עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מוכרת מחליפה שטרות של 20 עם 60 שנה למדינה לאספנים. (יש לי 2 שטרות) ל"מרבה" במחיר

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by ThaOG,

23.4 lbs = ?? קילו

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. עוד כשבוע לפי מה שקראתי בעיתון (אני זוכר שלפני כ-חצי שנה גם דיברו על זה), נוסף לכל מספר פלאפון ספרה חדשה P=. כל חברה חוזרת לקידומת המקורית שלה, מה שאומר שכל בעלי מכשיר מחברת פלאפון יהיו 050, אורנג' 054 וסלקום 052. אני חושב שעומד להיות בלאגן בארץ ביום שיסיפו את הספרה, זו תיהיה מהפכה של ממש! כל הכרטיסי ביקור, מודעות ברחובות ודברים כאלה יהיו חסרי חשיבות כמעט, כי רוב האנשים לא יזכרו בעל פה לכל קידומת ישנה איזה מספר נוסף. וגם למשל אני צריך לעבור על כמה עשרות מספרי טלפון ולהתחיל לשנות אחד אחד..זה סיוט! :-X אז הינה הרשימה : בעלי חברת פלאפון עם הקידומת : 050 אין שנוי בקידומת, ספרה נוספת 5. מה שתמקבל -> 050-5XX-XXXX. 051 הופך ל050, ספרה נוספת 7. מה שמתקבל -> 050…

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. עברתי לא מזמן סוף סוף לדירה משלי ואני רוצה לתלות כמה תמונות יפות על הקיר וכל התמונות שיש לקנות בחנויות ובשווקים הן ממש מגעילות, ואז עלה לי הרעיון שאני איקח תמונות מדהימות שאני מוצא באינטרנט ואהפוך אותן איכשהוא לפוסטר/תמונה ממוסגרת. איך ניתן לעשות את זה? למי אני צריך לפנות כדי להפוך תמונה ממחשב לפוסטר גדול ואיכותי? כמה זה יעלה בערך? צירפתי תמונה שממנה אני רוצה לעשות פוסטר כדי שתראו דוגמא... אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. סתם, לא 1 באפריל. חה חה חה חה. יש לכם רעיונות טובים למתיחות? בעולם האמיתי, בלי קשר לאתר..

• 43 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by motogt,

שמתי לב שברכבים כבדים(אוטובוס ומיניבוס) הנהג מזיז בירידות תלולות מחוג בצד ימין של ההגה, איפה שברכב רגיל זה מפעיל את הווישרים. מה זה המחוג הזה? ומה הוא עושה?

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. ישנו? או ישנם? אני בתקופת יובש אם אפשר לקרוא לזה ככה, ואני צריך להתעורר קצת. איך Bride.Wars מלחמת הכלות? עברתי עליו עכשיו ונראה לי יותר מדיי לבנות.. סרט נוסף שיש לי הוא המירוץ לזהב מוכר?

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by Necessary_Evil,

מישהו ראה היום בערוץ הקניות? חה...זה מאוד משעשע לראות אותם מתלהבים... :rolling: זה המקורי...עם ההולוגרמה...

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by liav12,

שלום, מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by bd,

אפשר כתבה או מידע על זה! אתר אינטנרטנ או משהו חיפשתי בגוגל מצאתי משהו לפני חודש ולא רשום איזה הצעה התקבלה כי זה חשוב לי !?!?! בתנאי שיצאו חוקים חדשים ושהם פועלים ??? כמה זמן תקופת המלווה כמה מותר להסיע.... :-[

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by Yair Tz,

???

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. אני צריך ליצור כמה קבצים שיראו כאילו הם קיים והם עם נפח כמה קבצי word ו spss אבל אני רוצה שלא יצליחו לפתוח אותם שזה יראה שגיאה כאילו הבעיה במחשב של חבר שלי ולא בקבצים עצמם. יש למישהו רעיון?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by MiniMizer,

http://www.newgrounds.com/portal/content.php?id=50323 השיא שלי הוא 5 הרוגים ו3 פצועים... סורי מיני, עריכה שלי (TheWizard): הומור שחור ביותר, ראו הוזהרתם. אם אנשים פה נפגעו, אתנצל מראש.

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

אני רוצה ללכת לראות את הסרט בופור, אז זה פתוח?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

משתלם יותר מלקנות בארץ (נייקי ודומיו...)? האם יש מכס על נעליים? מאיפה הכי משתלם לקנות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by nehmia,

http://wrongcrowd.com/article.php?story=20050131105404637 מה זה!!!!??!!@#??

