כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה נתקלתי באתרים של פוסטרים (השמות חסויים ובלעדיים ) וחשבתי, למה לא לשתף את האתר האהוב עליי בהם? אז כאן כל אחד יכתוב שם של סרט ואני אנסה למצוא בשביל אותו בן אדם פוסטר (או פוסטרים) באיכות גבוהה מאוד. תנסו אותי והעיקר תהנו! בבקשה - [glow=red,2,300]שם מלא באנגלית[/glow]
-
- 54 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אוייי, פשוט גאוני, פשוט גאוני. אני נחשפתי לדבר המטורף הזה רק השבוע ואני מבטיח לאלו מכם שאינם מכירים את הדבר המטמטם הזה, תתמכרו במיידית! מדובר בוופלים תמימים למראה - מאחסנים אותם בקירור, מכינים לכם ככה קפה נמס, פותחים ת'אריזה, שולפים מטמטם קטן אחד ונוגסים שתי נגיסות קטנות בכל אחד מצידי הוואפל, כשכל אחת מהנגיסות נגדית לשניה. טובלים קצה אחד בקפה שלכם ושואפים קלות את הקפה, דרך הוואפל, באמצעות הקצה השני, במהרה תרגישו שהוואפל נמס לכם ביד, בדיוק ברגע הזה, השליכו אותו לפה שלכם ותהנו מטעם פשוט מטמטם. יש לדבר הזה הרבה מאוד חיקויים, אבל זה פשוט עובד, עובד כמו גדול והטעם... משוווווווווווווווווווווווווווווווו. יעשה לכם ת'בוקר. מומלץ בחום!!!
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, מה המשמעות והצורך במספרים מ60 עד 400 בטבעת מסביב לשעון? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שלום היום בעודי נהנה מחלה שנרכשה בשופרסל שלי ויוצרה ע"י גידרון תעשיות בע"מ, אני חש בכאב חד באחת משיניי (עכשיו השן הפכה ליותר עמוקה :'( ) בעודי מנסה לעכל מה פשר הדבר אני מסלק את החלה מפי ומגלה בין שאריות הממרח והחלה מוצק קטן מאוד שנראה כמו סומסום ענננק. כאשר הכאבים החדים לא מרפים אני מנקה את אותו עצם ומגלה כי מדובר באבן, אבן בגודל סומסום ענק איך יכול להיות דבר כזה שיש אבן בתוך חלה? מה אין בקרת איכות? אין מסננים מיוחדים? אין בידוד כלשהו? מה עושים את החלות במדבר? האם יש לי כאן עילה לתלונה? למי אני בכלל אמור להתלונן? לשופרסל? לגידרון? עדיין כואבת לי השן ואני דיי בטוח שנגרם לה נזק (היא יותר "עמוקה" עכשיו) אני לא הזמנתי חלת שופרסל "טרי טרי, נאפה במקום." עם אבן. htt…
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הפיזיקאי הבריטי, סטיבן הוקינג, הנתמך כולו ככללו במכונות ובטכנולוגיה בכדי להתקיים, מזהיר מהאיום האפוקליפטי שטמון בבינה המלאכותית. זאת לאחר שהיזם האמריקאי אלון מאסק הציף את הנושא למודעות האנושית בתחילת השנה."פיתוח הבינה המלאכותית מהווה איום על המין האנושי ועלול להוביל אותו אל סופו", אמר פרופ' הוקינג לרשת החדשות BBC. "הם ימריאו בכוחות עצמם ויעצבו עצמם מחדש בקצב הולך וגובר" הוא אמר. "בני אדם, המוגבלים על ידי האבולוציה הביולוגית האיטית, לא יוכלו להתחרות בקצב ולכן יוחלפו". התרחיש בו המחשבים מפתחים מודעות עצמית ומתחילים להתפתח במהירות על-אנושית מכונה "סינגולריות", מונח אשר פרופ' הוקינג משתמש בו גם בעבודתו על המפץ הגדול והחור השחור. רק בקיץ האחרון הזהיר מוסק כי בינה מלאכותית היא …
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שאבתי את המחשב מאבק בזמן שהיה דלוק+השפרצתי לחץ אוויר מבקבוק והשואב התפוצץ השפרצתי את הלחץ אוויר(קניתי את הלחץ אוויר מאוטו דיפו בקבוק בצבע כחול) על המאורר של המעבד +שמתי את השואב במרחק של כמה סנט' מהמאורר של המעבד השואב התפוצץ עלה באש וכמובן שהלך לפח השאלה שלי האם יש קשר בין מה שעשיתי עם הלחץ אוויר לזה שהשואב שלי התפוץ או שסתם בא לו להתפוצץ באותו רגע מקרי
-
- 51 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
דיון מוזיקה,דברו על מוזיקה כמה שאתם רוצים,איזה להקות/שירים אתם שומעים. משום מה הדיון הקודם נעלם. להקות/אמנים שאני שומע.. Black eyes peas Lil John,Chingy,DMX,Dr.Dre,Nelly,Luda,Snoop dog,2Pac,Eminem ושאר הראפרים למיניהם,מכל אמן יש לי כמה שירים ויש לי עוד כמה אמנים ששכחתי,אני מתקדם כרגע לראפ האיכותי. Oasis Sean Paul Will smith (יש לו כמה שירים שבהחלט אהבתי.) Skazi(לא שומע הרבה,אבל יש מעט שאני אוהב) Greenday(אולי שתי שירים,בכל זאת נחמדים) קצת ללהיטים משנות ה70' 80 ו90': Abba Forginer Queen Hair יש שם בהחלט כמה שירים שכיף לשמוע. אני שומע כל שיר שטוב לי לאוזן,במילים אחרות שאני אוהב אותו אבל אני מחבב בעיקר את הז'אנר הראפ,רוק,פופ.(הרוק לא ממש,אבל עדיין …
