כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
בחדר כושר היה מין מתקן ששמים את שני המרפקים בכל צד ועולים ויורדים.. וזה עבד על שרירים בבטן תחתונה.. לעומת בטן עליונה שזה כפיפות רגילות.. בבית.. איך אפשר לעבוד על בטן תחתונה..? כי הרי אי אפשר אפילו לדמות את המתקן הזה.. יש שיטה אחרת? ואגב.. מתח והרמת משקולות רגיל.. שניהם עובדים על השריר ביד.. אותו שריר כאילו?
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו אני בכיתה י'. והייתה לי רק בגרות אחת בערבית [הציון הכללי שלי היה 94 ] ויש לי כמה שאלות בקשר לבגרויות\ תעודת בגרות. 1)בתעודת בגרות כתובים ציונים או רק המקצועות? 2)האם יש מקצועות שמשפיעים יותר ממקצועות אחרים? [מתמטיקה, אנגלית, לשון וכו'] 3)אם אני יקבל בבגרות בלשון 60, האם זה יגביל אותי בדברים שונים כמו להתקבל לעבודות, אוניברסיטה וכו'? 4)ולאנשים שעובדים \ עבדו \למדו [סתם בשביל ידע כללי]בתחום ההייטק וכו' האם שהלכתם ללמוד\ לעבוד ביקשו ממכם לדעת אם יש לכם תעודת בגרות או שגם ביקשו לראות \ ממוצע וכו'? 5)איזה דרישות בערך צריך כדי ללמוד תחום בנושא מחשבים [טכנאי מחשבים, תכנות וכו'] באוניברסיטה? [4 אנגלית 4 מתמטיקה וכו'] 6)האם מספר היחידות הכללי של התעו…
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עכביש מכני בגובה 15 מטר ששוקל 37 טון http://laughingsquid.com/la-princesse-by-la-machine-a-50ft-spider-invades-liverpool/ http://en.wikipedia.org/wiki/La_Princesse
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ASUS Rampage Formula Logitech Z-5500 Enermax MODU82+ 625w OCZ DDR2 PC2-8500 Platinum 2GB Edition אם כן,אז מאיפה נקנה ובאיזה מחיר? הרי כולם כאן מפזרים מפרטים לקניה עם לוחות מסוצצים ספקים רמקולים זכרונות.... אבל בפועל אלו חלקים שבכלל לא קיימים בחנויות בארץ. אז אם מישהו רכש בעבר,אני רוצה לעשות סקר קטן מכיוון שאני צריך את ה חומרה המצויינת כאן.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביום רביעי ב- 10 בלילה (שעון ארה"ב) היה אמור לצאת פרק חדש של south park לאתר southparkstudios.com לצפייה ישירה. במקום זאת הפרק לא אושר לצפייה וקיצונים אמרו שירצחו את יוצרי הסדרה. הפרק לא אושר לצפייה בגלל שהתוכן היה קשור במוחמד ואפילו לא באמת אמרו עליו שום דבר רע http://www.southparkstudios.com/news/3878 האירוניה היא שצינזרו לחלוטין המון דברים ואלו בדיוק הדברים שעליהם צחקו בפרק. כאשר רוצים לראות את הפרק רואים את ההודעה הזאת http://www.southparkstudios.com/episodes/267116 זה מאוד מוזר שבארה"ב שתומכים במדינה חופשית, לא העלו את הפרק ואסרו את הזרמתו לאתר.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בבקשה ...היה נחמד ... gmax at smile net il
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5376396011570929942&q=bf2 פשוט חובה להדליק רמקולים/אוזניות/חצוצרות.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לבנות מחשב שיהיה חזק מיוחד (לדעתי) המפרט המלא לוח אם : DFI Lan Party DK P45-T2RS + ABS מעבד : Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX כרטיס מסך : INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E זוג כאלה (SLI) מארז : Thermaltake ARMOR SECC Extreme Edition full Tower BLACK No PSU זיכרונות : OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ספק : Zalman ZM600-HP 600Watt Ultra Quiet RETAIL קירור למעבד : Thermaltake BigWater 735 (מים) כרטיס קול : hda digital x mistique 7.1 gold כוננים קשיחים : SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB זוג כאלה = 1TB בגדול זהו.. כרגע קיבלתי את הלוח.. את המארז.. כרטיס קול.. כרטיס מסך אחד.. ואת הכ…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום בשנה שעברה עשיתי טיול מאד נחמד ל-4 ארצות באירופה, שכלל 4 ארצות במערב אירופה, בינהן גרמניה. עכשיו הזמנתי כרטיס טיסה לביקור שכולו בגרמניה, ל-3 שבועות, באביב. אני אהיה חצי מהזמן בברלין, ומעניין אותי לנסות עוד מקומות. מישהו יכול להמליץ על עוד ערים שם? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
תמונה 1 - הסמל של הבונקר של הניצולים תמונה 2 - הסמל של הבונקר של הקבוצה השניה של הניצולים תמונה 3 - הסמל של הבונקר בו החזיקו את קלייר (זאת שהיתה בהריון) תמונה 4 - הסמל על הכריש שניסה לטרוף את סויר ברפסודה תמונה 5 - הסמלים על המונה זמן של המכונה אחרי שג'ון לא הספיק להכניס את הקוד בזמן תמונה 6 - הכי מעניינת, התמונה שהופיעה על הדלת הדף באולטרה סגול. בתמונה 6 רואים למטה שכתוב I AM HERE שמצביע לבונקר עם סמל של ברבור. בצד שמאל למעלה יש עוד בונקר עם סמל כמו הסמל של הבונקר שבו החזיקו את קלייר. עכשיו השאלה האמתית היא מה יש באמצע [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדיון הזה למשל היה בחור בשם מיקרו אובן, לדעתי הוא היה טרול ואחרי הבאן נראה שגם ההנהלה חושבת כך, אבל התוצאה היא דיון עם הרבה תגובות לא רלוונטית ומבלבלות https://hwzone.co.il/community/topic/581357-שחר-של-יום-חדש-מעבדי-ה-coffee-lake-של-אינטל-בביקורת/?page=8&tab=comments#comment-5081201 כמו שקרה כאן: https://hwzone.co.il/community/topic/581343-מה-לכל-הרוחות-עובר-לאינטל-בראש-g4560-חוזר/ לבקש ממנהל לעבור על הדיון ולמחוק תגובות לא קשורות נראה כמו לא מעט זמן ועבודה בדיון ארוך, לגרום לאדם שהגיב למשתמש שקיבל את הבאן לעבור על הדיון ולמחוק תגובות שלו זה גם לא נראה טוב וגם גזל זמן לא קטן והשארת המצב כמו שהוא גורמת בילבול. …
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אולי נתארגן כולנו וכל אחד יתרום את החלק שלו, תוכנה, מכניכה, אלקטרוניקה, ונכתוב מדריך לרובוט מסכן, לא משהו מקצועי, אלא רובוט כזה שיש לו מטרה אחת. כולכם מוזמנים לתת רעיונות. אני חשבתי על רובוט שמביא את השלט ;D... או שמביא פחית קולה ;D... או אולי נגזים ונתכנן רובוט ריגול? ......... בבקשה, אם כולכם תגידו שאני חי בסרט ושזה בלתי אפשרי, זה באמת יהיה בלתי אפשרי! אז בואו לפחות ננסה... הנה משהו... http://www.acroname.com/robotics/gallery/gallery.html
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך עצות כיצד לסדר את החוטים בצורה הכי טובה. כלומר אני רוצה שזה יהיה בלי סיבוכים (לקדוח וכו') אלה אם כן אין דרך אחרת.. אני רוצה שהחוטים לא יהיו גלויים (אם כן אז כמה שפחות). ואם אפשר לינקים של המוצרים ההלו זה יהיה טוב, אתם יכולים לתת דוגמאות איך זה אצלכם.! תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
למי שמטיל ספק, התמונה אמיתית לחלוטין!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בשעון אבל לא סתם שעון רגיל אני לא סגור עדיין עם על דיגיטלי או מחוגים, אבל אני אשמח לשמוע הצעות משני העולמות. אני מחפש שעות שיהיה יפה נוח לא כבד ושיהיה בו איזה תחונות מיוחדות מגניבות TNX
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון זה מתחיל לעלות לי על העצבים, פתאום ב4 בבוקר אני מקבל SMS "התחזית האסטרולוגית שלך..." או "הטיפ שלך להיום" וכל מיני חרטות כאלה. יש מצב שלחלקם באמת נרשמתי באינטרנט אבל כששולחים לי את זה לא מוצג מספר של השולח, או שמוצג מספר מוזר כזה שאין מה לעשות איתו. איך אפשר לבטל את העינוי הזה? ולגבי "שירותים" שלא נרשמתי אליהם, אני לא ממש עוקב, אבל לא יצא חוק כזה נגד דואר זבל שכלול בו גם הודעות SMS?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לדעתי היא כן , אחותי בדעה ההפוכה ....
