עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני שובר את הראש מאיפה לקנות. לא מצאתי חנויות נורמליות באינטרנט, מישהו מכיר?

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש . בגלל זה לא הלכתי בכלל לבית ספר . הייתי אצל הנירולוג ובהתחלה הרופאה הפחידה אותי ואמרה שיש חדש לדלקת בקרום המוח . עשיתי בדיקות דם ואז הלכתי לרופאה שלי (אני אצלה מכיתה א) . אחרי שלא מצאו כלום בבדיקות דם אמרו לי לעשות צילום רנטגן לראש . וגילו שיש לי משהו במצח . לא הבנתי בדיוק מה זה אבל זה משהו כמו דלקת בסינוסים במצח . שאלתי את הרופאה למה תמיד בזמן הבית ספר היה מתחיל לי הכאב ראש , והיא אמרה לי שזה בגלל האויר הקר של המזגן . הכאב עצמו במצח מעל העיניים וגם נורא קשה לי להסתכל למעלה בגלל הכאב . התרופה היחידה שהיאו לי זה אנטיביוטיקה . אתמול כשקמתי הייתה לי סחרחורת זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ? מישהו פעם היה לו דבר כזה ? …

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

תראו מקום שלישי ג'ימס עשה צעד וחצי אבל לא כדרר. מותר?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by GanJaval,

אני ממש מבואס ... הלכתי היום לרופא משפחחה כי היה לי שיעול וקצת כאב לי הגרון .. אז הכל טוב ויפה הוא בודק אותי והכל .. ופתאום הוא אומר לי שאני צריך לעשות בדיקות (דם ושתן) כי יש אצלי חשש לסכרת הוא הבחין זאת בכך שהוא ראה שהפה שלי יבש ... אני קצת התענינתי בנושא וראיתי שהסימנים הם תחושה של צימאון ואת זה יש לי כל הזמן אני צמא בזמן האחרון וגם אם אני שותה והכל נישאר לי הפה יבש אחריי זה גם היה תחושת חולשה אני גם חש לפעמים חולשה וגם היה שבא לך להשתין יותר מידי וזה גם בזמן אחרון אני משתין בלי הפסקה .. כל זה יכול להיות בגלל הקולה שאני שותה (2-3 בקבוקים ביום) כי חוץ מקולה אני לא שותה כלום ..... בקיצור אני מבאוס רצח ! מי שמבין בזה קצת ויש לו חדשות טובות או רעות שיגיד לי בבקשה וגם א…

• 67 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. כבר כמה חודשים שאני רודף אחרי חנויות ואנשים בתי ספר שרתים של בתי ספר ובאינטרנט כדי למצוא (בתשלום) מקלדת AT ישנה במצב שמור וטוב עם מקשים רעישים(בלחיצה על הכפתור יש רעש כמו הלחצן של הריסט ככה היא בנויה ולא גומי כמו היום) תמונה של מה שאני מחפש אולי אתם תוכלו לעזור להפנות אותי למישהוא הנכון תודה לעוזרים...הינה למטה המיקלדת שאני מחפש עם חיבור AT ישן... [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by Elapsed,

היי. לא מזמן קיבלתי פטור מהצבא בשל מחלה תורשתית שנמצאת אצל כל הילדים במשפחה. עכשיו השאלה שלי היא לגבי הטופס שקיבלתי, שהוא מאוד לא ברור בעיניי. האם עליי להעביר אותו למקום כלשהו? מה עלי לעשות עם הספח הנתלש? צירפתי תמונה, תודה על העזרה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by vitush,

היי אתמול קיבלתי צו הצבה לימ''ם בשדה דב להיום... היום הייתי בשדה דב נתנו לי צו סמיכות למחר לימ''ם.., רציתי לדעת מזה הצו סמיכות הזה ומה יעשו לי שם מחר? אין לי תפיקיד כי יצאתי מהטכני בגלל שהוצאתי פרופיל 45 נפשי... ויש מצב שאני ישאר בשדה דדב?? תודה לעונים =]]

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. טוב חברים לאחר שבמשך שנתיים אני אומר שאני אקנה לעצמי כסא וכל פעם אני דוחה את זה בגלל התלבטות (בעבודה יש צרעה, בעבודה הקודמת היה וקסמן, בבית יש וקסמן מתפרק) ועצלנות מטורפת. החלטתי להפסיק להתלבט ולקנות את שני הכסאות. אז f15 יוזמן ביומיים הקרובים אך השאלה שלי היא בנוגע לצרעה. בעבודה יש לי צרעה אלפא והוא כסא נוח סהכ"ל. ב-"חווית המשתמש" הוא מזכיר לי מאוד, מאוד את f15 אם כי ווקסמן טוענים שניתן לשבת עליו לאורך שמונה שעות בעוד שצרעה טוענים לשש שעות בלבד. אך באתר של צרעה יש גם כסא בשם בטא אשר דומה מאוד ונראה ממשיך דרכו של אלפא. מכיוון שנכוון להיום יש סניף אחד של צרעה בלבד ואין איפה לשבת על כסאות שלהם בצפון ונסיעה אליהם לא באה בחשבון, החלטתי לשאול אתכם. האם מישהו מכם ישב על בטא וי…

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by KF,

שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?

10. Started by r1plet,

לציין כמובן אם מדובר בזכר או נקבה. -זכר, 45.

