עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Dom,

הממ.. כול הזמן נכנסים לי לחדר ויושנים בו כשאני לא נמצא ואני שונא את זה... אז יש מצב שיש מנעול מיוחד שיצטרכו להקיש סיסמה או לעשות משהו כדי להכנס...? (יש לי דלת עם ידית עגולה כזאת ומן חור/פס קטן למפתח)

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. כן כן הרגע לו כולנו חיכינו וציפינו לו מגיע. ג'ק באוור, אלוהים, חוזר להציל את העולם פעם נוספת. ג'וני, חסר לך שאתה נותן פה ספויילרים לפני שאנחנו מספיקים להוריד את הפרק ;D

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך כותבים "מהיר ועצבני 2" באנגלית? תודה.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by shirNoshe,

היכן ההבטחות שיהיו סניפים? היכן ההבטחות לשירות? היכן ההבטחות למחירים? לא יאומן!!

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

אני לוקח טבליות מציצה ולא ממש עוזר,מישהו מכיר איזה תרופת סבתא? תודה

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by ETB,

בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי. וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי. אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי. אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת. אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום. מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור? ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by TOMMYB1,

חברה הנושא אולי דבילי אבל אני מת על משפטים בסגנון של תעשה ישר. עקום זה יוצא לבד אני לא נוסע מהר, אני טס לאט אז אם יש לכם עוד.. שתפו אותי.. תודה מראש

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. שלום לכולם לי ולחברים שלי נתנו לעשות עבודה, קליפ על שיר כלשהו... בעריכה... המורה לא נתן לעשות שיר לועזי, רק מהארץ, אז החלטנו לעשות קליפ על "יום שישי את יודעת" אנחנו הלכנו בסגנון של מה שהולך היום קומדיה והמורה שלנו לא אהב את הקליפ, הוא אמר שהוא מפגר ולא קשור, טוב לפחות הוא צחק ממנו. אז אנחנו עובדים על סרט מעפן עם תמונות זזות, שהמורה "יהנה" ממנו... ואת הקליפ [glow=GOLD,2,300]המעולה[/glow] הזה הבאתי ליוטיוב. באמת יצא מעולה, ומצחיק, למי שיש 6 דקות ו28 שניות להביט בסרט, זה יהיה נחמד אם אתם יכולים תדרגו אותו ותוסיפו תגובות (* אזהרה: רמת הפיגור גבוהה במיוחד ) רק רצת על השחקנים: מי שבשחור בלי הפנים זה אני, אור כהן מי שבחולצת שז"ר זה האח הקטן של חבר שלי, לירון ומי …

• 58 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.

• 40 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by ccc,

פשוט גועל נפש ! אני פשוט מסתכל ולא יודע אם להקרע מצחוק או להעביר... השדרנים בפרסומות מדברים כאילו דחפו להם מאוורר של ZALMAN בעכוז, מושכים כל מילה בצורה מוזרה ומדברים בקול של ליצנים... " כןןןן, עכששששיו מבצעעע, רק מאה וחמישים שקליייים " מה זה הבושה הזאת ? חברה שלי בריטית ויודעת ממש קצת עברית והיא הביאה לתשומת ליבי את הדבר המוזר הזה.. היא שאלה למה השדרן מדבר כמו אידיוט.. ואז הבנתי שהיא צודקת פשוט התרגלתי לגועל נפש הזה זה הכל, RANT קטן..

• 61 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by rikus,

4 הפיראטים קטועי הרגל- הנרי, ג'ין, ז'אן ודיאגו איבדו את רגליהן מעץ בעת קטטת באר, ונותרו רק עם אחת. עליהם להגיע לנמל לפני שהספינה מפליגה תוך 8.5 ימים. הנרי מצליח להגיע לנמל בחצי יום. דיאגו ביום אחד ג'ין ב2.5 ימים וז'אן ב-5 ימים. כמובן שרק זוג יכול ללכת עם רגל מעץ אחת, מכיוון שאחד הולך והשני נשען, לכן לדוגמא אם דיאגו הולך ג'ין לוקח להם 2.5 יום. איזה זוגות ילכו ראשונים (יש סה"כ 3 נגלות) כדי שיספיקו להגיע בזמן לספינה?

• 43 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by avi2014,

היום בבוקר נפטר באורך מפתיע אדי גררו מתאבק בwwe.. אני מאמין שזה מעניין את חלקחם לפחות ת.נ.צ.ב.ה www.wwe.com

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by TUCG,

בהמשך ל:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157895.0 מיומנו של אדם האוהב את הקיץ: 06:30 בבוקר - השעון המעורר מצפצף. אתה לאט לאט פותח את העיניים ומגלה עולם יפהפה. ציפורים מצייצות ועפות מעץ לעץ, השמש זורחת ומעניקה גוון כתום-אדום לבלוק הדירות שבסביבתך והשמיים יותר כחולים משאי פעם ראית אותם. אתה מתעורר במצב רוח טוב. 07:00 - אתה קם והולך לאכול ארוחת בוקר, מודע לחלוטין לכמות המזון הטעים שיש במקרר אשר ניתן לקנות רק בקיץ. אתה הולך לחדר האמבטיה ושופך מים קרים על פניך. הרגשת טיפות המים הקרירות כשהן חובטות בפניך ומרעננות אותך אל תוך רמה של מודעות שלא הגעת אליה אפילו באמצעות הסמים הקשים ביותר, מעירה אותך באופן הכי טוב שאתה יכול לדמיין. כל אדם שאתה פוגש זוכה ליחס סימפטי ולבר…

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. בשעה טובה, קיבלתי צו ראשון. מסתבר, שזה לא ראשון שהם שלחו אליי, כנראה נעלם בדואר או משהו (מצוין עליו "התראה לפני מעצר :s05: ). בכל אופן, בתוך המכתב, הגיע רק צו ההתיצבות, בלי השאלון הרפואי מצאתי את הטופס, באיכות מגעילה ביותר, באתר של צה"ל: http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=23065 יש אולי משהו באיכות יותר טובה? כי זה די מעצבן לשבת ולמלא דבר כזה. לא לחוץ לי לקבל משהו אחר, מקסימום אני יסבול 3 דקות וימלא בזה, אבל יהיה נחמד למצוא משהו אחר. ולבסוף, מחיפוש קצר גיליתי שכבר חרשו על הנושא הזה פה, אבל בכל זאת, טיפים יתקבלו בברכה .

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by Lior4543,

שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by Kukishin,

האם ההבדל בין גוני ווקר אדום לשחור הוא משמעותי?

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by liav12,

שמעתי שמעלים את שאלות התיאוריה ל 60! ועם 8 טעויות אני חושב

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by orenc17,

טוב אז ככה אני לא ישן בלילה לא נירדם לא יודע למה למישהו יש רעיון מה לעשות חופש מז***ן

• 93 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by CyberBot,

דוד שלי רוצה להזמין מאייבי אבקות חלבון אפשרי או לוותר מראש?(בגדר תאוריה כרגע)

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה. יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי. באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך. https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520 מישהו יכול לעזור בזה?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. הכל בכותרת

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by desert,

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. אני יודע שיש חולצות דיי איכותיות בחנויות המפורסמות (גולף, רנואר וכו') אבל לא נראה לי לשלם לפחות 100 ש"ח. מצד שני יש את החולצות ב 30 ש"ח שמוכרים בכל מני מקומות אבל הם בד"כ לא איכותיות. מישהו יודע ? (אפשר גם מותגים מזויפים )

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . כמה אנשים אמרו לי שביטלו את החוק הזה שאסור לעלות אם 50 סמק על כביש בין עירוני זה נכון ? חבר שלי רוצה להביא מתל אביב אופנוע סוזוקי 50 סמק . אבל חבר שלי רק קיבל רשיון והוא לא יודע לנסוע טוב במיוחד לא על הילוכים . לי אין רישיון אבל אני נוסע טוב אז חשבתי לעשות לו טובה ולהביא לו את האופנוע מתל אביב , כי אם ביטלו את החוק אז לא תיהיה לי בעיה לעלות על הכביש . תודה מראש ..

• 18 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים