כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש את השיר הזה מי שראה את הסרט בטוח מכיר אותו ואני מחפש את השם של השיר אני לא זוכר אם זה משעת שיא 1 או 2 הכושי וג'קי צ'אן שרו את השיר ביחד מישהו יודע מה השם של השיר?
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
זה סקר שמרכז כמה נושאים שנפתחו פה בזמן האחרון... ואני מקווה שלא טעיתי במספרים... פרות על סיבת ההורדה מתבקש... אני קיבלתי 72 בגלל אסתמה ופלטפוט. העיקר לא קרבי (לא שאני נגד, פשוט זה ממש לא בשבילי... בגלל זה אין גם סמיילי צוחק או משהו כזה- שאני בטוח שאחרים ישימו )
-
- 59 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בוחרים באופן מקרי מס' בעל 5 ספרות. בהנחה שאפס אינו יכול לשמש כספרה השמאלית ביותר, מצא מהי ההסתברות שהמס' הנבחר הוא פלנדרום ? * פלנדרום = מספר שכשקוראים אותו מימין ומשמאל מתקבל אותו מספר. למשל 12121, 55555, 655556 וכו'. תשובה אפשרית: האם מישהו יודע אם התשובה הזאת נכונה? יש למישהו פתרון אחר? תודה..
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
(עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 36 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://physica.freeserverhost.com/IMG_2611.jpg http://img143.exs.cx/my.php?loc=img143ℑ=img26113pn.jpg http://planet.nana.co.il/faft79/IMG%5F2611.jpg תמונה מהמקומון שלנו... אני גר בחוררררררררררררר מפוצץ ערסים, אפילו את החנויות מחשבים מנהלים ערסים !!!!!!! (מי שהיה יודע את השם של החנות היה יודע למה אני אומר ערסים) כל מה שנותר לי להביע זה: :bash: :s07: :kopfpatsch: זה בערך משקף את מה שאני מרגיש כרגע
-
- 53 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאיביי משקפי ריבן: http://cgi.ebay.com/RAY-BAN-AVIATOR-SUNGLASSES-SILVER-62MM-3026-GREEN-LENS-/130404966909?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5cbde1fd אני רוצה להפוך אותם למשקפי ראיה + שמש, האם האופטומטריסט\חנות יכולים לעשות זאת? אם כן האם זה יהיה באותו צבע וצורה בדיוק כמו של המקורי? כמה דבר כזה צריך לעלות בערך?
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, וחג שמח כותב זאת בעקבות הלינק שמצאתי. אח"כ התברר שהמכשיר משווק רק ביפן. אז רציתי לשאול כאן. אולי מישהו יודע היכן אפשר להשיג מד קרינה רדיואקטיבית, קוראים לזה גם מד גייגר, או דוזימטר, (לא להתבלבל בין מד קרינה אלקטרומגנטית,שזה משהו שונה לגמרי). אם מישהו מתמצא בנושא, אשמח לדעת גם מה טווח המחירים פה בארץ. נ.ב. משום מה, יש המון מידע בעברית אל קרינה אלמ"ג וכמעט ואין משהו על רדיואקטיביות. מעניין מה הסיבה..
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
-
האם אתם משחקים כדורסל\כדורגל\כדורעף\פיינטבול\MOHAA? אני משחק כדורסל ושנה הבאה אני אשחק בליגה(עברתי לקבוצת ליגה אתמול והחוג הקודם מסתיים עוד 2 אימונים) אני גם הולך לפיינטבול מתי שיוצא\מתארגן בגיימר יש מצב משחק כדורסל מפגש הבא? ;D
-
- 56 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) ) אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה
-
- 43 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
רבאק, לפני שנה בערך חבר שלי הדביק אותי בכינים המסריחות שלו, ומאז אני איתן... אלא שלאחרונה אני ממש מתחיל לשים לב לנוכחות הסולידית שלהן בשיער (ראש) שלי. אני כבר לא יכול איתן, ואין לי זמן ללכת לבית מרקחת (גם לא למשפחה שלי, ובטח שלא לחברים...) לכן אני חייב, בעזרתכם, להרכיב נוסחת מחץ כנגד המכה הנוראית הזאת... ואגב, לגלח את הראש ממש לא בא בחשבון. תודה לכולם. :'(
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה long shot, אבל אם ידעו לענות לי איפשהו, זה כאן. יש לי Galaxy Nexus, ואני רוצה לחבר אותו למערכת באוטו שלי (קצת מוגזם לקרוא לזה מערכת ). אין לי AUX במערכת. אפשר לחבר בדרך אחרת, או שצריך לקנות רדיו-דיסק חדש?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רואה לי ערוץ 2 כשפתאום אני רואה פרסומת ל-"עכשיו! שני מחשבים INTEL DUAL CORE עכשיו בערוץ הקניות"... ישר דפדפתי לשם.. קיצר קודם כל המחירים שם גבוהים נורא יחסית לטמטום שהאנשים מקבלים.. עכשיו לפירוט: הם איזה שתי דקות מדברים רק על ה-6 כניסות USB!! 6 כניסות! זה שיגעון!!!! אפשר לחבר הכול למחשב!! ויש לו גם 2 GB זיכרון במהירות של 800MHZ, חדש חדש מהיר במיוחד. ויש לו גם רמקולים ע-ו-צ-מ-ת-י-י-ם עם סאב וופר! (משהו דפוק ג'נרי על השולחן...). ועכשיו להפתעה הגדולה.... כן כן... יש לו - עכשיו תקשיבו טוב - כרטיס מסך GEFORCE שלא מובנה!! כן כן!! כרטיס מסך שיש לו זיכרון משל עצמו והוא לא לוקח מהזיכרון של המחשב!!! ועכשיו לחלק הטוב.. יש לו גם יציאת TV-OUT!!! אפשר לחבר לשם גם את הטלוויזי…
-
- 61 תגובות
- 4.3k צפיות
-