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. שיתוף פעולה ראשון לגמרי מסוגו - NVIDIA רותמת את עוצמת העיבוד ומשאבי הענק של אינטל לצרכי מוצרי AI לרבות מאיצים מתקדמיםלכתבה

19. הסיפור (אני מקצר) הוא כזה אחותי הוכשרה לתקופה ליהיות סמבצ"ית (סמלת מבצעית) מפה לשם מתוך 100 שהוכשרו שלחו אותה ועוד 3 חברותיה ליהיות תצפיתניות מכאן ואילך מכריכים אותן בתוקף לתצפת ללא הכשרה מוקדמת+ ענישות על לא עוול בכפן שום דבר לא עוזר, דיבורים עם המג"ד , כולם שם מצפצפים על ההורים שלי שמנסים לעזור שום דבר לא עוזר בקיצור צריך עזרה פה של מישהו שיכול להזיז משהו אני אשמח אם תרשמו פה משהו תורם

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. שלום, הזמנתי מכונת פופקורן מארה"ב שעובדת על מתח 110V והיא צורכת 300W. עכשיו, אני צריך לקנות בשבילה ממיר מתח. ראיתי מלא סוגים ואני נורא מבולבל. הכי זול ופשוט שמצאתי זה זה: http://cgi.ebay.com/50W-1875W-Step-Down-dual-voltage-Converter-220v-to110v-/130493747227?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6208901b והינה אחד שנראה הרבה יותר מקצועי ושוקל כבר 8 ק"ג! http://cgi.ebay.com/1000-w-Watts-Voltage-Converter-Step-Up-Down-Transformer-/330533026155?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item4cf54db96b לא אכפת לי גם לקנות בארץ, אני לא מבין בממירים האלה כלום, איזה אני צריך לקנות?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. יש למישהו מושג על מה אני מדבר? סרט אקשן אומנויות לחימה ממש טוב, שעם הרבה מתמודדים שיש איזו סצנה שהם מנסים להגיע לאיזה פרס שיש על ערימה ענקית של ברזלים כמו שעושים פרקור וכו'...עם שחקן שדיי מזכיר את הסיני/יפני הזה מהסרט טקן. אם יש למישהו מושג יש לסרט הזה איזה 5-8 שנים. אה ולא זה לא מורטל קומבט או סטריט פייטר

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by fuck off,

^^^ סתם שאלה מתוך עניין שום דבר יותר מזה.

• 67 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. אני מתגייס במרץ, וחשבתי לעשות איזהשהו טיולון בארה"ב, כי אף פעם לא הייתי שם ואני מניח שיש לארץ הזו מה להראות . מחשבות ראשוניות העלו לי את ניו יורק ואזור שיקאגו, שם יש לי אפשרות לשהות אצל דוד\ידידה לשבוע +-. חוץ מזה, אין לי כל כך מושג מה אני יכול לעשות ולראות, שם ובכלל בכל ארה"ב, במשך חודש. יש מקומות must visit מבחינת נוף(מין דברים כאלו שעד עכשיו יצא לי לראות רק בדסקטופ), אטרקציות מטורפות שאפשר לעשות רק שם וכו'? לחלופין, אם למישהו יש הצעה למקום אחר- איפהשהו באירופה, לדוגמא(אמא בחיים לא תשלח אותי למזרח או לדרום אמריקה ), אני אשמח לשמוע.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. קראו את זה ואת התגובות הטמבליות :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html פשוט אי אפשר להבין מאיפה יש להם יכולת לדבר שטויות כמו שאבא שלי אומר מי שיודע שותק ומי שלא יודע מדבר כנראה שצריך לעצור את זה מה דעתכם שכל אחד יתן 5 שקל וניתן כתבה מקצעוית לאתר גדול או משהו כזה עם הסבר על חומרה ובכך לעלות את רמת ידע בארץ פשוט אני שונא שמרעילים את השכל לאנשים הפשוטים כמו שמישהו אמר ישראלים לא פריארים אבל במחשבים הם גם לא הם פשוט newbies(לא כולם ברור) תגובות מליצות עוד

• 54 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666443,00.html מסקנה: מתניעים רק עם טימקס בלבד. ;D מגה סקוטר מבצעי לכל דבר. כן... זה אותו מגה-קטנוע ששורץ בכל חור בתל אביב ומטיל אימה.

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים