עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pure-Gold,

שלום חברים. יש לי דחף עז לבזבז קצת כסף על המחשב שלי ואני לא יודע על מה ( בטח זה קרה לכם פעם ). יש לכם המלצות ? אם אתם שואלים מה יש לי במחשב תראו את המפרט.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אני בטוח שרובכם מכירים את התופעה, הטלפון בבית מצלצל, אתם עוזבים הכל ורצים לענות ובצד השני יש איזו ג' יפית מוקלטת שממליצה על ריבת אוכמניות בפיתה, רק היום בזיל הזול במחסני חשמל. אין אפילו את הכיף של לנתק בפנים למישהו בעצבים, זה הרי מוקלט, ומגיע ממספר לא מזוהה / חסום. זה קורה אצלי בבית לפחות 4-5 פעמים ביום בזמן האחרון (תקופת החגים) וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי חיפשתי קצת ברשת לגבי הנושא, אבל לא מצאתי עדיין איזו תשובה שמסבירה מה עושים ולמי פונים בשביל להפטר מזה. אני עובד בחברה שכל מה שהיא עושה זה לטפל בספאם וווירוסים לארגונים (ע"ע mail relay לשרתי דואר) אבל לספאם טלפוני עדיין אין לנו פתרון האם למישהו מכם יש במקרה מידע או רעיון מה לעשות בשביל לפתור את זה ?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by com,

ביום חמישי 28 מהערב מתחיל המסיבה של סוף החופש.. עיר הנוער בחיפה הכניסה אני חושב עשר שקל.. גם לתושבי חוץ חיפה מי בא?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אמא שלי 4 פעמים בשבוע הולכת ליוגה או רייקי או איזה חארטה דומה. אני פעם אחת מוכן ללכת למסג. רק לא נעים לי להגיד שאני לא רוצה מזג אלה אקסטרה. אמא שלי אומרת לי לך ליוגה אני מכירה אחלה מדריך, לך לזה אנימכירה אחלה.. איך להשיג את הכסף בלי לרמות אותה ולהגיע בסוף למסג?

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by My_Name,

היי . . . מישהו פה מכיר אולי אתר/ספר שיכול ללמד בחור עם משמעת עצמית גבוהה איך לנגן על פסנתר מ-0 (הבסיס של הבסיס) ? ובאותו נושא, לא מתאים לי (וגם לא כ"כ ראלי) להתנחל על הפסנתר של דודה שלי, אז חיפשתי פיתרון זול לבעיה. כמובן שאני לא הולך לקנות פסנתר כנף ב-50K$, אני מחפש תחליף זול ככל שאפשר. מישהו פה יכול להמליץ על מקלדת שמתחברת למחשב ב-USB אוחי (אם קיים כזה בכלל) ? או לתת את הדעת על המוצר הזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1750&v=13 שנראה לי מפוקפק לגמריי, אבל זה הפיתרון היחיד שמצאתי (אבל אני לא ממהר לקנות), אז מה אתם חושבים ? /* שמעתי שיש הרבה אנשים שאומרים ש"מוזיקה לומדים רק עם מורה", אבל אין לי כסף , אם אני יתקל בקשיים רצינים, אז אני יעזר טיפה בדודה שלי…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. ב 14.04.2008 רכשתי זיכרונות של GEIL 4 סטיקים כל אחד של גיג'ה מהסניף בבאר שבע עבר שבוע שאני עובד עם הזיכרונות הכל בסדר הכל תקין חשוב לציין ללא OC וללא האלעת מתחים לאחר שבוע התחילו הבעיות מסכים כחולים וכל פעם היה קורס לי המחשב שלחתי את הזיכרונות לפנדה לאחר שבועיים שאני עובד עם גיג'ה אחד G.SKILL הזיכרונות הישנים שלי הכל עובד תקין ולאחר שכל הזמן שיגעו אותי בטלפון כל פעם הייתי צריך להתקשר לסניף פנדה בקיסריה שתבינו אני בתור לקוח אמור לעשות את הטלפונים לסניף הראשי? אני חושב שרק הטלפונים אליהם עלו לי 20 שקל עם השיחות לאחר דיבור עם הטכנאי במעבדה אמר לי שהם תקינים ויכול להיות שהבעיה אצלי אמרתי אוקיי אולי אחד הסלוטים בלוח אם עושה בעיות בדקתי את הלוח אם דיסק קשיח סלוטים ומעבד בע…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אז ככה המצב , לכל מי שמבין , היה לי היום טסט שני ומתחילת הטסט הטסטר רצה להכשיל אותי , קודם כל הוא אמר לי לפנות שמאלה ברגע האחרון בצומת , הפנייה בוצע בהצלחה ואני נכנסתי לנתיב כמו שצריך ופניתי שמאלה, לאחר שהוא ראה שהוא לא הצליח להכשיל אותי בצומת ההיא המשכנו לנסוע לאחר מכן הגענו לצומת "רועשת ביות בכביש מהיר בעל שני נתיבי נסיע ונת"צ , הטסטר 10 מטר לפני הצומת אמר לי לפנות שמאלה לנתיב לפנייה שמאלה כאשר אני נסעתי בנתיב הימני והנתיב השמאלי היא בעל תנועה רבה . בדקתי שיש לי מקום והתחלתילפנות ואז הוא סובב לי את ההגה ימינה בטענה שמה אני עושה שאין לי מקום לפנות , ולאחר שנייה הוא סובבה את ההגה שמאלה כאשר הנתיב השמאלי היה רועש ונכנסנו על הזנב של אוטו אחר . שאלתי אותו למה הוא עשה את זה א…