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. היום בבוקר קיבלתי email מנעה מחשבים שבו הם טוענים שהם הפכו למפיצה הרשמית של AMD Game. להלן ההודעה: האחריות בבית הלקוח ע"י Tech Data וניתן להרחיב אחריות על כלל הרכיבים לשלוש שנים בתוספת של 400 ש"ח. אם ניקח לדוגמא את המחשב הגיימרים החזק ביותר, Ultra Plus, ונוסיף לו 2x4850 בCF (הלוח תומך CF) נקבל מכונת משחקים מטורפת במחיר של 6500 ש"ח. שימו לב שהמפרט כולל כונן BD ורשיון חוקי לVista home premuim שלבד עולים 1500-2000 ש"ח (במיוחד הכונן BD). האתר: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=476

• 56 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by benor,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3853909,00.html לי זה העלה חיוך על הפנים. ;D

13. בהצלחה לכולנו במידה ויקרה משהו בסוף

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by jacko_il,

חתול מטומטם שתפסתי מתחת לבית שלי. פשוט עומד חצי מטר מיונה ובוהה בה בלי לעשות כלום. אחרי איזה שתי דקות החלטתי לצלם אותו. אם לא הייתי עושה לו רעש, אני חושב שהוא היה ממשיך לעמוד שם עד היום. אותי זה הצחיק, תנו בתגובות - אפשר גם ב YOUTUBE.. ביי

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. לאחר שראיתי באינטרנט את זה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93_%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 כתוב שהכמות העברה של הקווים האלה זה 3.84טרה ביט לשניה מתוכנן בארץ קצבים גבוהים בבתים.(30MB לשניה) בחישוב מהיר: נגיד לכל אחד יהיה 20מגהביט לשניה. כפול 500K לקוחות(בפועל יש יותר, אם רק לטלוויזיה(YES וHOT) יש מיליון לקוחות) כבל קיבלנו 10טרהביט לשניה. נגיד שיש מיליון אז יהיה 20טרהביט לשניה. יהיה פה עומס ואף אחד לא יוכל לקבל את המהירות שלו. מישהו יודע אם יש פרוייקט להרחבת הכבלים האלה? אריאל

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by בייגל טוסט,

http://www.planetboredom.net/video.php?id=2944

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by Mr_Etamar,

אוסקר החייזר הורוד הזה בתוכנית אומר מיציקיפ ( עם פ' ) או מיציקיט ( עם ט' )? זו שאלה חשובה ויש לקחת אותה ברצינות ולענות... אני וחבר שלי מתווכחים על זה מלא זמן....

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by Zinger777,

היי, אני רוצה כרטיס אשראי ויש מלא מלא סוגים והטבות ועמלות וזהב, פלטינה, אקספרס, דינרס, מגיל 24, 1+1, קאל, כאבד, התחייבות, פטורים, חו"ל, ביטוח, מאסטרקארד, ויזה, לאומי, בין לאומי ואני לא מבין בכל הדברים האלו. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר במילים פשוטות את ההבדל ואת המושגים כמו חברות סליקה, חברה סולקת, מסליקה... בעיקרון אני רוצה כרטיס אשראי שאני אוכל לעשות בו דבר מאוד מאוד פשוט: לשלם דרכו מצידי גם בתשלום אחד -בלי- עמלות (כל העניין של תשלומים זה מבחינתי לא משנה כרגע) למשוך כסף בכל כספומט שבא לי (ולא רק זה של הבנק שלי) בלי התחייבות בכלל לשום חברה שמעורבת בעניין (הבנק שלי או ויזה למשל) שאני אוכל גם להשתמש בו בחו"ל תמליצו בבקשה על דברים שצריך להזהר מהם, להסתכל שאני לא אפספס את…

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by R0ck,

אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? יש שירותי נשים בבר של הומואים? אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני "מריו מריו"? למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? למה מכבסים מגבות רחצה? אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן... מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? אי פעם דמיינתם עולם בלי מצבים ה…

• 51 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. 6 חיילים הרוגים (כמובן עדיין לא הוזכר "חיילים" אלא "ישראלים שעמדו במחסום"), ועוד אחד פצוע, מחסום ליד ראמללה. :'( החיים זה לא Half-Life, אי אפשר לעשות LOAD אחרי שמחוררים אותך... ואני לא צוחק, ביום ראשון אני מתייצב ל-20 יום תעסוקה מבצעית בחברון. המממ... כיף !

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. לא יודע אם אתם מכירים ת'תופעה, אני בדר"כ אוכל קורנפלקס תלמה רגיל ומנה שלי זה כמות של בערך 3 כוסות ומעלה. בכל פעם שאני אוכל קורנפלקס השתן שלי נהייה צהוב זוהר יותר. לא כהה. זוהר. קורה למישהו?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. למה אחרי שבני אדם מחרבנים הם צריכים לנגב את התחת וחיות לא? קחו לדוגמה את הכלב שלי - הוא עושה מה שהוא עושה וזהו, לא נמרח לו כלום

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by yosdaboy,

שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.

• 26 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by gilboag,

חשבתי שזה פורום חברתי שלא מונע ממטרות רווח - אני מרגיש ממש דביל ונאיבי כרגע... חשבתי שזאת קהילה מקצועית וחברית שכל אחד מאתנו - תורם לפי יכולתו (וזמנו..).. חשבתי גם שאם יש משהו שמפריע לנו כחברי הקהילה - מותר לנו להביע דעה בצורה חופשית ובונה (כמובן בלי השמצות סתם ושמירה על רוח חברית ושפה מתאימה..) עצוב לראות שדיון לגיטימי ננעל כי הוא לא לרוחו של אחד המנהלים.... (כן אני מדבר על דיון הפרסומת הקופצת בפתיחת לינק..) וד"א - הטיעון של פרסים והגרלות - שמצדיקות את הפרסומות הנ"ל - תופס כלפי מיעוט - אבל כנראה שזה מיעוט שנמצא בעמדה שמאפשרת לו את זה... יום טוב !

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים