ נכון ?! וששולחים מחו"ל אז מורידים את ה - 0 ואז יוצא *******97252+ נכון ?! כנ"ל לגבי איזור פולין .. *******4852+ לא ?! \: או שמשאירים את ה - 0 במקרה הזה ? מצטער על השאלה הדפוקה חח :-\ מקווה שתוכלו לעזור, כי לא מצאתי בשום מקום תשובה (חיפשתי באתר של סלקום וגוגל) תודה רבה מראש, חג שמח.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by smulikon,

אני מנסה להבין מאיפה מירוסופט הביאואת האותיות אקס פי... זה ראשי תיבות? שם קוד? מישהו יודע?

• 67 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

אהלן יאללה! תרשמו! http://my.ynet.co.il/queen2005/

• 57 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. שלום לכולם כל הזמן אני חושב על זה שאני ב 15.5 ואני בתול חלק אומרים לי מה איך אתה בתול אתה כבר בן 15 וכו' חלק אומרים כל החיים לפניך וכו' החלטתי וקיבלתי אומץ בשביל לשאל דבר כזה פה!! באיזה גיל עשיתם את זה?? וכמה טיפים !! (בבקשה לא להרוס את הדיון זה חשוב לי...!)

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by tombcatz,

יאללה,הנה לכם עוד דיון חצי מטומטם אם היו אומרים לכם עכשיו שאתם יכולים לבחור איזה פלאפון שבא לכם ולקחת אותו בחינם,איזה פלאפון הייתם לוקחים? -בפירוט שלכם תנו שם,תמונה[רצוי] ופירוט טכני קצר. אז אני אתחיל במקרה שלי,הייתי הולך על הSony Ericsson K800I פיצ'רים מרכזיים: -מכשיר דור שלישי עם שתי מצלמות -מצלמה ראשית עם 3.2 מגה פיקסל,ועדשת מקרו עם אוטו פוקוס לצילום מקצועי -המכשיר מגיע עם פלאש מקצועי XENON [כמו של מצלמה אמיתית,ולא תאורת לד רגילה] -תמיכה במותג CYBERSHOT בתוכנה שלמה לצילום דיגיטלי [מתקדם בהרבה ממצלמופונים אחרים] -תמיכה בBESTSHOT,מאפשר לך לצלם 15 תמונות בו זמנית בשניה אחת,ולבחור את התמונה הכי טובה שיצאה מבין כולם -תמיכה בכל הפונקציות הקודמות של SE,בין השאר נגן…

• 69 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by ThePorscher,

סתם רציתי לדעת, לידע כללי... מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by danielM,

הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by TGA,

שלום, אני עשיתי יג' יד' והייתי בפרוייקט שח"ק..(חיל האוויר) עשיתי כבר את הטירונות שלי בעובדה 3 וחצי שבועות....חוץ מזה שחזרתי הביתה שחום כמו יוצאי אתיופיה היה לפנים . עכשיו שאלה לי אליכם... אני מחר מגיע לטכני למיונים, מישהו יכול להגיד לי מה יקרה בשבוע הראשון של המיונים הזה? האם היום מבחנים למינהם? חבר של ההורים שלי שעובד בתעשייה צבאית נורא ממליץ לי ללכת לקורס של אבנט כחול אם יצא לי לקבל את זה.. מה אתם אומרים על הקורס הזה? (כבר קראתי אשכול אחר שהיה פה אבל עבר כמעט חצי שנה אולי משהו השתנה)... אגב, אני גר בראשון לציון וחשבתי אולי ללכת לכיוון של הקטב"מים כי ראשון ופלמחים זה קרוב מאוד.... תודה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by timac,

לאחרונה נכנסתי חזק מאוד לקטע של קריאה ורציתי המלצות לספרים שהשפיעו עליכם בצורה כזו או אחרת.. תודה וחג שמח

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. שאבתי את המחשב מאבק בזמן שהיה דלוק+השפרצתי לחץ אוויר מבקבוק והשואב התפוצץ השפרצתי את הלחץ אוויר(קניתי את הלחץ אוויר מאוטו דיפו בקבוק בצבע כחול) על המאורר של המעבד +שמתי את השואב במרחק של כמה סנט' מהמאורר של המעבד השואב התפוצץ עלה באש וכמובן שהלך לפח השאלה שלי האם יש קשר בין מה שעשיתי עם הלחץ אוויר לזה שהשואב שלי התפוץ או שסתם בא לו להתפוצץ באותו רגע מקרי

• 51 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. שלום, עקב זמני נסיעה שהולכים ומתארכים בתחבורה ציבורית, החלטתי להוסיף אופניים חשמליות לארסנל (חוסך המון זמן בהגעה לרכבת וממנה). עכשיו השאלה האמיתית היא מה לקנות, ופה אני צריך לא מעט עזרה. כבר הבנתי שצריך לחפש משהו עם סוללה של 36V שמחזיקה יותר, וזה נראה כמו משהו שיש בהרבה מאוד דגמים אז זו לא מגבלה אמיתית. 1 - האם זה משהו שאפשר לשקול קנייה ביד2, או שכדאי להתרחק עקב אורך החיים הקצר יחסית של הסוללות? אני רואה לא מעט זוגות למכירה ב-1000-1200 שקלים פחות ממחיר זוג חדש, כאשר מרבית המודעות למכירה הן של אופניים בנות חודשים ספורים בלבד. אני חייב לציין שהמחיר הוא בהחלט פקטור עבורי. 2 - איזה דגם לקנות? יש לא מעט, ראיתי Kalofun, Deore וכו' (שני אלה ראיתי גם בחנות ליד הבית ולכן ציינתי ספ…