• 27 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by b-or,

מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היום בשעה 14:00 כשחברי עמד לו לתומו בחדרו הוא שמע פתאום קול מוזר ... הוא הזיז את ראשו ימינה כשלהפתעתו הוא ראה את הספרייה הוותיקה שלו מלאה בכל טוב מתמוטת לכיוונו לפני שהוא הספיק להבין מה קורה הוא היה שרוע כבר על הריצפה כשהספרייה עצרה רק 3 סנטימטרים מהפרצוף שלו !!! הנה כמה תמונות שהוא הצליח לצלם לאחר שהוא הצליח לגרד את עצמו מהריצפה : בגלל הגודל של התמונות הבאתי לינקים ככה נראת הכניסה לחדר http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit1.jpg ככה החדר נראה הוא יותר נכון מה שנשאר ממנו חחחחח כפי שאתם רואים המסך חטף פגיעה ישירה ! http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit3.jpg http://www.dodstudios.net/uploads/uploads/shit4.jpg הנפילה של הספרייה פגעה בשולחן המחשב... htt…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  11. כולם לקרוא את הכתבה הזו של השטותניק הזה שכתב שהשנה הפנטיום 4 היה מדהים, שההבדל בין הmx 200 ל400 זה בכמות פיקסלים שהוא יכול לעבד, שטותניק! כל כך הרבה שטויות, ש-AMD לא נתנה תחרות השנה ופנטיום 4 יותר טוב מה-XP כי הוא פחות מתחמם וכל מיני שטויות כאלו. מי שלא מצליח לקרוא שלפחות ישלח מכתב מחאה לכתובת הבאה: masaf@maariv.co.il. ומי שלא רוצה שלפחות יביא לי ביקורות על הפנטיום 4 מול xp וכאלה, ציטוט: "הge force 3 עולה פי 4 מסידרת הכרטיסים הקודמים" או "הדגמים שהציפו את השוק הם mx200 או mx400 עם מעבד GNU של nvidia המשמשים לעיבוד גרפי מהיר והצגה תלת מימדי טובה" "ההבדל בין הדגמים מתבטא במספר הפיקסלים שהמעבד הגרפי מעבד בשנייה". פנינת חכמה נוספת של הכותב הנבון, אסף מרגלית, בנוגע לכרטיסי הרא…