-
- 28 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני בכיתה י' ויש לי את הבחינה ביום ראשון. תוכלו להביא כמה סיכומים שמצאתם ברשת? גם יא' עושים השנה בגרות, אבל באיזה תאריך?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נידבו אותי לועוד כמה לעצב את הלוגו של מסע פולין כי לא רציתי שום דבר אחר. עכשיו צריך שיהיה גם כיתוב כלשהו ואין לי מושג מה לכתוב, אז הצעות בבקשה!
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה מאז הדיון הקודם אחי עדיין מחפש דירה להשכיר מאז מחירי הדירות הנורמליות עלו ל850$ באזור וחלק מה850$ גם גרועות טוב אז אני ואחי הולכים ליראות דירה ב850$ מצפים ליראות דירה נורמלית נכון? אז לא במיקרה הזה בחור מבוגר מוביל אותנו לאחורי הבית פותח דלת בקומת קרקע וכבר יש מדרגות יורדים במדרגות ויש מטבח-קומה מיתחת לאדמה אבל לא רק זה לחדרים אחרים וסלון צריך לרדת עוד מדרגות ושם הבית בקיצור דירה לחפרפרת שהכל מיסביב בטון מזוין -כניראה מיקלט גדול שעבר שיפוץ ויתחפש לדירה דירה אחרת -אחי הולך לבד דירה רגילה לא משהו מיוחד והוא כבר מיואש רוצה ליסגור ב850$ -אבל לא פיתאום המשכירה החליטה שהיא רוצה 1000$ זה פחות או יותר מה שקורה בכל האזור דירה מוזנחת וקטנה=לפחות 600$ דירה ר…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונות של האונייה שהייתי עליה בחג סוכות שעבר, התמונות לא יכולות לתאר את הפאר של האונייה הזאת, כמו השם שלה Uropean Vision בעברית "החלום הארופאי" וזה באמת ככה, פשוט חלום, חבל שזה היה רק 12 יום, יש לה אולם קולנוע בגודל של 5 בתי קולנוע אבל מפוארים שחבל"ז, העבודה של אבא שלי גם ממנה את הברים {שתייה חופשי, משקאות והכל}, בריכות, מגרשי כדורגל, כדורסל, אי אפשר לתאר, פשוט אונייה מפוארת, תמונות: פשוט אי אפשר לתאר את הגודל העצום של המפלצת הזו, מבחינת הגובה תחשבו על האונייה הזו בתור בניין בן 10-11 קומות, וכמו שאמרתי היא מפוארת שאי אפשר לתאר, החברה שאבא שלי עובד בה שלמה 8 מליון דולר כדי להוציא את העובדים לנופש הזה!!!
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הזהרה לכולם !!! יש וירוס חדש מוזר מאד ומתוחכם מאד,הכי מתוחכם שיצא לי לראות.פתאום היום אני מקבל הודעה ושליחת קובץ ממישהו לא מוכר, אחרי ששאלתי את הבן אדם מי זה ומה הקובץ הזה ענתה לי אמא של חברה שלי לשעבר,משהו מוזר מאד,כניראה אני ברשימה שלה, בקיצור,היא לא הבינה על מה אני מדבר,"איזה קובץ" ? איזה הודעה ? בקיצור אמרתי טוב שתיהיה בריאה,אחרי שעה שוב,אותה הודעה ואותו שליחת קובץ,בקיצור אמרתי טוב,ניראה מה זה,פתחתי את הקובץ ופיתאום קפא לי המסך לכמה שניות ואז כל אנשי הקשר שלי התחילו לשאול אותי מה זה ההודעה הזאת ומה זה הקובץ שאני שולח,ואני נותרתי המום,וישר הבנתי שמדובר בדור חדש של וירוס או ספייוור רציני ומתוחכם מאד, כל מי שפותח את הקובץ אוטומטית נגוע ושולח אוטומטית את ההודעה לכל…
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-