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. שלום לכולם! אני תלמיד בכיתה י"א, הלומד במסגרת חמש יחידות לימוד במתימטיקה. אנחנו לומדים 8 שעות בשבוע(+עוד שעה שהמורה הוסיפה לנו). שמתי לב שאני "מבזבז" הרבה מהזמן הפנוי שלי בלימודי המתימטיקה, בהשוואה לתלמידי ה-4 יחידות שנראה כאילו הם פשוט נהנים מהחיים... 6 שעות שבועיות, בקושי מקבלים שיעורי בית ומקבלים ציונים די טובים במבחנים. אני בטוח ב-100% שאם אני ארד ל-4 יח"ל אני אצטיין במבחנים ללא מאמץ מיוחד. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, ואני מבקש שרק אנשים עם נסיון של כמה שנים מעליי יענו ברצינות. האם השארות ב-5 יחידות במתימטיקה תעזור לי משמעותית על תלמיד של 4 יח"ל להתקבל למשהו באוניברסיטה או בכל דבר אחר המצריך תעודת בגרות, או שהדבר תלוי בציוניי. נניח ואני אקבל בבגרות[מקרה הגרוע ביותר] 85 …

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by STRENGTH,

יש לי כלב בגובה 55 ס''מ בערך והוא בוקסר מעורב [ואין לו פה מעוך כמו לבוקסר] וסתם בא לי לדעת אם הוא יכול לנצח חתולה עצבנית.. כי לפי מה שראיתי חתולה נראת מאד מסוכנת שהיא עצבנית..אז הוא יכול לנצח אותה החתולה לא תנצח אותה בשריטות הקטלניות שלה ?

• 72 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by MiniMizer,

http://www.newgrounds.com/portal/content.php?id=50323 השיא שלי הוא 5 הרוגים ו3 פצועים... סורי מיני, עריכה שלי (TheWizard): הומור שחור ביותר, ראו הוזהרתם. אם אנשים פה נפגעו, אתנצל מראש.

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by Shasoosh,

http://www.foxnews.com/story/0,2933,395294,00.html ועל זה נאמר, Wtf

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. אם אתם רשומים לאתר, לא תוכלו להתנתק מהאתר וכל המידע שלכם, חברים, תמונות, הודעות והכל ישמרו באתר ולא תוכלו למחוק את זה. אפשר רק להשאות את הפרופיל אבל זה לא עושה כלום חוץ מזה שלא תוכלו לעדכן כלום. אתם יכולים למחוק את כל המידע שלכם אחד אחד תמונה תמונה וזה יקח לכם שעות וימים אבל זאת הדרך היחידה וגם היא לא בטוחה ב100 אחוז הנה כתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1214124

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by אור כהן,

שלום היום בעודי נהנה מחלה שנרכשה בשופרסל שלי ויוצרה ע"י גידרון תעשיות בע"מ, אני חש בכאב חד באחת משיניי (עכשיו השן הפכה ליותר עמוקה :'( ) בעודי מנסה לעכל מה פשר הדבר אני מסלק את החלה מפי ומגלה בין שאריות הממרח והחלה מוצק קטן מאוד שנראה כמו סומסום ענננק. כאשר הכאבים החדים לא מרפים אני מנקה את אותו עצם ומגלה כי מדובר באבן, אבן בגודל סומסום ענק איך יכול להיות דבר כזה שיש אבן בתוך חלה? מה אין בקרת איכות? אין מסננים מיוחדים? אין בידוד כלשהו? מה עושים את החלות במדבר? האם יש לי כאן עילה לתלונה? למי אני בכלל אמור להתלונן? לשופרסל? לגידרון? עדיין כואבת לי השן ואני דיי בטוח שנגרם לה נזק (היא יותר "עמוקה" עכשיו) אני לא הזמנתי חלת שופרסל "טרי טרי, נאפה במקום." עם אבן. htt…

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. הפיזיקאי הבריטי, סטיבן הוקינג, הנתמך כולו ככללו במכונות ובטכנולוגיה בכדי להתקיים, מזהיר מהאיום האפוקליפטי שטמון בבינה המלאכותית. זאת לאחר שהיזם האמריקאי אלון מאסק הציף את הנושא למודעות האנושית בתחילת השנה."פיתוח הבינה המלאכותית מהווה איום על המין האנושי ועלול להוביל אותו אל סופו", אמר פרופ' הוקינג לרשת החדשות BBC. "הם ימריאו בכוחות עצמם ויעצבו עצמם מחדש בקצב הולך וגובר" הוא אמר. "בני אדם, המוגבלים על ידי האבולוציה הביולוגית האיטית, לא יוכלו להתחרות בקצב ולכן יוחלפו". התרחיש בו המחשבים מפתחים מודעות עצמית ומתחילים להתפתח במהירות על-אנושית מכונה "סינגולריות", מונח אשר פרופ' הוקינג משתמש בו גם בעבודתו על המפץ הגדול והחור השחור. רק בקיץ האחרון הזהיר מוסק כי בינה מלאכותית היא …

דיונים חדשים בפורומים