• 27 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. איך מוצאים נק פיתול וקעירות וקמירות של פונקצייה? הסתבכתי עם כל זה תודה

• 27 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. Started by compman112,

Yes הורידה מחיר לממיר הדיגיטלי החדש Yes Max שהמחיר ההתחלתי היה 2450(יקר) ועכשיו הוא 1690 (גם כן יקר אבל שיפור) ;D ;D

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי... מה קרה להם? הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by אלון פ,

יש למשהוא מושג ממה הנפצים מורכבים? והאם בעיקרון כול אחד יכול ליצור אותם? (אני לא שואל את זה כדאי להקים מפעל ביתי, אני שואל מתוך סקרנות). (סליחה על הניסוח הגרוע, הרגע חזרתי מהמדורה ואני מת מעיפות..)

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by zehava482,

אני מעוניינת ללמוד לתקן את המחשב ולאתר כל תקלה שיש במחשב, נמאס לי כל פעם לשבור את הראש כשיש בעיה.. אנימעוניינת ללמוד מחשבים.. מישהו יכול להציע לי מה בדיוק כדאי ללמוד? יש המון קורסים במחשבים מרוב העיר לא רואה את העצים.. יש כל מיני קורסים, מהם הנושאים הכי חשובים בלימודים בתחום המחשבים.שלא סתם אלמד והמחשב ימרר לי את החיים.מישהו מיכם למד בעצמו או שהלך ללמוד מחשבים? מה ההמלצה?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by anisarsor,

מי שיקלל אני יכול לפוצץ אותו!!! יעעעעעעעע!!! הגי'מע!!! כל כמה זמן מחליפים לי צבע? שחור זה הכי חזק נכון?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Invisible person,

היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. תגובה הבאה, ישנם שינויים. מצטער

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

על החשבון שלו (ואנחנו נביא לו תכסף וניקח תמוצרים) וצריך שיהו לפחות 5 אנשים ככה . אל תנעלו בבקשה (אם כבר תעבירו)

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אז פורים בפתח.... למישו יש רעיון לתחפושת טובה ואל תביאו לי פה קאובוי או פיראט אני רוצה משו שיהיה מקורי...

• 27 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. היי נזכרתי בפרסומת של BSA התופסת ומענישה עסקים המשתמשים בתוכנות לא חוקיות. חשבתי על זה שכל האנשים שאני מכיר יש בבית מותקנת על המחשב שלהם מערכת הפעלה שהיא נחשבת לא חוקית כי הם הורידו אותה מהאינטרנט או שטכנאי מחשבים פרטי התקין להם אותה תמורת סכום של 200 שקל. אני חושב שהם לוקחים סיכון מסוים.. אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי כתבות על הנושא שכולם התייחסו לעסקים אבל חלק גם לטכנאי מחשבים פרטיים שכן נענשו בחומרה, זאת משום ששיתפו פעולה עם חנויות. השאלה היא מה הסיכון שטכנאי מחשבים פרטיים לוקחים, האם הוא גדול? בתאכלס מי שיודע להתקין וינדוס זה לא בעיה, וגם ילדים עושים את זה לפעמים, השאלה מה הסיכון ומה יכול לקרות? החלטתי אפילו לעשות סקר, התקשרנו לכל הטכנאים מהמודעות בעיתון באיזור. שאלתי …

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by OR007,

אין טעם להרחיב במילים, תשפטו אתם. http://corky.net/~dorimani/animations/newstageredman.htm

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,22,0" WIDTH="640" HEIGHT="360" id="FlashContent"><PARAM NAME=movie VALUE="http://uploads.ungrounded.net/280000/280260_unicornmovie.swf"><PARAM NAME=quality VALUE=high><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE="never"><EMBED src="http://uploads.ungrounded.net/280000/280260_unicornmovie.swf" quality="high" WIDTH="640" HEIGHT="360" NAME="FlashContent" AllowScriptAccess="never" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED></OBJECT> …

• 27 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.