-
- 75 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מכירים את הדלתות ששוקלות 50 טון אלה של הממ"ד ?? נסגר לי על האצבע!! :'( הלכתי למרפאה עטפו לי את היד הטובה (אני ימיני) ועכשיו אני בקושי כותב במקלדת... [/נחמה]לפחות אני לא הולך לביצפר ;D[נחמה]
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, עקב זמני נסיעה שהולכים ומתארכים בתחבורה ציבורית, החלטתי להוסיף אופניים חשמליות לארסנל (חוסך המון זמן בהגעה לרכבת וממנה). עכשיו השאלה האמיתית היא מה לקנות, ופה אני צריך לא מעט עזרה. כבר הבנתי שצריך לחפש משהו עם סוללה של 36V שמחזיקה יותר, וזה נראה כמו משהו שיש בהרבה מאוד דגמים אז זו לא מגבלה אמיתית. 1 - האם זה משהו שאפשר לשקול קנייה ביד2, או שכדאי להתרחק עקב אורך החיים הקצר יחסית של הסוללות? אני רואה לא מעט זוגות למכירה ב-1000-1200 שקלים פחות ממחיר זוג חדש, כאשר מרבית המודעות למכירה הן של אופניים בנות חודשים ספורים בלבד. אני חייב לציין שהמחיר הוא בהחלט פקטור עבורי. 2 - איזה דגם לקנות? יש לא מעט, ראיתי Kalofun, Deore וכו' (שני אלה ראיתי גם בחנות ליד הבית ולכן ציינתי ספ…
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. אני עולה במשקל במגמה לינארית רוב היום אני יושב בכסא גם בעבודה אחר כך בלימודים וגם שיש לי זמן פנוי שאני עוזר לילדים (חונך פרח 2 ילדים) אני יושב אין לי זמן לחדר כושר כי רוב היום אין לי זמן פנוי איך אני יכול לעצור את העליה במשקל העקב זה שאני לא בבית כימעט אף פעם אני אוכל ג'אנק או קפה ומאפה כאלה דברים
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
פעם ראשונה שאני רואה מודעות מן הסוג הזה. מה גוגל זוממים?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת מחשב קומפלט: מחשב PC, מסך, עכבר, מקלדת ומדפסת. יש מקום שאתם ממליצים עליו שיעשה מחיר טוב על קניה כזאת? התקציב הוא נמוך. זה הולך לשמש סה"כ לשימוש ב WORD. חשבתי על אייבורי, כי שם כבר קניתי PC זול שעשה את העבודה בסביבות ה-1200 ש"ח. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כותרת. כאילו לפי הגיון דברים מעובדים צריכים לעלות יותר . אז מה הקטע כאן? או שעסקים גדולים מצאו פטנט, דברים זולים למכור ביוקר?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יאללה,הנה לכם עוד דיון חצי מטומטם אם היו אומרים לכם עכשיו שאתם יכולים לבחור איזה פלאפון שבא לכם ולקחת אותו בחינם,איזה פלאפון הייתם לוקחים? -בפירוט שלכם תנו שם,תמונה[רצוי] ופירוט טכני קצר. אז אני אתחיל במקרה שלי,הייתי הולך על הSony Ericsson K800I פיצ'רים מרכזיים: -מכשיר דור שלישי עם שתי מצלמות -מצלמה ראשית עם 3.2 מגה פיקסל,ועדשת מקרו עם אוטו פוקוס לצילום מקצועי -המכשיר מגיע עם פלאש מקצועי XENON [כמו של מצלמה אמיתית,ולא תאורת לד רגילה] -תמיכה במותג CYBERSHOT בתוכנה שלמה לצילום דיגיטלי [מתקדם בהרבה ממצלמופונים אחרים] -תמיכה בBESTSHOT,מאפשר לך לצלם 15 תמונות בו זמנית בשניה אחת,ולבחור את התמונה הכי טובה שיצאה מבין כולם -תמיכה בכל הפונקציות הקודמות של SE,בין השאר נגן…
-
- 69 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום. יש לי בעיה חמורה, אני תכננתי לטוס לחול קניתי כרטיסים אבל חברתי שעדין משרתת בצבא לא מחזירים אישור לגבי חתימת הדח"ש שלה. היא שנה בצבא ונאלצה לחתום דח"ש, הבאנו את הכרטיסים ואת כל האישורים הנדרשים אך עדין אין תשובה , כל מי שניסיתי להשיג בענין לא עזר ולא ענה. המש"קית ת"ש שלה חולמת חלומות והטיסה מתקרבת בצעדי ענק יום שבת הקרוב. אם מישהו מכיר דרך בא ניתן לזרז את התהליך לדבר אם מישהו אני מאוד אשמח.
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן יאללה! תרשמו! http://my.ynet.co.il/queen2005/
-
- 57 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז זה מה שאכלנו... http://www.holesinthenet.co.il/archives/37265 יאמי נראה טעים.
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-