כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
השוואה בין מעבד i3 8100 למעבד i7 3770 אתר 1 - https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-8100-vs-Intel-Core-i7-3770/3942vs1979 אתר 2 - https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-8100-vs-Intel-i7-3770/3103vs896 איך התוצאות שונות כל כך ?
-
- 23 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
רציתי לדבר איתכם בקשר לזיופים של המותגים המובילים בעולם שהם כמובן - תומי הלפינגר, לאקוסט, בוס, ארמני, פולו ראלף לורן ואפילו ורסצ'ה. איך מבדילים בין זיוף למקורי? לפולו יש את הסימנים הבאים -http://www.shopster.co.il/UploadProductFiles/3%20סימני%20זיהוי.jpg ולאקוסט יש סימן בו בטיקט המקורי בחולצה רשום רק לאקוסט ובתנין לא רשום כלום אלא רק מצויירים קווים באצבעות וכדומה ובצד העליון השמאלי יש את המידה של החולצה במספר. כמו כן, לאקוסט לא מיוצרים בצרפת אז אם רשום בצרפת זה זיוף. הם מיוצרים בפרו. איך מבדילים בזיופים של האחרים? עוד משהו - אני צריך עוד צבעים של פולו ותומי מקוריים. תכננתי לקנות מהאינטרנט ב375 לשתי החולצות [פולו+ תומי]. האם זה משתלם ואיפה אפשר להשיג בזול יותר? אל תגידו לי…
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.
-
- 35 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לסבתי יש מכשיר שמיעה שרכשה אותו בארץ ב-4500 שקל, אלה מכשירי השמיעה שמכניסים לתוך האוזן והם לא מורגשים. רכשתי לה 2 מכשירי שמיעה מאיביי, האחד מכשיר חיצוני והשני פנימי, שניהם עלו לי 20 דולר. סבתי החלה להשתמש בהם והיא טוענת שהם מצויינים והיא שומעת טוב מאוד. שימו לב הפרש המחירים 4500 שקל בארץ לעומת 20 דולר הזמנה מאיביי.
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
4 הפיראטים קטועי הרגל- הנרי, ג'ין, ז'אן ודיאגו איבדו את רגליהן מעץ בעת קטטת באר, ונותרו רק עם אחת. עליהם להגיע לנמל לפני שהספינה מפליגה תוך 8.5 ימים. הנרי מצליח להגיע לנמל בחצי יום. דיאגו ביום אחד ג'ין ב2.5 ימים וז'אן ב-5 ימים. כמובן שרק זוג יכול ללכת עם רגל מעץ אחת, מכיוון שאחד הולך והשני נשען, לכן לדוגמא אם דיאגו הולך ג'ין לוקח להם 2.5 יום. איזה זוגות ילכו ראשונים (יש סה"כ 3 נגלות) כדי שיספיקו להגיע בזמן לספינה?
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בהמשך ל:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157895.0 מיומנו של אדם האוהב את הקיץ: 06:30 בבוקר - השעון המעורר מצפצף. אתה לאט לאט פותח את העיניים ומגלה עולם יפהפה. ציפורים מצייצות ועפות מעץ לעץ, השמש זורחת ומעניקה גוון כתום-אדום לבלוק הדירות שבסביבתך והשמיים יותר כחולים משאי פעם ראית אותם. אתה מתעורר במצב רוח טוב. 07:00 - אתה קם והולך לאכול ארוחת בוקר, מודע לחלוטין לכמות המזון הטעים שיש במקרר אשר ניתן לקנות רק בקיץ. אתה הולך לחדר האמבטיה ושופך מים קרים על פניך. הרגשת טיפות המים הקרירות כשהן חובטות בפניך ומרעננות אותך אל תוך רמה של מודעות שלא הגעת אליה אפילו באמצעות הסמים הקשים ביותר, מעירה אותך באופן הכי טוב שאתה יכול לדמיין. כל אדם שאתה פוגש זוכה ליחס סימפטי ולבר…
-
- 49 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.
-
- 47 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם!אני מעוניין לרכוש אופניים לטיולים ושטח, אך הבעיה היא שאין לי מקום בדירה. אין לי מחסן, ואין אפשרות לקשור את האופניים בחוץ \ חדר מדרגות. ראיתי כל מיני פתרונות לתלייה על הקיר.האם למישהוא יש ניסיון? המלצות למתלים? האם תלייה כזאת פוגעת באופניים \ שלדה?תודה ושבוע נפלא!
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתקשה לענות על שאלון סיווג ביטחונים ,מן הסתם אני לא אפרת יותר מדיי ,אבל מי שעבר את הנושא יודע . איך לעזאזל הם מצפים ממני לדעתי חלק מהמידע ? אם יקרה מצב שבו אני לא יהיה מדויק או לא יענה על חלק מה שאלות בגלל חוסר ידע ,האם מצב שכזה יפגע בי בכל הנושא של האמינות? אם יקרה מצב שהם יגלו עליי מידע שאני בעצמי לא ידעתי עליו, הם זה יקרא כהסתרה של פרטים? תשמעו, ההורים שלי גרושים + עליתי לארץ, לכן חסרים לי המון פיסות מידע, וספק אם אני אוכל לענות על חצי מהשאלות בצורה מדוייקת, מה אני עושה ?
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הממ.. כול הזמן נכנסים לי לחדר ויושנים בו כשאני לא נמצא ואני שונא את זה... אז יש מצב שיש מנעול מיוחד שיצטרכו להקיש סיסמה או לעשות משהו כדי להכנס...? (יש לי דלת עם ידית עגולה כזאת ומן חור/פס קטן למפתח)
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.
-
- 40 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כרטיס מסך עם קירור אקטיבי http://www.amazon.co.uk/Zotac-GeForce-1280MB-Graphics-Card/dp/B003N18TFG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=computers&qid=1284229843&sr=8-3 כמה המע"מ והמכס יקחו + משלוח וגם עם יש אתר שאפשר לברר גם בקשר למע"מ והמכס למוצריי חומרה שונים תודה לעוזרים !!!
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
היום איחרתי לעבודה, כי השעון המעורר סירב לעבוד. יש לי אייפון 3GS עם מערכת בגרסה 4.12 (jailbreak של limera1n). בהתחלה חשבתי שאני עדיין מסטול מאתמול בלילה, אך מסתבר ששון מעורר פשוט לא עובד, גם אצל חברה שלי במכשיר. מצאתי את הפתרון: בעת קביעת שעון מעורר תסמנו ב-'חזרה', את כל הימים. הינה הלינק: http://www.9to5mac.com/45310/new-years-2011-breaks-non-recurring-iphone-alarm-clocks
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם
-
- 57 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-