עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ;D מה קורה? ;D אין לי כוח לשים הקדמה יפה, אז ישר לעניין. בחרתי במגמת הנדסת תוכנה + פיסיקה / ביולוגיה. אני מתלבט בין פיזיקה לביולוגיה, שני המקצועות נראים לי טובים. מה דעתכם? איזה מקצוע נותן יתרון בלימודים גבוהים בעתיד? (או שזה בכלל לא משנה?)

• 87 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

9

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by avi2014,

היום בבוקר נפטר באורך מפתיע אדי גררו מתאבק בwwe.. אני מאמין שזה מעניין את חלקחם לפחות ת.נ.צ.ב.ה www.wwe.com

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. הכול התחיל מקצת זמן פנוי ושעמום. יש לי מגבר סטריאו נחמד שהחלטתי להחליף בו את כול הקבלים. לאחר שפירקתי אותם ומדדתי אותם הזמנתי, חבילה של בערך 27 קבלים. דאגתי מראש שסכום החבילה כולל עלויות השילוח לא יעבור את ה75$. עלות הקבלים הסתכמה ב28.29$. עלות השילוח דרך Fedex(חברת השילוח שדרכה האתר שולח), הסתכמה ב40$. כן כן יקר לחבילה שלא שוקלת 300 גרם ובעלת נפח קטן, אבל זו לא הנקודה זה מחיר שהייתי מוכן לשלם. סך הכול השווי הכולל עמד על 68.29$, אפילו בחרתי קבל אחר ממה שרציתי כי לא הייתי מוכן שהשווי יהיה יותר מ75$. אתמול קיבלתי טלפון מFedex שמבשר לי שהחבילה הגיע ואני צריך לתאם אתם זמן שבו אני יוכל לקבל את החבילה. עד כאן הכול מצוין והשירות מהיר. אמרתי לטלפנית שכרגע אני לא יכול לתת לה זמן ו…

5. Started by Vlad3,

יש למישהו מושג מה הולך שם במכס ועד מתי השביתה? מציע לאנשים לחכות עם קניות גדולות מחול.

6. לאחרונה שמתי לב שגלגלצ חסמו כל סטרים עיקרי שדרכו היה אפשר לשמוע גלגלצ בעבר. האם מישהו מכיר קישור כלשהו לשמיעת גלגלצ באינטרנט מלבד הנגן הפלאשי שיש באתר שלהם? תודה

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. הייתי בצבא טכנאי מחשבים ואני לא בדיוק איש לימודים יש לי בגרות חלקית ו 12 שנות לימוד . בצבא הם החליטו שאני מתאים לשרת בתור טכנאי מחשבים ומאז אני עם התעודה של הצבא אבל אין בזה עבודה ואם יש 4000 ברוטו בלחץ יש כל כך הרבה טכנאים שאי אפשר למצוא עבודה . אני בצבא תיקנתי מחשבים נייחים וניידים אני יודע באופן חלקי לא התעסקתי עם זה הרבה למרות שזה דומה חוץ מהחלפה של לוח אם או לפתוח את הפלסטיקה ( החלפה של מעבד , גוף קירור וכו' ) אני מחפש לשדרג את עצמי בתחום המיחשוב אבל אני לא מוצא מה ... חשבתי ללמוד " מהנדס רשתות " אבל גם שם יש עומס והרוב לא מוצאים עבודה וחוזרים להיות טכנאים PC . יש לי אפשרות לקבל דרך לשכת התעסוקה קורס " תוכניתן " ללמוד שפת C וכו' יש בגון ברייס אבטחת מידע " סיסקו " …

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by Stingray,

אתמול ביזבזתי משהו כמו 1:45 על סרט כ"כ עלוב,שעד עכשיו בא לי לבכות, אם זה לא מספיק,ביזבזתי גם את הזמן של בת זוגתי שתזכה לחיים ארוכים... כפיצוי לכך, יש לכם המלצה לסרט טוב?? (לא קומדיות) תודה

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by Googleness,

יש לי הוט מג'יק שהתקינו לי אתמול אבל הטכנאי לא כיוון לי את השלט (עם הכפתור הגדול של הSELECT באמצע) שישלוט על הטלוויזיה. יש לי 21" CRT של Bayere למישהו יש מושג מה הקוד?

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. ברכות. אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום. התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח. הצעות?

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

אני חושב שהאתר הזה מצריך דיון חדש.. למי שלא מכיר - שיכיר. - זה התחיל מכאן (בדיון על המסך המלא החדש של יוטיוב) האמת היא, שחבר מהעבודה שלי הראה לי את זה לא מזמן, אבל לא שמתי לב בזמנו לכמה זה באמת טוב... ניגש לעניין : http://stage6.divx.com/ אני ממש חייב לציין לטובה... איכות וידאו (וסאונד) הרבה יותר טובה בסטרימינג. - וגם המסך המלא, כאן הוא מלא ב 100%... ואפשר להוריד את הסרטים משם , זה פיצ'ר שהוא built in מלכתחילה ולא צריך תוכנות/פלאגינים בשביל לשמור משם וידאו.. ואני עדיין ממש לא יודע מה הולך שם מבחינת זכויות יוצרים וחוקיות כל העניין הזה, אבל בהחלט מקווה שהתוכן יישאר חופשי ושזה חוקי יש שם סרטים מלאים באיכות, בסטרימינג, שאפשר להוריד לגמרי למחשב... אני ממש לא מאמין איזו איכ…

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713546,00.html תגידו זה אמיתי יש לי רישיון ישן עד אמצע 2010 ולא קיבלתי שום התראה אז מה אני עושה ואם אני ירצה לנסוע מחר לאנשהו ואם בכלל לא היתי רואה את הכתבה ?

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. שלום אני מחפש פוסטרים בעיקר של משחקי מחשב וקצת סרטים, איכות לא חייבת להיות בטופ של הטופ ובאותה הנשימה אני יגיד שהתקציב שלי נמוך(אני מעוניין לקנות יותר מפוסטר אחד ולכן אין לי רצון להוציא הרבה על כל אחד) אז מה אני רוצה מכם ? הכוונה לחנויות, יכול להיות בארץ או בחו"ל(רק שיהיה משלוחים לארץ כמובן..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. הנה הפתרון ל 3 , 4, 5 יח"ל: פתרון בחינת הבגרות

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by dani44,

חברה לא מזמן קיבלתי מיני מקרן שנראה די חמוד והחלטתי להשתמש בו לראות בו מדי סרטים וכו'.. לפי מה שאומרים באתרי מכירה זה שיש לו חיבור למחשב נייד אך אני לא יודע ממש איזה כבל צריך (האם זה VGA TO VIDEO?) ובמידה ואני כן מחבר אותו למחשב איך אני מפעיל אותו במחשב שאני אוכל לראות דרכו? מדובר במקרן כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720739 אשמח לשמוע מאנשים שכבר יש\היה להם את זה גם עצות שלהם על איך להשתמש בזה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה לפני איזה 3-4 חודשיים...הוט החליפו את הממשק שלהם לצבע אדום... וביחד עם זה הלכה לי הסיסמה של החסימת הורים... עכשיו...אני לא יודע איזה סיסמה עשו לי?? אז מה הדיפולט (ברירת מחדל) שלהם??

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. תגידו ספאם תגידו לא.. אבל תעזרו עם השם לא עולה לי כלום!

• 90 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. אני רוצה לראות מה הלך שם... ;D

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by mtn9,

שלום לכולם החלטתי לקנות כסא חדש אחרי שמה שיש לי עכשיו (דגם "יואב") כבר עשה את שלו, ובקושי נשאר לו ספוג מתחת לבד (בכל זאת יש לי אותו 4 שנים). אתמול הייתי באופיס דיפו, ACE והום סנטר וישבתי על מלא כסאות, ואחד מACE היה ממש נוח עם הרבה ריפוד אבל המחיר שלו 579 ש"ח. אני רוצה כסא שיחזיק להרבה זמן והכי חשוב עם גב גבוה כדי שיהיה לי משענת לראש, בכסא שלי אני סובל ואחרי ישיבה ממושכת יש לי כבר כאבי צוואר בגלל שאין מקום להניח את הראש. למרות שראיתי שלא מומלץ לקנות כסאות מנהלים במחיר כזה כל הכסאות תלמיד שראיתי היו עם גב נמוך ככה שהם לא אופציה בשבילי. עדיף לא לחרוג מ500 ש"ח, ואם כן שלא יהיה יותר מידי.. כמו כן, יש מקומות יותר מומלצים וזולים לקנות בהם חוץ מאיפה שהייתי? תודה

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. יש למישהו מושג איך אני יכול לברר מחירים באתרים באינטרנט?? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. היי אנשים, תשמעו מה קרה לי ביומיים האחרונים... נרשמתי לאתר XLOVE לפני כשבוע (כן כן, אתר סטוצים 8)), כשפתאום לפני יומיים קיבלתי הודעה מאחת שקוראים לה לינדה אדווין... היא יצרה כרטיס באתר הזה, אמרה לי שהיא מחו"ל ושהיא מעוניינת לדבר איתי בקשר למשהו חשוב ושאתן לה את האימייל שלי... אז נתתי, וכאן היא רשמה לי הודעה הזויה ביותר, מהסרטים - רק למי שיש סבלנות ומבין אנגלית טוב שיקרא - Hello My Sharo. How are you today together with your health which is the most important thing to me and your night hope fine? Mine is a little bit hot over here in Dakar Senegal In this camp we are only allowed to go out only on mondays and fridays of the weeks. Its just like one staying in the prison an…

• 44 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by israelgod,

הייתי מעוניין לשער מה הקב"א שלי לפי הזימונים שקיבלתי.... קיבלתי זימון בהתחלה לעתודה, ולאחר מכן זימון לחיל המודיעין...! מי שיודע בערך מה יכולה להיות הקב"א שלי... אז תודה :]

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. שלום לכולם לי ולחברים שלי נתנו לעשות עבודה, קליפ על שיר כלשהו... בעריכה... המורה לא נתן לעשות שיר לועזי, רק מהארץ, אז החלטנו לעשות קליפ על "יום שישי את יודעת" אנחנו הלכנו בסגנון של מה שהולך היום קומדיה והמורה שלנו לא אהב את הקליפ, הוא אמר שהוא מפגר ולא קשור, טוב לפחות הוא צחק ממנו. אז אנחנו עובדים על סרט מעפן עם תמונות זזות, שהמורה "יהנה" ממנו... ואת הקליפ [glow=GOLD,2,300]המעולה[/glow] הזה הבאתי ליוטיוב. באמת יצא מעולה, ומצחיק, למי שיש 6 דקות ו28 שניות להביט בסרט, זה יהיה נחמד אם אתם יכולים תדרגו אותו ותוסיפו תגובות (* אזהרה: רמת הפיגור גבוהה במיוחד ) רק רצת על השחקנים: מי שבשחור בלי הפנים זה אני, אור כהן מי שבחולצת שז"ר זה האח הקטן של חבר שלי, לירון ומי …

• 58 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים