עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חבר'ה אתמול הייתי בהרצאה של מכללת אורט הרמלין לעתודה טכנולוגית ונשארו לי ממש כמה ימים להחליט האם אני נרשם או לא. החלטתי להתייעץ אתכם. האם יש פה מישהו שהיה בעתודה טכנולוגית במסלול "טכנאי תכנות"? אתם יכולים בבקשה לפרוש מולי את היתרונות ואת החסרונות של זה? מה הסיכוי להגיע לקרבי [עם פרופיל גבוהה] אחרי סיום י"ג? מה המשכורת בקבע? [9 חודשים] אם אפשר לקבל עוד קצת מידע, ובכלל מה דעתכם על עתודה טכנולוגית? תודה, יאן.

• 27 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. Started by IG,

שלומות. בעקבות חזרתי לשרות וקבלת כומתה חדשה, רציתי לדעת איזה דרכים יש לשפצר אותה כדי שלא תשב כמו סנאי לא ממש מת על הכתף (ותגרום לסיכה של ח"א להתקע לי בגרון כל פעם שאני מסובב את הראש ) בינתיים שרפתי וגילחתי אותה קצת, ניסיתי לגהץ (לא ממש עזר... עדיין עבה מידי), ועכשו הכנסתי אותה מקופלת לכוס מים רותחים כדי שתקבל צורה מעוגלת. בוקר כנראה אני אגהץ אותה שוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור... לגלח עוד אני לא רוצה כי אני רוצה שהיא תראה כמו כומתה ולא כיפה (בגלל המעגלים שנראים על כומתות מגוחלות מידי...) תודה

• 27 תגובות
    • 12.4k צפיות
  3. ולמה? אני מעוניין לעשות ביטוח אבל אני לא יודע אם כדאי,וגם מצד שני חברים שלי אומרים לי שאני משוגע שאין לי ביטוח שכזה. תודה

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Your-AsSaSsiN,

בטח שמעתם, שממש בקרוב בנק ישראל עומד להוציא מטבע חדש של 2 ש"ח. תהיתי, למה צריך מטבע כזה בכלל? הסתדרנו עד עכשיו יפה בלעדיו וזה נשמע כמו פרי המצאתו של אדם בבנק ישראל שהיה לו יותר מדי זמן פנוי.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by My_Name,

הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח. אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X [בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך ]. מסך אחד - בצבע שחור של IBM מסך שני - בצבע לבן של LG כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם. --------- לחילופין: אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות : *לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב. ערב טוב . . .

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Invisible person,

היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום עוד מעט אני קונה פלאפון חדש ובקרוב אני מתגייס לצבא ההורים אמרו שהם יקנו לי פלאפון חדש,אבל שאני אשאר גם עם הישן ואיתו אינ אלך לצבא,כי לא מומלץ ללכץ עם פלאפון יקר לצבא השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את הפלאפון הישן למסלול חיילים,מה זה נותן לי בעצם?על מה אני משלם פחות כסף? צריך לשים בפלאפון הישן גם סים חדש ומספר חדש? תודה רבה חג שמח

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, כפי שהבנתם מהכותרת,אני לומד כרגע פסיכומטרי ונבחן למועד יולי. ואחד האתגרים המעיקים(לפחות מבחינתי) והקשים בפסיכומטרי הוא אוצר המילים. אני יחסית מתקשה בלזכור את המילים,בלשנן אותם.אמנם אני יכול לזכור אותם לטווח קצר,אך לא כל כך מצליח לזכור לטווח ארוך. ואני מתייחס בעיקר למילים באנגלית,שזהו שפה זרה ,ויותר קשה לי לזכור אותן. רציתי שתציעו לי דרכים ,איך לזכור את המילים ולשנן אותם. תודה.פתוח להצעות...

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by אלון פ,

יש למשהוא מושג ממה הנפצים מורכבים? והאם בעיקרון כול אחד יכול ליצור אותם? (אני לא שואל את זה כדאי להקים מפעל ביתי, אני שואל מתוך סקרנות). (סליחה על הניסוח הגרוע, הרגע חזרתי מהמדורה ואני מת מעיפות..)

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Mikle3,

אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות. איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by the king2006,

שלום .. מה קורה?? תגידו לבישת תחתוני בוקסר צמודים משפיעים על האשכים?? פוגעים בהם ?? כי פעם שמעתי שזה נכוןן ..

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by nimrods,

שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by rogbi,

העמוד וחצי הראשונים של הנושא היו על ניסיון להאט את הדפדפן אבל הסתבר שאי אפשר לרמות ככה יש טריקים אחרים?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים? או אם הציעו לכם

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by shuy,

בבקשה, תניחו לחתולים לנפשם, כל "חג" כזה אני במסגרת עבודתי מטפל בעשרות חתולים שהושלכו לאש חיים (וב"מטפל" אני מתכוון למרדים כי החתולים מגיעים כשהם במצב מזוויע, הרבה מעבר לטיפול רפואי). למען השם, תניחו לחתולים לנפשם.

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. התקשר אליי הבחור ושאל אם אני מעוניין שהוא יסדר לי מיונים לתותחנים. חוץ מהגדודים יש : א)מערך רקטי. ב)מורן. ג)מזלטים-זיק. אני מעוניין לעשות תפקיד מעניין בצבא שמשלב מחשבה ועבודה עם טכנולוגיה אז רציתי לשאול מה אתם אומרים על איכות היחידות הנל ואם שווה להתמיין. תודה

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. אגרתי כסף במשך כמה שנים, ועכשיו יש לי הרבה זמן פנוי, אני רוצה להביא באיזה מחשב חזק או באקסבוקס 360... עכשיו שהדולר נמוך אני יכול לנצל תמצב ולהביא איזה משהו שיפריח תשיעמום ההולך וגובר. יביאו לי את החלקים למחשב או את האקסבוס360 מחו"ל. אני בהתלבטות ולא יודע כלכך מה לעשות, כי יש לי מחשב סבבה לא מריץ משחקים כבדים...(7600 GS) ואם אני קונה מחשב חדש אז אני קונה מחשב באיזה 4000 שקל.... מה אתם חושבים שעדיף ?מה יציג גראפיקה טבה יותר ? ומה יותר משתלם לזמן הארוך ?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מי הזוכה האמיתי ? שפרה או יוסי

19. הגיוני ששפטו מ"כ מהמחלקה שלי ל21 יום מחבוש על שימוש בחשיש\מריחואנה שלא במסגרת הצבא? אא"לט ספרו לי משהו על 6 חודש מחבוש תיק פלילי אזרחי ועוד...

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. ב 14.04.2008 רכשתי זיכרונות של GEIL 4 סטיקים כל אחד של גיג'ה מהסניף בבאר שבע עבר שבוע שאני עובד עם הזיכרונות הכל בסדר הכל תקין חשוב לציין ללא OC וללא האלעת מתחים לאחר שבוע התחילו הבעיות מסכים כחולים וכל פעם היה קורס לי המחשב שלחתי את הזיכרונות לפנדה לאחר שבועיים שאני עובד עם גיג'ה אחד G.SKILL הזיכרונות הישנים שלי הכל עובד תקין ולאחר שכל הזמן שיגעו אותי בטלפון כל פעם הייתי צריך להתקשר לסניף פנדה בקיסריה שתבינו אני בתור לקוח אמור לעשות את הטלפונים לסניף הראשי? אני חושב שרק הטלפונים אליהם עלו לי 20 שקל עם השיחות לאחר דיבור עם הטכנאי במעבדה אמר לי שהם תקינים ויכול להיות שהבעיה אצלי אמרתי אוקיי אולי אחד הסלוטים בלוח אם עושה בעיות בדקתי את הלוח אם דיסק קשיח סלוטים ומעבד בע…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by SciFi7,

שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. ערב טוב לכולם התקבלתי לאונ' תל אביב למדעי המחשב וגם להנדסת חשמל עכשיו.. חוג הנדסת החשמל נמצא בפקולטה של "הנדסה", ואילו חוג מדעי המחשב נמצא בפקולטה של "מדעים מדויקים" (ולא הנדסה).. ככל הנראה אני הולך ללמוד מדעי מחשב.. עכשיו אני שעה מחפש ולא מוצא תשובה האם כשאני מסיים את התואר במדעי המחשב אני יוצא עם תואר מהנדס או לא ? האם משך הלימודים הוא 4 שנים או רק 3 ? תודה מראש :]

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הבקשה בכותרת. אני יודע שזה לא הכי קשור לפורום הזה ולאתר בכלל אבל בכנות, אני לא מכיר פורום אחר שאני יכול לסמוך על עצות של אנשים בנושאים כאלה. בכל פורום אחר יבוא איזה ילד וירשום "אבא שלי אבי מחול מיקרוגל של LOGITECH שאוד לא נמכר בחנויוט בכלל והוא שולטטתתטתטתטתטת!!1" אני גם מקווה ששמתי את הבקשה בפורום הנכון. תודה ושבת שלום!

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  25. אינטרנט , סביבת מחשב בכלליות .... ?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.